Ziua Logo
  Nr. 4144 de marti, 29 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-01-29

Comentarii: 1, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

JMJ
2008-01-29 22:50:28

Cooperare si credinta pt a evita Armaghedonul si Marele CutremurMulta lume isi da seama ca suntem aproape de batalia de la Armaghedon, unii chair se bucura, dar daca ar citi Apocalipsa (Revelatii),cap. 16, ar vedea ca imediat dupa asta spune ca Iisus va veni ca un hot in timpul noptii si ca fericiti sunt cei ce-si pastreaza imbracamintea pe ei pt a nu iesi dezbracati si a se face de rusine. Asta pt ca va veni un mare cutremur cum n-a mai fost, cu fulgere, tunete si huruit. Asa groaznic va fi cutremurul ca "Marele oras metropola se rupe in trei parti, si orasele natiunilor se prabusesc. Dumnezeu nu si-a mai amintit de Maretul Babilon si i-a dat cupa plina cu vinul furiei Sale. Fiecare insula fuge din locul ei si muntii nu mai pot fi gasiti. Din cer vine grindina de zeci de kg. si cade pe oameni. Si ei il injura pe Dumnezeu pentru asta." Am trecut prin cutremeurul din 1977 si stiu ca vreo doua saptamani am dormit imbracati si cu geanta langa noi ca sa putem fugi repede in caz ca mai vine vreunul. De ce credem ca acest eveniment adus de al saptelea inger ar fi aproape? Pt ca cel de-al saselea si-am turnat otrava asupra raului Eufrat, care este in Irak - adica acolo unde este razboi de vreo sase ani - de fapt din 1981.
Dupa cum scrie in cap. 16, primul dintre ingerii, ce varsa furia lui Dumnezeu pe pamant, a adus boli, al soilea si al treilea au poluat apele marilor, raurilor si fantanilor (zice ca le-au transformat in sange, sar poluarea aduce moarte deci este varsat sange), al patrulea si-a turnat otrava asupra soarelui pt "a-i da putere sa arda oameni cu foc. Ei erau speriati de intensitatea caldurii si injurau numele lui Dumnezeu, care controleaza peste aceste plagi, dar au refuzat sa se pocaiasca si sa-I aduca glorie. A cincilea inger a turnat otrava pe tronul bestiei, si regatul ei s-a cufundat in intuneric..."
In America si probabil si prin alte tari s-au scris multe carti, articole, si se discuta mult la televiziune - mai ales pe canale religioase - despre aceste profetii biblice pt a convinge oaemnii ca nu-i de gluma si au tot interesul sa se intoarca la Dumnezeu.
Ce m-a convins mai bine si m-am facut sa recitesc Apocalipsa, a fost un material intalnit acum cateva zile pe internet, care zicea ca Aparitia Sf. Fecioare la Fatima, in 1917, este prevazuta in Revelatii cap 12, in care zice:" Un maret si miraculso semn a aparut pe Cer: o femeie imbracata cu soarele, cu luna sub piciaorele ei si o coroana de 12 stele pe cap." Ca are dreptate ne-o spune si faptul ca imediat dupa asta scrie ca "alt semn apare in heaven: un enorm dragon rosu cu sapte capete zece coarne si sapte coroane...", care ce face? Sta in fata femeii gata sa-i devoreze copilul (asa cum a facut regele Irod). "Si apoi dragonul (comunsimul, anuntat la Fatima ca Dumnezeu a ales Rusia ca instrument de pedeapsa asupra omenirii) era infuriat pe femeie si a pornit sa faca razboi cu urmasii ei - aceiaa care asculta de comandamentele lui Dumnezeu si pastreaza testamentul lui Iisus." In capitolele urmatoare zice cum dragonul da autoritatea altora sa lupte contra crestinilor - asa cum multi vad acum ca Rusia sprijina Iranul intr-un eventual Armaghedon, etc.
Deci perspectivele sunt sumbre daca se merge mai departe pe pregatirile de razboi. Maretul Oras care se imparte in trei este descris in capt 17, ca fiind o prostituata: "Femeia pe care a-i vazut-o este marele oras ce conduce peste regii pamantului."
Nu degeaba G. K Chesterton zicea ca Rusia ar putea fi numita Regatul lui Marx, iar America Regatul lui Freud.
Asadar, prabusirea celor sapte cladiri de la WTC - New York, ar fi numai avertismentul, caci aceeasi soarta ar avea intreg orasul si chiar orasele lumii. Probabil ca asta ar fi schimbarea axei pamantului cu distrugerile prevazute si in alte pasaje biblice si alte religii, dar si in profetiile Maicii Domnului si in lecturile lui Edgar Cayce. Omenirea se afla impartita in mai multe tabere dusmane ce stau gata de atac. De-aia trebuie sa meditam asupra riscurilor si sa spunem rugaciunea scurta invatata de al Cayce: "Doamne, X este al Tau, cum si eu sunt al Tau. Fa ca sa ne intelegem intre noi si sa ne avem ca fratii" Atunci El ne va schimba si pe noi - care ne credem imacualti - dar si pe ei, si vom intelege fiecare unde suntem gresiti, caci altfel distrugerea ne priveste in fata.
Preotul de orgine irlandeza, Patrick Peyton (January 9, 1909 – died June 3, 1992), plecat de acasa de saracie si devenit preot in SUA, demonstrat foarte bine in activitatea sa cum se poate fi ridicata intelectualitatea si masele la rugaciune ca sa avem pace si bunastare. He was ordained to the priesthood at Basilica of the Sacred Heart on the campus of the University of Notre Dame on June 15, 1941. Deci cand a inceput razboiul. Disperat ca se imbolnavise de tuberculoza si doctorii nu aveau cum sa-l ajute, s-a rugat la Sf. Fecioara cu o intensitate cum n-o facuse inainte - desi recitase mereu Rozariul in toata copilaria, impreuna cu parintii si cei opt frati, intrucat - duap cum spunea - literalmente aveau nevoie de painea de fiecare zi.

