Ziua Logo
  01:42, duminica, 1 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-11-30

Comentarii: 46, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2006-11-30 00:54:38

Extremismul taliban liberal,in fata istoriei

La rugamintea unor intelectuali distinsi(dl.Gali I) care m-au rzgat sa vrbesc despre extremismul taliban la noi,am hotarat sa na pronunt asupra subiectului.
PNL este unul dintre,daca nu ultimul dintre partidele-istorice- ramase pe eschierul politicii romanesti,motiv pentru care el ocupa o pozitie aparte in campul politicii romanesti.

Daca partile slabe ale liberalismului s-au exprimat repede-vezi numeroasele aripi si partide liberale dizidente-conducerea Stoica si apoi Stolojan a reuisit sa reuneasca toate aripile intr-un PNL puternic,azi chiar partid principal la guvernare.

Din pacate PNL a renuntat repede la o conducere liberala eficienta si o noua generatie-tanara-,de nuanta talibana,gata sa serveasca grupurile de afaceristi a preluat conducerea PNL.

Aripa Tariceanu,el personal,conform unui statut modificat,a preluat total conducerea,toti membrii de conducere ai PNL fiind agreati de dl. Tariceanu,existand organizatii judetiene in care s-au repetat alegeriile pana a reusit cel agreat de conducerea centrala.

Problema nu ar fi grava daca printre acestia nu ar fi incoltit ideea totalitarismului si a dictaturii,ideea superioritatii funciare a PNL.

In acest scop a aparut CINTEZISMUL,numit dupa ideologul sau principal Dl.Cinteza,senator PNL si membru al conducerii PNL,de fapt un fel de talibanism liberal detasat de realitatea sociala a Romaniei.

Talibanismul liberal ca ideologie,reprezinta un liberalism primitiv,de sec.19,cu lozinci de tipul"prin noi insine",cu complexe de superioritate liberala,de aroganta si autoincredere care transcede realitatea unei tari ca Romania.

Talibanul liberal considera ,in cadrul conceptiei sale,ca liberalii sunt totul,ca ei si admiratorii lor sunt doar oamenii de afaceri-un fel de sarea pamantului-care trebuie sa conduca si sa fie neconditionat admirati si promovati in conducerea tarii,motiv pentru care lesne au intrat in conflict cu aliatii lor si mai ales cu PD si Institutia Prezidentiala.

Talibanismul liberal a fost cel mai mult evidentiat de fostul ministru al sanatatii,intr-un domeniu in care dispretul si inumanitatea ies cel mai mult in evidenta(morti la cozile de medicamente, diabetici, epileptici, cancerosi iesiti in strada de disperare,eliminarea medicilor pensionari-contrar legii din practica medicala privata,conditii mizerabile pentru medicii de familie).

Dar talibanii liberali au esuat lamentabil in practica,si acest lucru il dovedesc discursurile dlui Orban,Antonescu,Hasoti etc.

Desigur efectele talibanismului liberal se vad astazi in cota-de piata a PNL- care a scazut in sondaje,in permanentele cverulente antiprezidentiale si anti-PD,inclinatia de colaborare cu PSD,sau de a-si face aliati din AP sau PIN.
De fapt prin atitudinea sa antipopulara,talibanismul va avea in curand soarta PNTCD,atunci cand persoane benefice ca Dnii.Stolojan, Stoica,dna Musca etc au fost excluse din partid,si care a dus la aparitia acelei platforme liberale,care doreste readucerea PNL in locul meritat al istoriei sale.

Intr-un articol din ZIUA un autor avea pretentia de a fi gasit piatra filosofala:dece scade in sondaje PNL si dece creste PD.
De obicei orbirea talibana gaseste explicatia in cauze externe, nesemnificative,ca si cum presedintele,PD sau chiar PSD ar trebui sa ridice ratingul electoral liberal.

In primul rand PNL pierde din cauza propriilor greseli si orgolii.Acceptand in guvern oameni ca Cinteza,Antonescu,David etc,folosindu-se de trambite sparte ca Orban,eliminand din PNL partea inteleapta(Stolojan care i-a reorganizat,Dna Musca,Dl.Stoica,Boureanu,Turcanu,Radu F.Alexandru etc),actualul establishment adopta solutia arogantei si a orbirii in fata realitatii,imbatandu-se cu calitatile pretinse ale liberalului oligarh, care merita totul si care desconsidera pe saraci,pe cei care nu au avut noroc in viata,ca doar nu toata Romania trebuie sa fie formata din oameni de afaceri. In loc sa se adreseze unor mase mari de oameni ei se adreseaza la grupuri de 2-3% din populatie,adica la cei interesati in afaceri.

