Ziua Logo
  Nr. 4372 de sambata, 25 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-10-25

Comentarii: 3, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

BOZGAN GHEORGHE
2008-10-25 20:49:37

SARKOZY,LA POLITICA ESTI MAI IMPOTENT CA LA FEMEI

China nu poate continua dezvoltarea economica fara resursele iraniene,este dependenta de ele si nu isi permite sa piarda piata iraniana.O agresiune militara asupra Iranului este privita de China comunista ca o agresiune economica impotriva sa,incit nimeni nu isi poate permite a agresa Iranul faca acordul Chinei.Atuurile economice pe care le are acum China sunt atit de puternice incit nimeni nu-si poate permite sa provocae China.Sarkozy este penibil.Deci nu intereseaza daca Pakistanul,stat musulman,cu grave tensiuni interne si de frontiera are arma nucleara prin incalcarea oricarui tratat international,daca Coreea de Nord are arma nucleara ,tot in pofida oricaror acorduri internationale si declara public ca in caz de agresiune "va transforma orasele americane in mari de foc"ori daca Israelul,tot prin sfidarea oricaror acorduri internationale are ...sute de focoase nucleare,important e sa nu aiba Iranul program nuclear civil,pentru ca ulterior sa nu-l transforme in unul militar.
Cu e este mai instabil regimul Ahmadinejad acum,cind nu are nici macar program nuclear civil operativ decit regimul Sarkozy,un frustrat sexual,cum il prezinta nevasta sa,regim care are si el sute de focoase nucleare ?

iobagul roman
2008-10-26 04:49:38

eu stiu ca baiatul asta scaraoskit e evreu, el ar trebui sa

lucreze pt.frantza, nu pt .israel
De fapt asa sunt toate guverele din lumea"libera"momentan lucreaza pt.mosad(platesc bine si ofera protectzie de ultima ora)
In rest pregatestetzi buncarul ca nu e joaca,vine al III-lea si o sa rinjim unul la altul carbonizatzi(au puso de ww3 demult,ei sunt pregatitzi cu buncare de ultima clasa,tu?

BULA-NESCU
2008-10-26 15:22:17

Asa o fi??????

"a avertizat sambata ca se intra intr-o etapa "foarte, foarte dificila" in legatura cu programul nuclear al Iranului si a recunoscut ca demersurile facute de UE au intrat intr-un punct mort, informeaza agentia EFE, transmite Agerpres."

Asa o fi?
Nu exista nici un indiciu in istoria moderna ca Europa (fara Marea Britane) ar fi avut vreo problema cu Iranul. Problemele actuale au fost generate istoric mai intai de programul clonialist britanic, iar dupa al 2-lea razboi mondial de politica externa a Statelor Unite. Daca domnul Sarkozi incearca acum sa traga pisica de coada in numele celor care nu au avut nimic de a face cu rezultatul politicii britanico/americane, asta este pentru ca el insusi este un reprzentat al politicii neoconsrvatoare sustinuta de GWB, Dick Cheny si gasca care este acum pe duca la Washington. Din pacate a gasit teren fertil in coruptia politica europeana.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetie pentru o Romanie moderna (2220 afisari)
 Armata Rusa incapabila (2067 afisari)
 Trimis dupa creta (1979 afisari)
 Cimitir nazist in jungla amazoniana (1687 afisari)
 Cominternul impotriva Romaniei (1190 afisari)
 Controversatul moment in care Bute a scapat de KO a fost elucidat de arbitrul meciului (2637 afisari)
 Prea multa dragoste ucide: Modelul britanic Katie Evans s-a sinucis, devastata de divort!  (2395 afisari)
 Minune a naturii: E pasare sau scoarta de copac? (2053 afisari)
 Nimfomanele crestine ne indeamna sa tinem focul aprins doar in patul conjugal (1840 afisari)
 Avion submersibil pentru Pentagon (1481 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00601 sec.