Ziua Logo
  Nr. 4298 de joi, 31 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-07-31

Comentarii: 5, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

stan patitu
2008-07-31 14:44:13

votul uninomonal...

la noi, acum, este o prostie ridicola. Ma mir ca "intelectualii" care sustin prostia asta nu-si dau seama de ridicol. Alegerile in colegii pleaca de la ideea ca comunitatile isi deleaga reprezentantul in parlament. Comunitatile erau insa ceva real, niste grupuri de oameni care erau legati de ceva, de niste interese. In ziua de azi, in situatia de la noi, despre ce comunitati se poate vorbi? Acum niste tipi creeaza comunitati... O timpenie! Azi nu iti cunosti nici vecinii de bloc. La noi nu sunt comunitati. Oamenii nu sunt uniti prin nimic ci din contra daca ar putea s-ar sfisia!

stan patitu
2008-07-31 14:45:29

Re: votul uninominal...

La 2008-07-31 14:44:13, stan patitu a scris:

> la noi, acum, este o prostie ridicola. Ma mir ca "intelectualii" care
> sustin prostia asta nu-si dau seama de ridicol. Alegerile in colegii
> pleaca de la ideea ca comunitatile isi deleaga reprezentantul in
> parlament. Comunitatile erau insa ceva real, niste grupuri de oameni
> care erau legati de ceva, de niste interese. In ziua de azi, in
> situatia de la noi, despre ce comunitati se poate vorbi? Acum niste
> tipi creeaza comunitati... O timpenie! Azi nu iti cunosti nici
> vecinii de bloc. La noi nu sunt comunitati. Oamenii nu sunt uniti prin
> nimic ci din contra daca ar putea s-ar sfisia!
>

Socrate
2008-07-31 16:38:35

SUBSCRIU * Re: votul uninomonal...

Parlamentul este de vina ca a adopata legea votului uninominal, la presiunea mediatica si a grupusculelor care se autointituleaza societate civila, promovate intens de media portocalie. Hazliu este ca tocmai portocaliii si-au taiat craca de sub picioare cu acest vot uninominal.

La 2008-07-31 14:44:13, stan patitu a scris:

> la noi, acum, este o prostie ridicola. Ma mir ca "intelectualii" care
> sustin prostia asta nu-si dau seama de ridicol. Alegerile in colegii
> pleaca de la ideea ca comunitatile isi deleaga reprezentantul in
> parlament. Comunitatile erau insa ceva real, niste grupuri de oameni
> care erau legati de ceva, de niste interese. In ziua de azi, in
> situatia de la noi, despre ce comunitati se poate vorbi? Acum niste
> tipi creeaza comunitati... O timpenie! Azi nu iti cunosti nici
> vecinii de bloc. La noi nu sunt comunitati. Oamenii nu sunt uniti prin
> nimic ci din contra daca ar putea s-ar sfisia!
>

Turtoi
2008-08-01 03:10:17

Raluca Turcan face parte din categoria Ele...naaa!