Masurile nepopulare,sfideaza limitele existentei umane,desconsiderarea pensionarilor,a varsnicilor in general dar si a tinerilor care mai pot alege calea emigarii,talibanii ne arata ca nu-i intereseaza nevoile si viitorul tarii
Daca cu acest tip de ministri si ideologi ai partidului PNL se mai mira ca sta prost in sondaje,inseamna ca a pierdut contactul cu realitatea.

Fireste ca PD,partid de profesionisti,stie sa exploateze si mai ales sa ia distanta fata de talibanismul liberal,iar in PNL o miscare puternica si in crestere tinde sa preia salvarea liberalismului real,cu toata opozitia acerba a petro-liberalilor.

Pentru talibanii liberali,servitorii grupurilor de interese,cei care au aservit politica oligarhilor,cred ca se apropie ora H.
Liberalii sunt oameni inteligenti,aproape fiecare intelectual roman se considera funciar liberal.Eu cred ca aceasta masa,astazi exclusa sau redusa la tacere va putea determina salvarea PNL

Viitorul platformistilor pare deci optimist.

Michael Theil - Lazarescu
2006-11-30 02:15:36

BA .. numai (..) nu stiau ca :

Sobru
2006-11-30 02:17:46

Re: Extremismul taliban liberal,in fata istoriei

Tu habar n-ai ce spui si le scoti din burta ca un bun slugoi si lingau al securistului sef. N-ai treaba tu cu liberalismul, cu PNL. In mod evident esti pus sa-ti versi excrementele creierului pe forumuri, caci pe gratis nimeni nu ar face un asemenea efort. Nu esti student, asa cum ti-am mai spus, scrii prost, ideile sint de om senil duhnind a socialism. Sugi si tu licuriciu pentru o bucata de paine.(sper ca n-o sa fie taiat mesajul, caci metafora este a preferatului tovarasului vasile, care cred ca o va lua ca pe un compliment)

MacLeod
2006-11-30 03:25:52

Berlusconi de pe Dambovita

Ce logie P-2 mai invartiti p'acolo la Cotroceni?

Sau poate-i si mai rau! Acum dragilor nu copiati tot ce fac americanii :-)) Ca nu mai aveti destui evrei in tzara, sa va faceti un AIPAC personal la Bucuresti...

Raquel
2006-11-30 03:42:36

Institutul asta de la Cotroceni este platit cumva din banii publici ?!

Caci daca da, atunci sunt mari probleme cu activitatea lor, care ar trebui sa fie una de interes public si nu de facut si desfacut partide politice.
Din moment ce-si are sediul la Cotroceni, sigur are si finantare de la buget, altfel nu inteleg ce-ar cauta acolo. Daca cei de la acest institut se ocupa acum de crearea unui nou partid liberal si distrugerea celui vechi, ar trebui de urgenta in primul rand desfiintat el, caci nu pentru asta platim noi taxe si impozite care ne cocoseaza, ca altii sa primeasca salarii(banuiesc ca nu mici) ca sa taie frunze la caini si sa lanseze diversiuni politice.

Vasco da Gama
2006-11-30 04:36:31

Re: Institutul asta de la Cotroceni este platit cumva din banii publici ?!

Aparent nu sunt la Cotroceni, domitzilu' il au pe Splaiul Independetei, intr-un apartament de bloc (!). Cel putin asa apare pe situl lor. Iar in Romania cam toate chestiile de gen sunt platite din bani publici sau de peste gard. Daca nu sunt finantari externe, singura intrebare, si singura masura a inventivitatii, este cum ajung banii de la stat la beneficiar. Daca finatarea e externa, se pot pune alte intrebari, sau totul poate sa fie perfect kosher.

Fa-i o intrebare lui boier Stolnici, caci el e sef de trib la CADI, poate chiar iti raspunde.

In context, de notat ca Ziua a fost suficient de eleganta incat sa nu le pese de colegu' boier si sa dea drumul la material. Bravo, bre!

