Ziua Logo
  18:58, vineri, 19 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-11-28

Comentarii: 1793, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Arogantu'
2009-11-27 21:19:17

I-auzi briul ! Ba'secu s-a dus pe ascuns la GRIVCO ! Nu se poate - la mogul ? Wow !

semill
2009-11-27 21:20:37

Re: I-auzi briul ! Ba'secu s-a dus pe ascuns la GRIVCO ! Nu se poate - la mogul ? Wow !

La 2009-11-27 21:19:17, Arogantu' a scris:

>http://www.youtube.com/watch?v=BEdTROWToBs

semill
2009-11-27 21:20:54

Re: I-auzi briul ! Ba'secu s-a dus pe ascuns la GRIVCO ! Nu se poate - la mogul ? Wow !

La 2009-11-27 21:20:37, semill a scris:

http://www.youtube.com/watch?v=BEdTROWToBs

Davidescu vasile
2009-11-27 21:24:19

Iata ce ne pregatesc metromaidanezii care cred ei,vor lua puterea

Iata ce ne pregatesc metromaidanezii care cred ei,vor lua puterea

Nimic nu este mai adevarat decat vocea constiintei.Chiar si a oligarhilor si a celor care ii slujesc,pentru ca oricand de la masa stapanului mai scapa firimituri.Si metromaidanezii le adulmeca si le vor culege.

Undeva in Bucuresti,la o firma de mogul a avut loc o intrunire,secreta,linistita,exact ceea ce propun ei azi poporului,liniste si pace pentru ca doar asa,cum vom vedea mai jos vor putea lucra,as zice haiducui,blanda Romanie mioritiva.

Exista totusi in Romania si constiinte,chiar daca azi acestea sunt agresate si silite sa taca.
Iata,preluat din ziarul CURENTUL o informatie cutremuratoare,scrisa de o constiinta romaneasca necunoscuta,banuita,dar in stilul unui serviciu de informatii calificat
(http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009112737424/Actualitate/Pretul-marii-tradari-nationale.html si http://alexaionescu.wordpress.com/2009/11/26/pretul-marii-tradari-nationale/ )

Textul informatiei
Propunerea de valorificare nu intra in atributiile noastre. Informatia cuprinde sumarul discutiilor purtate de catre cei vizati pe teme de interes economic cu referire la repere industriale aflate in atentia Diviziei noastre. Segmentele principale extrase din contextul dialogului sunt cuprinse in nota rezumativa de mai jos. La mapa info. se gasesc in amanunt restul datelor.
Cadrul general al discutiei a reliefat aspectele campaniei electorale si mai ales perspectiva turului doi al alergerilor. Adrian Nastase si-a exprimat parerea ca nu vor fi prezenti cei peste noua milioane de alegatori necesari validarii Referendumului propus de Traian Basescu iar Ion Iliescu a revenit asupra subiectului afirmånd ca trebuie explicata populatiei lipsa de rost a acestei manevre care ar ameninta statul de drept.
Mircea Geoana a intervenit reiterånd punctul de vedere al lui Adrian Nastase si sustinånd ca principala problema o reprezinta obtinerea sprijinului total al liberalilor pentru sustinerea sa in turul doi. Si-a exprimat ideea ca mesajul lui Antonescu este slab si acesta nu va reusi sa ridice partidul dar ca procentele sale conteaza desi la nivel local este posibil sa nu se ralieze unele organizatii mai ales in Ardeal.
Situatia din Ardeal este sensibila a precizat Ion Iliescu, dar Viorel se va ocupa sa compenseze prin accesarea liderilor maghiarimii – el este cel mai potrivit in solidarizarea celor de la UDMR. Viorel poate merge pe ce vor ei mai mult, pe autonomie locala extinsa – chiar cu includerea zonei Mures, Cluj, Oradea deoarece oricum nu vor face logistic si deficitul de imagine se va echilibra cu timpul.
Trebuie strånse råndurile si data imaginea de forta in plan public a mai afirmat Ion Iliescu, indicåndu-i lui Adrian Nastase sa ia legatura cu Dinu Patriciu pentru a-l linisti cu Romgazul, unde au marsat puternic mai inainte si udemeristii. Interesul asupra obiectivului este mare, iar dinspre partea noastra ar fi fost de folos un acord ferm pe mai multi ani cu Rusia, cu garantii serioase.
Mircea Geoana a afirmat ca are toate garantiile si ca vor fi si semnate niste protocoale cu rol informal la proxima vizita la nivel oficial. Partenerii nostri de la Moscova nu sunt convinsi ca putem asigura stabilitatea investitiei dar un regim politic consolidat ar aduce beneficii importante. Ei sunt pregatiti sa investeasca masiv si vor veni daca sunt agreati a mai intarit Mircea Geoana.
Oltchimul este o problema se vor supara multi daca il cedam lui Voiculescu, pe de alta parte nu avem de ales altfel riscam sa ne alegem cu inamicitii de care nu avem nevoie, a zis Adrian Nastase iar Ion Iliescu a completat ca intelegerea ramåne intelegere si Voiculescu este un partener loial care trebuie sa ramåna alaturi de noi.
Vintu vrea si Posta si CEC-ul, a spus Mircea Geoana, nu se poate sa pierdem CEC-ul, iar Posta este oricum in mare parte sub controlul sau asa ca nu va fi o problema desi la nivel de imagine se vor genera teme conflictuale.
O sa-l ajutam in schimb si noi si Voiculescu la patrimoniul UGSR. Are el grija sa-si acopere golul de imagine a intervenit Adrian Nastase iar Ion Iliescu a inchis aceasta parte a discutiei recomandånd concentrarea pe urmatoarele puncte legate de contextul desfasurarii planului de campanie.
Nu avem ce comenta.Aici scrie ce va lua felix,ce va lua Patriciu,cum se va orienta politica romaneasca spre Moscova,mai ales prin acapararea surselor energetice,cine sunt magicienii puterii(Iliescu,Nastase,Geoana si tot neamul lor).

Cine are urechi de auzit sa auda,cine nu sa ia de bune cele spuse,cele propagate de Antenele mogulilor.

Amadeus
2009-11-27 21:24:37

Invitat la emisiunea "100%" realizata de Robert Turcescu la Realitatea TV (in iunie 2006 – nota noastra), Sorin Rosca Stanescu, directorul ziarului Ziua, a vorbit despre modul cum s-a autopropus pentru colaborarea cu Securitatea, cine i-a scos la lumina pentru prima oara dosarul de colaborator al Securitatii, cum a ajuns la constiinta ca a facut rau prin turnatoriile facute sau cum se turna prin presa inainte de 1989.


"M-am autopropus pentru a colabora cu Securitatea prin 1973. La sfarsitul facultatii m-am imprietenit cu un tanar care era unul din liderii organizatiei palestiniene din Romania. De la acesta am aflat ca urma sa puna la cale intr-o alta tara un atentat terorist. Mi s-a parut ceva grav si m-am dus la redactorul-sef al revistei Viata Studenteasca.

El m-a pus in contact cu un ofiter care raspundea de presa de la Casa Scanteii. M-am intalnit cu acela si i-am relatat despre ce era vorba. M-a rugat daca nu vreau sa-i povestesc acelasi lucru unui coleg de la brigada antiterorista. M-am intalnit cu ofiterul de la brigada antiterorista si asa mi s-a propus sa colaborez si pe viitor.

