Ziua Logo
  Nr. 4349 de luni, 29 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-09-29
Eufrosin din Romania (...@bugmenot.com, IP: 86.106.54...)
2008-09-29 23:18
Sanatatea versus doctori

In randurile practicantilor medicinei alopate se regasesc doua categorii:
Unii care plini de zel vaccineaza, drogheaza, iradiaza si opereaza, fara a realiza ca primele lor doua actiuni duc in mod firesc la ultimele doua.

Acestia nu vor tolera nici un fel de opinie contrara dogmei lor, fiind in stare sa admonesteze un pacient care indrazneste sa chestioneze tratamentul recomandat.

Ei sunt considerati buni de catre neavizati, deoarece sunt consecventi in ameliorarea simptomelor pacientului pe termen scurt si subminarea sanatatii sale, pe termen lung.

A doua categorie de medici alopati se deosebeste de prima doar prin nepasarea si lipsa de constiinta umana si profesionala cu care isi fac treaba, ei fiind in stare sa trimita un pacient cu 40 grade febra acasa, sau sa uite instrumente chirurgicale si tampoane, in interiorul pacientului pe care l-au operat.

Cat despre noi cei simpli si ne-patalamati cu diploma vreunei scoli medicale, nu ne ramane decat sa realizam ca intaiul pas pe care-l avem de facut este sa ne asumam responsabilitatea pentru propria sanatate si pentru cea a familiilor noastre, luand pasi concreti pentru mentinerea ei printr-o hrana sanatoasa, cat ma apropiata de cea a taranului Roman, incluzand lapte proaspat, branzeturi, carne, oua, legume, fructe si vegetale dinte care ceapa si usturoiul nu trebuie sa lipseasca si bauturi naturale, de casa.

In mod firesc, majoritatea problemelor de sanatate fiind cauzate de supraalimentatie, nu este suficient sa mancam sanatos, ci si sa tinem post, care ne ajuta sufletului si trupului, caci temperandu-l pe-al doilea, il intarim pe primul.

Ori intre suflet si trup, exista o relatie cat se poate de puternica, bolile sufletesti exprimandu-se mai devreme sau mai tarziu, in boli trupesti.
Postul nu trebuie tinut ca o simpla dieta, ci ca un sacrificiu prin care sa-i aratam Celui ce ne-a facut, recunostinta pentru sacrificiul Lui suprem facut pe cruce, pentru noi.
Doar astfel vom reusi sa cunoastem doctorii alopati ca simpli prieteni sau cunostinte si nu ca pe micii dumnezei in halat alb.


     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nu votam securisti, informatori si mafioti (2544 afisari)
 Cat de corupta este politia (2034 afisari)
 Daca Tariceanu a putut, poate oricine (2033 afisari)
 Ultimul hot-cavaler al Moldovei (1209 afisari)
 Alternativa rusa anti-NATO (1150 afisari)
 I-a calcat trenul cand faceau sex (4487 afisari)
 Caz unic in lume: o tanara poate deschide ochii trei zile da, trei zile ba (3000 afisari)
 Gemenele Indiggo, de rasul Americii pentru 10.000 de euro (2353 afisari)
 L.A. Times: Ucraina ar putea sa piarda Peninsula Crimeea din cauza tensiunilor cu Rusia (2114 afisari)
 Dispus sa plateasca 7,2 trilioane de dolari pentru descoperirea unei fosile care sa demonstreze teoria evolutionista (1935 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01650 sec.