Ziua Logo
  Nr. 4199 de miercuri, 2 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-04-02

Comentarii: 27, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Ciprian2008
2008-04-02 20:23:47

Vanatoare de vrajitoare

Eu zic sa perchezitioneze toate blondele cu ochi albastre presupus teroriste "preventiv" deoarece fac parte din grupurile de 72 de virgine antrenate in moschei !

the
2008-04-02 21:38:17

cu ochii albastri ??????????????

oleu ...
astia vin toti de la fabrica de militieni baneasa ...

nastratin123
2008-04-02 22:33:41

ZENN CE CULOARE AU OCHI TAI ?

nu cred ca sunt albastri abu musa ,dar exista si exceptzi.

romanul
2008-04-03 03:26:45

Hai sa fim seriosi. Daca existau atati teroristi pe cat se spune tot scapa unul si tragea cu

Hai sa fim seriosi. Daca existau atati teroristi nebuni pe cat se spune tot scapa unul, intra in SUA si tragea cu mitraliera intr-o gramada de americani (in supermarketuri, in elevii din scoli, etc).

Atatia nebuni au omorat zeci de oameni in SUA si politia nu a putut face nimic.
Din milioanele de teroristi despre care ni se spune ca ar fi gata sa-si dea viata ca sa omoare americani, tot se gasea unul care sa intre in SUA sa-si ia o mitraliera si sa omoare cat cuprinde.

Povestea cu teroristii e o psihoza intretinuta de autoritati ca sa-si duca mai departe razboaiele si sa poata incalca in continuare drepturile omului.

texanu
2008-04-03 05:25:16

TERMINATI ODATA CU TERORISTII DIN 11 SEPTEMBRIE

Nu a actionat nici un arab......se fac cercetari mari pe acest caz, singurul terorist este Bush......cititii la www.adevarul 9/11.com sau www.adevarul despre 9/11

Europa ar trebui sa i-si formeze un pact de armata singure fara dependenta americi....incluzind si Rusia.....si toate tarile Balcanice......este o impertinenta major a unui presedinte ca Bush.... sa vina in Romania sa spuna ca rachetele Iranului vo-r ataca Romania.......fara sa arate motivul principal......ca trupele americane stationeaza pe teritoriu Romanesc

Basescu si totii vo-r da socoteala intr-o zi de aceste fapte de intaritare la razboi, daca nici un Partid politic din Romania nu va trage semnalu de alarma, inseamna ca deja suntem sub o conducere dictatoriala ascunsa.....sa vazut ce sa intimplat cu niste oamenii si ziaristii ca pe timpul lui Ceausescu, astia nu sunt romanii.....astia sunt niste slugii care pupa in cur pe americani......si sta sa ii sapuneasca la popo cu sapun american......Basescu vrea sa inregistreze cifra de 4000 de soldati romani? cazuti pentru o cauza de afacere.......parca Bush ar plati diferenta de pretul de gaze importat dela Rusi......daca totusi Basescu sa gindit la o dictatura capitalista.......eu cred ca in curind va rasari dictatura comunista.

Catal1n
2008-04-03 08:23:24

Astia ne insulta inteligenta

cand vad tot felul de imbecili care mai de care mai galonat si cu multe, foarte multe crime la activ, concluzionez inca o data ca lumea e condusa de retardati care ne cred asemeni lor.

la ce este reactie asa zisul terorism, la razboaiele sua impotriva unor tari care nu le-au facut nimic? la tot felul de manipulari ordinare carora le raspund ca si cand ar fi fost opera altora?

cred ca omenirea se indreapta spre extinctie cu pasi repezi daca nu se produce un cutremur la nivelul de mentalitate si intelegere a rolului omenirii.

cu astfel de imbecili care prognozeaza catastrofe pe care tot ei le produc , ajungem la dracu.

george nemteanu
2008-04-03 09:05:22

De schizofrenici si refulati nu ducem lipsa

Sunt destui din astia care au "lucrat" pe cont propriu. Daca vor fi si indrumati, atunci efectele pot fi dezastruoase. Teroristii sunt ingeniosi si capabili de surprize. Nici o varianta referitoare la metodele lor nu trebuie exclusa din calcul.