Am acceptat si am semnat un angajament avand doua nume conspirative. Am avut succesiv numele de cod H15 si Deleanu. Am primit si bani, dar ca decont pentru deplasarile facute", si-a descris Sorin Rosca Stanescu inceputurile colaborarii sale cu Securitatea".
Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1167084-stanescu-colaborat-securitatea-imi-pare-rau.htm

"Este adevarat, sunt "H15". Acesta a fost, pentru cea mai lunga perioada, numele meu de cod. E adevarat, la inceput imi alesesem altul. "Deleanu". Am fost un colaborator atipic al securitatii. In primul rand, pentru ca nu am fost recrutat. Am ajuns acolo pe un traseu special".
Sursa: http://sroscas.ro/site/?page_id=912

"Sorin Rosca Stanescu, poreclit si "Nasul", este unul dintre cei mai vizibili jurnalisti romani. Nascut pe 8 septembrie 1949 la Brasov, Rosca Stanescu a debutat in 1968 la revista "Amfiteatru" si a lucrat, pana in 1989, la "Informatia Bucurestiului".
Dupa Revolutie a publicat in "Libertatea", "Romania libera", "Evenimentul zilei" si "Ultimul Cuvant", iar in 1993 a infiintat cotidianul "Ziua", pe care-l conduce si in prezent. Sorin Rosca Stanescu a recunoscut in 1992 ca a colaborat cu Securitatea, sub numele conspirative "Deleanu" si "H15", dar a afirmat ca a facut-o in scop antiterorist, dand informatii doar Brigazii Antiteroriste a Securitatii".
Sursa: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/467912/Dinu-Patriciu-nas-pentru-copilul-quotNasuluiquot/

P.S.Informatia e de pe site-ul iubitului tau Iuda :)))))

Davidescu vasile
2009-11-27 21:25:06

MANUAL DE CUM POT FI PROSTITI ROMANII SI CAUZA FENOMENULUI

MANUAL DE CUM POT FI PROSTITI ROMANII SI CAUZA FENOMENULUI
Absenteimul electoral,socul libertatii si necunoasterea utilizarii democratiei
Ne aflam in situatia de a putea explica dece romanii se abtin tot mai mult de la vot,dece nu-si utilizeaza oportunitatea pe vare le-o da democratia de a transforma clasa politica.
Absenteismul a fost un fenomen foarte des intalnit la alegerile PE(sub 40%) dar pentru fostele tari comuniste procentajele si mai mici de participare au in ele si alte explicatii,adesea numite de sociologi,neadaptarea la democratie,incompetenta in a utiliza democatia sau si mai bine socul libertatrii care s-a transformat intr-o adevarata alienare a cetatenilor fata de politica,fata de oportunitatile de a folosi politica si de a schimba la nevoie clasa politica.
In Romania se desfasoara un fenomen sociologic numit de catre sociologi "socul libertatii",reprezentat printr-o "stare de turmentare" din cauza rupturii in respectarea traditiilor si avand un caracter duplicitar caracterizat prin atractia fata de mediul prezent si nostalgia schimbarii mediului din care s-a plecat.
Este vorba,de o dubitatie intre dorinta de a se adapta dar si frica de a-si pierde identitatea si de a nu mai putea juca rolul social invatat anterior.

Din acest punct de vedere trebue da fim toleranti cu asa zisa categorie a nostalgicilor sinceri,indivizi care traiesc in trecut,un trecut la care erau perfect adaptati.Aici rolul tineretului ar trebui sa joace un rol pozitiv in timp ce la noi tinerii nu prea voteaza dar protesteaza ca rezultatele alegerilor exparima tocmai opiniile nostalgicilor(proveniti din mediu rural sau din patura pensionarilor).

Sentimentele ambigui traite de individ apar ca obstacole serioase in fata readaptarii, putand duce la reactii depresive importante,inclusuv la tentative de sinucidere.

Se pot declansa,de asemenea tulburari de comportament cu agresivitate,ura,acte delictuale, revendicativitate etc,adica tocmai ceea ce gasim din belsug in clasa noastra politica,unele partide(PNL) fiind total nepregatite pentru noua democratie si intrarea in Europa.
In acest context,tinerii sunt mai putin atinsi decat adultii iar femeile mai putin decat barbatii.
Frustratiile noului mediu supun individul la reactii de adaptare importante,mai ale daca este vorba de o persoana imatura si dependenta.

Aceste considerente le-am observat chiar prin studiul facut asupra postarilor la acest forum dar si pe altele.
Indivizii,practic alienati,nu stiu cui sau carui grup sa se alature,participand la campanii initiate de anumite persoane inductoare si interesate. vezi perpetua campanie antibasescu,anti PD,UDMR in care indivizi cumsecade in viata cotidiana debiteaza insulte,unii doar simple interjectii iar unii posteaza si 20 de posturi in 24 ore.

Toate acestea ne indica acel "soc al libertatii",caci acesti indivizi au capatat libertatea dar practic nu au ce face cu ea si pentru campaniile,adesea josnice pe care le duc au impresia doar a unei oarecare consideratie.

Pe de alta parte liderii politici sau aceia care sunt la putere se pot imparti schematic in cel putin 3 categorii:
-Liderul autoritar,care ia toate deciziile,dirijeaza toate actiunile din grup,fixeaza rolurile membrilor. El este adesea iubit sau urat si este mai ales desirabil pentru vechile generatii care au trait dictatura.
-Liderul cu tendinta de "laissez faire" in care practic nu exista lider sau daca exista el da numai sfacturi atunci cand i se cer,este cel mai dorit de tineri dar care de obicei este manipulat de prietenii politici.
-In fine,un liderul democratic,care ia toate deciziile dupa ce discuta ar fi desirabil dar Romania nu a avut inca de-a-face cu un asemenea sistem de conducere,ramanand mai mult o problema de discutie. In societatea romaneasca lucrurile sunt departe de a fi asezate.
Presa contribuie din plin la desorientarea populatiei,campaniile ilogice,stirile bomba tin populatia intr-o permanenta stare de stres.
Avem experienta a 3 schimbari de regim politic,de trei presedentii si de fiecare data aceasta personalitate in scurt timp a devenit o personalitate demonizata.
In momentul de fata psihoza antibasescu a ajuns la niste cote a caror efect poate fi imprevizibil.
Minciuni,incriminari,vorbe "auzite" din vant,practic ori ce miscare a presedintelui sunt "acte aproape criminale".
Nu trebuie sa fii simpatizantul presedintelui pentru a intui gravitatea pana la patologie a manipularii si creerii psihozei colective,a catastrofismului,urii irationale.

In ziare,pe forumuri,in societate se practica calomnia,inamicitia,destramarea solidaritatii umane.

Sa fie acesta oare "socul libertatii",a unei libertati cu care nu ne-am obisnuit,care merge de la violenta de pe stadioane,la crime,violuri,bruscarea batranilor,femeilor,celor cu anumit handicap.

Oare asa intram noi in Europa si ce pretentii vom avea,ce fel de imagine vom avea acolo?
Cu personalitati aproape patologice ca Antonescu,gospodina Norica,Iliescu si mincinosul Geoana etc nu vom progresa pe calea democratiei ci vom mentine ambiguitatea si panica,desi legile progresului ne arata ca odata desprinsi de trecut(la noi trecutul comunist) reactiunea nu mai are sanse decat,acustice la antenele lui Felix.

Iata dece politicienii,sociologii,psihologii,alti cercetatori au datoria de a explica fenomenul alienarii romanilor fata de politica si de a propune remediile necesare.

Amadeus
2009-11-27 21:27:13

Un mare cacat cu perje,pupincurist psd-ist si mogulist :)

Arogantu'
2009-11-27 21:28:59

Re: I-auzi briul ! Ba'secu s-a dus pe ascuns la GRIVCO ! Nu se poate - la mogul ? Wow !

Te strofoci de pomana - niciodata nu ma uit pe Youtube.

Sint pe forum doar in timp ce ascult inregistrari sau emisiuni care ma intereseaza - in rest am de lucru.

La 2009-11-27 21:20:37, semill a scris:

> La 2009-11-27 21:19:17, Arogantu' a scris:
>
> >http://www.youtube.com/watch?v=BEdTROWToBs
>

Arogantu'
2009-11-27 21:30:39


La 2009-11-27 21:27:13, Amadeus a scris:

> Un mare cacat cu perje,pupincurist psd-ist si mogulist :)
>

Amadeus
2009-11-27 21:30:40

Ca gandul de iute goneste minciuna. Mai nou agenda electorala s-a vazut marcata de o brutala si repetata tentativa de incriminare a presedintelui Basescu pentru o prezumtiva lovitura aplicata unui copil.

Prezentate cu 6 zile inaintea scrutinului de balotaj de postul de televiziune al unuia din principalii adversari din lumea de afaceri ai lui Traian Basescu, in cursul unui interviu cu seful statului roman, imaginile de la un miting electoral din 2004 ridica o sumedenie de intrebari si impun o serie de concluzii.

