Ziua Logo
  Nr. 4242 de marti, 27 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Sanatate

2008-05-27

Comentarii: 5, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

marin2
2008-05-27 22:42:34

Aproape corect

Consumul de carne este un moft al oamenilor din tarile bogate si cei bogatii din tarile sarace. Pt. a obtine 1000 de calorii carne, este nevoie sa dai unui animal 10 mii calorii vegetale, deci se pierd 90%. Deci dam la animale productia de pe 10 ha, ca sa obtinem caloriile unui singur ha. Energetic este foarte costisitor, ca sa muncesti 10 ha cu motorina costa mult, pt. a obtine caloriile din carne. Toata lumea stie ca preparatele din carne sunt scumpe. Bine ar fi ca populatia globului sa dezvolte si o cultura semi-vegetariana. Eu as adauga ca nu se discuta suficient in ziare explozia demografica din tarile sarace, care este o problema fundamentala in combaterea foameni si a saraciei.

Uliu_Roman
2008-05-27 23:01:47

Zau, asa?!

Dupa ce sistemul capitalist de finanta a creat obezitatea, a mai creat si "institute" care sa dea vina pe cauza, in loc de problema.
Asta-i o chestie clasica in vest, la ei tine , ca stau prost si cu ganditul:
" 11 Sept. s-a intamplat din vina regulilor de securitate prea relaxate si a faptului ca nu controlam populatia indestul", he, he..

JMJ
2008-05-28 02:16:19

Re: Zau, asa?!

La 2008-05-27 23:01:47, Uliu_Roman a scris:

> Dupa ce sistemul capitalist de finanta a creat obezitatea, a mai
> creat si "institute" care sa dea vina pe cauza, in loc de problema.
> Asta-i o chestie clasica in vest, la ei tine , ca stau prost si
> cu ganditul:
> " 11 Sept. s-a intamplat din vina regulilor de securitate prea
> relaxate si a faptului ca nu controlam populatia indestul", he, he..
>
Obezitatea a venit din cauza desfiintarii micilor ferme. Oamenii fiind indrumati spre joburi sedentare la orase si in plus, mai manca si alimente cu multe chimicale.
Chair auzeam o americanca ce are un mare centru de slabire ca chimicalele sunt cele care se depun pt ca organismul nu poate sa le digere si sa le transforme in energie.
Cresc preturile la alimente din cauza celor cu bani care-si fac un titlu de glorie cumparand numai de la anumite firme si produse mai scumpe decat ceilalti sarantoci. In general obezii sunt mai saraci dar se ingrasa pt ca mananca mult a paine si lucruri nesanatoase. In America e mai scump sa mananci vegetale decat paine si carne. Iar pestele e si mai scump desi nu munceste nimeni sa-l creasca. Painea neagra era cea mai iesftina inainte, iar acum este mai scumpa.
apoi, sa mai amintim si mariel petreceri ale celor cu bani, care dupa chef arunca tot ce ramane. Restaurantele deasemeni arunca tot ce ramane seara neconsumat intrucat nu le mai pot da consumatorilor a doua zi.
Macar daca ar prepara ei si-ar da seama ca-i pacat de munca, le-ar pune la frigider si le-ar da saracilor. Dar probabil ca ar duce la scaderea preturilor.

Olga Khan
2008-05-28 08:47:12

Obezii in avioane

"Unele companii aviatice se plang de faptul ca sunt nevoite sa monteze in avioane fotolii speciale pentru pasagerii supraponderali, inregistrand astfel pierderi."

Inca n-am vazut nici o acomodare speciala pentru obezi, dar am asistat la o cearta cand o femeie chiar foarte slaba n-a avut loc de o negresa extrem de grasa si firma de zbor nu voia s-o ajute cu nimic.
Nici pe doua locuri nu incapea negresa si se faceau ca totul este normal, dar a coborit femeia slaba imediat cand n-au vrut sa miste nimic in favoarea ei fetele stewardeze.
Doar un bilet a cumparat!!!! ca a mai venit si o alta persoana sa-si caute locul
... dar a coborit si ea ... dar problema a aparut can nu puteau circule cu carucioarele stewarzii ca negresa isi tinea piciorul pe culoarul si asa ingust ca nu-i incapeau in spatiul de trei persoane :-((((

Olga Khan
2008-05-28 08:52:20

Re: Aproape corect

La 2008-05-27 22:42:34, marin2 a scris:

>Eu as adauga ca nu se discuta suficient in ziare explozia demografica din tarile sarace, care este o problema fundamentala in combaterea foameni si a saraciei.<


Ai dreptate, nu sint educati deloc musulmanii de exemplu ca nu traim din carne numai, la ei este o rusine daca nu maninci carne. Pe langa ca sint saraci mai fac si copiii cu duzina si sa nu auda de cartofi sau varza, prefera orice mortaciune ca nu recunosc din ce fel de animal provine carnea ?!?!?!?!?« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Piata imobiliara in cadere libera (5292 afisari)
 Se rupe Phoenix (3820 afisari)
 Stapanii inelelor (2463 afisari)
 Celula extremista din UE (1764 afisari)
 Carter: "Israelul are 150 de focoase nucleare" (1727 afisari)
 Soros: Scumpirea pretului petrolului este doar un balon de sapun (3737 afisari)
 Socant: O femeie a fost violata de 800 de ori de propriul tata (3231 afisari)
 Fiica "monstrului" din Austria, Josef Fritzl, s-a trezit din coma (1938 afisari)
 Dustin Hoffman: "Monogamia este anormala" (1864 afisari)
 Becul cu apa si clor (1781 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00641 sec.