Ziua Logo
  Nr. 4315 de miercuri, 20 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-08-20

Comentarii: 10, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

briel
2008-08-20 16:31:08

... spre bucuria maxima a Israelului ...

Prieteni din toate partile.
Daca sunt inghesuiti catre est, rusii coboara spre sud.

Evreu-rus
2008-08-20 17:02:34

De ce nu?

Israel este in continuare inarmat de catre SUA, cu armament de ultima ora in scopul de a ramane unica putere regionala si sa se bucure de "securitate" (de parca cineva i-ar dori disparitia). Astfel Israelul a devenit tot mai arogant si mai intrasigent in a incheia un proces durabil de pace cu vecinii sai.
Siria are tot dreptul sa se protejeze impotriva unui vecin atat de amenintator precum Israelul care a creat haos oriunde si-a bagat nasul, din Irak pana in Georgia. Asa cum Israel a antrenat si inarmat trupe georgiene impotriva Rusiei, rusii vot vor inarma corespunzator Siria. Este o chestiune de prioritati, la urma urmei. Prioritatea Israelului este puterea si controlul. Prioritatea SUA este Israelul. Prioritatea Rusiei este orgoliul si revansa.

Klaus Steinberg
2008-08-20 17:12:50

Idioti ar fi sa nu o faca

Daca nu dorm in cizme trebuie ca submarine nucleare sa stationeze in Portul Tars , sa instaleleze 8-10 baze de rachete in Siria , in Venezuela ,Cuba , Belarus, etc. Sper sa le fi trecut pofta prieteniei cu Bush .....

....
2008-08-20 17:13:45

si-uite asa

Isi inghit limba toti barzaunii astia viteji de p-aici.

Mai vor nebunii Georgia in NATO? Isi face si rusul niste baze in Cuba si le-a mutat falca.

silviana
2008-08-20 18:35:46

oricum siria e perceputa ca sora buna a iranului,

conceputi de rusia,parintele/opiu,mama/tata lor,care si'a sustinut copiii neovechii ideologii comuniste multilateral extremiste,experta in relatiile interreligioase de interes comun,isi demonstreaza,crezul si atasamentul,cu actiuni concrete,monopol pe energie,bani,reinarmare accelerata,logica standardului dublu folosit,fiind,1.aservirea intereselor lor,denumit pragmatism in relatiile cu occidentul,2.reacapararea statelor foste comuniste,[prin implementarea in interiorul lor a unor zone destabilizatoare nu de ieri de azi,pentru a le controla si a'si mentine monopolul asupra europei,demonstrata prin invazia georgiei]denumita,drept actual legitim! al unei rusii necomuniste!,occidentalizate,europene cu multiple relatii de cind s'a desprins de comunism!?,'nici usturoi nu maninca,nici gura nu'i miroase?!',drept cit de legitim avut inainte sa renunte chipurile la comunism?!3.ideologia politicoterorista aplicata dupa deschidere spre occident,denumita/data ca politica occidentala,cea adevarata,credibila,de imbratisat de toata lumea,in conditiile in care din comunista,rusia,dupa citiva ani de declaratii anticomuniste,se vrea subit considerata campiona democratiei occidentale,de cel putin aceeasi valoare cit au toate impreuna,recunoscute pe plan mondial,consolidate in sute de ani,sa beneficieze de valorile democratiilor in relatii externe,in interiorul ei sa actioneze impotriva acestora si sa pretinda sa'i se respecte dreptul si la asazisele ei valori comuniste,4.doctrina neo/comunista a neo/conduceri actuale din rusia,[avansata de la democratia populara la democratia securistomilitara],denumita politica a celei mai avansate democratii a lumii,reprezentat de exact cea a rusiei,sustinuta de un iran,o sirie,cu aceeasi pretentie ca si ele sint tot mari democratii ale lumii,mai putin ca rusia doar,5.minciuna criminala,denumita/data ca adevar,in fata intregii lumi.

Zenn
2008-08-20 20:59:03

Re: ... spre bucuria maxima a Israelului ...:))))))))))))))

La 2008-08-20 16:31:08, briel a scris:

> Prieteni din toate partile.
> Daca sunt inghesuiti catre est, rusii coboara spre sud.
>

MrSecret
2008-08-21 01:39:47

Re: si-uite asa

Bravo ma, sa se aluieze Rusia cu Siria , si Cuba .

