Ziua Logo
  Nr. 4400 de joi, 27 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-11-27

Comentarii: 3, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Liviu2002j
2008-11-27 19:05:11

"In momentul in care nu esti in haita, devii incomod"

Bineinteles ca are dreptate !!! Si mai spune d-na judecator ceva la fel de adevarat: "magistratul a afirmat ca stie cum au promovat judecatorii de acolo" !

Unde sunteti d-le Lexmarkz ? De ce nu imi raspundeti punctual la intrebarile pe care vi le-am tot pus ?! V-au incomodat ?!!! Sprijiniti propunerea EDU CER ? Aveti curajul sa va lasati acreditat in strainatate ? Ce mari cercetari ati facut ? Este mai calda apa descoperita de cercetarea universitara romaneasca ?!!! Cu studentii astia vreti d-tra sa faceti cercetare ?! De ce nu vreti sa recunoasteti ca-i folositi ca forta de munca ieftina ?!!!

Vad ca ati dat-o tare pe politica ... Sau ati fost si inainte "simpatizant" ?! Pai de ce nu ne spneti asa ca sa stim si noi cum se dau banii la cercetare !!!

av mariana stefan
2008-11-28 01:38:59

NU ASA AU STAT LUCRURILE IN SALA!

GRESIT! Afirmatiile JUDECATOAREI de care se scrie in articol sunt rupte din context!

Nu este adevarat ca magistratul Simona Iordanescu a adugat c "numai un handicapat mintal putea s ia o astfel de decizie" i nu a susinut c a fost "lucrat" din interior.
Magistratul nu s-a plans ca i-a fost respinsa cererea de abtinere ci, dimpotriva, ca a fost admisa"in parte", fara a avea legatura cu" numai un handicapat mintal putea s ia o astfel de decizie".
Sunt avocat in cauza, si in urma admiterii recursului formulat de subsemnata pentru clientul meu, magistratul Simona Iordanescu devenea incompatibil.
Solutia judecatorului Brandusa GheorgHe care a admis "partial" cererea de abtinere este nelegala. Nu numai ca acel judecator nu se putea pronunta in acest sens , dar nu a desemnat un judecator care sa solutioneze cererile pentru care magistratul Simona Iordanescu trebuia sa se abtina "partial".
Abtinerea facuta de unjudecator este similara cererii de recuzare a judecatorului formulata de parte !
Ca si recuzarea, abtinerea este ORI ADMISA ,ORI RESPINSA!
NU EXISTA ADMITEREA RECUZARII IN MOD PARTIAL!
In sala, numai grefierul de sedinta stia ca pentru solutionarea exceptiilor s-a format un alt dosar, fara ca sa se fi discutat disjungerea in cauza si fara a exista in dosar o dovada in acest sens.
Dupa sedinta am aflat ca era real, iar judecatorul care urmeaza sa judece dosarul disjuns este dna judecator Radu , cea care intr-o alta cauza a aratat ca SRI face interceptari chiar si in cazul altor infractiuni decat cele de siguranta nationala si ca, acest fapt este nerelevant.
Poate ca judecatorul Simona Iordanescu este incomod, insa este incoruptibil.
In acest dosar chiar exista mari , mari nereguli ca sa nu le spunem, NELEGALITATI!
Nu ar fi rau daca s-ar sesiza CSM cu privire la ceea ce se intampla in aceasta cauza, dar cu privire la tot ceea ce se intampla in dosar si la cate a trebuit sa indure ,in sala ,doamna judecator, inclusiv insulte din partea unor avocati.
Intr-adevar, sala a izbucnit ,au existat aplauze ieri , dar erau meritate, insa judecatorul a solicitat imediat sa se pastreze solemnitatea sedintei.
Credeti-ma, sala era plina,erau mult prea multi justitiabili care au aplaudat pentru a considera ca nu asa stau lucrurile de fapt !

Av. Mariana Stefan

popicul
2008-11-28 11:37:53

patriotul roman csibi istvan

Individul este un infractor periculos care este ajutat de autoritatile corupte din harghita si din alte parti. Adevarul este ca iubeste sincer Romania , caci numai aici poate comite toate infractiunile cuprinse in codul penal ,fara a fi condamnat. Ba chiar mai mult, doar aici este ajutat in infractiunile sale de catre functionarii statului. In tarile civilizate nulitatea asta era demult condamnata si nu i se permitea teatrul care-l face la fiecare aparitie.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nu votam securisti, turnatori si escroci (2512 afisari)
 Lenin, la brat cu Tariceanu si Iliescu la Chisinau (1822 afisari)
 Felix mincinosul (1652 afisari)
 Guvernarea Noii Ordini Mondiale (III) (1176 afisari)
 Efectul ZIUA asupra Fondului Proprietatea (1152 afisari)
 Cele mai ciudate locuri in care amorezii au fost prinsi facand sex (4244 afisari)
 Incredibil! Senatorul PC Marius Marinescu și deputata PD-L Anca Constantinescu s-au stropit cu apă in direct. VEZI VIDEO (3491 afisari)
 Incredibil: O fetita de un an, insarcinata cu fratele geaman! (3138 afisari)
 Specialistii SRI au reperat telefonul mobil al unuia dintre turistii disparuti pe Valea Caraiman (2364 afisari)
 Bombardiere ruse escortate de aparate americane F-15 deasupra Arcticii (2234 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00597 sec.