Ziua Logo
  16:31, joi, 28 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-04-28
Radu Ioan din New York City, NY (...@yahoo.com, IP: 80.96.72...)
2006-04-28 20:43
Pt. Roxana: Gestiunea Conturilor SIE 'CARAMAN' - preluate de PETRE ROMAN

Se stie ca una dintre primele decizii luate dupa 'confiscarea Revolutiei din '89 - de Ion Ilici Iliescu si Petre Roman Neulander, ca Premier, a fost reactivarea generalului SIE/DIE Caraman, si incredintarea gestiunii unei mari parti din Conturile secrete din strainatate ale DIE/SIE si DSS, generalului SIE Georges P. Constantinos, naturalizat intre timp ca cetatean Elvetian, dar detinand si o cetatenie Cipriota si o rezidenta in MONACO.
Petre N. Roman si Ion Iliescu detin controlul acestor sume si averi fabuloase, inclusiv a doua Cazinouri in CIPRU, cat si a celui din Monaco, "CASINO DE PARIS".
In ultimul an, Iliescu si Petre Roman personal au extras peste 80 de milioane de Euro din aceste conturi pentru finantarea lansarii POLULUI DE STANGA. Ofiterul lor de legatura este 'elvetianul' Georges P. Constantinos, zis GEPECO, care aduce si personal, cu avionul sau ultramodern, imense sume de bani pentru Ion Iliescu, P. Roman.
Dar, ei au acordul lui Traian BASESCU si a Gen. Sergiu MEDAR, care primesc periodic Rapoarte de la GEPECO despre destinatiile date acestor fonduri. Traian Basescu este si el interesat de spargerea, divizarea si slabirea P.S.D.-ului , de aceea permite a se efectua extrageri de catre GEPECO si SIE de fonduri din aceste conturi extra-bugetare.

Radu Ioan, Consultant al Brigazii Anti-Mafia a F.B.I.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00636 sec.