Tasri cu un grad ridicat de trai, .Cetateni acestor tari niciodata nu ar cere azil politic pe la 'dusmani'.
Assad ala se aliaza si cu Ciocciolina , numai sa se alieze cineva si cu ei, dupa ce au fost alungati din Liban.


> Isi inghit limba toti barzaunii astia viteji de p-aici.
>
> Mai vor nebunii Georgia in NATO? Isi face si rusul niste baze in Cuba
> si le-a mutat falca.
>

ionion
2008-08-21 02:54:07

Siria a deschis conducta cu

vodca si acum nu mai stie ce face- s-a imbatat.

laur
2008-08-21 05:25:52

Si a Romanaiei care este ?

" Prioritatea Israelului este puterea si controlul.
Prioritatea SUA este Israelul.
Prioritatea Rusiei este orgoliul si revansa. "

Si a Romanaiei care este ?

Eu as-i zice ca pace si prosperitatea daaaa nu vad pe nimei pe forum sa zica la fel ca si mine asa caaaaaa poate ca ma insel si poate ca nu este asta .

Poate ca si in cazul Romaniei prioritatea e cum sa ne dam cat mai tare cu tesla'n c..e ca de altceva politicienii nostri lo latraii nostri media nu sunt in stare.

Cum sa facem inca un ban in plus din politica extrena pare-se ca nu e prioritatea nici-unui politician ,ambasador , analist sau forumist .

Singura prioritate e cum sa ignoram ma fatzis realitatea si sa latram mai cu spumele dementzie la gura unii la altzii si la luna .

Cum sa facem, ca situatzia din Georgia sa nu se repete in Moldovva sau in Har-Cov nu preocupa pe nimeni asa ca domane ajuta sa nu fie nevoie sa facem nimic ca daca va fi nevoie planurile noastre sper deosebire de cele ale Rusiei sunt SUBLIME DAR LIPSESC CU DESAVARSIRE . Cat despre sprijinul material si militar in teren al aliatzilor occidentali in toata istoria Romaniei dincolo de misiunea militara aeriana germana din Romania a lui Gerstenberg alt ajutor militar starin cu armament si omeni care sa lupte cot la cot cu soldatzii romani impotriva bombelor starine eu nu imi amintesc sa fi vazut vreodata Romanaia

Nici Berthelot nu a avut trupe . Nici aliatzii ruso-americaniu nu au facut vre-o economie la sange romenesc si nici Shaka azi nu a vazut vre-un soldat din partea Americii ( pentru care sa nu trebuiasa sa platesca ca pentru un mercenar ) asa ca.....

Graur
2008-08-21 05:48:40

Pentru imbecilii globalizati, cititi bine articolul este un limbaj DIRECT SI CONCRET

Din toate actiunile care au avut loc in ultima vreme se trage o concluzie. lumea merge spre globalizarea imbecilismului a crimei, a nerespectarii legilor internationale. De fapt este o dovada de propagare a fundamentalismului, si chiar a nihilismului.
Altii au facut cam multe mutari de fapt au atins mai multe piese pe tabla de sah, asa este cind matul este aproape, scuturi intr-o parte si in alta, impingerea unui idiot sa-si omoare conationalii. Cititi George Soros va da mutarea in plic. Cartea se numeste Criza financiara 2008 si urmarile ei.Urmeaza sfirsitul unei ere.
Ia vedeti ca in carte se vorbeste de faliment nu de recesiune.
Urmeaza matul, care vine din mai multe parti.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Imi cer iertare fata de cei pe care i-am turnat (3952 afisari)
 Fierbe Razboiul Rece (3305 afisari)
 Samaritenii isi cauta neveste (1550 afisari)
 Suspinele heterodocsilor (1212 afisari)
 De ce obosim? (1200 afisari)
 Parada sanilor porno in Noua Zeelanda - FOTO (4137 afisari)
 "Acvila", unitatea de comando a MIRA, a facut furori in Germania (2863 afisari)
 Voronin nu mai vorbeste despre limbi diferite, ci de "surprize placute pentru societatile de pe ambele maluri ale Prutului " (2438 afisari)
 Update: Accident aviatic pe aeroportul Barajas din Madrid - VIDEO (2342 afisari)
 Fost sef al serviciilor secrete israeliene: Nici Mossadul nu ar fi gasit o varianta mai buna decat Ahmadinejad (2246 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00630 sec.