Ziua Logo
  Nr. 4256 de joi, 12 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2008-06-12

Comentarii: 13, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2008-06-12 15:53:43

Acordul pt. donari nu poate fi prezumat

Acordul trebuie sa fie acordat in mod explicit nu prezumat. Cati alti nefericiti sunt sacrificati pt. organe cand ar fi putut trai bine mersi ?

Tudor190
2008-06-12 18:50:38

Re: Acordul pt. donari nu poate fi prezumat

La 2008-06-12 15:53:43, Eufrosin a scris:

> Acordul trebuie sa fie acordat in mod explicit nu prezumat. Cati
> alti nefericiti sunt sacrificati pt. organe cand ar fi putut trai bine
> mersi ?

O alta porcarie al tradatorilor post-decembristi.
Ceea ce se numeste moarte clinica este un fenomen prea putin cunoscut medicinei. Poate de asta se si tineau mortii trei zile inainte de a fi inmormintati. Obiceiul a mai ramas inca dar ce te faci ca sint tinuti in frigidere unde n-ai nici o sansa daca ai fost in moarte clinica.

Ion Ionescu de la Brad
2008-06-12 19:22:04

Trebuie revizuita procedura legala pentru donari "prezumate"

Probabil ca au fost atat de multi vii printre cei declarati in moarte clinica, incat se inmultesc cazurile care se ne atraga atentia ca NU e bine ceea ce se face. De fapt tot pentru bani, alte crime... De ce nu-si ingrijesc viata personala oamenii si le fura altora bucati importante din trup ? Chiar ar trebui interzisa aceasta banoasa afacere a transplanturilor care e cam canibalica, oricat de "stiintifica"si i"morala" e prezentata ...E o mare porcarie si uite, chiar, crima.

Eufrosin
2008-06-12 20:03:49

Re: Acordul pt. donari nu poate fi prezumat

> Poate de asta se si tineau mortii trei zile inainte de a fi
> inmormintati. Obiceiul a mai ramas inca dar ce te faci ca sint tinuti
> in frigidere unde n-ai nici o sansa daca ai fost in moarte clinica.


Chestie pur masonica: sa tii decedatul in frigider, ca si mancarea.
Idem cu "prepaparea mortuara" care consta in extragerea sangelui si inlocuirea lui cu formaldehida.
Idem cu plasarea mainilor decedatului peste organele genitale, in loc de piept si cu atmosfera glumeata omniprezenta in America, in timpul vizitei la casa funerara.
Cand un mason e pe patul de moarte, vin altii si--i spun glume, sa rada, nu cumva sa se poata gandi la mantuire, ca poate cheama un preot, si pierde necuratu' sufleul lui.

adriann
2008-06-12 21:43:45

dar daca-i ingropam nu e acelasi lucru?

Din cercetarile facute un numar surprinzator de mare de oameni declarati morti si ingropati isi revin dupa ingropare... Totul se descopera dupa multi ani, cand sunt gasiti, la deshumare, in pozitii anormale... Asta inseamna sa nu-i mai ingropam pe cei declarati morti?

sholarios
2008-06-12 23:28:56

Se spune ca obsesia prelevarii organelor este o inginerie a anumitor companii

Organele prelevate si "instalate" altor pacienti nu se "sudeaza" cum credem noi, pentru ca organismul incepe sa tipe: "acesta nu e ficatul/rinichiul/plamanul meu". Pacientul care are mari probleme si care ar urma sa moara pentru un cancer la anumite organe ce s-ar putea transplanta este sfatuit sa ceara transplantul. Omul, fara intelegerea voii lui Dumnezeu si a nevoii pocaintei macar in fata mortii, accepta si incepe sa ceara ajutorul.
Se gaseste organul, cu chiu, cu vai, cu spagi, cu tot tacamul. Dar mai apoi intervine partea a doua: dependenta de niste medicamente extraordinar de scumpe, care trebuie sa "adoarma" simturile organismului si sa nu-l lase sa reactioneze (ginditi-va numai la nepotrivirile genetice intre corpul uman si organul transplantat). Se pare ca industria care produce aceste medicamente este cea mai scumpa industrie farmaceutica din lume si ea traieste doar din subventiile statelor, dand gauri de miliarde si miliarde despre care muritorul de rand nu are habar.
Oare la noi cine se ocupa de povestea asta si cam cat se aloca de la buget acestei oculte industrii farmaceutice?

berti
2008-06-13 01:57:07

Re: Se spune ca obsesia prelevarii organelor este o inginerie a anumitor companii

Nu stiu ce fel de teste se fac in Romania , insa in Occident , inainte sa ai nevoie de un transplant , se face un test de compatibilitate intre organismul bolnavului si organul de transplantat. Deci , nu se face chiar asa la nimereala . Daca iti vine rindul pe lista , si nu au gasit organ compatibil cu ce ai tu nevoie , il da urmatorului de pe lista de asteptare , care este compatibil .