E vorba de intrebari de ordin tehnic, moral, politic si penal. Pentru experti, secventa infatisata initial de site-ul unei obscurei fituici, este, in mod clar, manipulata. Inregistrarea cu pricina incearca sa acrediteze ideea ca Basescu, enervat de o scandare pro-iliescista ar fi lovit un copil cu pumnul (sau cu palma).

In reactie insa, baiatul chipurile lovit, departe de a cadea pe spate, se retrage cativa pasi. Concomitent, stupoare: copilul rade cu gura pana la urechi. Atat opinia specialistilor neutri, cat si marturia cameramanului care filma respectiva intalnire electorala, precum si, mai cu seama, declaratia femeii vorbind cu Traian Basescu in momentul aplicarii imaginarei lovituri confirma verdictul privind trucarea imaginilor difuzate: mana presedintelui ar fi trebuit sa fie mult mai lunga decat este ca sa-l poata pocni pe baietelul obraznic, care ar fi jignit-o pe femeia de alaturi.

Or, aceste cadre fusesera reluate la o ora de maxima audienta de televiziunea magnatului Sorin Ovidiu Vantu, si prezentate ex-abrupto, fara vreo investigatie si expertiza prealabila, persoanei incriminate de imaginile fabricate. Ca orice om normal, confruntat cu acuze si probe pe cat de grave, pe atat de greu de demontat, Basescu s-a lasat covarsit de forta imaginilor si a reactionat confuz.

Politic, ar fi fost net mai oportun pentru el sa declare raspicat, din capul locului, ceea ce avea sa spuna ulterior, si-anume ca n-a lovit in viata lui nici pe copiii sai nici pe ai altora si ca iubeste copiii. Poate ca Basescu ar fi trebuit sa stie cat de usor se fabrica asemenea falsuri.

Perplexitatea si reactia lui sunt insa explicabile. Ca orice om politic aflat intr-un moment electoral cheie, presedintele, care tocmai se angajase sa nu-si minta niciodata electoratul n-ar fi vrut sa para ca refuza "evidenta". Asa ca a cautat explicatii inutile pentru ceea ce, in tensiunea clipei, ar fi putut sa i se para o orbire de moment, refulata in subconstient.

Dar net mai primejdioase decat descumpanirea evidenta a presedintelui sunt implicatiile penale, morale si politice ale acestei foarte probabile tentative ordinare de manipulare.

Penale, fiindca falsificarea de probe si utilizarea lor in vederea calomnierii unei persoane constituie, in orice tara civilizata, un delict penal. Gravitatea unei asemenea fapte creste exponential cand persoana denigrata este presedintele unei tari si difuzarea in mass-media a probelor false care-l denigreaza are menirea de a schimba rezultatul unui proces electoral.

In plus, Dinu Patriciu, unul din pivotii financiari si politici ai taberei anti-basesciene, nu s-a dat inlaturi sa sustina prin marturie proprie ceea ce s-a prezentat romanilor din fata micilor ecrane drept o caseta autentica. In cazul in care se va demonstra incontestabil trucarea ei, magnatul PNL-ist ar trebui nu doar sa raspunda la intrebarea legitima privind tacerea sa timp de 5 ani. Ci si sa fie primul care sa se confrunte cu rigorile legii.

In mod vadit insa, inginerii uzinei de dezinformare a taberei antiprezidentiale mizeaza pe ceea ce a marcat ultimii 20 de ani. Si-anume, pe prelungirea impunitatii judiciare a raufacatorilor cu bani si influenta din Romania, dupa ce efectul calomniei ar determina infrangerea lui Basescu in alegeri.

In fine, chestiunea are si importante implicatii morale. Pentru ca televiziunile si ziarele care au colaborat la productia fabricii de impachetat fum (titlul primului film ecologic romanesc, din anii 60 ai veacului trecut) si-au incalcat atat de manifest deontologia, incat s-au descalificat complet. A difuza fara verificare imagini incendiare in loc sa abordezi grijile reale ale electoratului tine, in cel mai bun caz, de "jurnalism" de pistolari.

Definitiv s-au compromis, oricum, si politicienii care, precum Victor Ponta si Crin Antonescu s-au repezit la unison sa comenteze inchizitorial reactia victimei unei posibile diversiuni mediatice de anvergura, fara sa verifice in prealabil autenticitatea invinuirilor.

Murdara afacere ilustreaza cat de justificata este ofensiva lui Basescu impotriva unei prese si clase politice delicat descrise drept "ticalosite".

Autor: Petre Iancu
Redactor: Vlad Draghicescu

SURSA : WWW.DW-WORLD.DE

Arogantu'
2009-11-27 21:31:15


La 2009-11-27 21:24:37, Amadeus a scris:

> Invitat la emisiunea "100%" realizata de Robert Turcescu la
> Realitatea TV (in iunie 2006 – nota noastra), Sorin Rosca
> Stanescu, directorul ziarului Ziua, a vorbit despre modul cum s-a
> autopropus pentru colaborarea cu Securitatea, cine i-a scos la lumina
> pentru prima oara dosarul de colaborator al Securitatii, cum a ajuns
> la constiinta ca a facut rau prin turnatoriile facute sau cum se
> turna prin presa inainte de 1989.
>
>
> "M-am autopropus pentru a colabora cu Securitatea prin 1973.
> La sfarsitul facultatii m-am imprietenit cu un tanar care era unul din
> liderii organizatiei palestiniene din Romania. De la acesta am aflat
> ca urma sa puna la cale intr-o alta tara un atentat terorist. Mi s-a
> parut ceva grav si m-am dus la redactorul-sef al revistei Viata
> Studenteasca.
>
> El m-a pus in contact cu un ofiter care raspundea de presa de la
> Casa Scanteii. M-am intalnit cu acela si i-am relatat despre ce era
> vorba. M-a rugat daca nu vreau sa-i povestesc acelasi lucru unui
> coleg de la brigada antiterorista. M-am intalnit cu ofiterul de la
> brigada antiterorista si asa mi s-a propus sa colaborez si pe
> viitor.
>
> Am acceptat si am semnat un angajament avand doua nume
> conspirative. Am avut succesiv numele de cod H15 si Deleanu. Am
> primit si bani, dar ca decont pentru deplasarile facute", si-a
> descris Sorin Rosca Stanescu inceputurile colaborarii sale cu
> Securitatea".
> Sursa:
> http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1167084-stanescu-colaborat-securitatea-imi-pare-rau.htm
>
> "Este adevarat, sunt "H15". Acesta a fost,
> pentru cea mai lunga perioada, numele meu de cod. E adevarat, la
> inceput imi alesesem altul. "Deleanu". Am fost un
> colaborator atipic al securitatii. In primul rand, pentru ca nu am
> fost recrutat. Am ajuns acolo pe un traseu special".
> Sursa: http://sroscas.ro/site/?page_id=912
>
> "Sorin Rosca Stanescu, poreclit si "Nasul",
> este unul dintre cei mai vizibili jurnalisti romani. Nascut pe 8
> septembrie 1949 la Brasov, Rosca Stanescu a debutat in 1968 la
> revista "Amfiteatru" si a lucrat, pana in 1989, la
> "Informatia Bucurestiului".
> Dupa Revolutie a publicat in "Libertatea",
> "Romania libera", "Evenimentul zilei" si
> "Ultimul Cuvant", iar in 1993 a infiintat cotidianul
> "Ziua", pe care-l conduce si in prezent. Sorin Rosca
> Stanescu a recunoscut in 1992 ca a colaborat cu Securitatea, sub
> numele conspirative "Deleanu" si "H15", dar a
> afirmat ca a facut-o in scop antiterorist, dand informatii doar
> Brigazii Antiteroriste a Securitatii".
> Sursa:
> http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/467912/Dinu-Patriciu-nas-pentru-copilul-quotNasuluiquot/
>
> P.S.Informatia e de pe site-ul iubitului tau Iuda :)))))
>

Solitude
2009-11-27 21:31:26

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Asta chiar ca-i buna:

"Ciracii domniei sale, obisnuiti ai celor doua televiziuni de stiri..."

