Ziua Logo
  Nr. 4137 de luni, 21 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-01-21

Comentarii: 8, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

usla
2008-01-21 13:42:29

Corect !

Nicolic, viitorul presedinte al Sebiei, are dreptate cind face afirmatiile respective despre Romania. Tara noastra si-a pierdut si ultimul prieten adevarat.... De acum sintem pe cont propriu, cu toate gargarele despre apartenenta la NATO, UE etc. A nu se uita ca state membre NATO s-au batut zdravan intre ele si nimeni nu a intervenit. FIINDCA NU AU FOST AGRESATE DIN EXTERIORUL ALIANTEI. ONU nu mai conteaza, asa ca vom fi, sau vom face, ce vor hotari cei mari, peste capul nostru si NIMENI nu va fi de partea noastra. Plutim pe un ocean in furtuna cu catargele rupte si motoarele calate.....

Caius-Roland
2008-01-21 14:14:07

Gargara aberanta!

Mario
2008-01-21 14:43:53

Felicitari, Nikolici

Sarbii au fost dintotdeauna prietenii romanilor, prieteni pe care Romania nu a stiut cum sa si-i pastreze. Vorba aia: Fereste-ma de prieteni, caci de dusmani ma feresc si singur.

Caius-Roland
2008-01-21 15:07:40

zalmoxis
2008-01-22 02:18:16

Felicitari Nikolici???

Bravo, Caius-Roland.Propaganda comunista din anii 70-80 face si azi inca victime.Baieti, C-R. are dreptate.Prietenia cu sarbii n-a fost decat o chestie de propaganda, sau, daca a fost si altceva aici, a fost doar naivitate din partea romaneasca. Sarbii si-au urmat cu vointa de fier interesele, si da, in 1918 au ocupat tot Banatul, au ucis 150 romani , 200 svabi si 90 unguri. Au vrut sa puna mana pe tot Banatul, desi ceilati nu-i agreau. Asa de rau s-au comportat, incat svabii au trimis o delegatie la Paris, la tratativele de pace, care a cerut ca tot Banatul sa revina Romaniei. Nu ca se omorau dupa noi, dar eram pur si simplu alternativa mai buna, mai umana, mai putin barbara.Nu au fost ascultati.I-au silit francezii sa plece (armata sarba), dupa ce tot ei i-au sustinut puternic: Romanii au fost suparati, pentru ca acordarea Banatului intreg a fost o conditie pentru ca Romania sa intre in razboi.Nu s-au tinut de cuvant, aici Franta a fost cea fara onoare. Tarile nu au prietei sau dusmani, ci numai interese. La oameni e altceva, dar o preaslavire a"prietenilor" sarbi e pur si simplu falsa.S-au retras din Banatul"romanesc" doar dupa ce-au chinuit populatia si au luat tot ce se putea desprinde, toate animalele,carele,tot.La venirea romanilor au plans chiar unii svabi.Stiu asta de la varul meu,tatal lui a fugit in 1919 din Banatul"sarbesc" tocmai datorita terorii exercitate de sarbi asupra minoritatilor.Imaginea sarbilor in Romania este una, adevarul faptelor alta.

romanul
2008-01-22 02:22:54

Oricum majoritatea romanilor n-au fost cu bombardarea Serbiei, si cu decizia puterii din Romania

Oricum majoritatea romanilor n-au fost cu bombardarea Serbiei, si cu decizia puterii din Romania. Oricum sper ca sarbii sa-si dea seama cine-i sunt prietenii si cine-i sunt dusmanii, si sa aleaga in consecinta. UE si NATO au distrus Serbia. Daca inainte mergeam noi la munca in Serbia, acum ei se bucura ca romanii investesc in Serbia si le da lor de munca.