Doamnele vocale din politichia romaneasca au reusit sa strapunga sistemul strangulat al promovarii prin cai extrem de indoielnice. Cum altfel se pot explica pozitiile nemeritate, la varste fragede care nu le-au permis sa construiasca inca nimic. Altfel, argumentul varstei nu sta in picioare. Tineretea si frumusetea trebuie sa ne incante existenta. Ma surprinde de fiecare data goana lor dupa doctorate si pozitii universitare, ulterior asumarii pozitiilor publice, cand prioritatile lor ar trebui sa fie cu totul altele. Noi asistam in schimb la activitati mondene garla, la botezuri ultra-vip-ate, la tinute agresive pentru marea majoritate a natiei romane si la discursuri sterile. Nu lipsesc nici ochii varati peste cap, fasoanele, nici mutliplii fini si fine, nepoate si alte camuflaje. Proiectele bune se cladesc in laboratoare si pe teren. Doctoratele se scriu dupa lungi pelerinaje in biblioteci, nopti multe nedormite si nici atunci nu ai garantia succesului. Nu pe ele le asteptam: Elena Basescu, Elena Udrea sau Raluca Turcan cu ale lor succesuri mirobolante.
Temerea debarcarii suitei de amante sub presiunea calitatii veritabile a noilor veniti le orbeste liderilor criteriile de selectie si de promovare a persoanelor competente. Presa si televiziunile se hranesc cu mediocritatea si lascivitatea actualilor partizani politici, fie ei de gen masculin sau feminin. Despre primele doua nu mai e nevoie sa fac nici un comentariu, dar despre a treia da.
Este inimaginabila imoralitatea in politica. Raluca Turcan este un exponat execrabil al ei. Deputat la 28 de ani? Nu cred in genialitati precoce si in cariere fulminante construite peste noapte, mai ales in politica. Sustinuta de Stolojan si al sau cearsaf se explica insa totul. O sa-mi spuneti: barfa! Nu, nu este. Eram studenta in Sibiu si camerista la hotelul Imparatul romanilor. Camere alaturate permanent si vizite nocturne dese! Nu ma deranjeaza neaparat relatia ei necurata cu Stolojan (la urma urmei treaba fiecaruia ce face in particular!, nu vor fi nici primii, nici ultimii), ci pentru ca si-a spurcat familia - sotul nasit si acum copilul botezat de nimeni altul decat de propriul sau amant. Cred ca si-ar vinde nu numai pielea de pe oase, ci si propriul copil pentru inca un mandat. Cu copilul se mai intalneste doar in emisiunile Romantica, iar cu sotul ei doar la receptii. Cu Stolojan e o cu totul alta chestiune: mutre nedezlipite. Gretos, absolut gretos!
Organizarea muncii la romani: carul pus inaintea boilor. Aceeasi Raluca Turcan a gasit util sa aloce din timpul sau de deputat un an de zile pentru a face un master de comunicare la SNSPA in anul 2006, iar in anul 2007 se inscrie la doctorat la Universitatea Transilvania Brasov, ca orice "politican respectabil". Tara tuturor posibilitatilor rezolva rapid si aceasta problema cu 5.000 de euro. Comparativ cu cele 18 milioane de lei dati pe cizmele creatorului Mihai Albu - o arta admirabila de altfel -, pare un chilipir. Banii nostri pe spinarea lor ingrosata de nesimtire. Abia astept sa o vad dna doctor alaturi de dna lector Udrea. Groaznic de trist. absolut halucinant.
Initiative legislative? Mai nimic. Proiecte sau mize politice de fond? Zero barat. Vorbeste mult, despre toate si complet inutil. Nu are nici o miza, nici o finalitate sau eficienta a demersurilor. O intereseaza doar sa pozeze si sa ocupe ecranele si presa. Economist care discuta despre justitie si femeie care-si vinde copilul mass-mediei fara nici o jena.
Uitati-va pe declaratia de avere. Estimati-i cheltuielile si luati-va de cap. De unde are ea bani de tarat pe botosei de 10-20 milioane lei perechea, botez de mii de euro si bani garla la petrecerea de Valentines day? Va spun eu. Are o firma la care Stolojan contribuie lunar cu mii de euro. Aici va trebui dvs. sa cercetati ca sa vedeti ca am dreptate.
Este un om extrem de periculos prin lipsa sa de minim bun simt si moralitate. Pe cine reprezinta ea din tara asta? Curatirea morala nu este problema dvs. mai mult decat a oricarui alt cetatean. Romanul nu are, evident, expertiza intelectuala in etica in politica dar dvs. da. Altfel speranta mea ramane doar in bunul simt al romanului de rand.

horiageo
2008-08-01 09:55:12

Asta e !

,,Doamnele'' din politica romaneasca, ajung cu usurinta din pozitia ,,misionarului'', caprei, 69, in pozitia politicianului, apoi cu o graba inexplicabila, in doi trei ani , reusesc sa obtina diplome de licentiati, doctori etc. Cum asta ? la inceput trecand prin paturile unor moaste politice, apoi datorita inertiei sistemului post comunist. In politica noastra avem atatea exemple de parveniti de acest gen. Reusesc niste semianalfabeti sa intre in politica, apoi cu sprijinul gaunosilor politicieni, reusesc sa obtina aceste diplome, care practic n-au nici un rost pe lume. Pe vremuri, cine facea o facultate se cunostea datorita cunostintelor acumulate si darului de a comunica, darului de a intretine o conversatie, ori azi, toata lumea face facultatea, iar cand termina, aproape ca nimeni nu stie pe ce planeta se afla, dar spune cu emfaza,, sunt licentiat in drept, in etc. Privesc si inteleg bine aceste lucruri, la Elena Basescu care culmea are doua facultati dar cunostintele ei se limiteaza la cele ale unui elev de clasa a patra. La fel si Elena Udrea, o scolita in birourile politicienilor batrani.In ceea ce o priveste pe Raluca Turcan, nu vad ce ar trebui sa ne mire. Este din acelas aluat framantat de politicieni batrani, platiti de catre noi sa aibe grije de viata noastra, iar ei, netrebnicii, ce fac ? Ne baga pe gat metresele lor care nu stiu decat sa faca sex , sau sa dea din gura.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ridicarile Ontanu-Ciuclea (2066 afisari)
 Alegeri mascate (1843 afisari)
 Steaua si Dinamo, vehicule de santaj (1788 afisari)
 Testul Morar (1383 afisari)
 Sfarsitul lumii vechi sau ce va face "generatia mea" (1307 afisari)
 Parasit de nevasta dupa ce extensia penisului a cedat in timpul actului sexual (3947 afisari)
 Acuzata de impostura intr-un mail remis presei, Printesa Brianna Caradja spune ca e hartuita de sotul pe care l-a parasit (2937 afisari)
 "Veronica" se intoarce si cere 20 de mii de euro drepturi de autor (2764 afisari)
 Cel mai vechi banc din lume dateaza din 1600 i.Hr (2533 afisari)
 Hugh Hefner, atras de o ucraineanca sexy (2191 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00641 sec.