Adica tot vuietul si vaietul de pe antene si iRealitatea este facut de oamenii presedintelui...

:))))

Amadeus
2009-11-27 21:32:29

....Si ti-o bag in gat ca sa te indop cu muie :)))))

La 2009-11-27 21:30:39, Arogantu' a scris:

>
> La 2009-11-27 21:27:13, Amadeus a scris:
>
> > Un mare cacat cu perje,pupincurist psd-ist si mogulist :)
> >
>
>

Arogantu'
2009-11-27 21:32:54

Ti-a intrat neuronul in vrie ? Sau cacareaza asta ti s-a parut buna ? Sa plingi bine ! ndc


La 2009-11-27 21:30:40, Amadeus a scris:

> Ca gandul de iute goneste minciuna. Mai nou agenda electorala s-a
> vazut marcata de o brutala si repetata tentativa de incriminare a
> presedintelui Basescu pentru o prezumtiva lovitura aplicata unui
> copil.
>
> Prezentate cu 6 zile inaintea scrutinului de balotaj de postul de
> televiziune al unuia din principalii adversari din lumea de afaceri
> ai lui Traian Basescu, in cursul unui interviu cu seful statului
> roman, imaginile de la un miting electoral din 2004 ridica o
> sumedenie de intrebari si impun o serie de concluzii.
>
> E vorba de intrebari de ordin tehnic, moral, politic si penal. Pentru
> experti, secventa infatisata initial de site-ul unei obscurei
> fituici, este, in mod clar, manipulata. Inregistrarea cu pricina
> incearca sa acrediteze ideea ca Basescu, enervat de o scandare
> pro-iliescista ar fi lovit un copil cu pumnul (sau cu palma).
>
> In reactie insa, baiatul chipurile lovit, departe de a cadea pe spate,
> se retrage cativa pasi. Concomitent, stupoare: copilul rade cu gura
> pana la urechi. Atat opinia specialistilor neutri, cat si marturia
> cameramanului care filma respectiva intalnire electorala, precum si,
> mai cu seama, declaratia femeii vorbind cu Traian Basescu in momentul
> aplicarii imaginarei lovituri confirma verdictul privind trucarea
> imaginilor difuzate: mana presedintelui ar fi trebuit sa fie mult mai
> lunga decat este ca sa-l poata pocni pe baietelul obraznic, care ar fi
> jignit-o pe femeia de alaturi.
>
> Or, aceste cadre fusesera reluate la o ora de maxima audienta de
> televiziunea magnatului Sorin Ovidiu Vantu, si prezentate ex-abrupto,
> fara vreo investigatie si expertiza prealabila, persoanei incriminate
> de imaginile fabricate. Ca orice om normal, confruntat cu acuze si
> probe pe cat de grave, pe atat de greu de demontat, Basescu s-a lasat
> covarsit de forta imaginilor si a reactionat confuz.
>
> Politic, ar fi fost net mai oportun pentru el sa declare raspicat, din
> capul locului, ceea ce avea sa spuna ulterior, si-anume ca n-a lovit
> in viata lui nici pe copiii sai nici pe ai altora si ca iubeste
> copiii. Poate ca Basescu ar fi trebuit sa stie cat de usor se fabrica
> asemenea falsuri.
>
> Perplexitatea si reactia lui sunt insa explicabile. Ca orice om
> politic aflat intr-un moment electoral cheie, presedintele, care
> tocmai se angajase sa nu-si minta niciodata electoratul n-ar fi vrut
> sa para ca refuza "evidenta". Asa ca a cautat explicatii
> inutile pentru ceea ce, in tensiunea clipei, ar fi putut sa i se para
> o orbire de moment, refulata in subconstient.
>
> Dar net mai primejdioase decat descumpanirea evidenta a presedintelui
> sunt implicatiile penale, morale si politice ale acestei foarte
> probabile tentative ordinare de manipulare.
>
> Penale, fiindca falsificarea de probe si utilizarea lor in vederea
> calomnierii unei persoane constituie, in orice tara civilizata, un
> delict penal. Gravitatea unei asemenea fapte creste exponential cand
> persoana denigrata este presedintele unei tari si difuzarea in
> mass-media a probelor false care-l denigreaza are menirea de a
> schimba rezultatul unui proces electoral.
>
> In plus, Dinu Patriciu, unul din pivotii financiari si politici ai
> taberei anti-basesciene, nu s-a dat inlaturi sa sustina prin marturie
> proprie ceea ce s-a prezentat romanilor din fata micilor ecrane drept
> o caseta autentica. In cazul in care se va demonstra incontestabil
> trucarea ei, magnatul PNL-ist ar trebui nu doar sa raspunda la
> intrebarea legitima privind tacerea sa timp de 5 ani. Ci si sa fie
> primul care sa se confrunte cu rigorile legii.
>
> In mod vadit insa, inginerii uzinei de dezinformare a taberei
> antiprezidentiale mizeaza pe ceea ce a marcat ultimii 20 de ani.
> Si-anume, pe prelungirea impunitatii judiciare a raufacatorilor cu
> bani si influenta din Romania, dupa ce efectul calomniei ar determina
> infrangerea lui Basescu in alegeri.
>
> In fine, chestiunea are si importante implicatii morale. Pentru ca
> televiziunile si ziarele care au colaborat la productia fabricii de
> impachetat fum (titlul primului film ecologic romanesc, din anii 60
> ai veacului trecut) si-au incalcat atat de manifest deontologia,
> incat s-au descalificat complet. A difuza fara verificare imagini
> incendiare in loc sa abordezi grijile reale ale electoratului tine,
> in cel mai bun caz, de "jurnalism" de pistolari.
>
> Definitiv s-au compromis, oricum, si politicienii care, precum Victor
> Ponta si Crin Antonescu s-au repezit la unison sa comenteze
> inchizitorial reactia victimei unei posibile diversiuni mediatice de
> anvergura, fara sa verifice in prealabil autenticitatea
> invinuirilor.
>
> Murdara afacere ilustreaza cat de justificata este ofensiva lui
> Basescu impotriva unei prese si clase politice delicat descrise drept
> "ticalosite".
>
> Autor: Petre Iancu
> Redactor: Vlad Draghicescu
>
> SURSA : WWW.DW-WORLD.DE
>

Arogantu'
2009-11-27 21:36:42

Fleoshc maritzo ! Despre altceva e vorba - de cretini ca M. Toader, Hoara etc

Arogantu'
2009-11-27 21:37:57

Mai bine lu' nevasta-ta, ca i-o fi si ei dor, sireaca !

Tu o freci pe forum si ea ...

La 2009-11-27 21:32:29, Amadeus a scris:

> ....Si ti-o bag in gat ca sa te indop cu muie :)))))
>
> La 2009-11-27 21:30:39, Arogantu' a scris:
>
> >
> > La 2009-11-27 21:27:13, Amadeus a scris:
> >
> > > Un mare cacat cu perje,pupincurist psd-ist si mogulist :)
> > >
> >
> >
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2009-11-27 21:39:32

Va dau eu muie la toata gasca dupa 6, arogant labagiu :esti deja mort, puti a hoit starvule !

La 2009-11-27 21:30:39, Arogantu' a scris:

>
> La 2009-11-27 21:27:13, Amadeus a scris:
>
> > Un mare cacat cu perje,pupincurist psd-ist si mogulist :)
> >
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2009-11-27 21:41:31

La 2009-11-27 21:37:57, Arogantu' a scris:

> Mai bine lu' nevasta-ta, ca i-o fi si ei dor, sireaca !
>
> Tu o freci pe forum si ea ...
>
> La 2009-11-27 21:32:29, Amadeus a scris:
>
> > ....Si ti-o bag in gat ca sa te indop cu muie :)))))
> >
> > La 2009-11-27 21:30:39, Arogantu' a scris:
> >
> > >
> > > La 2009-11-27 21:27:13, Amadeus a scris:
> > >
> > > > Un mare cacat cu perje,pupincurist psd-ist si mogulist :)
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

Deva
2009-11-27 21:42:03

JAPONIA CERE IZOLAREA LUI BASESCU.

