Ziua Logo
  Nr. 4259 de luni, 16 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-06-16

Comentarii: 3, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Omul din Himalaya
2008-06-16 14:39:35

Ok baieti, tineti-o tot asa ca e bine ce faceti.

In ritmul si pe trendul asta veti atinge noi culmi ale succesurilor.

Petre S
2008-06-16 17:24:24

MInciuna, la ea acasa!

Bah retardatule, mai bine ia-l tu pe sefu' tau securist de manuta, sefu' securistul pe - licuriciul sau cel mare, licuriciul al mare pe Dl. T. "unsul" sau, unul dintre alesi si auto-proclamati facatori ai destinelor lumii, legati-va cu TOTII cate un bolovan de gat si cu totii in aruncati-va in smoala iadului in care tot incercati sa ne aruncati pe toti fara discernamant, mincinosi ordinari! Mai are si Vadim ala dreptate pe undeva, nu e el chiar nebun de tot!

mihaelanine
2008-06-17 08:52:46

DE CE AU PIERDUT LA IASI ?

in primul rand dl oprea nu trebuia sa fie alaturat lui carlan... daca s-ar fi tinut cont de preferintele electoratului s-ar fi mers pe varianta fleisher sau oajdea pt CJ si atunci dl oprea ar fi fost in compania unui partener respectat si pretuit de oamenii din iasi !
in rest primaria a fost pierduta si pt ca socrii mei, crescuti si educati in regimul lui ceausescu, ca si multi alti pensionari, l-au votat pe nichita pentru ca in primavara aceasta, a organizat o festivitate pentru cuplurile care si-au sarbatorit nunta de aur, iar in restul anului se vaita de taxe si impozite prea mari, de umilintele la care sunt supusi in primarie daca au ceva treba pe-acolo, de nivelul spagilor pe care trebuie sa le dea pe la spitale, de indolenta si magaria politiei, etc...
e clara situatia: majoritatea celor de peste 65 de ani nu mai gandesc la rece, nu sunt in stare sa faca o analiza corecta a societatii, a efectelor pe care le incumba o primarie aservita intereselor personale, nu pot gandi cu propriul cap pentru ca regimul comunist nu a produs individualitati ci robotzei... si inca pe banda rulanta !
eu, una, as interzice dreptul la vot al persoanelor trecute de 60 de ani care nu vor urma niste cursuri siple de economie politica si psihologie civica ! daca s-ar aplica aceasta metoda vreo 10- 15 ani vom putea avea un electorat care sa gandeasca si la ziua de maine, pe termen lung si nu cu gandul la petrecerea campeneasca de la plopii fara sot din preziua alegerilor !
motivele pentru care distinsii nostri parinti ne-au aruncat din nou in gura hrapareata a nichitelului sunt anacronice si impotriva mersului firesc inainte al societatii, dar ei nu sunt in stare sa discearna chestia asta ! nu sunt educati si nici obisnuiti sa gandeasca cu capul lor ! inca astepta indicatii de la secretarul de partid, dl iliescu !
avea dreptate brucan :
SUNTEM PROSTI DAR COMPENSAM PRIN NUMARUL NOSTRU MARE !


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Adelin Petrisor si-a dat demisia de la Antene (4877 afisari)
 Mostenirea Videanu (2733 afisari)
 Cheia celei de-a doua suspendari (2167 afisari)
 Analfabetii au hotarat la Sintesti (1748 afisari)
 Primul pentru Bucuresti (1698 afisari)
 Presedintele Federatiei Italiene de fotbal: Daca Olanda pierde cu Romania, Italia si Franta vor cere schimbarea sistemulului de desfasurare al Euro 2012 (2187 afisari)
 Un lider nazist, cautat pentru crime de razboi, se plimba linistit la EURO 2008, la brat cu nevasta (2166 afisari)
 Grecia, un nou cal troian rusesc in UE (2144 afisari)
 Un stomatolog italian cerea servicii sexuale in schimbul celor medicale  (1962 afisari)
 Comisia Europeana vrea sa platim si apelurile primite (1701 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01544 sec.