Ziua Logo
  20:30, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-12-14
gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2007-12-14 20:15
Mai Alwisule ia vezi ma cum dracu vine tarasenia asta ?


Felix Constantin Tataru este patronul firmei GMP Advertising , firma care a asigurat campaniile electorale ale lui Traian Ba'secu , n'asa?
Umbla vorba prin tirg , de fapt Directia Generala a Finantelor Publice Suceava a scos-o , cum ca firma cu pricina a primit peste 7 ( sapte ) miliarde de leuti de la "Bucovina Enterprises" SRL Vatra Dornei, patronata de Omar Hayssam, pentru cheltuieli de publicitate care de fapt nu se regasesc in documentele firmei ?
Adica GMP Advertising nu a faacut nicio publicitate firmei Bucovina Enterprises SRL Vatra Dornei ... si nici altceva pentru porcoiul de parale ...ca sa nu te faci ca n-ai inteles ...
Sa nu te crucesti si sa te minunezi de asa inginerie financiara ?
Pentru ce si cine sa fi platit Hayssam cele sapte melearde taman in perioada campaniilor electorale dinainte de 2004 si taman la firma care i-a asigurat campaniile electorale lui nen'to ?
Sa fi fost vagonul cu parale pentru campaniile domnului Traian ?
Intreb si io , nu dau cu parul . De fapt ie posibil sa fi fost pentru Constantinescu , da asta nu a candidat , sau pentru Ilici , pentru Tariceanu , da la astia au facut altii campanie nu Felixu asta de a primit cele 7 melearde , n'asa?
Felixu a facut numa la Traian si la pedei .
Si cum se face dragule ca Hayssamu cela i-a rapit pe jurnalisti ca sa-i scape Ba'secu , dupa care Ba'secu l-a scapat si dinsul pe Hayssam ?
Peste granita vreau sa zic ...
Ia dezvolta tu Alwisule meticulos cum te stim tarasenia asta si dupa ai sa ne mai umpli capul cu faptele de arme ale lui nen'to .


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00641 sec.