JAPONIA CERE IZOLAREA LUI BASESCU.
DESCHIDETI SITE MEU http://www.devagallery.com/ LA QUANTUM ART.
VETI REALIZA CA SUNT ARTIST AL COMPIUTERULUI, AM ABSOLVIT SECTIA DE OPERATORIE A IATC BUCURESTI SI FIT NEW YORK. MENTIONEZ CA AM PREDAT CURSUL "ARTA COMPIUTERULUI IN FILM" LA FILM ACADEMY DIN OSAKA JAPONIA. AM UN STUDIO DE FILM CU SEDII IN NEW YORK SI TOKIYO. SOTIA MEA KIYOKO HORVATH, UN IMPORTANT FOTOGRAF JAPONEZ SA DEPLASAT LA COMPANIA SONY SI A DISCUTAT CU UN NUMAR DE SPECIALISTI DESPRE POSIBILITATEA CA SECVENTA SA FIE TRUCATA, Raspunsl unanim a fost :materialul nu este trucat. IN DECURSUL ZILEI DE DUMINICA VOI PREZENTA PE BLOGUL ROBERT O EXPERTIZA DETAILATA.
EA VA CONTINE - EXPERTIZA UNEI COMPANII AMERICANE SPECIALIZATE
- EXPERTIZA JAPONEZA
- OPINIA ROBERT SI KIYOKO HORVATH
KIYOKO A PRIMIT NUMEROASE TELEFOANE SI MESAJE DE LA PRIETENI SI COLEGI JAPONEZI, DUPA REPORTAJUL NHK DESPRE SUBIECT. OPINIA GENERALA ESTE CA ACEST PERSONAJ VIOLENT SI PERICULOS TREBUE IZOLAT. UNII SUGEREAZA TRATAMENT MEDICAL, DEZALCOLIZAREA IAR ALTII SUGEREAZA PUSCARIA. EU PERSONAL OPTEZ PENTRU ULTIMA VARIANTA.
ROBERT HORVATH SI KIYOKO HORVATH USA&JAPAN
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
SITE http://www.devagallery.com/

Solitude
2009-11-27 21:43:36

"comportament tipic"

Vad ca suntem indemnati sa inchidem ochii si sa acceptam veridicitatea acestui film pana la proba contrarie (probabil o mostra a cum se va desfasura actul de justitie in era Patriciu: eu te acuz si esti vinovat pana cand iti demonstrezi nevinovatia) pornind de la un pseudo argument: everything fits, face parte din comprtamentul, structura lui Basescu.

Las la o parte faptul ca da! face parte din imaginea care I-A FOST CONSTRUITA lui Basescu cu migala de iRealitatea si antene (plus doua trei fituici pretins independente - si nu ma refer aici la Ziua: repet, respect faptul ca v-ati declarat orientarea deschis! jos palaria pentru asta!) si imi permit un rationament similar: acuza traficului de armament -falsa, acuza traficului in portul Costanta - falsa, acuza "prefraudarii" - o aberatie...

Acum vine o noua acuza.. ca a "batut" un copil; in virtutea logicii folosite de voi, de ce n-ar fi si asta falsa, tovarasi? doar it fits in the trend of false accusations pe care le-ati tot lansat in ultima vreme!!!
Si cand mai vine si un gusa sau sandru sa ma convinga de "adevarul lor", ei cei doi martori de serviciu a tot si toate ce se intampla in tara asta si il implica pe Basescu...

miticar
2009-11-27 21:45:11

BASESCU NU A LOVIT, ASA CUM Dna UDREA nu era la telefon cu Turcescu!!!

Intr-o publicatie apare urmatoarea propozitie: "Intreaga populatie are dimensiunea dezastrului moral". Da, in Romania ultimilor 5 ani, dezastrul moral a atins culmi "ametitoare"! Oare nu trebuie sa ne intrebam care este sursa acestui dezastru, sau ce anume a favorizat dezvoltarea lui? Oare dezvoltarea lui nu are nicio legatura cu modelul comportamental al celui ce ocupa cea mai inalta demnitate in Stat? Si daca are vreo legatura, cum o sa fie influentat acest "dezastru moral" de un nou mandat pentru detinatorul celei mai inalte demnitati? Unii incearca sa prezinte realegerea dlui Basescu ca pe o necessitate pentru Romania, deoarece ar constitui o garantie ca verosii capitalisti ar putea fi jugulati! Pai daca tot doresc jugularea capitalistilor, de ce sa apeleze la un individ (Basescu) si nu la o ideologie care ii poate jugula definitiv? Dl Basescu nu este animat de actiuni de protejare a Romaniei si a poporului roman, ci de diversiuni care sa-i asigure atasamentul electoral al celor care, chiar si dupa 5 ani, ii mai pot acorda prezumtia de buna credinta! Apropo de scena cu lovirea copilului, comportamentul domniei sale la Razvan Dumitrescu, este identic cu al dnei Elena Udrea care, atunci cand reporterii o intrebau daca a fost sau nu la telefon cu Turcescu, spunea ca…o sa vada...sa se informeze, etc. Lovirea copilului poate sa fie la fel de falsa ca si presupusa prezenta telefonica a dnei Udrea in emisiunea lui Turcescu!

Solitude
2009-11-27 21:46:29

Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


Cu prietenie iti spun: pune mana pe un curs de logica.

Stefan Caliga
2009-11-27 21:46:33

Felicitari !

Aveti, stimate domn Sorin Rosca Stanescu, o memorie excelenta! Puteti fi mandru de un asemenea lucru.
Totusi... am o nedumerire (ca cetatean si ca fost ziarist deopotriva!). Intrebarea suna in felul urmator: "Cine sau ce v-a oprit pana astazi - adica pana in pragul alegerilor prezidentiale! - sa prezentati opiniei publice "ingrozitorul gest al lui Traian Basescu???"
Dezvaluirile domniei voastre, tardive si/sau acuzele care se aduc va pun intr-o lumina neplacuta (ca sa ma exprim elegant!).
Scuzele... parca vin sa confirme...
Nu as fi dat atentie editorialului daca ar fi fost o alta semnatura. O vorba de duh a verisorilor francezi din Latina Ginta spune ca: "Cine se scuza se acuza!"
Concluziile pot apartine doar cititorilor... De aceea, dupa publicarea rezultatelor, putem trage concluziile de rigoare.
Adica si ziaristii si cititorii lor!

Arcturus
2009-11-27 21:46:54

Asa-i Deleanule, totul se potriveste

Manareala voastra cu Patrici, SOV si Patriciu.

Ia vezi tataie cate miliarde de euro au strans imbogatitii astia 3 peste noapte in timpul guvernarii Tariceanu? Pesemne ca ti-au dat si tie, ca doar prestezi bine si vartos. Acum "esti in alta liga".

Amadeus
2009-11-27 21:49:50

?

Bai Arogantule,tu esti Labagiu arogant sau Arogant labagiu ? :)))))))))))

Arcturus
2009-11-27 21:52:47

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ce-au-facut-mogulii-in-ultimii-cinci-ani-17513.html

Nu le merg prea bine afacerile de cand Taricelul si-a luat zborul, e nevoie de un guvern care sa mai inchida ochii, ba chiar sa mai ajute. Le scade averea saracilor moguli.

Omul cu Picioare foarte Paroase
2009-11-27 21:53:45

Santeti chit.. Mr. Roscovescu.. Basescu are un film cu matale si Bombonel - Bibilica / Bibiloi...

..in care conform invatamintelor Monicai Lewinsky - il faci sa sughite de placere pe Bombonel.. Am uitat sa te'ntreb: Inghiti.. sau.. ?

Arogantu'
2009-11-27 21:57:45

Numai daca precizezi despre ce "vuiet" faci vorbire ! ndc


La 2009-11-27 21:46:29, Solitude a scris:

>
> Cu prietenie iti spun: pune mana pe un curs de logica.
>

Arogantu'
2009-11-27 22:00:34

N-ai cu ce, ba labare - N-AI CU CE !

