Ziua Logo
  Nr. 4199 de miercuri, 2 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-04-02

Comentarii: 22, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

JohnGreen1
2008-04-02 18:48:19

Pai...

oare ce cautau "ziaristii" supranumiti "de investigatii" cu afise anti-Nato? Poate cineva sa-mi spuna? Cu acelasi efort puteam sa afiseze so alte "slogane" emanate de Ziua...

Tudor190
2008-04-02 18:50:01

Sa ne imaginam..

..ca toate astea se intimpla la Congresul al XVI-lea al PCR; ce mai zgomot ce mai vuiet in toata lumea democratica. S-ar fi legat toti decedatii din cauze naturale sau nenaturale la acest eveniment dupa ce s-ar fi inmultit cu 10, s-ar fi infintat comisii si comitete, drapele in berna, ONU, reporteri si medici fara frontiere, Doina Cornea..ce vremuri! unde sint zapezile de alta data?

silviana
2008-04-02 18:57:09

militanti,da,ziaristi,nu scria pe...rucsacul lor!!!

si ce testau?!vigilenta asigurarii securitatii desfasurarii summitului nato?!,responsabilitatea de prevenire a oricaror incidente,eventual actiuni teroriste antinato?!,fiindca daca nu ar fi primit atentia cuvenita,ar fi aparut ceva de genul,puteam sa avem si o bomba in rucsac,sa o plasam bine'mesi unde voiam,cind voiam ca securitatea summitului era inexistenta,cel putin in zona unde ne'am plimbat ostentativ fara succesul de a fi luati in seama desi politisti erau destui!?!?

roy
2008-04-02 19:20:19

O chestie tampita

Cum poate fi numita asa o isprava?

Era foarte clar, de la bun inceput ca o sa atraga atentzia forztelor de ordine. Oare aveau pe ei intamplator niste hainutze anti-NATO?

usla
2008-04-02 19:25:39

Pentru Silviana.

Domnisoara, tinerii aceia testau imbecilitatea si nivelul de paranoia din capul sefilor care au dat asemenea ordine si consemne militienilor care viermuiesc prin tot orasul. Acum ziaristii TREBUIE sa faca plingere in Justitie impotriva modului abuziv in care au fost tratati si sa duca procesul pina la instantele internationale. NU pentru vigilenta organelor, Nu pentru preocuparea lor ca situatia operativa sa nu scape de sub control ci, pentru PROSTIE cronica si dispretul fata de lege. E clar ?!

cunctator
2008-04-02 19:29:29

pai, tanti nenea ziua online

Pai asa poate sa se plimbe oricine avand o expresie... bine pusa la punct oricand, si invoc drepturile omului, de a ma manifesta cum vrea muschii

gold
2008-04-02 19:40:58

Nu NATO nu razboi

Pentru toti ce-i care crhitica fapta ziaristilor,Romania se declara un stat democrat si intrun stat democrat ai dreptul sati spui parerea pentru sau inpotriva cuiva.Nu toata lumea are aceiasi parere. Eu cred ca politisti au fost ca-m prea drastici, ar fi fost destul sai ia la intrebari pe loc si sa nui duca la sectie.Dreptul la cuvintul liber intro democratie este nu-mai pe hirtie si nici de cum in realitate,dupa parerea politistilor.

Duca
2008-04-02 20:32:34

Hmmm... dar interesant cum se poarta "jurnalistii profesionisti de la Ziua"

va rog sa nu-mi cenzurati mesajul dar de fapt voi ati fost obraznici nu ei. uitati ce zic politaii (cu un ton destul de frumos ceea ce e destul de rar in Romania) : "nu va suparati, puteti sa va si interesati - e dreptul nostru sa va cerem sa va legitimati"

iar voi ii luati la misto cu "vezi fi atent ca esti filmat" si "auzi mai domn' 'agent' va rog sa rezolvati mai repede datele ca NE CAM GRABIM" (cu un ton din asta sa stiti ca in SUA o luati peste bot)

In al doilea rand - avand vederea importantei sumitului, daca era in America va mai si dadea vreo doua, va punea catusele si va tinea in beci cateva zile nu ore asa cum au facut mieluseii astia amarati de "politie de kk comunitara".