zalmoxis
2008-01-22 02:36:50

Nikolici,Tadici:doua fete ale aceleiasi monede:ultranationalismul sarbesc

Certificate de buna purtare din partea unuia din cei doi nu numai ca n-au nici o valoare, dar sunt de-a dreptul periculoase, pentru ca s-au manevrat in situatia de exponenti si agenti ai imperialismului rus,care ne ataca acum in Basarabia.
Prin miopia politica care o dovedeste poporul sarb(inclusiv "vlahii", care l-au votat majoritar pe Nikolici, si-au votat calaul propriei identitati), prin nevointa de a da independenta unei regiuni in care mai sunt cel mult, cel mult 5%, si-au alienat aproape toata europa(mai putin pe rusi,greci si ciprioti, si, intr-o oarecare masura, pe romani).Ma mir cum de rusii nu le-au dat inteleptul sfat de a"scapa" de Kossovo cu albanezii lui, care au demografia cea mai ridicata din Europa. In 35-40 ani ar fi fost majoritari in toata Serbia.Sunt sigur ca rusii le-au spus, ei insisi au facut aceasta alegere dureroasa dar inteleapta cand s-au despartit de Asia Centrala Musulmana...

paraipan
2008-01-22 08:09:53

Domnule Zamolxe! Domnule Caius! Totusi Iorga

La 2008-01-22 02:36:50, zalmoxis a scris:

> Certificate de buna purtare din partea unuia din cei doi nu numai ca
> n-au nici o valoare, dar sunt de-a dreptul periculoase, pentru ca s-au
> manevrat in situatia de exponenti si agenti ai imperialismului
> rus,care ne ataca acum in Basarabia.
> Prin miopia politica care o dovedeste poporul sarb(inclusiv "vlahii",
> care l-au votat majoritar pe Nikolici, si-au votat calaul propriei
> identitati), prin nevointa de a da independenta unei regiuni in care
> mai sunt cel mult, cel mult 5%, si-au alienat aproape toata europa(mai
> putin pe rusi,greci si ciprioti, si, intr-o oarecare masura, pe
> romani).Ma mir cum de rusii nu le-au dat inteleptul sfat de a"scapa"
> de Kossovo cu albanezii lui, care au demografia cea mai ridicata din
> Europa. In 35-40 ani ar fi fost majoritari in toata Serbia.Sunt sigur
> ca rusii le-au spus, ei insisi au facut aceasta alegere dureroasa dar
> inteleapta cand s-au despartit de Asia Centrala Musulmana...
>


spunea ca numa Sirbii si Marea Neagra n'au vrut nimic de la Romani. Acu' .. Dracu' stie? Voi zicetzi intr-un fel (documentat de altfel), Iorga zicea altfel ... Asa, si Moldovenii lu' Stefan se tot duceau spre cel Lvov din cind in cind. Si erau aprigi la ... dobinda (jaf), dupa cum ne spun atit Xenopol, cit si niste cronicari Leshi pe care nu mi'i mai amintesc.
Io cred ca Serbia ar trebui ajutata, si nu tzintuita. In fond, daca aceasta provincie nenorocita, numita popular Kosovo, ar avea un statut, asa mai .. federal, lucrurile s-ar calma, si Sebia ar intra repede'n UE (cu Kosovo cu tot). Totul ar fi OK. Da' te'ntzelegi cu alde ... aia ... alea ... clanurile albaneze?


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cum a fost ucis Eminescu (6935 afisari)
 Fenomene stranii. Si periculoase (5774 afisari)
 Atac comunist la Religie (3363 afisari)
 Megacriza (2328 afisari)
 Viata secreta a lui Daniel Day-Lewis (2245 afisari)
 Rusia ameninta NATO cu atacuri nucleare preventive (2702 afisari)
 Charlize Theron: "Capitala Turciei, Budapesta" (1709 afisari)
 Planul George W. Bush prabuseste leul la noi valori record (1685 afisari)
 "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" ar putea schimba regulile la Oscar (1534 afisari)
 O noua ancheta privind moartea lui Dumitru Tinu (1423 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00594 sec.