Altfel - de ce s-o freci pe-aici ? Ca sa te vezi cit esti de disperat ?

La 2009-11-27 21:39:32, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Va dau eu muie la toata gasca dupa 6, arogant labagiu :esti deja
> mort, puti a hoit starvule !
>
> La 2009-11-27 21:30:39, Arogantu' a scris:
>
> >
> > La 2009-11-27 21:27:13, Amadeus a scris:
> >
> > > Un mare cacat cu perje,pupincurist psd-ist si mogulist :)
> > >
> >
> >
>
>

Solitude
2009-11-27 22:04:44

.

http://mihaivoicu.wordpress.com/:
"Eu am mai vazut imaginile. Au fost date si de Nastase in 2004. Copilul deja a povestit ce s-a intamplat, adica a fost atins de Basescu si a ras."

si
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4937144,00.html

Arogantu'
2009-11-27 22:05:09

Aici - inregistrarea emisiunii STIREA ZILEI

Sa se bucure si prietenii matrozului, ca ei - saracutii - se uita doar la ETNO TV si LA BE UNU TV !

http://85.9.12.243/a3/watch3.php?year=2009&month=11&day=27&show=bizbazar

Solitude
2009-11-27 22:09:34

Re: Aici - inregistrarea emisiunii STIREA ZILEI

Ei, dah!

Link-uri la Haznaua3TV, e tot ce lipsea!...

Arogantu'
2009-11-27 22:20:41

Multumesc pentru link-ul la Mihai Voicu !

N-am gasit textul compus de tine - nu are importanta, tot iti multumesc pentru link.

Uite si citeva articole aflate pe pagina respectiva - ca sa inveti cum se da un link:

http://mihaivoicu.wordpress.com/2009/11/27/adriean-indrumatorul/

http://mihaivoicu.wordpress.com/2009/11/26/comandante-stii-ce-inseamna-stereotip/

http://mihaivoicu.wordpress.com/2009/11/25/acordul-politic-si-minciunile-lui-boc/

http://mihaivoicu.wordpress.com/2009/11/24/traian-basescu-si-caii-verzi/

http://mihaivoicu.wordpress.com/2009/11/23/presedintii-mei-sunt-cu-mine/


PS Propaganda din celalalt articol a fost postata de mai multe ori azi pe forumul ziu.
Subtirica rau manipularea !
N-ar fi rau sa incercati sa va imaginati cit de rau face matrozului continuarea manipularilor pe tema filmuletului - genereaza replici si se prelungeste scandalul, marind aria de raspindire.
Ce sa-i faci - diseminarea informatiei are legi proprii si nu poate fi oprita prin mentinerea subiectului in actualitate.
Papagalul de Felix Tataru se lauda aseara ca vine el cu caseta autentica, netrucata. L-o fi lovit tramvaiul si n-a mai ajuns cu caseta la televiziuni ...

La 2009-11-27 22:04:44, Solitude a scris:

> http://mihaivoicu.wordpress.com/:
> "Eu am mai vazut imaginile. Au fost date si de Nastase in 2004.
> Copilul deja a povestit ce s-a intamplat, adica a fost atins de
> Basescu si a ras."
>
> si
> http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4937144,00.html
>

Socrate
2009-11-27 22:21:16

Solitude, esti o adevarata telectuala subtire. * Re: Aici - inregistrarea emisiunii STIREA ZILEI

Se vede dupa limbajul elevat.

La 2009-11-27 22:09:34, Solitude a scris:

> Ei, dah!
>
> Link-uri la Haznaua3TV, e tot ce lipsea!...
>

LENIO
2009-11-27 22:21:46

Cand apare Mache?Nu-l stiam portocaliu!

Daca-l "vedetzi", spunetzii ca cei care ne desfintzau de tot-nu reducere la 5%-
sunt tocmai preferatzii domniei sale!
Tot pe acolo,unul se intreba daca nu se intoarce Coposul in mormant,pentru ca
PNLul e alaturi de PSD!
Sa stie Grijuliu ca dl Coposu, tocmai se va odihni,afland ca PURTATORUL de CUVANT al GROPARILOR guv.Ciorbea, e pe cale de a fi scos la PENSIE din POLITICA !!

Arogantu'
2009-11-27 22:22:02

Re: Aici - inregistrarea emisiunii STIREA ZILEI - Prostii sa nu se uite !

E o emisiune cu martori vii, cu interventii telefonice - dar pedelichelele nu sint interesate sa asculte ce spun ceilalti !

La 2009-11-27 22:09:34, Solitude a scris:

> Ei, dah!
>
> Link-uri la Haznaua3TV, e tot ce lipsea!...
>

LENIO
2009-11-27 22:26:53

Observatzie!

Base a "responsabilizat"greii partidului cu campania turului 2!
Mai bine le cerea responsabilitate cu banii statului roman,la care s-au adaugat cei imprumutatzi!Pe care-i cheltuie Udy ,dar ii vor plati TOTZI (fara ei!)ROMANii !

Arogantu'
2009-11-27 22:31:15

Re: "comportament tipic" matrozist !

Pedelacheii se faulteaza singuri vorbind de rau IREALITATEA TV !
Pina acum citeva luni ( nu stau sa caut ) Ba'secu era idolul celor de la ILARITATEA TV si singura televiziune la care mai gaseai si altceva decit pupaturi la matroz ramasese Antena.

Acuma - injurati de-a valma, dar mogulul Vintu are fler si isi cunoaste interesele, nu vrea sa fie prins pe picior gresit de plecarea matrozului pe mare.
Are grija sa-si pastreze audienta, ratingul - iar asta nu se poate face laudind pe Ba'secu !
Atit ar trebui sa fie suficient pentru cei inteligenti ca sa-si dea seama ca soarta matrozului e pecetluita.

Scuzati - pedelacheii nu au voie sa gindeasca, gindeste TATUCUL si ei repeta ca papagalii ceea ce primesc din Modrogan !

La 2009-11-27 21:43:36, Solitude a scris:

> Vad ca suntem indemnati sa inchidem ochii si sa acceptam veridicitatea
> acestui film pana la proba contrarie (probabil o mostra a cum se va
> desfasura actul de justitie in era Patriciu: eu te acuz si esti
> vinovat pana cand iti demonstrezi nevinovatia) pornind de la un
> pseudo argument: everything fits, face parte din comprtamentul,
> structura lui Basescu.
>
> Las la o parte faptul ca da! face parte din imaginea care I-A FOST
> CONSTRUITA lui Basescu cu migala de iRealitatea si antene (plus doua
> trei fituici pretins independente - si nu ma refer aici la Ziua:
> repet, respect faptul ca v-ati declarat orientarea deschis! jos
> palaria pentru asta!) si imi permit un rationament similar: acuza
> traficului de armament -falsa, acuza traficului in portul Costanta -
> falsa, acuza "prefraudarii" - o aberatie...
>
> Acum vine o noua acuza.. ca a "batut" un copil; in virtutea logicii
> folosite de voi, de ce n-ar fi si asta falsa, tovarasi? doar it fits
> in the trend of false accusations pe care le-ati tot lansat in ultima
> vreme!!!
> Si cand mai vine si un gusa sau sandru sa ma convinga de "adevarul
> lor", ei cei doi martori de serviciu a tot si toate ce se intampla in
> tara asta si il implica pe Basescu...
>

buratino
2009-11-27 22:37:07

Prostanac extrema urgenta

nu parasiti Antena 1, 2, 3. urmeaza un comunicat important pt. coalitita ciolanul.
nelipsitii nostri securisti mai creeaza o diversiune marca KGB. Geoana stie de ce :-)

bestia de Basescu a omorit in bataie un copil. vom transmite interviuri cu urmatorii:
- mama, tatal, unchiu' shi matusa de gradu' 5
- vecinii, invatatoarea shi colegii din clasa I
- medicii de la urgenta care i-au dat primele ingrijiri copilului maltratat pt. fracturi multiple ale membrelor, hemoragie interna shi ruptura de splina
- medicul stomatolog care i-a inlocuit cu o placa ceramica cei 4 dinti spulberati de pumnu' napraznic al marinelului

in final il vom avea invitat pe Lucian Bute care va analiza forta shi iuteala croseului de dreapta al presedintelui avind in vedere ca victima ridea cu gura pin' la urechi dupa crunta lovitura :-)

pe urma vom transmite 24X7 analize shi comentarii pe marginea infioraturului eveniment ascuns opiniei publice vreme de 5 ani

shi uite asa mai tragem de timp shi abatem atentia maselor largi populare de la problemele acute ale Romaniei: criza economica, lipsa findurilor, lipsa unui guvern shi ascensiunea mafiei pesediste shi a mogulilor.

vizionare placuta shi somn usor :-)

Zold Janos
2009-11-27 22:43:01

SRS-ule...

