Ziua Logo
  Nr. 4369 de miercuri, 22 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-22

Comentarii: 16, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

silviana
2008-10-22 20:52:21

acelasi tupeu de comunist rus,el ecolaborator cu,tot el e si organizator al,

trimitind invitatii ca,da'nu si ca,scotind insa din ideologia smecherinfractiunilor ilegaliste fara numar,conceptul,moscovorganizatorului prostinvitat de neocolaboratorganizatorul patrihoticomunist sa gireze neorganizarea organizata a politicomercialinfractiunii fara frontiere comunorganinteresizate,un fel de s'a'ntilnit hotul rusescomunalist cu prostul roman respingator de ideologii comunalantiromanesti si da'i si lupta pe toate fronturile impotriva lui ca'i prost ca respinge,ca'i prost ca nu vrea sa fie comuninfractor cu minimax.profit rusocomunoroman,parte a cazacioc&comp. pregatit sa fie jucat la nivel mondial ca marele invingator al mapamondului;concluzia:sala fie rusine a n'a oara rusilor cu creier de neovechinfractor smecherimbecilizat de neovechiul comunism.

srelu
2008-10-22 21:12:04

Cine nu risca, nu castiga

Banii n-au miros, dar cei care se lanseaza in afaceri acolo, trebuie mearga pe cont propriu, nu pot conta pe sprijinul autoritatilor romane, acestea nu pot interveni intr-o tara pe care nu o recunosc.

Mai ramane solutia ca insisi rusii sa ofere garantii solide, de natura financiara, gen ca tranzactiile financiare sa fie efectuate prin banci rusesti detinatoare de depozite bancare ale republicilor mentionate.

Mai exista si posibilitatea de a lucra printr-un intermediar rus care sa isi asume toate obligatiile de plata.

In general se poate, chiar daca nu e asa simplu ca in alte cazuri.

Riscuri exista in orice afacere, in acest caz ele sunt putin mai ridicate. Pe de alta parte poate fi o mana cereasca pentru redresarea firmelor de constructii romanesti care s-au vazut cu afacerile in aer din cauza prabusirii pietei imobiliare din Romania.

Stalinz
2008-10-22 21:49:07

banilor plac liniste

daca as fi roman nu as fi mers - situatie e prea nesigura. Aici e mai multa politica decit economie. Si totusi - cine risca, ori bea shampanie ori primeste glont in cap (un vechi proverb caucazian)

Greywolf
2008-10-22 22:53:50

Pardon!

Ceea ce nu te omoara te face mai puternic. Asa-i si comunismul pentru rusi. Nici ei nu au fost altceva decat victime ale ideologiei Marxiste (MARX = evreul Mordechai) si al celei Leniniste ( Lenin alt evreu care era si homo - avea un iubit pe nume Ghershele).Comunismul n-a fost altceva decat un iudaism aplicat rusilor si altora - bazat pe ura de clasa, asadar cand vorbit de rusi nu cred ca este corect sa-i mai faceti comunisti, ca doar s-au fript bine cu comunismul. Poate unii sunt nostalgici dupa perioada de glorie Stalinista cand au infruntat cu succes Germania si au dat cele mai grele jertfe din razboi iar apoi si-au extins sistemul cu binecuvantare anglo- americana ....si pe la noi! Dar banii nu au miros! Apropo cica am fost invitati si la reconstructia Irakului????!!!!

roy
2008-10-22 23:38:16

Niscai sovromuri?

... Rusii au o imaginatzie foarte fertila.

castrulroman
2008-10-23 00:07:49

e ok...

daca PSD ia din nou puterea vine tata Iliescu din umbra si se face cum vrea Moscova. ceea ce e interesant acum este faptul ca putzoii care se perinda pe la carma Romaniei vand pana si pe mamicile lor proprii si personale !!! asa ca nu m-ar mira ca Romania sa recunoasca tot ce vrea (m)Putzim... (putin)

cotrofelnitza
2008-10-23 00:42:54

Moskba cu patru faruri si radio ...