La 2006-11-30 03:42:36, Raquel a scris:

> Caci daca da, atunci sunt mari probleme cu activitatea lor, care ar
> trebui sa fie una de interes public si nu de facut si desfacut partide
> politice.
> Din moment ce-si are sediul la Cotroceni, sigur are si finantare de la
> buget, altfel nu inteleg ce-ar cauta acolo. Daca cei de la acest
> institut se ocupa acum de crearea unui nou partid liberal si
> distrugerea celui vechi, ar trebui de urgenta in primul rand
> desfiintat el, caci nu pentru asta platim noi taxe si impozite care ne
> cocoseaza, ca altii sa primeasca salarii(banuiesc ca nu mici) ca sa
> taie frunze la caini si sa lanseze diversiuni politice.
>

Raquel
2006-11-30 05:12:25

Re: Institutul asta de la Cotroceni este platit cumva din banii publici ?!

Daca banii vin de la buget, vom afla oricum, caci domnul Tariceanu este prim-ministru(spre bagarea multora a unghiilor in gat) si sigur va face publica o asemenea constatare, daca se confirma. Dl.Tariceanu nu va tolera ca guvernul pe care il conduce sa-si plateasca singur funia cu care vor pucistii, si mai ales preaiubitul, sa-l spanzure.
Interesanta este insa si finantarea viitorului partid care are deja sediu central ! al platformei SS. Sunt convinsa ca vom afla lucruri interesante !

Raquel
2006-11-30 07:40:16

Poza : ce simpatic broscoi ninja ! Sau o fi Kermit, dragalasul de la Muppets Show ?!

Dar unde este carapacea unui broscoi-ninja, sau costumasul verde, in cazul papuselei ?! Caci in rest poate juca oricand unul dintre roluri, fiind la fel de zambaret, ridat si folosind acelasi tip de prosop pentru pieptanat...
Sper sa aiba si abilitatea unui ninja sau istetimea lui Kermit, caci doar cu abilitati fizice deosebite sau cu mult, mult umor, ar putea ca sa si fuga repede-repede si in acelasi timp sa si rada in hohotele binecunoscute cand va primi un sut-avans de la electorat.
Mai sper doar sa nu spuna si el ca a fost invins de servicii....

doctorul
2006-11-30 07:51:24

Re: Institutul asta de la Cotroceni este platit cumva din banii publici ?!

La 2006-11-30 03:42:36, Raquel a scris:

> Caci daca da, atunci sunt mari probleme cu activitatea lor, care ar
> trebui sa fie una de interes public si nu de facut si desfacut partide
> politice.
> Din moment ce-si are sediul la Cotroceni, sigur are si finantare de la
> buget, altfel nu inteleg ce-ar cauta acolo. Daca cei de la acest
> institut se ocupa acum de crearea unui nou partid liberal si
> distrugerea celui vechi, ar trebui de urgenta in primul rand
> desfiintat el, caci nu pentru asta platim noi taxe si impozite care ne
> cocoseaza, ca altii sa primeasca salarii(banuiesc ca nu mici) ca sa
> taie frunze la caini si sa lanseze diversiuni politice.
>

doctorul
2006-11-30 07:55:16

Partidul secret.....

.....nu-i nici un secret . Ramane de vazut de cine va fi contracarat . Ce credeti ca-i de gluma ? George Calalb

Dan Iasi
2006-11-30 08:09:15

heritage institute

baietii de la heritage institute sint valabili, este un certificat de calitate pt base

dick cheney si sotia lui au lucrat peste 10 ani acolo

doar ca acolo se lucreaza pt heritageul american, smecherii nostrii ar trebuii sa lucreze pt cel romanesc dar fug ca dracul de tamiie de trecutul recent...altii sint eligible pt conservatorism in romania dar au pierdut toate bataliile publice cu maidanezii securisti bine hraniti

gili
2006-11-30 08:52:21

Re: BA .. numai (..) nu stiau ca :

anurim
2006-11-30 09:02:09

Mai rau ca la PSD

Domnilor, nu am preferinte politice, vreau sa cred ca sunt impartiala, dar ce se intampla acum in PNL este strigator la cer. Doar numele actorilor sunt schimbate, metehnele si suficienta de care dau dovada ma fac sa cred ca PSD-ul inca mai este la putere.

Serlan Dinus
2006-11-30 09:38:44

Generatorul de partide

platit din banii publici trebuie desfiintat de parlament , partidele se formeaza pe baza de interese si idealuri comune nu pe tipare aiuritoare , si asa suntem branburiti de aripile FSN-ului , PD-ul , PRM-ul , P socialiste de tot felul , P ale muncii , sindicate organizate ca trupele de securitate .......
In ceea ce priveste platformistii e clar ca au luat-o aiurea , Mona Dana Musca a fost o securista care a profitat in comunism in dauna unora care nu au acceptat vanzarea "omului de catre om" . . .care e valabila si la femei

ursu livia
2006-11-30 09:50:15

O POLITICA CONSERVATOARE IMPLICA SI " CONSERVAREA FOSTILOR SECURISTI?

