Ziua Logo
  Nr. 4130 de sambata, 12 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-01-12

Comentarii: 1, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

GICA CONTRA
2008-01-14 12:10:37

DECE TOCMAI ACUM DOMNULE POPESCU? SA NU VA FI FUNCTIONAT LOGICA?

Dece spun asta? Cei ce s-au asemanat cu Isus erau la fel ca EL numai ca a fost o exceptie care a intarit regula. El se numeste Iuda. Incerc sa va readuc aminte niste fapte si sper sa fiti receptiv la ele domnule Popescu. Incep prin a va reaminti cine de fapt este domnul Siru. Chiar dumneata sa nu fi stiut de acest individ ajuns asa peste nopate ceea ce a ajuns? Am inteles ca ati fost la ziarul Adevarul si cu baiatul lui Iulian Vlad care se stie cine si ce a facut. Mi-am zis ca a fost o coincidenta ordinara insa acum ma intreb cum sa numesc eu si alti cititori colaborarea cu Adrian Sirbu? Naivitate? Indolenta? Sau ne considerati pur si simplu imbecili.

Adrian Sirbu fost cameraman la Studioul Alexandru Sahia unde toti lucratorii cam stiau ce hram poarta. A ajuns , nu cred intimplator, peste noapte sa fie cel care filma unde regimul lui Iliescu avea nevoie pina a fi pe picioare. A filmat si executia si aspect unice care l-a avut intr-adevar pe el ca (virgula ) cameraman.

A ajuns in cabinetul NAstase, s-a casatorit cu Jeannine o dubioasa care facea reclama la Adesgo pe dresurile respective. PE acolo umblase si Zina Dumitrescu si ROmanitza si Botezatu care au fost ajutati de familia Ceausescu dar si de baietii cu ochii verzi.

Sirbu a predat o parte a casetei cu executia si judecarea lui CEausescu in Franta de unde a mai facut rost de bani multi. A fost iertat de datorii imense ce le are cu postul de televiziune ce cu multa generozitate Iliescu l-a numit dirctor al PROTV_ului.

TOt aici apare un alt individ pe numele lui FLorin Calinescu si el din tata securist dupa cum a recunoscut singur pe cind Sergiu Nicolaescu enervat de acest individ i-a facut cunoscuta meseria tatalui. Acest individ a adus tot felul de dubiiosi in programele ce le facea doar pentru a oferi unui popor adus la sminteala din cauza saraciei si al necunoasterii tot felul de "hrana" ordinara care nu facea sau face decit sa-i cultive prostia. Toti manelistii, culminind cu imnul de stat cintat de manelisti dat pe post odata cu anul nou de acum doi ani parca.
Nu mai are rost sa revni asupra acestui indivd dubios cu care dumneata te-ai asocita. Sa mai aduc aminte de Bogdan Chireac care a fost gasit pe listele de securitate si el abuzind de niste fonduri?

Atunci se impune insa sa va intreb "oare cei ce se aduna nu se aseamana?" Daca nu va rog sa ne convingeti dece ati ales aceste colaborari care nu va recomanda in niciun fel.

Toti cind sint dati afara sau nu mai au ce pierde incep sa dea cu pietre in cei care intr-un fel i-au ajutat. Sinteti un om logic ati facut o facultate pe masura logitii si iata ca nu stiti sa o puneti in practica.

Personal cred ca v-ati bazat in viata pe formula logica " Broasca-i verde, iarba-i verde , rezulta cau broasca -i iarba. Ha!!!

Eu nu cred ca presa va fi in doliu care stie mult mai multe decit stiu eu. Insa daca am gresit cu ceva ati face bine sa reveniti si sa ne explicati citeceva din intrebarile pe care eu unul vi le-am pus.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Istoria provinciei Kosovo (5443 afisari)
 E Basescu! Sau e Talpes? (4809 afisari)
 Psihologii serviciilor secrete (2818 afisari)
 Amenintari de la Chisinau (2580 afisari)
 Executia Noricai (2321 afisari)
 Regina Ana: Cred ca Elisabeta Rizea este o mare doamna (1867 afisari)
 CT Popescu: Daca ne uitam la ce se intampla in presa, poate ca demisia mea nu e atat de surprinzatoare (1571 afisari)
 Fumatori, vremea razbunarii! (1467 afisari)
 Marius Oprea ii raspunde lui Tismaneanu pe tema criticilor aduse Guvernului (1202 afisari)
 Incidentul naval din Stramtoarea Ormuz, provocat de o farsa? (1105 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00791 sec.