Ziua Logo
  Nr. 4297 de miercuri, 30 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-07-30

Comentarii: 15, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2008-07-30 13:28:16

Un presedinte care va ruina America

Belicos, lipsit de inteligenta si de caracter: toate caracteristici ale celui care va deveni urmatorul presedinte al Statelor Unite.
Un om usor de controlat, care va duce la bun sfarsit distrugerea inceputa de administratia criminala Bush.

silviana
2008-07-30 14:17:44

prin urmare,rusia fiind pregatita vrea sa fie pretenul,inamicul si amantul sua!?!

cea in criza de prieteni,inamici si amanti cu care sa se culce pe pamint si sa se trezeasca pe urma in cosmos,nefiind pregatita pentru ce viitor luminos viseaza 3/1 in legatura cu ea ca sa'l refuze ca o fata batrina respinsa de toti ce e ea,pe ideea,cu dusmanul in cosmos/pat,casa noua mi'am aflat ca pamintul era prea mic pentru amindoi;pina ma'ntorc,ma obisnuiesc cu meseria de musafir universal,sa nu'l/o bag in criza pe proprietar/a si sa raminf fara aia,fara aia,fara ailalata,de,e si el/ea om,nu?!,vrea sa se tavaleasca pe tot pamintul ca n'a tavalit'o nimeni de mult si debordeaza de energii in ultimul timp,merita sacrificiul!?!?!!

FB
2008-07-30 14:22:42

Fiecare pasare pe limba ei piere

Asta-i un fel de Ghita Funar in varianta americana.
De ce n-ar fi un negru Presedintele SUA? E mai destept ,mai elegant ,mai diplomat.Asta-i prost rau.Stil Hrusciov.

Eufrosin
2008-07-30 14:29:13

Re: Fiecare pasare pe limba ei piere

Simplu, ti-o spun ca unul care am trait acolo mult timp:
in America nu va fi ales niciodata un pres. negru, evreu sau femeie.
Consider-o cum vrei, dar este o reactie organica de aparare a civilizatiei albe europene care sta la baza Americii si pe care n-au reusit sa o distruga pana acum, cu toate ca s-a incercat din greu.La 2008-07-30 14:22:42, FB a scris:

> Asta-i un fel de Ghita Funar in varianta americana.
> De ce n-ar fi un negru Presedintele SUA? E mai destept ,mai elegant
> ,mai diplomat.Asta-i prost rau.Stil Hrusciov.
>

Evreu-rus
2008-07-30 17:46:25

Administratia Bush a dat start declinului SUA

Iar procesul va fi finalizat cu succes de administratia McCain (in cazul in care va fi instalata, prin votul "liber exprimat" al cetateanului american).

Evreu-rus
2008-07-30 18:02:25

Re: Fiecare pasare pe limba ei piere

La 2008-07-30 14:29:13, Eufrosin a scris:

> Simplu, ti-o spun ca unul care am trait acolo mult timp:
> in America nu va fi ales niciodata un pres. negru, evreu sau femeie.
> Consider-o cum vrei, dar este o reactie organica de aparare a
> civilizatiei albe europene care sta la baza Americii si pe care n-au
> reusit sa o distruga pana acum, cu toate ca s-a incercat din greu.
>
De ce nu? Daca ar fi un evreu antisionist si fidel SUA, nu Israelului, un negru integru si o femeie inteligenta (cate nu sunt, dar nu au loc nicaieri din pricina ideilor preconcepute si complet eronate ale barbatilor), de ce sa nu fie ales? Nu vad in ce fel ar considera "civilizatia alba europeana" drept un pericol venirea unei femei la Casa Alba, spre exemplu. Germania, o tara eminamente alba (cu exceptia notabila a celor 2 milioane si jumatate de turci) este condusa de 3 ani de zile de o femeie, Angela Merkel, iar nemtii o duc mai bine ca oricand, cum n-au dus-o cu toti barbatii Bundeskanzler pe care i-au avut. Conform unor studii, femeile se descurca admirabil in rol de lideri, fata de barbati. Sincer, eu chiar mi-as dori sa ajunga o femeie presedinte in SUA, probabil ar izbuti sa repare cat de cat imaginea deteriorata a tarii de barbatii care au condus-o.