... am avut un unchi dentist care ne scotea ochii cu definitia, ba o data, la sosea, de-atita viteza si lumina-n mine, m-am surprins virindu-mi mina-n sub fustele fiicasei, care verisoara de-a doua fiind, a acceptat o motocicleala
a doua zi la Snagov...
Afacerea e afacere, da sa-l intrebam pa Mache, daca facem 34% in 3 zile
si dupa aia ne retragem, ceeace intr-un fel ar raspunde disperarii Ratacitului
care umbla cu lumanarea pa urma banilor ...
Il compltez pa Tatal nostru care e in ceruri, urma pasarii in cer,
urma barbatului in muiere, si urma banului in bursa, nu sa cunoaste
decit de cei care le savirsesc ...

Tudor190
2008-10-23 02:16:35

Copie la indigo

Pai nu si SUA ne-a invitat la reconstructia Irakului...ma rog doar cu invitatia nefacuta am ramas.
Nu SUA "reconstruiesc" Irakul pe banii lor...adica al lor a irakienilor..petrol pentru cei ce nu s-au prins.

BULA-NESCU
2008-10-23 13:29:53

Tupeul nu are nationalitate

Pe Romania s-au facut presiuni de catre SUA, NATO si EU ca sa recunoasca independenta provinciei sirbesti Kosovo. Tupeul nu are nici margini si nici nationalitate.

Mache
2008-10-23 14:15:37

Re: Copie la indigo

La 2008-10-23 02:16:35, Tudor190 a scris:

> Pai nu si SUA ne-a invitat la reconstructia Irakului...ma rog doar cu
> invitatia nefacuta am ramas.
> Nu SUA "reconstruiesc" Irakul pe banii lor...adica al lor a
> irakienilor..petrol pentru cei ce nu s-au prins.
>
Sub o forma sau alta americanii gasesc bani. Cand o sa vezi insa lucind prima kopeika rusa destinata reconstruirii celor doua provincii georgiene sa nu uiti sa ne anunti...

Mache
2008-10-23 14:18:16

Re: Niscai sovromuri?

La 2008-10-22 23:38:16, roy a scris:

> ... Rusii au o imaginatzie foarte fertila.
>
Gresit!

In Sovrom-uri rusii mai bagau ceva (cum ar fi de exemplu aerul din rotile camioanelor), in schimb in acest caz insa ei asteapta sa bage doar moflujii banii...

Conan___the___Barbarian
2008-10-23 14:59:25

Tupeu de Jaffa & Ua$inton, sustzinut cu latraturi incisive de catre propaganda Neocons

Reconstructzia Georgiei Saakasvilicesti cu ..instructori militari si armament. O fi buna la ogor si pusul tziglelor pe casa, asa o mitraliera Browning ;-)... Trimisul de .. ajutoare cu NAVE MILITARE .
Bah de ce nu luatzi si voi un vapor de MARFA ce duce cantainere? Ca incape mai mult ajutor decat alea cateva lazi (cu munitzie probabil) intre turelele tunurilor de bord.
Tranca neala aiurea si propaganda cretina de tip ceausist: toata lume aVEDE CLAR ca nu-i cum spunetzi dar voi o tzinetzi p'a voastra (pana se scgimba Apropitarul, ca pana mai daunazi ii puparatz dreapta lui Tariceanu si-l facuratz maioneza pe Basescu, acum Tariceanu cica-i copil de mingi ... Se vede scoala ferma de Stefan Gheorghiu).