Uliu_Roman
2008-04-03 10:52:48

Astfel ca intreaga populatie SUA sa fie supusa controlului total:

Michael Hayden, ori e un ticalos uns cu toate alifiile, ori e pur si simplu IDIOT.
Credeti-ma, in SUA ajungi foarte usor sus in ierarhie, daca indeplinesti urmatoarele conditii:

1. Inteligenta medie sau scazuta (vezi Bush)

2. Slugarnicie fata de cei mai mari ca tine

3. Repetarea papagaliceasca a ultimei mantre la moda, cum ar fi astazi "razboiul impotriva terorismului".

4. Apartenenta la o loja masonica, conditie absolut necesara.

Acest razboi este o fabricatie crasa, a complexului industrial-militar (pe care Hayden il reprezinta), care are vesnic nevoie de un Bau-Bau, pentru asi vinde armamentele si a aduce intreaga populatie SUA si eventual a lumii, sub un control total, la care dictatorii de odinioara doar visau.
Se va inscena un atentat "terorist" a-la 11 Sept., pt a avea pretextul de a bombarda Iran. Apoi, toate minciunile folosite in cazul Iraq-ului, vor fi pur si simplu reciclate, pt. ca americanii au o memorie foarte scurta.
Cum o parte din populatie va tinde sa se razvrateasca, se va instaura legea martiala. Lagare de concentrare pt. civili exista deja in toata SUA si pot detine milioane de civili.
America, land of the free...no more!

saccsiv
2008-04-03 11:01:34

MANIPULARI

Oz
2008-04-03 11:54:03

inca o gogorita

Americanii astia is dusi cu pluta!
inventeaza 'gogorite' din cele mai hilare, totul puse pe "altarul luptei cu terorismul".Adevarul e altul: manipularea opiniei publice intru acceptarea unei forme mai aspre a faimosului "Patriot Act", actul de deces a democratiei americane si certificatul de nastere celui de-al 4-lea Reich.
Din pacate, SUA nu mai e "the land of freedom", ci o tara in care ideile fasciste triumfa...

sty
2008-04-03 15:02:14

are chenny ochii albastrii?

inca un pretext de a impune dictatura militara. Singurul terorist pe care il stiu cu ochii albastrii este Dik Chenny

XL5
2008-04-03 16:41:22

Re: Astia ne insulta inteligenta

La 2008-04-03 08:23:24, Catal1n a scris:

> cand vad tot felul de imbecili care mai de care mai galonat si cu
> multe, foarte multe crime la activ, concluzionez inca o data ca lumea
> e condusa de retardati care ne cred asemeni lor.
>
> la ce este reactie asa zisul terorism, la razboaiele sua impotriva
> unor tari care nu le-au facut nimic? la tot felul de manipulari
> ordinare carora le raspund ca si cand ar fi fost opera altora?
>
> cred ca omenirea se indreapta spre extinctie cu pasi repezi daca nu se
> produce un cutremur la nivelul de mentalitate si intelegere a rolului
> omenirii.
>
> cu astfel de imbecili care prognozeaza catastrofe pe care tot ei le
> produc , ajungem la dracu.
>
>
>
D-le , v-am ramas dator cu niste raspunsuri de la ultima noastra controversa .
In primul rind vreau sa inteleg rostul punctelor de suspensie din titlul postului dv : " Stimate ... inginer " ! Va indoiti de cumva de calificarile mele profesionale ? De ce ma rog ? Ciudat ca dv ati refuzat sa vi le prezentati pe ale dv !
Acum raspunsurile .
1. Irakul a fost " cronica unui razboi neterminat " ( sa ma scuze Llosa ) ! Saddam trebuia " debarcat " in 1991 dar " gratie " impotentei ONU si lasitatii Ligii Arabe
( ingrozita de un Irak dominat de shiiti si deci sub control iranian ) ocazia a fost ratata . Au urmat 12 ani de chinuri pentru poporul irakian ( Saddam s-a
razbunat cumplit pentru revolta pornita de shiiti impotriva lui ) , un program
" Petrol contra hrana " ( care a fost o megaescrocherie ce a imbogatit familia Saddam , afaceristi verosi si functionari ONU corupti ) , de nenumarate incalcari ale acordurilor de ARMISTITU ( intre altele Irakul nu a incheiat nici un acord de pace ci doar un armistitiu pe cimpul de lupta ) , de joc de " cache cache " cu inspectorii ONU incit pina si Hans Blix , exasperat , l-a avertizat pe Saddam ca merge catre o confruntare cu SUA ! De atentatul pus la cale de agenti ai Mukhabarat-ului irakian contra lui Bush-tatal ( cu prilejul vizitei in Kuweit ) ati auzit ? La vremea respectiva Clinton l-a si " cadorisit " pe Saddam cu niste rachete pentru acea fapta ! In total au fost cca 22 de puncte in rezolutia Congresului ce aproba ( cu o larga majoritate ) inlaturarea lui Saddam . WMD-urile au fost doar unul din puncte ( desi cel mai mediatizat ) .
2. " Noriega n-a vrut sa predea canalul americanilor " ? Dv de unde va luati informatiile ? Stiti ca in 1977s-a semnat de catre presedintele american Carter si cel panamez Torrijos un tratat de trecere treptata a Canalului sub control panamez ? In decembrie 1999 canalul trece sub controlul definitiv al autoritatilor
panameze . Cit despre compasiunea pe care o dovediti fata de Noriega ce sa mai spun ! Stiti ca individul a fost timp de decenii sluga americanilor ? Stiti ca era un dictator si un asasin ? Ca americanii l-au dat jos cind l-au scapat de sub control si se dedulcise la trafic de droguri , ca isi asasina oponentii politici si
falsifica alegerile ( ar trebui atunci sa-l scuzat si pe Bush ) stiti ?
3. " Numai CIA confirma, numai CIA primeste casete cu bin Laden. " Iarasi va intreb , de unde va luati informatiile ? De unde ati aflat ca " numai CIA " le primeste ? Casetele cu bin Laden sint primite intre altele si de de Al Jazeera ! De Internet ati aflat ? Stiti ca oricine poate posta orice ? Cit despre confirmare aceasta este facuta dupa ce expertii certifica autenticitatea inregistrarii . O poate face orice laborator criminalistic din lume , nu numai CIA-ul !
4. Nu stiti NIMIC despre istoricul aparitiei ( si reaparitiei ) caricaturilor dintr-un ziar DANEZ ! Vedeti ca pe Wikipedia gasiti TOT ce aveti nevoie despre subiectul acesta .
5 " bin laden (CIA) " ? Dovada ? Va pun o intrebare , pe care am mai pus-o si d-lui Zenn si la care a refuzat sa-mi raspunda . Daca bin Laden si Al Qaeda sint creatia/sub controlul CIA atunci cum explicati existenta in cadrul organizatiei a lui Ayman al-Zawahiri ? Stit cine este el , nu-i asa ? Nu mai putin decit nr 2 dupa bin Laden , propagandistul si ideologul miscarii , un amestec de Goebbels si Rosenberg ! Va las surpriza ca sa gasiti dv cele 2 motive " minore " pentru ca Zawahiri sa-i slujeasca pe americani si implicit pe evrei ( sunteti de acord , nu-i asa ? ) . Va recomand tot Wiki .
6. " ele exista de foarte mult timp fiind de pe vremea tatalui (minim 20 de ani) " Atunci va astept cu DOVEZILE ! Nu o sa va fie greu sa mi le prezentati , nu-i asa ? Eu mi le-am prezentat pe ale mele !
Continuati sa ma faceti mincinos si asta nu-mi place !
7." rar imi e dat sa vad asemena specimene. " Reciproca este valabila ! La mai mare !
9. Nu , nu iubesc razboiul . Din pacate , de multe ori este singura cale de a aduce pacea !
10. Teo Peter ! Madam Paunescu nu ? Dar colonelul Bernevig ? Puteti sa-mi spuneti cam cite zile de inchisoare au facut cei doi dupa ce au omorit impreuna 7 persoane ? Si nu sint singurii nababi autohtoni care au scapat basma curata in urma unor accidente auto provocate de ei ! Cazul Teo Peter a fost ratat intrucit martorul principal al procuraturii militare americane , soferul de taxi roman , a refuzat sa depuna marturie in fata juriului american ( desi i se platea deplasarea ) . Prezenta unui martor ocular este esentiala intr-un proces
cu jurati , mai ales in SUA . Stiti ca sub legislatia americana pasagerilor li se interzice accesul pe locul de linga sofer ( locul mortului ) , loc pe care statea Teo ? Deciziile Curtilor cu Juri sint de multe ori controversabile ( vedeti cazul OJ ) dar americanii nici n-ar fi fost OBLIGATI sa-l aduca pe faptas in fata
tribunalului pentru accidentul din Romania intrucit se bucura de IMUNITATE diplomatica ! Cu citiva ani in urma , un diplomat rus in Canada a omorit ( beat fiind ) o tinara pe trecerea de pietoni . Rusii l-au scos imediat din Canada si
n-am auzit sa-l fi adus in fata tribunalului . Primarul New York-ului era exasperat de numeroasele accidente auto ( unele mortale ) produse de diplomati ONU cu imunitate !
10. Restul afirmatiilor constitue retorica goala !
PS Nu este nici un pacat ca avem puncte de vedere diferite . In tinerete eram un sustinator al Viet Congului , Patet Lao si Khmer Rouge , al lui Castro si Allende ! Intre timp am mai imbatrinit si am mai capatat ceva experienta . Si ceva
informatii noi despre obiectele mele de admiratie !
PPS " cred ca omenirea se indreapta spre extinctie cu pasi repezi daca nu se produce un cutremur la nivelul de mentalitate si intelegere a rolului omenirii.
cu astfel de imbecili care prognozeaza catastrofe pe care tot ei le produc , ajungem la dracu. "
Si dv ce prognozati , nu tot o catastrofa ?