Evreu-rus
2008-07-30 18:12:45

Obama va fi ales drept presedinte-McCain este rusofob si nici macar sionistii nu doresc o confruntar

Prin urmare, intre un alb rasist, imbecil, prost, needucat si arogant, si un mulatru inteligent, pseudo-onest, educat, elevat, tolerant si umil, as opta fara sa ezit ptr ultimul. Cu toate ca ambii sunt manipulati de aceiasi papusari pe care ii stim cu totii, Obama face toti banii in materie de diplomatie si respect aratat adversarului. Obama presedinte! (desi o spun cu o juma' de gura, si nu pe considerente rasiale).

haril
2008-07-30 19:08:15

Ahmed,

las-o balta,ca ai ametit-o de tot.Singurul tau adevar se va confirma imediat ce Tzipi Livni va ajunge primul ministru femeie din Israel.Sa nu speri ca ea va colabora cu Rusii,ea va colabora numai cu cei,care pot ajuta Israelul sa se apere de atatia dusmani,care il incojoara sau care,chiar apartinand unor tari,cu care nu are granite comune,ce doresc distrugerea acestuia numai pentru ca asa au auzit ei,ca este la moda.Tu ai grija de fundul tau,care a devenit un organ destinat gandirii "logice",intrucat Dumnezeu a dat omului un alt organ,mult mai evoluat,pentru gandire si in acest mod ai ajuns sa te inchini la cel cu coarne si coada.Numai IVAN TURBINCA gasea ca-i amuzanta existenta in tara lui SATAN,dar acest "IVAN", betiv cu vodka si fumator de mahoarca "KAZBEK",este posibil sa fi facut niscaiva urmasi,la fel de betivi ca el.Ce parere ai despre aceasta posibila intamplare?

Evreu-rus
2008-07-30 19:15:40

Haril

Vezi, Haril? Daca eram arab, mai promovam eu drepturile femeilor? Eiiiii. Inca ceva: cum esti evreu daca nu ai habar de istoria poporului dumitale? Doamna Golda Meir a fost primul premier-femeie al Israelului, intre 1969 si 1974. Mai invata, mai invata, ca te dai la fund si rad pana si curcile de dumneata.

Zenn
2008-07-30 19:39:23

Care America? Aia deja facuta praf!?...El o sa-i dea doar un touch-up...

La 2008-07-30 13:28:16, Eufrosin a scris:

> Belicos, lipsit de inteligenta si de caracter: toate
> caracteristici ale celui care va deveni urmatorul presedinte al
> Statelor Unite.
> Un om usor de controlat, care va duce la bun sfarsit distrugerea
> inceputa de administratia criminala Bush.
>

Zenn
2008-07-30 19:40:39

Re: Fiecare pasare pe limba ei piere

Toti sant o apa si-un pamant!


La 2008-07-30 14:22:42, FB a scris:

> Asta-i un fel de Ghita Funar in varianta americana.
> De ce n-ar fi un negru Presedintele SUA? E mai destept ,mai elegant
> ,mai diplomat.Asta-i prost rau.Stil Hrusciov.
>

acta_derbedeica
2008-07-30 21:21:33

Re: Un presedinte care va ruina America

La 2008-07-30 13:28:16, Eufrosin a scris:

> Belicos, lipsit de inteligenta si de caracter: toate
> caracteristici ale celui care va deveni urmatorul presedinte al
> Statelor Unite.
> Un om usor de controlat, care va duce la bun sfarsit distrugerea
> inceputa de administratia criminala Bush.
>
E doar campanie electorala. Daca va ajunge presedinte, va schimba stilul, la fel ca Sarkozy. Dar nu are cum sa ajunga presedinte.

haril
2008-07-30 23:16:26

Ahmed,

ai si tu o data dreptate,dar nu la baza problemei.Astept cu rabdare si sper ca voi trai suficient,pentru a apuca sa vad un presedinte femeie in Iran, in Arabia Saudita sau in Dubay.Nici Romania nu este pregatita pentru o asemenea presedentie.Pacat ca cetateanul Roman Hayssam a fost eliminat din cursa pentru prezidentialele din Romania,dar romanul Naty Meir are toate sansele pentru a ajunge in cursa prezidentiala,din moment ce a fost coleg de partid cu VCTudor.

laur
2008-07-31 06:07:39

NASA , McCain si J.F.K. sau discutzie despre diferite stiluri de management

Cand Kenedy a vrut sa dea un ban la NASA a facut-o asa cum se face . A stabilit un obiectiv (a man on the moon, on the next decade ) si a alocat resurse pe masura obiectivului stabilit .

Cum face McCain ? Pai se fereste ca dracu de tamaie, de obiective clare cu temene precise si aloca bani .... asa ... doar cat sa de bine pe sticla (we will not depend on other people good will = wave the flag red-neck wave the flag ) .

Si asta crede el ca il indreptatzeste sa fie managerul sistemului a carui treba este sa creeeze abunndentza de oportunitatzi care sa aduca prosperitate si avant economic in USA ? Hmmmmm

Bani cheltuitzi asa din oftica (ca sa nu fim oaspetzi ) fara obiective clare , fara termne precise si fara o structura manageriala care sa ii controleze modul d echetuire afondurilor ..... asa cam sai si razboiul din Irak si Afganistan .
Fara obiective clare determinabile in mod obiectiv si independent . Fara termene . Fara buget.
Fara o institutzie cu putere rela care sa controleze modul in care sunt tocatzi banii (banii tocatzi din Irak au inceput sa poate fie controlatzi deabia din al doilea an al ocupoatziei ca in primul an e ..... asa o ceatza si in general tot ce se chetuie acolo e Cost + % . Ceea ce nu asa este model de cumpatare si COST MANGEMENT de-a lungul si de latul USA . Asa se reduc costurile . Cu subcontracateri fara licitatzie la Cost + %) .