Conan___the___Barbarian
2008-10-23 15:26:58

Re: acelasi tupeu de comunist rus, el ecolaborator cu,tot el e si organizator al,

Coana te rog nu fii naiva. S9 mai alsa propaganda asta, Comuinism este in USA unde gasesti Kolhoziri bancare, centralism democratic ceausit ce mi-e Pelosi ce mi-e Wolfowitz ce mi-e Madeleine Albreight ce mi-e Ana Paucker, Gulaguri in Guantanamo-Bay + Baghram + samd, Securitate-Big-Brother CIUA-NSA-demolatul FBI si DICTATURA ca nu mai deschizi gura fara sa sara magarii pe tine sa te demoleze si sa te umple cu scarnavii si calomnii ovreiesti..

Uite mai incolo propagandistul Teddy Hoffman alias ROY zice ca sovrom samd: intre timp seful lui de la MOSSAD d-l Sarkozy... vrea natzionalizarea Industriei Europeene.. Socialist get-beget, ovreiul asta de extrema-dreapta neocons, what? :-))))))) Care-o fi cu kolhozul ?......

Mesajul era "Bah decat sa datzi din gura si sa va laudatzi ca ce " ajutaretzi " suntetzi de va da Democracy afar' din case (sic!), venitzi aici si punetzi mana la lucru, nu criticatzi. OK, datul din gura nu va costa dar va face de rasul Lumii". Poate aceeasi invitatzie o fi trimis-o rusul si popandaului aluia idiot de la Warsovia, stii ala mic si rotund si prost care mai are un frate geaman tot asa de mic, rotund si prost ca si presedintele.
Rusia-i cutra mare dar ce fac Israel, USA si England nu-i mai breaz. O lume de CURVE, totzi o apa si-un pamant, cum zicea unul taare iubit la Tel-Aviv.
Nu tzin partea Rusiei dar este JENANT deja CUM se schiauna propaganda asta judeo-baptisto-papistasho-masonica si tot da cu laturi in PUTIN ... doar pt ca i-a alungat de la PETROLUL si AURUL Rusiei si-i indoapa NUMAI pe hotzii LUI bastinasi.

Uite ACUM BANII AIA lipsesc imbuibatzilor de pe Wall-Street ;-)... Si Ziua, de cand serenissimul Vntu a luat fitzuica asta ordinara, se da cu Kissinger & Co... adica EXACT TALHARII AIA CARE AU RUINAT USA.

Cica Patriciu are 2 miliarde... pai unde-s alealalte 2,5 pana la 4,5 miliarde ce le avea DUPA vanzarea RomPetrol? Le-a dat lui Kisiinger la restaurantul Doina ?:-)))))))) CINE MAI ERA LA MASA ACOLO? :-))

Uite asa ajuta Romania o tzara in curs de dezvoltare =USA la reconstructzie si colectivizarea principalelor mijloace de ... facut bani fictivi = BANCILE ;-)...
Si s-o fi gandit Putinelu' ca daca-s asa de cretini la Bucuresti, de ce sa nu-i invite si dincolo pe tarlaua lui, nuuu? Ca prost e cel ce DA, nu cel ce CERE....
Ma intreb cate secunde va tzine comentariul meu pe pagina. Ca deh, Democracy a la ORESCU...

La 2008-10-22 20:52:21, silviana a scris:

> trimitind invitatii ca,da'nu si ca,scotind insa din ideologia
> smecherinfractiunilor ilegaliste fara
> numar,conceptul,moscovorganizatorului prostinvitat de
> neocolaboratorganizatorul patrihoticomunist sa gireze neorganizarea
> organizata a politicomercialinfractiunii fara frontiere
> comunorganinteresizate,un fel de s'a'ntilnit hotul rusescomunalist cu
> prostul roman respingator de ideologii comunalantiromanesti si da'i si
> lupta pe toate fronturile impotriva lui ca'i prost ca respinge,ca'i
> prost ca nu vrea sa fie comuninfractor cu minimax.profit
> rusocomunoroman,parte a cazacioc&comp. pregatit sa fie jucat la nivel
> mondial ca marele invingator al mapamondului;concluzia:sala fie rusine
> a n'a oara rusilor cu creier de neovechinfractor smecherimbecilizat de
> neovechiul comunism.
>

