Ziua Logo
  Nr. 4373 de luni, 27 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-10-27

Comentarii: 3, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

silviana
2008-10-27 18:03:32

daca analistul vede o politica intern'externa coerenta rezultata din simpla alegere,

a uneia din cele 2 directii,ambele!!?? cu subintelesul ca ar fi corecte!?!?,se inseala cu atit mai grav cu cit s'a vazut care din directii a luat avans si numai onesta nu se poate numi directia si directionistii,iar,de dragul,e contrazis de explicatia referitoare la sistemul comunist ajuns in faza critica de existanta,altfel ar fi aparut intrebarea,china tot de dragul cuiva s'a deschis?!,dar evident,nu,din aceeasi cauza,sistemul socialist [amalgamul/babilonia extremismelor/anomaliilor de orice fel intr'o societate,extremism al politicilor de fapt,cu multe masti de schimb ascunse oriunde s'ar afla,fiind un pericol totalitarist in plan social in cel mai concret sens al cuvintului,prin tendinta permanenta de a manipula si monopoliza puterea] condus de partidul unic,in forma sa comunista,ajunsese in faliment.oricum deschiderea lor si datul peste cap de 3 ori in timp,cu aparitia la un momentdat a celor 2 cu fete noi de asa'zise democrate si anticomuniste,cu instalari de tari/imparati,din fostul sistem construind structuri corespunzatoare,n'ar mira pe nimeni,nici n'ar insela in privinta adevarului si directiei lui,in nici un caz de schimbat fata totalitarimperialismului cu o alta.

dorumare
2008-10-27 22:39:04

diferente majore...

E evident pentru toata lumea cine era al 3-lea grup, 'andropovistii' care au stiut dilema URSS si neputinta sistemului creeat tot de ei. Diferenta majora insa fata de China, care mai crede ca o parte din 'socialism' va ramine inca multa vreme in sistemul pe care-l construiesc de peste 25 de ani. In fond de ce? E o intrebare de studiu... iar raspunsurile posibile tin de foarte multe lucruri si probabil chiar si de religii... Diferenta dintre comunismul rusesc si cel chinez e cam de aceeasi natura si cu cea dintre religiile lor, una foloseste numai puterii, e sluga ei, in timp ce cealalta e mult mai profunda... si se vede acum si in ce se construieste, pe de o parte o 'democratie' oligarhica de tip 'mexican' care va fi imposibil de transformat (ca si tarismul...), pe de alta parte o imbinare mai naturala a trecerilor de la un sistem la altul...

srelu
2008-10-27 23:14:53

Tipul asta bate stepele

Rusia tocmai a declinat oferta facuta de Berlusconi pentru aderarea la UE.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Armata de violatori a lui Stalin (4990 afisari)
 Cum putem "amenda" radarul (3709 afisari)
 Lovit la referendum (2319 afisari)
 Bono -orgie la Saint Tropez (1851 afisari)
 Garda Maghiara strange randurile (1724 afisari)
 A suferit 100 de operatii estetice pentru a arata ca papusa Barbie (7999 afisari)
 Violata de 40 de barbati, o calugarita acuza politia ca incearca sa-i acopere pe vinovati (3662 afisari)
 Ucraina: Rutenii din Transcarpatia vor autonomia, pana la 1 decembrie, sau proclamarea republicii independente Rusia Subcarpatica (2538 afisari)
 E oficial: Creatoarea de moda Romanita Iovan divorteaza! (2514 afisari)
 Omul leopard iese din pestera si se muta la bloc (2306 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01592 sec.