Ziua Logo
  Nr. 3916 de sambata, 28 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editia de ora 16

2007-04-19

Comentarii: 3, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

adriangurzau
2007-04-19 17:17:37

Parlament antinational -de Adrian Gurzau

Parlament antinational -de Adrian Gurzau

Prin gestul de astazi, Parlamentul Romaniei dovedeste ca este exact ceea ce majoritatea poporului roman stie de multa vreme ca este: o simpla anexa a mafiei transpartinice, o adunatura de snapani dispusi sa calce in picioare orice pentru a putea continua sa fure in liniste, sa spolieze poporul in dosul vorbelor sforaitoare si sa furnizeze un teatru ieftin, cu sforile la vedere, pe post de democratie.
Imi permit sa afirm public: in actuala sa configuratie si in conjunctura actuala, Parlamentul Romaniei este o institutie antidemocratica si antinationala. Indivizi aflati pe statele de plata ale mafiilor de tot felul, insi care si-au cumparat mandatele de parlamentari, care au fost tovarasi de hotie si dezmat cu lideri politici corupti si mizerabili s-au mobilizat mai tare ca niciodata pentru a-si apara privilegiile strigatoare la cer, pe spinarea unui popor care nu-i suporta si-i dispretuieste. Mi-e sila de aceasta institutie si mi se pare de bun simt sa-mi manifest sila public.
La popor, mafiotilor!

Adrian GURZAU, fost deputat

texanu
2007-04-19 17:18:22

CATRE TOATE ZIARELE DIN ROMANIA

Si pentru Curtea Constitutionala..........va rugam sa se stabileasca concret cine va numara voturile Romanilor de Pretutindenii? va rugam Mass Media sa faca un articol spre dezbatere a drepturilor fundamentale si Constitutionale ale noastre celor care traim departe de casa dar......suntem cetatenii Romanii si facem parte din acest popor,,,,,,,voturile sa nu fie centralizate decatre Ambasada Romana,,,,,,voturile sa fie trimise catre Ambasadele din Bucuresti a tarilor unde traim, si date Curtii Constutionale, alfel v-om BOIKOTA aceste furiciunii care sau facut timp de 17 anii

cosor ion
2007-04-19 17:21:06

DA

dar daca votul era secret,credeti ca mai votau atitia?frica de SEFUL,i-a facut sa fie alaturi de mafia rosie,iar tate a la Buruiana care seamana cu Ana Pauker,isi varsa pe internet dejectiile.s-a pierdut o batalie dar nu un razboi.dar daca se vota in secret,credeti ca acesta ar fi fost rezultatul?


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Comandantul jucator (4369 afisari)
 Iubeste un barbat mai tanar cu 50 de ani (3216 afisari)
 Tara unde traditia iti cere sa mori (2912 afisari)
 "Ma autosuspend temporar" (2792 afisari)
 Ofensiva anti-Basescu (2218 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01783 sec.