Ziua Logo
  Nr. 4372 de sambata, 25 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-10-25

Comentarii: 5, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

LENIO
2008-10-25 13:12:28

BOC-UASGR ,ciocul mic ...

Sa reclame persoane care nu au fost in functii cu obiectiv CONSTRUIREA COMUNISMULUI,iar acum tipa pentru demolarea COMUNISMULUI si constr.
BULIBASEL! Nu esti credibil ca sti ce vrei !

ioanguradeaur
2008-10-25 14:08:19

AMINTIRI din COPILARIA ALIANTZEI "DEA" ?

Eu cred ca D-ul BOC dupa ce a suferit TRAUMA caderii in CAP la emisiunea unui anumit GHEORGHE ,are oare care LABILITATZI de exprimare LOGICE si COERENTE Cum potzi CONTESTA unele asa zise aplicari ale unor LEGI ce nu apartzin GUVERNULUI legitim ales de catre PRESEDINTELE BASESCU ,prin PROMOVAREA ca PRIM MINISTRU a D-ului TARICEANU? Domnul BOC 'delireaza'' Ce cauta GIOANA in PROBLEMA ?.De cand GIOANA face parte LEGAL si LEGITIM din GUVERNUL ,TARICEANU ?Prin constatarea ca GUVERNUL TARICEANU -GIOANA ,ori aplica LEGEA, ori pleaca ACASA,se AFUNDA in CONSTATARI de faima lui GAGA.Acasa UNDE ?LA ALIANTZA "DA" sa TRAITZI BINE ?

horiageo
2008-10-26 11:58:45

tonomatul lui Basescu

Iar l-a programat pe Micul Boc sa aplice sindromul Tourette imprumutat de la aliatul lor W.C.Tudor, sa improste cu laturi in stanga si-n dreapta pt a intretine nebulozittatea creata tot de ei (Pedeleii in combinatie cu Pesedeii) la nivelul intregii tari din dorinta de a se amana alegerile de care le este frica. Numai ca sindromul tourette imprumutat de la WC-ul National, cumulat cu diareea verbala si fara consistenta a tzucalarului de servici al lui Zeus, Micul Boc, a rezultat o dezinterie de partid.Aproape toti membrii PD-L trec prin faza aceasta incomoda de a se afisa in fata oamenilor drept niste oameni care nu au facut pe ei, in realitate sunt cu pantalonii plini de succesuri.La mai mare! Ce a facut Basescu ? Cum am mai spus, pt a-si urmari interesele, sacrifica orice, inclusiv un popor numai sa-i fie lui bine.De unde sa dea guvernul bani la profesori acum cand criza mondiala se adanceste si urmeaza sa ne afecteze si pe noi fara nici cea mai mica sansa sa scapam? Cand guvernul a marit pensiile Basescu a facut un scandal monstru ca vezi doamne, guvernul nu avea bani pt asa ceva si el a atras atentia asupra acestui lucru. Atunci ca si oricand Zeus s-a inselat , sau a vrut sa insele opinia publica cu bunele sale intentii, adevarul este ca el a dorit ca guvernul sa nu mareasca pensiile tocmai pt a-si pierde crdibilitatea impotriva careia el ,presedintele tarii, presedintele tuturor romanilor, lupta de 4 ani neincetat, secondat si ajutat de asa zisii aliati, PSD. Daca pt pensii nu avea bani, acum pt profesori de unde ar avea ?
Mi-e lehamite de un astfel de presedinte, de asemenea slugi obediente unui asemenea pressedinte care ar trebui sa respecte legile tarii si ale pumnului cum face el si ortacii lui.

horiageo
2008-10-26 12:01:39

rectificare

Ar trebui sa respecte legile tarii si NU ale pumnului cum face el si ortacii lui

sorge
2008-10-26 15:47:54

Cu o luna inainte de alegeri ?

Care ar fi scenariul ?
Stolojan PrimMinistru si PSDul ce face ?


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetie pentru o Romanie moderna (2220 afisari)
 Armata Rusa incapabila (2067 afisari)
 Trimis dupa creta (1979 afisari)
 Cimitir nazist in jungla amazoniana (1687 afisari)
 Cominternul impotriva Romaniei (1190 afisari)
 Controversatul moment in care Bute a scapat de KO a fost elucidat de arbitrul meciului (2637 afisari)
 Prea multa dragoste ucide: Modelul britanic Katie Evans s-a sinucis, devastata de divort!  (2395 afisari)
 Minune a naturii: E pasare sau scoarta de copac? (2053 afisari)
 Nimfomanele crestine ne indeamna sa tinem focul aprins doar in patul conjugal (1840 afisari)
 Avion submersibil pentru Pentagon (1481 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00541 sec.