Ziua Logo
  Nr. 4400 de joi, 27 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-11-27

Comentarii: 5, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Changeman
2008-11-27 17:15:12

Directia ...China !


Numai naivii pot crede ca am intrat in Europa ! Realistii stiu ca am intrat in Europa " lor " nu a noastra pentru ca romanii au ramas tot pe dinafara dupa ce au platiti zeci de ani un pret ca in Europa sa intre ...." MIRA, Parchet, SRI si SIE ". De ce ? Nu se stie....


"Legea stabileste ca vor fi pastrate datele de trafic si de localizare a persoanelor fizice si juridice, precum si datele conexe necesare pentru identificarea abonatului sau a utilizatorului inregistrat."

La cine se refera "Legea" ?! Nu la dementii de pe forumuri ( = " persoane necunoscute ", niciodata identificate...) ci la acel numar infim de persoane normale care vor sa mai spuna ceva dar nu au unde pentru ca spatiul politic si public este ocupat din 1990 de alti dementi...

Eufrosin
2008-11-27 17:16:10

Narozii din servicii

Agentii serviciilor secrete, in ciuda, sau poate tocmai, datorita incredibilelor mijloace tehnice aflate la indemana lor, pot asculta orice cuvant, chiar gandul din capul omului (emisie electromagnetica), dar nu sunt in stare sa interpreteze ce-au aflat

11 Sept, metroul din Londra, Madrid , Bali, avioane care explodeaza in aer si trenuri care deraiaza., toate au fost toate posibile, in ciuda satelitilor care vad si aud tot, deoarece chiar si angajatii "de bine" ai serviciilor, nu sunt capabili sa puna cap la cap informatia aflata.

Adolescenti, in trupuri de adulti, multi cu 2-3 diplome, cunoscatori a multiple limbi, doctori, doctoranzi si Phd's, care in ciuda educatiei lor, se impiedica de sireturi.

Retele de computere superavansate, arme cu microunde, microfoane fara baterii, fascicule laser in geamul omului, radio-locatoare miniaturizate, o adevarta vrajitorie tehnologica ce mai, operata de niste narozi, ce nu-si pot face nodul la cravata.

Din cand in cand, narozii-sefi, cer politicienilor sa le acorde privilegii nemaiauzite asupra libertatii si intimitatii noastre, iar politicienii intimidati de super spionii lui peste, semneaza grabnic libertatile noaste, pe apa sambetei.
Cum sa ne aparam de teroristi, la urma urmei, nu-i asa ?

Chiar daca lasam tradarea si lichelismul la o parte, incompetenta si prostia patenta a celor care-ar trebui sa ne apere, ii pune sa se afle-n treaba, in totala nestiinta de faptul ca ei apara de fapt, sistemul corupt de noi.

Dovada?
Ce-au facut serviciile secrete cand dinafara suntem pe cale de a fi exterminati biologic ca neam prin vaccinare, iar dinauntru, tara se destrama sub ochii nostri?

iobagul sovietic
2008-11-27 21:05:12

eufrosin

treci casa nu mai e loc de intors,tot pramatie ai ramas,ce-ai mai vrea tu sa te plimbi in voie prin romanica. un sfat de la dario : marsh in siberi?

srelu
2008-11-28 11:26:57

Daca se face numai cu autorizarea instantei este ok

Legea este corecta, dar cred ca termenul de sase luni este prea scurt. De multe ori autoritatile au nevoie de mai mult timp, plus ca nu toate infractiunile sunt descoperite imediat.

---------------------------------------------------

Eufrosine, asa zisii anonimi de pe internet sunt anonimi numai in imaginatia lor. Sa nu faci vreo tampenie pe net ca te trezesti cu politia la usa.

Eufrosin
2008-11-28 11:50:02

Re: Daca se face numai cu autorizarea instantei este ok

Stiu asta, dar e mult mai rau decat iti imaginezi. Internetul e pierdut demult, eu ma refeream la ascultarea si supravegherea fara rausine si fara mandat, conduse impotriva tarii in general si-a incomozilor, in particular, in feluri greu de crezut pentru orice om normal:

Urmarire si hartuire non-stop, sabotarea posesiunilor materiale, a postei si computerelor, chinuirea barbara a copiilor si a sotului/sotiei, chiar si a bunicilor, pentru a chinui psihologic pe cel vizat - in fine, o gama intreaga de ticalosii pe care jigodiile astea din SRI le aplica asupra bietilor cetateni, prin intermediul bandelor civile, sponsorizate de ei.


http://docs.google.com/Doc?docid=dd64bm93_0ckx6vrft&hl=enLa 2008-11-28 11:26:57, srelu a scris:


> Eufrosine, asa zisii anonimi de pe internet sunt anonimi numai in
> imaginatia lor. Sa nu faci vreo tampenie pe net ca te trezesti cu
> politia la usa.
>


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nu votam securisti, turnatori si escroci (2512 afisari)
 Lenin, la brat cu Tariceanu si Iliescu la Chisinau (1822 afisari)
 Felix mincinosul (1652 afisari)
 Guvernarea Noii Ordini Mondiale (III) (1176 afisari)
 Efectul ZIUA asupra Fondului Proprietatea (1152 afisari)
 Cele mai ciudate locuri in care amorezii au fost prinsi facand sex (4244 afisari)
 Incredibil! Senatorul PC Marius Marinescu și deputata PD-L Anca Constantinescu s-au stropit cu apă in direct. VEZI VIDEO (3491 afisari)
 Incredibil: O fetita de un an, insarcinata cu fratele geaman! (3138 afisari)
 Specialistii SRI au reperat telefonul mobil al unuia dintre turistii disparuti pe Valea Caraiman (2364 afisari)
 Bombardiere ruse escortate de aparate americane F-15 deasupra Arcticii (2234 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01561 sec.