Ziua Logo
  Nr. 4309 de miercuri, 13 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-08-13

Comentarii: 6, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

horiageo
2008-08-13 18:50:42

papagalul

Are mare grija cand vorbeste (turuie) sa nu cumva sa scape vreo fraza care nu-i convine Maritului Stapan. Si dai si dai pupaturi in toate locurile care mai de care mai dosnice ale Sultanului, osanale, limbute etc. Totul nu este decat latrat. Pai mai dreptaciosilor, daca parlamentul ar face greseala si ar cere cercetarea acestor oameni, mai bine zis, adversari politici ai Zeului, acesta din urma, conform legilor idioate din tara asta, ar avea dreptul sa ceara demisia lor din functii pe perioada cercetarilor DNA-ului. Asta ar insemna distrugerea lor ca oameni politici. Degeaba vor fi gasiti nevinovati, de slugarnicul DNA, alegerile vor trece iar ei nu vor putea participa la aceste alegeri si deasemenea vor fi stigmatizati pe vecie, caci va avea Zeus grija de acest lucru. Acest Presedinte, are dreptul sa foloseasca puterea judecatoreasca la buna lui dispozitie(si o foloseste din plin) si asta nu este bine. Setea lui de putere intrece orice inchipuire. Cred ca este singurul presedinte din lume care vorbeste urat despre tara lui. Spune peste tot pe unde mai este cat de cat acceptat in lume , ca sistemul judiciar din Romania este prost, nu functioneaza, ca este obstructionat de politicieni (de parca el este fata mare nu politruc)si ca doar pe vremea slugarnicei Monica Macovei functiona impecabil. Nimic mai fals. Si chiar de-ar fi asa, presedintele ar trebui sa incerce redresarea acestei situatii si nu sa o infiereze in afara tarii, ca doar e roman si el, sau mai stii ?

irlanda
2008-08-13 19:36:47

demagog

Nu stiu daca Boc are vreo pregatire juridica.Cinstit sa fiu nici eu nu am dar din minorele cunostinte despre lege stiu ca pina la pronuntarea unei sentinte de catre un judecator nimeni nu trebuie considerat vinovat.(prezumtia de nevinovatie bato vina)Dar monsieur Boc ca un fost UTM-ist nu concepe asa ceva .La el " aia care nu sint cu noi" sunt deja infractori iar camarazilor lui (Stolo,si stimabilul fost responsabil cu aviara,Videanu,primarul de Arad etc) le va lua todeauna parte folosind cu abnegatie puterea cuvintului si lupta de clasa.

mirceamihai
2008-08-13 22:27:28

Votul de azi.....

Votul de azi este un scuipat in mutra lui Basescu si a slugilor sale! Parlamentul a votat nu pentru cei doi mafioti ci impotriva borfasului de Basescu, capul mafiotilor din Romania, care joaca rolul justitiarului! Orice judecata dreapta ar trebui sa inceapa cu Basescu in frunte, el este primul ce va trebui sa infunde puscaria!

unIonoarecare
2008-08-13 22:35:13

unui adevarat papagal

Zici mata:
<Pai mai dreptaciosilor, daca parlamentul ar face greseala si ar cere cercetarea acestor oameni, mai bine zis, adversari politici ai Zeului, acesta din urma, conform legilor idioate din tara asta, ar avea dreptul sa ceara demisia lor din functii pe perioada cercetarilor DNA-ului. Asta ar insemna distrugerea lor ca oameni politici>
Tocmai aici e buba: nu parlamentul nu "cere" cercetarea acestor indivizi ci DNA. Fiind fost ministrii, desi sunt si ei oameni ca mata si ca mine si Constitutia zice ca nimeni nu e mai presus de lege, dar nu pot fi considerati vinovati pana nu sunt judecati. Ori cei 322 de papagali nu vor ca dosarele astor doi probabil vinovati - ca eu nu cred ca le-a adus matusa Tamara milioanele de euroi ca zestre - sa fie trimise sa fie judecate ca dosarele unor muritori de rand, pen'ca ei is pesedisti de frunce, nu-i asa?

unIonoarecare
2008-08-13 22:45:51

Votul de azi...

E o noua sfidare a parlamentului la adresa poporului pe care cica il reprezinta, o noua dovada ca nesatulii astia isi apara interesele de haita chiar daca asta va aduce multe daune interselor nationale.

Nu am auzit pana acum nici o motivatie cat de cat logica de ce fostii ministrii care au facut acte ilegale nu pot fi judecati fara aprobarea unui parlament compus in majoritate din oameni care habar nu au de lege si de justitite.

Si, mai ales, nu am auzit nici o motivare logica a votului de azi.

Da ce le pasa acestor imbuibati din shparlament de noi, astia, oarecare, ce vom plati ticalosiile lor!

M_D_L
2008-08-14 14:47:31

Dar cu flota cum a ramas ?

Acolo nu este vorba despre o ditamai infractiune ?


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Atentatul necunoscut la Ceausescu (8354 afisari)
 Cine l-a otravit pe Nae Ionescu (3201 afisari)
 Basescu pierde sau castiga? (2418 afisari)
 Rusia a intrecut masura (1366 afisari)
 Inca o lacuna. La BOR si ICR (1364 afisari)
 Ucraina ar putea deveni urmatoarea tinta a Rusiei (2362 afisari)
 Saakașvili a căzut intr-o capcană brutală și a pierdut, spun voci din anturajul lui Sarkozy (2281 afisari)
 Medvedev i-a facut ticalosi pe militarii georgieni (2099 afisari)
 Finalista de la Roland Garros isi lasa echipamentul pe zgura pentru un pictorial FHM - FOTO (1773 afisari)
 Premiera la Hollywood: "Mirrors", un horror terifiant filmat in Romania, dupa vizionarea caruia veti privi altfel in oglinda (1772 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01456 sec.