XL5
2008-04-03 16:49:07

Re: TERMINATI ODATA CU TERORISTII DIN 11 SEPTEMBRIE

La 2008-04-03 05:25:16, texanu a scris:

> Nu a actionat nici un arab......se fac cercetari mari pe acest caz,
> singurul terorist este Bush......cititii la www.adevarul 9/11.com sau
> www.adevarul despre 9/11
>
> Europa ar trebui sa i-si formeze un pact de armata singure fara
> dependenta americi....incluzind si Rusia.....si toate tarile
> Balcanice......este o impertinenta major a unui presedinte ca Bush....
> sa vina in Romania sa spuna ca rachetele Iranului vo-r ataca
> Romania.......fara sa arate motivul principal......ca trupele
> americane stationeaza pe teritoriu Romanesc
>
> Basescu si totii vo-r da socoteala intr-o zi de aceste fapte de
> intaritare la razboi, daca nici un Partid politic din Romania nu va
> trage semnalu de alarma, inseamna ca deja suntem sub o conducere
> dictatoriala ascunsa.....sa vazut ce sa intimplat cu niste oamenii si
> ziaristii ca pe timpul lui Ceausescu, astia nu sunt romanii.....astia
> sunt niste slugii care pupa in cur pe americani......si sta sa ii
> sapuneasca la popo cu sapun american......Basescu vrea sa inregistreze
> cifra de 4000 de soldati romani? cazuti pentru o cauza de
> afacere.......parca Bush ar plati diferenta de pretul de gaze importat
> dela Rusi......daca totusi Basescu sa gindit la o dictatura
> capitalista.......eu cred ca in curind va rasari dictatura comunista.
>
Ia gusta mata putina " doftorie " anticonspirationista , ca-ti face bine la cerebel :
911myths.com
debunking911.com ( excelent !!! )
wtc7lies.googlepages.com
911debunker.livejournal.com/
screwloosechange.blogspot.com/
forums.randi.org/
911conspiracysmasher.blogspot.com/
forthardknox.com/author/victorchabala/
debunk911myths.org/
frustratingfraud.blogspot.com/
http://lies-of-the-truth-movement.blogspot.com/