... mai esti pe acilea? Credeam ca te-ai carat! Deci nu tu ai facut ziaristica de investigatie din 1970, ci H15?

Solitude
2009-11-27 22:43:30

Re: "comportament tipic"

"Pina acum citeva luni..."

De fapt e cativa ani.. mai precis 2 (si un pic).. si mai precis, cam in timpul cand a fost data sentinta in cazul Vantu... cam tot atunci cand se astepta o anumita interventie in procesul lui Vantu... care nu s-a intamplat! Si ce sa vezi!? Minune! Vantu a-nceput sa bata din alta directie!

Curios cum conu Dinu a prins ura pe marinel pornind tot de la o asteptata (si neindeplinita) solicitare de interventie la Parchet.. Iti amintesti? Probabil (si predictibil) ca nu...
Dar te ajut, ca asa trebuie sa procedam cu semenii nostri:

"Draga Traiane,
1. Iti trimit alaturat un document redactat de Petromidia in legatura cu cercetarile care au loc.
2. Daca ai ocazia sa vorbesti la Parchet despre subiect?"

vida clara
2009-11-27 22:44:34

"Omul asta "nou" devenit acum psdl-ist,este un zombi

Cand se face "12 noaptea" e bine,si pt tine,dar si pt el,sa nu-i fi prin preajma.
Daca ar prinde puterea sunt extrem de periculosi,pt ca sunt prin constructie,violatori.
Dupa fatza,ai jura ca sunt oameni,dar cand se dezgolesc se vede ca sunt facutzi din plastic.

Solitude
2009-11-27 22:45:02

Re: Aici - inregistrarea emisiunii STIREA ZILEI

Ca sa vezi!... Si eu care credeam in tot acest timp ca e o emisiune cu martori morti...

Pai daca nici spiritism nu e, nu prea mai ramane mare lucru din formatul ala!

Huhu Ciu
2009-11-27 22:46:49

Re: ?

Bravo ma, bine ca recunosti!La 2009-11-27 21:49:50, Amadeus a scris:

Bai Arogantule, io Amadeus sunt securist labagiu, veritabil labagiu securist!

Huhu Ciu
2009-11-27 22:47:45

''Stimate'' Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti a comunism, pe Internet???????

La 2009-11-27 21:24:19, Davidescu vasile a scris:

> Iata ce ne pregatesc metromaidanezii care cred ei,vor lua puterea
>
> Nimic nu este mai adevarat decat vocea constiintei.Chiar si a
> oligarhilor si a celor care ii slujesc,pentru ca oricand de la masa
> stapanului mai scapa firimituri.Si metromaidanezii le adulmeca si le
> vor culege.
>
> Undeva in Bucuresti,la o firma de mogul a avut loc o
> intrunire,secreta,linistita,exact ceea ce propun ei azi
> poporului,liniste si pace pentru ca doar asa,cum vom vedea mai jos
> vor putea lucra,as zice haiducui,blanda Romanie mioritiva.
>
> Exista totusi in Romania si constiinte,chiar daca azi acestea sunt
> agresate si silite sa taca.
> Iata,preluat din ziarul CURENTUL o informatie cutremuratoare,scrisa de
> o constiinta romaneasca necunoscuta,banuita,dar in stilul unui
> serviciu de informatii calificat
> (http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009112737424/Actualitate/Pretul-marii-tradari-nationale.html
> si
> http://alexaionescu.wordpress.com/2009/11/26/pretul-marii-tradari-nationale/
> )
>
> Textul informatiei
> Propunerea de valorificare nu intra in atributiile noastre. Informatia
> cuprinde sumarul discutiilor purtate de catre cei vizati pe teme de
> interes economic cu referire la repere industriale aflate in atentia
> Diviziei noastre. Segmentele principale extrase din contextul
> dialogului sunt cuprinse in nota rezumativa de mai jos. La mapa info.
> se gasesc in amanunt restul datelor.
> Cadrul general al discutiei a reliefat aspectele campaniei electorale
> si mai ales perspectiva turului doi al alergerilor. Adrian Nastase
> si-a exprimat parerea ca nu vor fi prezenti cei peste noua milioane
> de alegatori necesari validarii Referendumului propus de Traian
> Basescu iar Ion Iliescu a revenit asupra subiectului afirmånd
> ca trebuie explicata populatiei lipsa de rost a acestei manevre care
> ar ameninta statul de drept.
> Mircea Geoana a intervenit reiterånd punctul de vedere al lui
> Adrian Nastase si sustinånd ca principala problema o reprezinta
> obtinerea sprijinului total al liberalilor pentru sustinerea sa in
> turul doi. Si-a exprimat ideea ca mesajul lui Antonescu este slab si
> acesta nu va reusi sa ridice partidul dar ca procentele sale conteaza
> desi la nivel local este posibil sa nu se ralieze unele organizatii
> mai ales in Ardeal.
> Situatia din Ardeal este sensibila a precizat Ion Iliescu, dar Viorel
> se va ocupa sa compenseze prin accesarea liderilor maghiarimii
> – el este cel mai potrivit in solidarizarea celor de la UDMR.
> Viorel poate merge pe ce vor ei mai mult, pe autonomie locala extinsa
> – chiar cu includerea zonei Mures, Cluj, Oradea deoarece oricum
> nu vor face logistic si deficitul de imagine se va echilibra cu
> timpul.
> Trebuie strånse råndurile si data imaginea de forta in
> plan public a mai afirmat Ion Iliescu, indicåndu-i lui Adrian
> Nastase sa ia legatura cu Dinu Patriciu pentru a-l linisti cu
> Romgazul, unde au marsat puternic mai inainte si udemeristii.
> Interesul asupra obiectivului este mare, iar dinspre partea noastra
> ar fi fost de folos un acord ferm pe mai multi ani cu Rusia, cu
> garantii serioase.
> Mircea Geoana a afirmat ca are toate garantiile si ca vor fi si
> semnate niste protocoale cu rol informal la proxima vizita la nivel
> oficial. Partenerii nostri de la Moscova nu sunt convinsi ca putem
> asigura stabilitatea investitiei dar un regim politic consolidat ar
> aduce beneficii importante. Ei sunt pregatiti sa investeasca masiv si
> vor veni daca sunt agreati a mai intarit Mircea Geoana.
> Oltchimul este o problema se vor supara multi daca il cedam lui
> Voiculescu, pe de alta parte nu avem de ales altfel riscam sa ne
> alegem cu inamicitii de care nu avem nevoie, a zis Adrian Nastase iar
> Ion Iliescu a completat ca intelegerea ramåne intelegere si
> Voiculescu este un partener loial care trebuie sa ramåna
> alaturi de noi.
> Vintu vrea si Posta si CEC-ul, a spus Mircea Geoana, nu se poate sa
> pierdem CEC-ul, iar Posta este oricum in mare parte sub controlul sau
> asa ca nu va fi o problema desi la nivel de imagine se vor genera teme
> conflictuale.
> O sa-l ajutam in schimb si noi si Voiculescu la patrimoniul UGSR. Are
> el grija sa-si acopere golul de imagine a intervenit Adrian Nastase
> iar Ion Iliescu a inchis aceasta parte a discutiei recomandånd
> concentrarea pe urmatoarele puncte legate de contextul desfasurarii
> planului de campanie.
> Nu avem ce comenta.Aici scrie ce va lua felix,ce va lua Patriciu,cum
> se va orienta politica romaneasca spre Moscova,mai ales prin
> acapararea surselor energetice,cine sunt magicienii
> puterii(Iliescu,Nastase,Geoana si tot neamul lor).
>
> Cine are urechi de auzit sa auda,cine nu sa ia de bune cele spuse,cele
> propagate de Antenele mogulilor.
>
>
>