Conan___the___Barbarian
2008-10-23 15:33:29

Deja facuratz pierduta postarea

Conan___the___Barbarian
2008-10-23 14:59:25


Tupeu de Jaffa & Ua$inton, sustzinut cu latraturi incisive de catre propaganda Neocons

Reconstructzia Georgiei Saakasvilicesti cu ..instructori militari si armament. O fi buna la ogor si pusul tziglelor pe casa, asa o mitraliera Browning ;-)... Trimisul de .. ajutoare cu NAVE MILITARE .
Bah de ce nu luatzi si voi un vapor de MARFA ce duce cantainere? Ca incape mai mult ajutor decat alea cateva lazi (cu munitzie probabil) intre turelele tunurilor de bord.
Tranca neala aiurea si propaganda cretina de tip ceausist: toata lume aVEDE CLAR ca nu-i cum spunetzi dar voi o tzinetzi p'a voastra (pana se scgimba Apropitarul, ca pana mai daunazi ii puparatz dreapta lui Tariceanu si-l facuratz maioneza pe Basescu, acum Tariceanu cica-i copil de mingi ... Se vede scoala ferma de Stefan Gheorghiu).

Conan___the___Barbarian
2008-10-23 15:37:33

Re: Deja facuratz pierduta postarea / Sorry mai era aici dar asa m-am obisnuit deja sa cenzuratzi ca

... ca ma mir deja cand n-o facetzi imediat. Poate-n 15v minute ca vine ora 15

La 2008-10-23 15:33:29, Conan___the___Barbarian a scris:

> Conan___the___Barbarian
> 2008-10-23 14:59:25
>
>
> Tupeu de Jaffa & Ua$inton, sustzinut cu latraturi incisive de catre
> propaganda Neocons
>
> Reconstructzia Georgiei Saakasvilicesti cu ..instructori militari si
> armament. O fi buna la ogor si pusul tziglelor pe casa, asa o
> mitraliera Browning ;-)... Trimisul de .. ajutoare cu NAVE MILITARE
> .
> Bah de ce nu luatzi si voi un vapor de MARFA ce duce cantainere? Ca
> incape mai mult ajutor decat alea cateva lazi (cu munitzie probabil)
> intre turelele tunurilor de bord.
> Tranca neala aiurea si propaganda cretina de tip ceausist: toata lume
> aVEDE CLAR ca nu-i cum spunetzi dar voi o tzinetzi p'a voastra (pana
> se scgimba Apropitarul, ca pana mai daunazi ii puparatz dreapta lui
> Tariceanu si-l facuratz maioneza pe Basescu, acum Tariceanu cica-i
> copil de mingi ... Se vede scoala ferma de Stefan Gheorghiu).
>

Tudor190
2008-10-23 15:50:37

Re: acelasi tupeu de comunist rus, el ecolaborator cu,tot el e si organizator al,

La 2008-10-23 15:26:58, Conan___the___Barbarian a scris:

Pacat ca sectiunea "news"... ei saraca limba romana...nu sint arhivate comentariile.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pretul succesului duce la esec (3333 afisari)
 Pamela mutilata de operatii estetice (3223 afisari)
 Copos slefuieste teapa (2579 afisari)
 Merkel pipaita de Sarkozy (2198 afisari)
 Exercitiu iranian de atacare a Israelului (2111 afisari)
 Will Smith face sex cu barbati carora le plateste serviciile la casieria unei case de toleranta  (2883 afisari)
 Hagi, un nou antrenor al Stelei (2393 afisari)
 McCain, pe patul de spital (Video) (2035 afisari)
 Paruiala in toata regula intre sase liceence din Vrancea (VIDEO) (2003 afisari)
 Tupeu de MOCKBA: Romania, invitata sa reconstruiasca regiunile georgiene Apkhazeti si Oseti'i (1972 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01550 sec.