XL5
2008-04-03 17:00:59

Re: Astfel ca intreaga populatie SUA sa fie supusa controlului total:

La 2008-04-03 10:52:48, Uliu_Roman a scris:

> Michael Hayden, ori e un ticalos uns cu toate alifiile, ori
> e pur si simplu IDIOT.
> Credeti-ma, in SUA ajungi foarte usor sus in ierarhie, daca
> indeplinesti urmatoarele conditii:
>
> 1. Inteligenta medie sau scazuta (vezi Bush)
>
> 2. Slugarnicie fata de cei mai mari ca tine
>
> 3. Repetarea papagaliceasca a ultimei mantre la moda, cum ar fi astazi
> "razboiul impotriva terorismului".
>
> 4. Apartenenta la o loja masonica, conditie absolut necesara.
>
> Acest razboi este o fabricatie crasa, a complexului
> industrial-militar (pe care Hayden il reprezinta), care are vesnic
> nevoie de un Bau-Bau, pentru asi vinde armamentele si a aduce intreaga
> populatie SUA si eventual a lumii, sub un control total, la care
> dictatorii de odinioara doar visau.
> Se va inscena un atentat "terorist" a-la 11 Sept., pt a avea
> pretextul de a bombarda Iran. Apoi, toate minciunile folosite in cazul
> Iraq-ului, vor fi pur si simplu reciclate, pt. ca americanii au o
> memorie foarte scurta.
> Cum o parte din populatie va tinde sa se razvrateasca, se va
> instaura legea martiala. Lagare de concentrare pt. civili exista deja
> in toata SUA si pot detine milioane de civili.
> America, land of the free...no more!
>
Gusta si matale , ca n-o sa-ti strice :
911myths.com
debunking911.com ( excelent !!! )
wtc7lies.googlepages.com
911debunker.livejournal.com/
screwloosechange.blogspot.com/
forums.randi.org/
911conspiracysmasher.blogspot.com/
forthardknox.com/author/victorchabala/
debunk911myths.org/
frustratingfraud.blogspot.com/
http://lies-of-the-truth-movement.blogspot.com/
PS Cit timp o sa mai tzipati ca " Martial law is comming " , ca m-am saturat !
Chestia cu " lagarele de concentrare " FEMA este IMBECILITATEA patentata !
" Milioane " de oameni ? Si cine o sa-i pazeasca ? Printre numeroasele ineptii propagate de amatorii de teorii conspirationiste se numara si cea privind miile de ghilotine importate de FEMA din China . Ele erau ( chipurile ) menite sa fie folosite la executia " patriotilor " inchisi in lagare ! Mai apoi s-a aflat ca erau ghilotine pentru taiat hirtia si nu giturile ! Imbecilitate crasa !

XL5
2008-04-03 17:06:52

Re: MANIPULARI

XL5
2008-04-03 17:23:28

Teroristii " arieni " ( sau aerieni ) !

Referitor la teoria " teroristilor blonzi si cu ochii albastri " , ce stirneste hazul forumistilor , va sfatuiesc sa incercati sa vedeti ( daca puteti face rost ) de filmul lui Gilles Pontecorvo , " Batalia pentru Alger " . Veti vedea cum FLN-ul algerian folosea pentru atentate femei algeriene imbracate si machiate ca femeile franceze . Unele isi vopseau parul blond . In anii '70 unii din teroristii folositi de palestinieni erau germani din " Baader Meinhof " sau japonezi din
Armata Rosie japoneza ( grup aproape necunoscut la noi dar extrem de singeros ) pentru a putea trece de controale.
Aeroporturile Entebe si lod ( actualul ben Gurion ) va spun ceva ?
Ia vedeti cine-s faptasii acolo si pentru cine lucrau .

saccsiv
2008-04-03 17:31:52

Pentru XL5

M-am uitat pe link-ul indicat de tine . Nu scrie nicaieri ca bancile enumerate de mine nu sunt implicate in Federal Reserve . Ba din contra .