Fr Peyton was so grateful to the Blessed Virgin Mary for his health that he, with the permission of his superiors, began the Prayer Crusade which took him all over the world preaching the importance of prayer, especially family prayer.

He staged hundreds of radio and television shows with many of the famous movie stars of Broadway and Hollywood taking part. He was the founder of the "Family Rosary Crusade" and "Family Theatre".

Aduna milioane de oameni la rugaciunile rozariului, in California, NEW YORK, si alte orase americane, dar si prin America Latina si alte tari ale lumii. Cred ca datorita participarii la astfel de showuri s-a ridicat Hollywood -ul, intrucat si filmele lor au avut pentru mult timp cu mesaj pozitiv, religios si de familie. Am vazut la Tv aspecte dintr-o aniversare a zilei sale de nastere, organizata de peste 1500 de actori si lucratori de la Hollywood, la care au vorbit si politicieni precum Richard Nixon (care nu era catolic), posibil ca si R. Reagan sa fi aprticipat la Family Theater, iar altcineva a exprimat mesajul de felicitare din partea lui J.F. Kennedy. Cred ca asa se explica si castigarea alegerilor la presedentie ale lui Nixon, cat i faptul ca in timpul lui s-au dezghetat relatiile cu lumea comunista, facand si vizita in Romania. Nici un alt preot n-a fost altfel sarbatorit cum a fost Patrick Peyton, reusind sa uneasca la rugaciune statul cu biserica si cu intelectualitatea. Sf. Fecioara a ridicat presedinti si a facut multi sfinti din cei ce au venit la scoala ei - dupa cum si-a educat si Fiul Iisus. A aduna sute de mii de oameni la rugaciunile Rozariului are o putere multi mai mare decat a-i aduna la slujba, pentru ca in rugaciune participa toti, pe cand la slujba numai preotul si corul, iar ei stau de "Doamne ajuta" - ceea ce nu-i destul. Numai prin rugaciune se impaca dusmanii si ajung sa-L iubeasca pe Iisus Christos, care este Lumina, Adevarul si Viata.
His famous slogan was: "The family that prays together, stays together."


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fratia "Citroen" (5518 afisari)
 Traian Basescu in misiune la Belgrad (2418 afisari)
 Moartea lui Hristodoulos fragilizeaza Ortodoxia (2299 afisari)
 Clinton s-a opus intrarii Romaniei in NATO (2258 afisari)
 Samanta vrajbei (2172 afisari)
 A violat o gravida in ziua in care ii nastea nevasta (3876 afisari)
 Paris Hilton a iesit la agatat lesbiene (2372 afisari)
 Viorel Lis isi pune pirostriile, dupa zece ani de concubinaj cu mult mai tanara Oana (2274 afisari)
 Baze militare nucleare rusesti in Balcani si America de Sud (1989 afisari)
 Zeus si dragonul dacic pe Columna lui Traian (1987 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00657 sec.