Cine ma poate lamuri si pe mine.In acest articol sunt foarte multe contradictii.
CADI este o ,fundatie,o organizatie nonguvernamentala infiintata si patronata de Stoica Valeriu?
Ce legaturi exista intre aceast ONG-CADI si palatul Cotroceni?
Mai mult decat atat cum este posibili ,sau oare este reala implicarea Institutului Heritage Foundation , in promovarea unei platforme,viitor partid fondat ,creat si gestionat de persoane care au facut parte din sistemul tortionar securisto-comunist?
Oare atat de fara importanta este felul si moralitatea politica in care se democratizeaza Romania?
Dupa cate imi amintesc ,noi romanii ne-am castigat in dec.1989, respectul tarilor democratice prin vointa desprinderii absolute de securism-comunismul romanesc.(Oamenii strigau in strada "Jos comunismul" si multi au murit sau sunt schiloditi pe viata din acest motiv.Securist-iliistii si-au facut atunci in mod criminal prezenta.)
Cu alte cuvinte conservarea liderilor securisto-comunisti,tocmai la palatul Cotroceni este neavenita si contrara interesului social,politic si economic romanesc.
Cine ma poate lamuri?

In alta ordine de idei,platformistul sef ,stolojan intra sub incidenta legii Lustratiei,care dupa 2007 se impune aplicata ,conform unei rezolutii a CE care recomanda clar ca fostii securisti ,nomenclaturisti si activisti comunisti din Europa de est nu pot fi nici macar functionari publici in tarile membre ale UE.

haritina
2006-11-30 09:56:48

CADI : Actiune in interes public sau de grup?

"CADI este o organizatie de educatie, cercetare si actiune publica, care isi propune sa introduca in dezbaterea publica si in practica politicilor publice, idei formulate in cadrul unor domenii academice precum stiintele politice, dreptul sau teoria economica".
O fi CADI o organizatie de cercetare- ceea ce ii permite sa spunem sa cerceteze "Platforma " liberalilor exclusi. Nu este insa corect sa actioneze public in scopul educarii in spiritul platformei la care lucreaza- pentru ca atunci ar fi mai degraba de "actiune de grup". Pe multi nu ne intereseaza Platforma si platformistii, asa ca fara actiune publica va rugam in cazul Platformei (sau partidului nou?!).

Vasco da Gama
2006-11-30 10:01:15

Re: Institutul asta de la Cotroceni este platit cumva din banii publici ?!

Sa fim seriosi, n-a taiat Motocicleanu macaroane mai lungi decat asta, admintand ca respectivii sunt platiti de la stat. Cat despre lucruri interesante, nu stiu ce sa zic, e greu de interesat romanu' postdecembrist, cam tot ce i se putea face i s-a cam facut....


La 2006-11-30 05:12:25, Raquel a scris:

> Daca banii vin de la buget, vom afla oricum, caci domnul Tariceanu
> este prim-ministru(spre bagarea multora a unghiilor in gat) si sigur
> va face publica o asemenea constatare, daca se confirma. Dl.Tariceanu
> nu va tolera ca guvernul pe care il conduce sa-si plateasca singur
> funia cu care vor pucistii, si mai ales preaiubitul, sa-l spanzure.
> Interesanta este insa si finantarea viitorului partid care are deja
> sediu central ! al platformei SS. Sunt convinsa ca vom afla lucruri
> interesante !
>

gili
2006-11-30 10:03:16

Re: O POLITICA CONSERVATOARE IMPLICA SI " CONSERVAREA FOSTILOR SECURISTI?

La 2006-11-30 09:50:15, ursu livia a scris:

> Cu alte cuvinte conservarea liderilor securisto-comunisti,tocmai la
> palatul Cotroceni este neavenita si contrara interesului
> social,politic si economic romanesc.
> Cine ma poate lamuri?
>

Pai este contrara enteresului national cum bine zici , dar este benefica pentru mascariciul mangosit si gasca de securisto comunisti care il inconjoara , n'asa?


