Ziua Logo
  Nr. 4345 de miercuri, 24 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-09-24
Igor din Chisinau (...@asito.md, IP: 212.56.205...)
2008-09-25 08:43
Am facut marina la sovietici, in Sevastopol...

Sa stiti, ca cea mai mare uzina constructoare de corabii militare, pe vremuri se afla in orasul Nicolaev, care, daca treceti pe harta fostului imperiu sovietic si acelei de astazi, il vedeti in Ukraina. Problema nu este a ukrainenilor, ci a rusilor, care vor cu tot dinadinsul sa isi mentina bucatica asta grasuta de pamant. Cat priveste locurile de munca - cativa mii de muncitori, dintre care majoritatea, indeosebi conducerea fiecarei subdiviziuni, vor fi rusi. Si eu am lucrat pe timpul sovieticilor in sfera finantelor. Pai sa stiti, ca in toata economia basarabeana de pe vremuri sefii, sefuletii, responsabilii de toate nivelurile, erau in exclusivitate rusi, in cel mai bun caz ukraineni, ba chiar si caucazieni, asiatici. Spre exemplu, directorul general al fabricii de vin Cricova - cel mai mare producator in domeniu, timp de decenii a fost un caucazian, ceva de genul daghestan, avar, abkhaz, nu mai tin minte. Presedinti de colhozuri, doar rusi, ukraineni. Nici un director de intreprindere strategica, gen, Mezon - producator de electronica pentru industria militara rusa, Signal, Sciotmas, aceleasi uzine secrete, Zorile - producator de incaltaminte, Ionel - producator de haine, toate complexele zootehnice agricole, fabricile de lapte, paine, mezeluri, depozitele de produse alimentare si nealimentare, magazinele, institutiile de invatamant universitar si preuniversitar(exceptie faceau doar scolile, si alea de la sate), structurile statului de toate nivelurile, organele de politie, pompierii, militarii - toate, dar absolut toate, la toate nivelurile de management aveau in capul lor NEMOLDOVENI! As dori sa citeasca si sa analizeze cele spuse ukrainenii, nu "romanii" astia alias zenn, berti si Co...


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Condamnat la moarte (3987 afisari)
 Ultimul condamnat la moarte (2872 afisari)
 Tökes cere autonomia Transilvaniei (2351 afisari)
 Birchall se apara pe blog (1540 afisari)
 Senatorii au furat dosarul spionilor (1319 afisari)
 ICR Berlin a vernisat expozitia artistilor Alexandru Radvan si Sorin Tara. PRIVITI SI COMENTATI. (Atentie, imagini socante!) (2422 afisari)
 Deputat ucrainean: Kievul a facut tot ce putea pentru ca Romania sa aiba castig de cauza la Curtea Internationala de Justitie  (2391 afisari)
 Doua prostituate din Timisoara s-au luat la bataie cu politistii (VIDEO) (2302 afisari)
 Doua planete aflate la 300 de ani lumina de Pamant s-au ciocnit (2302 afisari)
 Moldovenii au brevetat masina de cules castraveti (1700 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00672 sec.