Si atunci ce vrei sa demonstrezi ? Ca nu le da voie lege sa faca " ghidusii " ? Si tu esti sigur de bunele lor intentii ?

Istoria arata altceva . De la razboaiele napoleoniene , cand Rothschild si-a batut joc de bursa din Londra si pana la de curand achizitie pe nimic a Bear Stearns de catre JP Morgan , tot de ghidusii s-au tinut . LEGAL .

In epoca moderna , indiferent de tipul de criza mondiala , razboi sau economica , mereu aceiasi , putini la numar , s-au superimbogatit . Ciudat , nu-i asa ?

http://saccsiv.weblog.ro/

sorge
2008-04-03 17:50:32

DE CE VA MIRATI ?

La mitingul anti NATO de la noi ,erau destui blonzi cu ochii albastri.
Basarabia este un loc propice pt a gasii asemenea oameni,iar cei care participa la miting si legitimati de politie sint viitorii teroristi.Ati uitat femeia japoneza de acum vreo 7 sau 8 ani care era sefa teroristilor nu mai stiu de la ce grupare ,care s a plimbat prin tot Bucurestiul.Cita cerneala a mai curs atunci.

alex dalaion
2008-04-03 18:05:31

Si cei ce au daramat turnurile WTC, tot ochi albastrii aveau.....

Vezi filmul doc. "Ripple effect".

http://video.google.com/videoplay?docid=6847507648836588010

saccsiv
2008-04-03 18:09:55

XL5

Sa-ti indic si eu un link :

Fed eyes Nordic-style nationalisation of US banks


http://www.telegraph.co.uk/money/main.jhtml?xml=/money/2008/03/31/cnfed131.xml

Zenn
2008-04-03 19:26:24

Blonzi cu ochi albastrii? Pai nu sant aia cu 9/11?

Hmm! Tare ma-ntreb care sant aia din ME mai blonzi si chiar cu ochi albastrii...:)))

Zenn
2008-04-03 19:28:55

Re: are chenny ochii albastrii? ...Si-nca cum! Si e si iute de mana...in toate domeniile.

La 2008-04-03 15:02:14, sty a scris:

> inca un pretext de a impune dictatura militara. Singurul terorist pe
> care il stiu cu ochii albastrii este Dik Chenny
>

Zenn
2008-04-03 19:31:37

Re: Astfel ca intreaga populatie SUA sa fie supusa controlului total. Chestie care a si-nceput...

Cops Arrest Man, 80, For Wearing Anti-war Shirt


Newsday
March 30, 2008

An 80-year-old church deacon was removed from the Smith Haven Mall yesterday in a wheelchair and arrested by police for refusing to remove a T-shirt protesting the Iraq War.

Police said that Don Zirkel, of Bethpage, was disturbing shoppers at the Lake Grove mall with his T-shirt, which had what they described as "graphic anti-war images." Zirkel, a deacon at Our Lady of the Miraculous Medal in Wyandanch, said his shirt had the death tolls of American military personnel and Iraqis - 4,000 and 1 million - and the words "Dead" and "Enough." The shirt also has three blotches resembling blood splatters.

Police said in a release last night that Zirkel was handing out anti-war pamphlets to mallgoers and that mall security told him to stop and turn his shirt inside out. Zirkel refused to turn his shirt inside out and wouldn’t leave, police said. Security placed him on "civilian arrest" and called police. When police arrived, Zirkel passively resisted attempts to bring him to a police car, the release said.