georgems
2008-04-02 20:34:02

Re: O chestie tampita

La 2008-04-02 19:20:19, roy a scris:

> Cum poate fi numita asa o isprava?
>
> Era foarte clar, de la bun inceput ca o sa atraga atentzia forztelor
> de ordine. Oare aveau pe ei intamplator niste hainutze anti-NATO?
>
Da asa ceva e buna politimea romana , sa aresteze cetatenii ce-si folosesc dreptul la libera exprimare a opiniei, sa adune ''fetitele'' de pe strada, sa amendeze cetatenii obisnuiti sau soferii ca le gasesc ei ceva acolo ,nu. Da in schimb cand e bataie intre tigani fug cu coada intre picioare si aresteaza pe cei ramasi la pamant.Mai nou am vazut jandarmii stresand comerciantii prin piete ca n-au etichete pe toate produsele de ex., pentru asta iau salarii grase de la buget.

texanu
2008-04-02 20:52:18

CE SA-R INTIMPLA? DACA PUTIN?

Ar cere sa bage rachete balistice in CUBA? SAU IN MEXIC? CE REACTIE AR AVEA? BUSH? ASA CA TOATE TARILE SUNT LIBERE SA ADOPTE UN REGIM DE FORTA IMPUS? CUM AR REACTIONA CONDUCEREA DELA BUCURESTI?ROMANIEI NU II TREBUIA AMESTECAREA INTRU-N RAZBOI CARE NU II APARTINE.......UNDE ESTE LUPTA PENTRU PACE? BUSH A AVERTIZAT ROMANIA CA RACHETELE IRANIENE POT AJUNGE IN ROMANIA......PAI ESTE NORMAL SA AJUNGA ATITA TIMP CIT SUNT TRUPE AMERICANE PE TERITORIU ROMANESC.....PLATESTE BUSH? DIFERENTA DE PRETZ DE GASE IMPORTAT DELA RUSI? ROMANIA NU TREBUIA SA INDEPARTEZE RELATILE BILATERALE CU RUSIA........PENTRUCA AMERICANI DE 60 DE ANI NU NE-AU AJUTAT CU ABSOLUT NIMIC.....ACUM SAU MAI TIRZIU CONDUCEREA ROMANIEI VA PLATI CU PRETZ DE SINGE NEVINOVAT ACEST TRATAT DIABOLIC.....CARE NU ADUCE ABSOLUT NIMIC PROGRESULUI DE DEZVOLTARE ECONOMIC SI CHIAR MILITAR......COMUNITATEA EUROPEANA TREBUIE SA I-SI FACA SINGURA UN PACT MILITAR FARA AJUTORUL AMERICANILOR.....ASTA TREBUIE SA FACA TOATA EUROPA SI SA BAGE SI RUSIA IN ACEST PACT MILITAR.......NU SA SE FOLOSEASCA AMERICANI DE EUROPA......PENTRU INTERESELE LOR SATANICE....TERORISTUL NUMARUL 1 IN LUME ESTE BUSH.....CU ORGANIZATIA SATANICA DIN CARE FACE PARTE

Ene Viorel
2008-04-02 20:58:06

MILITIENII..

au fost instruiti ca orice afis anti-nato este un terorist care trebuie imediat arestat .Domnilor, Primarul General Adriean Videanu ,in mod ilegal, a interzis orice protest in Bucuresti.jUDECATORII NU AU VRUT SUSPENDAREA MASURII ABUZIVE SI SE JUDECA....IN 08.04.2008....
Ce muschii lor doar vine BUSI....

pronato
2008-04-02 21:07:03

SCUZE, DAR...

Cu tot respectul pentru SRS si Ziua, dar ziaristii dv mai de jos arata ca niste golani.

Rollo
2008-04-02 21:34:02

Militantul de la ziua prezenta un tupe specific zonei folclorice

Si cu asta ce am facut?

