Ziua Logo
  Nr. 4251 de vineri, 6 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Sport

2008-06-06
GICA CONTRA (...@hotmail.com, IP: 76.94.18...)
2008-06-07 06:42
BOLONI - MITICA DRAGOMIR - ILIESCU - PITURCA - COLUMBEANU - HAGI - PATRICIU , PE CINE ALEGETI CA OM?

Nu sint ungur si am radacini romanesti. Dar daca cineve se leaga de noi aratindu-ne cine sintem ne deranjeaza si ne napustim pe el incercind sa il scoatem homosexual, fascist , xenofob, rasist etc.

Dar va intreb cum se numeste rasismul ascuns romanesc care inca scoate castanele copate din cuptor cu miinile legionarilor? Pentru romani, doar o parte din ei, considera ca legionarii au fost rasisti. Eroare! Cum se manifestau romanii cind romincele isi legau viata de studentii negrii sau arabi? Curve. Recent nu ati vazut ce s-a intimplat la concursul pentru Euroviziune unde trupa suedeza trebuia sa cistige si ca atare a venit doamna Almasean fica de mare nomenclaturist afirmind ca nu prea era bine sa mearga suedezii sa ne reprezinte la Belgrad. Parca suedezii au venit singuri nu invitati de ...romani. Nationalismul romanesc este prost inteles de niste terca berca care nu stiu nimic. Daca ii intrebi habar nau imnul de stat. Daca vine unul ca Sabin Gherman si spune ca "M-am saturat de Romania" este si el pus de SOROS in urma unui mare complot antiromanesc. Pai pe vrmea lui PINGELICA nu aveam trupe rusesti si ne caram suturi in fund de unii singuri. Daca nu erau rusii si americanii aveam si astazi pe PINGELICA in putere. Romanii au stat sub vremi dupa cum un mare cronicar spunea. Sau Cioran care ne-a desfiintat in "Schimbarea la fata a Romaniei" spunind ca "va iubesc urindu-va." L-am omorit pe Antonescu , istoria este inca asunsa si in loc de mari martiri ai nemaului vedem in cartile de istorie pe TATULICI SI ANdreea Esca.
Ungurii l-au inmormintat pe Horty asa cum se cuvinte dupa ce a fost exilat dar nu omorit. Tot ungurii au construit un mare mormint inchinat lui Peter Imbre in Franta in acelasi cimitir unde mormintul lui Enesco se duce de ripa si nu intereseaza pe nimeni. Romanii au refuzat donatia lui Brancusi catre statul roman ca de erau niste pietre de cacao.
Boloni nu greseste si a dovedit ferm ca stie ce vrea. Pe vremea cind el era la natioanala Romaniei unul ca VC Tudor il facea bozgor imputit si asa mai departe. El a dovedit ca este un om loial si in meciul cu Ungaria l-a cistigat cind era acuzat fara a i se da vreo sansa ca va vinde meciul ungurilor. A dovedit contrariul. A fost injurat de Ganea care la echipa lui din Germania nu a fost primit pina nu i-a transmis scuzele de rigoare lui BOLONI> Boloni s-a ridicat prin munca si tot prin munca a si cistigat. Este apreciat si nu este unul ca HAGI care nici o echipa de pionieri nu a antrenat. A muncit mult si a facut multe pentru Romania ca in cele din urma sa fie facut rasist si bozgor imputit. IN primul rind Mitica Dragomir sa taca care a fost un militzean de doi lei barbugiu si cu puscarie facuta pe cind BOLONi a terminat o facultate de stomatologie. Ii despart biblioteci si cred ca ar trebui sa stea de-oparte acest Mitica. A avut o revista Atac la Persoana si din injuraturi si acte de rasims erau prezenta mai tot timpul. Cind romanii, vezi cazul Talpes , vine la tv si spune ca arma secreta a poporului roman a fost de secole " la barza chioara Dumnezeu ii face cuib." Cum am fost primiti in NATO ? In ce context? AM meritat noi sa pasim in Europa daca tineau cont de economie si de faptul ca guvernatii adusesera minerii sa ne traga o mama de bataie asa la modul iubitor de neam, ne rasistic, "minguindune "cu ciomegele direct in moalele capului.
Ati vazut cumva Budapesta? Ati vazut cum se poate tine curat? Cum sint tratate cladirile istorice? Cum se lupta ei pentru fiecare om care a reprezentat ceva?

Pai noi nu avem nicio statuie cu Brancusi insa avem cu Stefan Banica sau cu ATATURK in fata la Nottara. Antoescu a fost uitat si cred ca nici nu mai stie cineva de el.
Romanii s-au bazat pe smecherie tot timpul. Primii care ne-au citit in fotbal au fost sirbii si croatii fata de care avem complexe nebanuite. Iata cum se comporta Piturca in Europa unde nu a dat voie nimanui sa vorbeasca cu presa, ascunzindu-se de presa de ochii fanilor. O atitudine de neam prost si medievala a acestui fost barbugiu de Scornicesti. Tot acolo a fos ti Mitica Dragomir ca deh era bine sa fi cu cei din satul lui PINGELICA. Faptul ca romanii nua au inteles Proclamatia de la Timisoara si astazi se bat pentru un mic si un revelion al lui Vanghelie neavind importanta ce si cine sint acesti PSD_isti ma face sa ma uit la blestemul pe care ni L-a dat DUmnezeu. Aveti de toate domnilor si inca importati rosii de la cei care importa pamint in ladite asa ca vai si amar de ce popor ne-a dat DUmnezeu. Virfurile au plecat si vor pleca. In rest incercati sa vedeti in cuvintele lui BOLONI ceea ce trebuie vazut. Daca vreti binele Romaniei incercati sa luati pozitie fata de adevaratii magari care ne conduc si care ne-au condus continuind sa-si bata joc de acest popor care merge p..."burta" inainte.

Tot respectul domnule BOLONi v-o spune un roman nu un ungur pentru ca stiu bine ce ati dorit sa transmiteti. Sintem intr-adevar delasatori si ne bazam pe nebagarea de seama si iuteala de mina. Sa ma ierte cei care sint cu adevarati iubitori si luptatori pentru binele Romaniei.


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asa ne vede Europa! (4686 afisari)
 Basescu vrea alta harta (2435 afisari)
 Jurnalul lui Rasputin (2386 afisari)
 Partida liberala e in carti (2170 afisari)
 Senso TV devine Canal 1 (1681 afisari)
 Cum ar fi aratat la batranete Marilyn Monroe, Bruce Lee si Adolf Hitler (2631 afisari)
 Actrita Kate Beckinsale: Sunt prea buna la pat ca sa stau la cratita (2235 afisari)
 Prima fotografie spion cu Dacia Sandero SUV (2057 afisari)
 MIG lovit de patru obiecte zburatoare neidentificate (1820 afisari)
 Finala romaneasca la Roland Garros (1728 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01770 sec.