La 2008-06-12 23:28:56, sholarios a scris:
Dar mai apoi intervine partea a doua: dependenta de niste medicamente
> extraordinar de scumpe, care trebuie sa "adoarma" simturile
> organismului si sa nu-l lase sa reactioneze (ginditi-va numai la
> nepotrivirile genetice intre corpul uman si organul transplantat)

berti
2008-06-13 02:01:28

Re: Acordul pt. donari nu poate fi prezumat

Sint de acord cu tine ca se fac si erori ... Insa ce te faci daca vreodata in viata ( Doamne fereste , sa nu ai nevoie ) vei avea nevoie de vreun transplant de ficat , rincichi sau plamin ? Aici , nu vei mai vedea lucrurile in felul acesta .
Cind voi muri , eu prefer sa-mi scoata tot ce poate fi util , de transplantat pentru alti bolnavi . Poate ca cu ficatul sau plaminul meu , cineva va putea trai ( sau supravietui) mai departe . La ce-mi folosesc mie plaminii , acolo in mormint ? Oricum , ii maninca viermii . E trist , dar in pamint oricum ajungem cu totii .


La 2008-06-12 15:53:43, Eufrosin a scris:
Acordul trebuie sa fie acordat in mod explicit nu prezumat. Cati
> alti nefericiti sunt sacrificati pt. organe cand ar fi putut trai bine
> mersi ?

briel
2008-06-13 02:16:57

Ghennadios,

esti la studii pe acolo?


La 2008-06-12 23:28:56, sholarios a scris:

Organele prelevate si "instalate" altor pacienti nu se "sudeaza" cum
credem noi, pentru ca organismul incepe sa tipe: "acesta nu e
ficatul/rinichiul/plamanul meu". Pacientul care are mari probleme si
care ar urma sa moara pentru un cancer la anumite organe ce s-ar putea
transplanta este sfatuit sa ceara transplantul. Omul, fara intelegerea
voii lui Dumnezeu si a nevoii pocaintei macar in fata mortii, accepta
si incepe sa ceara ajutorul.
Se gaseste organul, cu chiu, cu vai, cu spagi, cu tot tacamul. Dar mai
apoi intervine partea a doua: dependenta de niste medicamente
extraordinar de scumpe, care trebuie sa "adoarma" simturile
organismului si sa nu-l lase sa reactioneze (ginditi-va numai la
nepotrivirile genetice intre corpul uman si organul transplantat). Se
pare ca industria care produce aceste medicamente este cea mai scumpa
industrie farmaceutica din lume si ea traieste doar din subventiile
statelor, dand gauri de miliarde si miliarde despre care muritorul de
rand nu are habar.
Oare la noi cine se ocupa de povestea asta si cam cat se aloca de la
buget acestei oculte industrii farmaceutice?

ionion
2008-06-13 05:48:17

Da, asa este numai ca medicul conducator al operatiei era de origine romana cu

practica la SALVAREA .

trkman
2008-06-13 07:02:42

Re: Se spune ca obsesia prelevarii organelor este o inginerie a anumitor companii