Ce mai e un REPUBLICAN sadea cu concepte si priceperi republicane , desigur pricepri excelente daca e vorba sa "proud stand strong for pork barrel spending"

Altminteri mai baitezi cucuietzi voi credeti ca trebuie cheltuitzi bani de la bugetul federal cu NASA ?
De ce ? Sau mai correct zis pentru ce ? Si daca da catzi ? Ce procent din PIB ?
Care sa fie obiectivul clar si indiscutabil care sa trebuiasca atins ?

Si daca asta ca e bine pentru USA , adica sa chetuiasca bani cu NASA oare cat ar trebui sa cheltuisca de la buget Romania pe o instituztie similaar NASA ? Nu neaparat cu Space Adminsitration da pe ceva legat de stiintza de a face lucrul sa se intample si nu de a scrie tomuri bune doar de pus la colbuit prin hrube de academii . Adica pe stiintza care e demonstrata prin experiment si prototip si nu pe "stiinta" pomana la coteriile de hultani cu patalamale academice.

Serios cat ar trebui sa cheltuiasca pentru stiinta "de face" in Romanai ? Si cum a ar trebui administrai banii respectivi ?

1- ar tb sa fie asa o academie de cururi selectate pe cardasii politice si cumetrii academice care sa se chinuie sa cheltuie un buget ? ~ situatiza de acuma ?

2- Sau ar tb sa existe un proiect de imagine , de reputatzie , de mandrie natzionala , pentru a carui infaptuire o instituzie organizata managerial pe criterii de performantza (atingerea obiectivului trasat cu minimum de costuri ) sa se chinuie sa organizeze liciatatzi comepetitive pentru felii din proiectul respectiv ? Astfel incat sa existe o piatza interna pentru elite reale.
O piatza reala si competitiva si nu o piatza clientelara ?

As-i putea sa ma extin mult pe subiectul asta totusi intrebare este ...cam cat % din PIB sau din bugetul de stat ar fi oportun ca Romania sa cheltuiasca pe o institutzie similara NASA sau DoE sau ARPA sau ..... si sunt multe nene multe ?

Cat % din PIB si care credetizi voi ca ar fi proiectel cu vizibilitate suficient de mare pe care politicieni sa le poata vinde popultzie palticioase de taxe cu maxim de succes ?

Cititzi de aici ca sa intzelegetzi ca pentru ca sa potzi cheltui trebuie sa potzi sa promitzi ceva http://en.wikipedia.org/wiki/NASA_Budget
Ca atunci cand promisiunea nu mai prinde si entuziasmul se ofileste nu mai potzi cheltui . Chiar daca te numesti USA .

Oare ce s-ar putea promite guvidului atotohton pentru a putea cheltui in Ro un procent din PIB similar ?

"As this chart shows, NASA's budget peaked in 1966, during the height of construction efforts leading up to the first moon landing under Project Apollo. At its peak, the Apollo program involved more than 34,000 NASA employees and 375,000 employees of industrial and university contractors. Roughly two to four cents out of every U.S. tax dollar (or 4% of the total federal budget -- adjusted for inflation in today's dollars) was being devoted to the space program."

Altminteri eu sunt pentru bani la stiintza si implicit bani la NASA .
S-ar putea sa ma insel, dar pana un asta eu asta cred.
Vom vom vom ….."Vom construi nave de ultima generatie, care vor putea ajunge pe Luna si, ulterior, vor putea efectua primul zbor pe Marte. Tara care si-a trimis astronautii pe Luna merita mai mult", a conchis el" CAND NENE, CAND si pe catzi bani ? Ca vorba ceea de catzi bani dai atat branza primesti , Chiar si de la NASA

BeDeii vechi si NOI
2008-07-31 10:20:43

ISS are la bord cel putin un rus si un american...

nu inteleg aluzia domnului


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Comandamentul unitatii anti-KGB (3504 afisari)
 O realitate: Biserica de mase (2176 afisari)
 Miracol pentru cancer (2116 afisari)
 De la Est vine ploaia (1917 afisari)
 CSAT umbla cu kalasnikovul indoit (1839 afisari)
 Porcul cu cap de maimuta, cea mai fotografiata creatura din China  (5301 afisari)
 Su-27, locul patru in topul celor mai bune avioane militare ale secolului XX (2133 afisari)
 Dana Nalbaru saruta tandru patru femei, dar si sase barbati (VIDEO) (1806 afisari)
 Ce-si face femeia cu muschii ei.... (1712 afisari)
 Scad preturile apartamentelor din Capitala! (1639 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00652 sec.