MirceaS
2008-04-02 21:37:53

Control civilizat

Nu comentez motivul pentru care acesti ziaristi au fost interpelati (ar fi mult de povestit, pro si contra) dar ca persoana stabilita in Franta de mai mult de 32 de ani, sunt uimit de amabilitatea si corectitudinea politistilor. Daca asi fi indraznit sa am o atitudine pe un sfert cat a avut domnul ziarist, in aceleasi circumstante, asi fi avut chiar o inscenare de "rebeliune" din partea politiei franceze. Pe de alta parte politistii francezi sunt anonimi, doar cu o placa cu un numar pe care il pun si pe procesele-verbale pe strada, si nici decum nu au curajul sa se prezinte.

piramidon
2008-04-02 22:22:55

pina acum ce scriati? De anarhisti?

Acum citeva zile citisem in ziarul dumneavoastra un articol cu grupari anarhiste care vor veni in Romania, bla, bla, bla. Acum vedeti si dumneavoastra cine pe cine face anarhist? Ziaristii de la Ziua sint anarhisti?
Eu am fost si sint pentru NATO, insa comportamentul politiei in Romania este strigator la cer. Nu se respecta drepturi elementare ale omului in aceste zile.

FILIP
2008-04-02 23:56:35

Re: SCUZE, DAR...

La 2008-04-02 21:07:03, pronato a scris:

> Cu tot respectul pentru SRS si Ziua, dar ziaristii dv mai de jos arata
> ca niste golani.
>
>
Daca ziarisii incasau o bataie din aceia care sa le aminteawsca toata viata de ce este normal intr-un stat;isi dadeau seama ca nu au facut bine ce au facut.Cum politia ia iertat, acum,nu inseamna ca vor fi iertati si a doua oara si le spun sa se astampere. Nu as vrea sa fiu in locul parintilor acestor tineri,de profesie ziaristi, cand ar auzi ce MARE isprava au facut. Tot asa au INCERCAT si tinerii legionari si azi sant imprastiati prin lume,tot asa au INCERCAT si tinerii din PARTIDUL COMUNIST ROMAN si au devenit CIUMA ROMANIEI. E greu sa te orientezi fara busola, la adapostul dreptului de a face orice,netinand cont de nimeni si de nimic.

nastratin123
2008-04-03 00:12:05

Re: Nu NATO nu razboi

Dreptul la parola nu este absolut nicaieri ,nici in democratie nu ai voie sa strigi foc intro sala de cinema plina de spectatori,cu atat mai putin ziaristi nu au dreptul absolut decat sa predea stirile nu sa le faca ,daca vor sa faca stiri nu au dreptul sa poarte veste sau permis pe care scrie presa,ca om de rand da dar nu ca ziarist,debandada asta are loc numai intro tara fara legii.


La 2008-04-02 19:40:58, gold a scris:

> Pentru toti ce-i care crhitica fapta ziaristilor,Romania se declara un
> stat democrat si intrun stat democrat ai dreptul sati spui parerea
> pentru sau inpotriva cuiva.Nu toata lumea are aceiasi parere. Eu cred
> ca politisti au fost ca-m prea drastici, ar fi fost destul sai ia la
> intrebari pe loc si sa nui duca la sectie.Dreptul la cuvintul liber
> intro democratie este nu-mai pe hirtie si nici de cum in
> realitate,dupa parerea politistilor.
>

romanul
2008-04-03 03:15:45

Exista jde mii de tricouri cu tot felul de mesaje. Care-i problema daca-mi pun o hartie in care ...

Exista jde mii de tricouri cu tot felul de mesaje. E voie cu tot felul de mesaje (care mai de care cu tenta mai sexuala si homosexuala) dar anti-razboi si anti NATO nu ai voie.

Acum ati inseles de ce s-a organizat acest summit in Romania? Pentru ca aici politia si armata pot face orice, se pot bloca oricate si oricat timp strazi intregi, fara ca opinia publica sa faca sau sa zica ceva.

Apropo l-a intrebat pe Bush vreun reporter cum e cu justitia in SUA? Si ma gandesc la cazul Teo Peter.

Oamenii au ajuns legume, iar asociatiile pentru apararea drepturilor omului vad ca tac malc. Asta arata clar care le sunt sponsorii, si ca de fapt lupta lor cu apararea drepturilor omului e parf in ochi. Ele inteleg prin om doar minoritati, homosexuali, etc.