Multi vad, putini cunosc. Industria "oculta" farmaceutica produce de fapt aceste medicamente imuno-supresoare, care sunt folosite si la transplant de maduva osoasa, ce a salvat multe vieti, si la boli autoimune de tip Lupus, scleroza multipa si altele. Se vede ca cei care au postat comentariile astea nu au avut pe nimeni in familie care sa sufere de bolile astea si sa aiba nevoie de tratament, ca atunci s-ar fi agatat de orice fir de par. Si sa dea Dumnezeu sa nici nu aiba nevoie... De fapt industria "oculta" farmaceutica, din care fac si eu parte, raspunde unei nevoi a societatii, altfel, fara cerere, nu s-ar fi apucat nimeni sa cheltuie miliarde de dolari ca sa gaseasca niste tratamente. Daca vointa lui Dumnezeu este sa faca oamenii sa sufere, nu ar fi iluminat mintile unor cercetatori sa gaseasca leacuri. De fapt, Dumenzeu nu are nici un amestec in mutatiile genetice, care sunt pur si simplu o probabilitate naturala, amplificata de neglijentele parintilor si ale societatii care expun embrionul la tot felul te toxine, radiatii, fumat, poluare, medicamente contraindicate, etc.
in legature cu prelevarile de organe, si astea sunt un raspuns la presiunea societatii, care face lobby in sensul asta. Un bolnav in viata, care are nevoie de un organ, stie sa isi faca vocea mult mai auzita decit cineva care a "murit" si nu mai are nici un fel de drept pe lumea asta. Dar sper ca in curind, organe crescute din celule "stem" chiar de la pacient, vor rezolva si problema respingerii imune si problema lipsei de organe. Chestia asta se aplica deja in cazul arsurilor pe suprafete mari.

r
2008-06-13 10:18:14

Re: Se spune ca obsesia prelevarii organelor este o inginerie a anumitor companii

Multi vad, putini cunosc, si mai putin inteleg! medicamente imuno-supresoare nu vindeca nici o boala, nu vindeca nici lupus, nici scleroza multipla, nici alte boli. medicina moderna nu e in stare sa vindece aceste boli pe care nici macar nu le intelege, imuno-supresoarele creaza o conditie patologica, imunodepresia, care impiedica boala sa-si urmeze cursul, dar din fericire pentru industria "oculta" farmaceutica, creaza o dependenta aducatoare de mari profituri. imuno-supresoarele la randul lor cresc de cateva ori riscul de a face cancer si alte boli grave. mintile iluminate ale cercetatorilor s-au iluminat mai mult de la lucirea argintilor decat de la lumina cunoasterii.
PS. si eu fac parte din industria oculta farmaceutica.

chicago
2008-06-13 12:45:31

Shut up, donatorilor! :)

Sunt de acord ca donarea nu trebuie prezumata, dar... haideti sa va spun ceva. Anul acesta mi-am reinnoit permisul de conducere si acolo trebuie sa bifezi la rubrica "donator", adica mai pe inteles, daca ai un accident si nu se mai poate face nimic, dai altora piesele de schimb?

Am bifat "yes" si dupa doua saptamani am primit o scrisoare de la guvernatorul statului Illinois in care imi multumea pentru asta. Avea si niste statistici ca sa ma documenteze cam cat de mare este lista de asteptare pentru organe. Dar asta era baza pentru urmatoarea intrebare: N-ai vrea sa ii incurajezi si pe ceilalti din familia ta sa faca acelasi lucru?

Hehe! Eu nu pot sa vorbesc despre altii, decat despre mine, right? "Si de-o fi sa mor/Pe-un camp de mohor", ma voi trezi ca francezul acela si le voi zice: "Continuati, nu va deranjati, am vrut numai sa ma intind, ca-mi amortisera picioarele". De ce-mi bate inima? Pey am vazut ca sunteti cam incepatori si mi-e teama sa nu va taiati degetele... :)

Men, daca voi sunteti asa de buni crestini, ce va deranjeaza sa va donati organele? Voi ar trebui sa ziceti: "Luati, prevalati, acesta este trupul meu, care se distribuie pe lunga lista de asteptare a statului Illinois (sau whatever)". Asa, acuzati-ma de erezie sau de blasfemie, dar cu argumente, mami.

Somn usor, si baricadati-va usa, ca vine ene pe la gene medicul cu bisturiul ascuns la spate... :)


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Regele l-a evitat pe Iliescu (4101 afisari)
 Rufele ambasadoarei Pastarnac (3158 afisari)
 Planul de curatare a Pietei Universitatii (2358 afisari)
 Dihonie in PNL (2287 afisari)
 Marele blat politic (1854 afisari)
 Se destrama Ucraina: Harkovul se declara liber de NATO iar Sevastopolul doreste neutralitatea  (3890 afisari)
 Fotografii spion cu Dacia XL (2970 afisari)
 Euro sexy 2008, partide pentru care orice barbat ar renunta la fotbal (2890 afisari)
 Inima unui francez, declarat mort, a inceput sa bata in timp ce medicii se pregateau sa-i preleveze organele (2790 afisari)
 Mark Anthony, la brat cu Jennifer Lopez, dar cu ochii dupa o rusoaica blonda (2283 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00656 sec.