But Zirkel said he was sitting in the food court drinking coffee with his wife Marie, 77, and several others when police and mall security officers approached and demanded they remove their anti-war T-shirts.


http://www.truthnews.us/?p=2132

La 2008-04-03 10:52:48, Uliu_Roman a scris:

> Michael Hayden, ori e un ticalos uns cu toate alifiile, ori
> e pur si simplu IDIOT.
> Credeti-ma, in SUA ajungi foarte usor sus in ierarhie, daca
> indeplinesti urmatoarele conditii:
>
> 1. Inteligenta medie sau scazuta (vezi Bush)
>
> 2. Slugarnicie fata de cei mai mari ca tine
>
> 3. Repetarea papagaliceasca a ultimei mantre la moda, cum ar fi astazi
> "razboiul impotriva terorismului".
>
> 4. Apartenenta la o loja masonica, conditie absolut necesara.
>
> Acest razboi este o fabricatie crasa, a complexului
> industrial-militar (pe care Hayden il reprezinta), care are vesnic
> nevoie de un Bau-Bau, pentru asi vinde armamentele si a aduce intreaga
> populatie SUA si eventual a lumii, sub un control total, la care
> dictatorii de odinioara doar visau.
> Se va inscena un atentat "terorist" a-la 11 Sept., pt a avea
> pretextul de a bombarda Iran. Apoi, toate minciunile folosite in cazul
> Iraq-ului, vor fi pur si simplu reciclate, pt. ca americanii au o
> memorie foarte scurta.
> Cum o parte din populatie va tinde sa se razvrateasca, se va
> instaura legea martiala. Lagare de concentrare pt. civili exista deja
> in toata SUA si pot detine milioane de civili.
> America, land of the free...no more!
>

Zenn
2008-04-03 19:32:38

Re: Astia ne insulta inteligenta. De fapt ei sant o insulta la inteligenta.

La 2008-04-03 08:23:24, Catal1n a scris:

> cand vad tot felul de imbecili care mai de care mai galonat si cu
> multe, foarte multe crime la activ, concluzionez inca o data ca lumea
> e condusa de retardati care ne cred asemeni lor.
>
> la ce este reactie asa zisul terorism, la razboaiele sua impotriva
> unor tari care nu le-au facut nimic? la tot felul de manipulari
> ordinare carora le raspund ca si cand ar fi fost opera altora?
>
> cred ca omenirea se indreapta spre extinctie cu pasi repezi daca nu se
> produce un cutremur la nivelul de mentalitate si intelegere a rolului
> omenirii.
>
> cu astfel de imbecili care prognozeaza catastrofe pe care tot ei le
> produc , ajungem la dracu.
>
>
>

Zenn
2008-04-03 19:33:12

Re: ZENN CE CULOARE AU OCHI TAI ? In nici un caz albastrii ca ai tai.

La 2008-04-02 22:33:41, nastratin123 a scris:

> nu cred ca sunt albastri abu musa ,dar exista si exceptzi.
>

Zenn
2008-04-03 19:35:21

Astia-s imbecilii pe care-i avem, cu astia defilam!

Si sant multi frate!!! Si alesi. De alta masa de imbecili.

Arcturus
2008-04-03 19:46:14

urmatorul pas ...

Urmeaza controlarea tuturor in stil Garcea - Nato, retinere pentru legitimare.

Se pare ca teroristii au castigat deja, au reusit sa influenteze fundamental legislatia USA, au reusit sa ii faca pe americani sa se lepede de constitutie.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pus pe fuga (3298 afisari)
 Muschii Americii (2819 afisari)
 Putin cenzurat de NATO (2478 afisari)
 Patriarhia demonteaza minciunile Ligii Pro Europa (2476 afisari)
 Pana cand vom nesocoti canoanele? (2326 afisari)
 Faceti cunostinta cu cel mai mare caine din lume (9503 afisari)
 De nerecunoscut: Katie Holmes, tunsa a la Tom Cruise (7691 afisari)
 Primele fotografii cu noul SUV de la Dacia (4088 afisari)
 Fiul lui Horia Moculescu a murit la Berlin (4084 afisari)
 Dita Von Teese, fosta sotie a lui Marilyn Manson, protagonista intr-un film pentru adulti (2688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00824 sec.