In alte tari s-ar fi lasat cu demisii asa atitudine a politiei. Cand ungurii sunt anti-Romania, politia se face ca ploua. Cand romanii si nu numai isi exprima opinia ca NATO nu e ok. si nu mai e ce s-a vrut la inceput, oamenii sunt arestati.

Nu credeam sa vad oameni arestati si batuti cu bastoanele doar pentru ca sunt impotriva razboaielor!

Un cetatean
2008-04-03 04:02:58

Mare noroc ati avut!

Eu va jucam in picioare, mai ales pe imbecilul care "a uitat" romaneste, si raspunde cu "Ochei". banuiesc ca nu stie nici macar ce inseamna asta, dar face frumos.

Jos palaria pentru modul in care s-au comportat politistii!

nastratin123
2008-04-03 04:06:37

Re: Exista jde mii de tricouri cu tot felul de mesaje. Care-i problema daca-mi pun o hartie in care ...

Foarte bine au facut,inseamna ca inca nu ai vazut jandarmi in Franta ,care trage in demonstranti fara mila,daca e lege e pentru toata lumea si anarhistii sa stea in banca lor,crezi ca guvernul o sa se retraga din NATO findca o banda de descreierati vor asta,spune ca vrei sa revina comunisti ca doar asta e dorinta voastra sa vezi ce multi adepti ai la idea asta.La 2008-04-03 03:15:45, romanul a scris:

> Exista jde mii de tricouri cu tot felul de mesaje. E voie cu tot felul
> de mesaje (care mai de care cu tenta mai sexuala si homosexuala) dar
> anti-razboi si anti NATO nu ai voie.
>
> Acum ati inseles de ce s-a organizat acest summit in Romania? Pentru
> ca aici politia si armata pot face orice, se pot bloca oricate si
> oricat timp strazi intregi, fara ca opinia publica sa faca sau sa zica
> ceva.
>
> Apropo l-a intrebat pe Bush vreun reporter cum e cu justitia in SUA?
> Si ma gandesc la cazul Teo Peter.
>
> Oamenii au ajuns legume, iar asociatiile pentru apararea drepturilor
> omului vad ca tac malc. Asta arata clar care le sunt sponsorii, si ca
> de fapt lupta lor cu apararea drepturilor omului e parf in ochi. Ele
> inteleg prin om doar minoritati, homosexuali, etc.
>
> In alte tari s-ar fi lasat cu demisii asa atitudine a politiei. Cand
> ungurii sunt anti-Romania, politia se face ca ploua. Cand romanii si
> nu numai isi exprima opinia ca NATO nu e ok. si nu mai e ce s-a vrut
> la inceput, oamenii sunt arestati.
>
> Nu credeam sa vad oameni arestati si batuti cu bastoanele doar pentru
> ca sunt impotriva razboaielor!
>

Parsivu
2008-04-03 06:28:13

Sunt surprins cat de multi admiratori au politistii!

Orgenele de represiune sunt aceleasi... ieri militieni, azi politieni!
Diferenta? Ia, cateva litere acolo!

georgems
2008-04-03 08:04:00

Doi "militanti" de la ZIUA, retinuti de politie

Era mai corect titlul ''Doi MILITANTI pasnici au fost arestati de MILITIENII zelosi''.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pus pe fuga (3298 afisari)
 Muschii Americii (2819 afisari)
 Putin cenzurat de NATO (2478 afisari)
 Patriarhia demonteaza minciunile Ligii Pro Europa (2476 afisari)
 Pana cand vom nesocoti canoanele? (2326 afisari)
 Faceti cunostinta cu cel mai mare caine din lume (9503 afisari)
 De nerecunoscut: Katie Holmes, tunsa a la Tom Cruise (7691 afisari)
 Primele fotografii cu noul SUV de la Dacia (4088 afisari)
 Fiul lui Horia Moculescu a murit la Berlin (4084 afisari)
 Dita Von Teese, fosta sotie a lui Marilyn Manson, protagonista intr-un film pentru adulti (2688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00751 sec.