Huhu Ciu
2009-11-27 22:50:48

Re: Prostanac extrema urgenta

Bine ma secu-pedelistule, stai jos si taci, iarasi ai vorbit prostii si neadevaruri!
La 2009-11-27 22:37:07, buratino a scris:

> nu parasiti Antena 1, 2, 3. urmeaza un comunicat important pt.
> coalitita ciolanul.
> nelipsitii nostri securisti mai creeaza o diversiune marca KGB. Geoana
> stie de ce :-)
>
> bestia de Basescu a omorit in bataie un copil. vom transmite
> interviuri cu urmatorii:
> - mama, tatal, unchiu' shi matusa de gradu' 5
> - vecinii, invatatoarea shi colegii din clasa I
> - medicii de la urgenta care i-au dat primele ingrijiri copilului
> maltratat pt. fracturi multiple ale membrelor, hemoragie interna shi
> ruptura de splina
> - medicul stomatolog care i-a inlocuit cu o placa ceramica cei 4
> dinti spulberati de pumnu' napraznic al marinelului
>
> in final il vom avea invitat pe Lucian Bute care va analiza forta shi
> iuteala croseului de dreapta al presedintelui avind in vedere ca
> victima ridea cu gura pin' la urechi dupa crunta lovitura :-)
>
> pe urma vom transmite 24X7 analize shi comentarii pe marginea
> infioraturului eveniment ascuns opiniei publice vreme de 5 ani
>
> shi uite asa mai tragem de timp shi abatem atentia maselor largi
> populare de la problemele acute ale Romaniei: criza economica, lipsa
> findurilor, lipsa unui guvern shi ascensiunea mafiei pesediste shi a
> mogulilor.
>
> vizionare placuta shi somn usor :-)
>

Huhu Ciu
2009-11-27 23:01:01

Cine este Amadeus? Este un securist in slujba lui Basescu, pentru care manipuleaza, minte pe Net.

La 2009-11-27 21:24:37, Amadeus a scris:

> Invitat la emisiunea "100%" realizata de Robert Turcescu la
> Realitatea TV (in iunie 2006 – nota noastra), Sorin Rosca
> Stanescu, directorul ziarului Ziua, a vorbit despre modul cum s-a
> autopropus pentru colaborarea cu Securitatea, cine i-a scos la lumina
> pentru prima oara dosarul de colaborator al Securitatii, cum a ajuns
> la constiinta ca a facut rau prin turnatoriile facute sau cum se
> turna prin presa inainte de 1989.
>
>
> "M-am autopropus pentru a colabora cu Securitatea prin 1973.
> La sfarsitul facultatii m-am imprietenit cu un tanar care era unul din
> liderii organizatiei palestiniene din Romania. De la acesta am aflat
> ca urma sa puna la cale intr-o alta tara un atentat terorist. Mi s-a
> parut ceva grav si m-am dus la redactorul-sef al revistei Viata
> Studenteasca.
>
> El m-a pus in contact cu un ofiter care raspundea de presa de la
> Casa Scanteii. M-am intalnit cu acela si i-am relatat despre ce era
> vorba. M-a rugat daca nu vreau sa-i povestesc acelasi lucru unui
> coleg de la brigada antiterorista. M-am intalnit cu ofiterul de la
> brigada antiterorista si asa mi s-a propus sa colaborez si pe
> viitor.
>
> Am acceptat si am semnat un angajament avand doua nume
> conspirative. Am avut succesiv numele de cod H15 si Deleanu. Am
> primit si bani, dar ca decont pentru deplasarile facute", si-a
> descris Sorin Rosca Stanescu inceputurile colaborarii sale cu
> Securitatea".
> Sursa:
> http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1167084-stanescu-colaborat-securitatea-imi-pare-rau.htm
>
> "Este adevarat, sunt "H15". Acesta a fost,
> pentru cea mai lunga perioada, numele meu de cod. E adevarat, la
> inceput imi alesesem altul. "Deleanu". Am fost un
> colaborator atipic al securitatii. In primul rand, pentru ca nu am
> fost recrutat. Am ajuns acolo pe un traseu special".
> Sursa: http://sroscas.ro/site/?page_id=912
>
> "Sorin Rosca Stanescu, poreclit si "Nasul",
> este unul dintre cei mai vizibili jurnalisti romani. Nascut pe 8
> septembrie 1949 la Brasov, Rosca Stanescu a debutat in 1968 la
> revista "Amfiteatru" si a lucrat, pana in 1989, la
> "Informatia Bucurestiului".
> Dupa Revolutie a publicat in "Libertatea",
> "Romania libera", "Evenimentul zilei" si
> "Ultimul Cuvant", iar in 1993 a infiintat cotidianul
> "Ziua", pe care-l conduce si in prezent. Sorin Rosca
> Stanescu a recunoscut in 1992 ca a colaborat cu Securitatea, sub
> numele conspirative "Deleanu" si "H15", dar a
> afirmat ca a facut-o in scop antiterorist, dand informatii doar
> Brigazii Antiteroriste a Securitatii".
> Sursa:
> http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/467912/Dinu-Patriciu-nas-pentru-copilul-quotNasuluiquot/
>
> P.S.Informatia e de pe site-ul iubitului tau Iuda :)))))
>

vida clara
2009-11-27 23:02:22

Conceptul psdleo-ceausisto-monarhist despre proprietate se poate rezuma,asa:

"Ce e al meu,e al meu,iar ce nu e al meu,e al nostru".

Deunazi,ziua scria aci,negru pe alb ca repectarea proprietatzii este al acelora care au in doctrina lor "retrocedarea proprietatzilor".

Ia sa demontez eu un pic ,bucata cu bucata "respectul" asta,sa priceapa tot romanul cu cine avem de a face.

Membrii cardasiei asteia politice existente de dinainte de referendumul organizat de guvernul pucist tariceanu pt al da jos pe omul cu cele mai multe imputerniciri de reprezentare ale electorilor romani,au,cu privire la proprietate urmatorul concept :"ce-i al meu,e al meu ( e sfant),si ce nu e al meu ,este "al nostru".
La pronuntzarea (sau la auzul) cuvantului "proprietate" mintea lor nu-i poate ajuta sa inteleaga prin asta,altceva decat proprietatzi fizice.

Cea mai mare si mai sfanta dintre proprietatzi,este insa identitatea personala.Nerespectand-o pe aceasta,nu respecti,in fapt,niciuna dintre formele de proprietate.
Nerespectand in atatea randuri vointza electorala,incalcand voit proprietatea cea mai de pretz a tzarii,care este presedintele(suma a milioane de identitatzi personale),se vede clar incercarea de strivire a democratiei si perpetuarea a ceea ce ei au invatzat,si le-a prins bine,purtarea unor masti de oameni pe chipuri de calai.
Este bine ca Basescu i-a facut sa-si dea mastile jos.
Acum,le avem sub ochi toata marsavia de care sunt in stare.
Basescu a bagat batzul in cuibul de vipere.Votul nostru trebuie sa-i aseze acolo unde le e locul.
Privitzi in tot ziarul.In afara de improscari cu rahat,din toate pozitiile posibile,alta politica nu au.
Cum ar putea crede,niste oameni cat de cat sanatosi la cap,ca chivutele astea ne-ar putea guverna?

Solitude
2009-11-27 23:02:46

Toata agitatia e in van

"... Intrebata cu cine o sa voteze pe 6 decembrie, Mariana Istratoiu r?spunde simplu: "Cu Basescu! El e bun!"..."

Hai, pa! La revedere!
Mergeti sa-l ajutati pe Mazare sa-si faca bagajele!

Amadeus
2009-11-27 23:02:51

Dovezi noi ca filmul e trucat!

Dovezi noi ca filmul e trucat !

http://www.youtube.com/watch?v=BEdTROWToBs

     Pagina  din 36      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02735 sec.