> In alta ordine de idei,platformistul sef ,stolojan intra sub incidenta
> legii Lustratiei,care dupa 2007 se impune aplicata ,conform unei
> rezolutii a CE care recomanda clar ca fostii securisti
> ,nomenclaturisti si activisti comunisti din Europa de est nu pot fi
> nici macar functionari publici in tarile membre ale UE.
>
PLATFOMISTUL sef Stolojan nu intra sub incidenta Legii Lustratiei pentru ca nu are dosarel de gasit ca si seful lui domnul Ba'secu , n'asa?

PS

Da cind si unde a fost adoptata Legea lustratiei in Romania ?

sandu
2006-11-30 10:42:25

Secretul lui Polichinelle

Edte normal ca sa apara acest nou partid. Logica impune acest lucru, Altfel toate actiunile grupului platformist ar fi aberante. Doar nu si=a inchipuit cineva (inclusiv dizidentii) ca Tariceanu ar fi renuntat la functii din cauza unor "principii".

gili
2006-11-30 11:20:12

Re: Secretul lui Polichinelle

La 2006-11-30 10:42:25, sandu a scris:

> Edte normal ca sa apara acest nou partid. Logica impune acest
> lucru, Altfel toate actiunile grupului platformist ar fi aberante.
> Doar nu si=a inchipuit cineva (inclusiv dizidentii) ca Tariceanu ar fi
> renuntat la functii din cauza unor "principii".
>
Adicatelea sa adere la unicul printip al PLATFOMISTILOR , SCOALATE TU SA MA PUI IO , n'asa ?

Raquel
2006-11-30 11:29:06

Vasco - niciodata sa nu spui niciodata,

caci de la Anton Pann incoace - stii povestirea cu "Mai rau nu se poate" ?(daca nu o stii ti-o spun, caci este foarte scurta) - vesnic in Romania la noi a fost intotdeauna loc pentru mai rau.

Raquel
2006-11-30 11:33:24

"actiunile grupului platformist SUNT aberante", Sandule,

ele vizeaza doar puterea, pe sanatosul principiu romanesc "Scoala-te tu, ca sa ma asez eu !!" Ie-te ca domnul Tariceanu este fudul de ambele urechi si nu aude pana la alegerile din 2008. Ce o sa-i faca, o sa-l lichideze de-a binelea ?!
Apropo, spunea cineva ca masina care l-a lovit, nici acum nu se stie cine a condus-o...

Giculica zbanghiul-turbat
2006-11-30 11:46:51

Re: O POLITICA CONSERVATOARE IMPLICA SI " CONSERVAREA FOSTILOR SECURISTI?

Da, nu doar conservarea securistilor ci si a posturilor importante ocupate da ei!


La 2006-11-30 09:50:15, ursu livia a scris:

> Cine ma poate lamuri si pe mine.In acest articol sunt foarte multe
> contradictii.
> CADI este o ,fundatie,o organizatie nonguvernamentala infiintata si
> patronata de Stoica Valeriu?
> Ce legaturi exista intre aceast ONG-CADI si palatul Cotroceni?
> Mai mult decat atat cum este posibili ,sau oare este reala implicarea
> Institutului Heritage Foundation , in promovarea unei platforme,viitor
> partid fondat ,creat si gestionat de persoane care au facut parte din
> sistemul tortionar securisto-comunist?
> Oare atat de fara importanta este felul si moralitatea politica in
> care se democratizeaza Romania?
> Dupa cate imi amintesc ,noi romanii ne-am castigat in dec.1989,
> respectul tarilor democratice prin vointa desprinderii absolute de
> securism-comunismul romanesc.(Oamenii strigau in strada "Jos
> comunismul" si multi au murit sau sunt schiloditi pe viata din acest
> motiv.Securist-iliistii si-au facut atunci in mod criminal prezenta.)
> Cu alte cuvinte conservarea liderilor securisto-comunisti,tocmai la
> palatul Cotroceni este neavenita si contrara interesului
> social,politic si economic romanesc.
> Cine ma poate lamuri?
>
> In alta ordine de idei,platformistul sef ,stolojan intra sub incidenta
> legii Lustratiei,care dupa 2007 se impune aplicata ,conform unei
> rezolutii a CE care recomanda clar ca fostii securisti
> ,nomenclaturisti si activisti comunisti din Europa de est nu pot fi
> nici macar functionari publici in tarile membre ale UE.
>

Giculica zbanghiul-turbat
2006-11-30 11:49:05

Re: Generatorul de partide / Secu e adevaratul generator de partide, FSN e creatia ei!

La 2006-11-30 09:38:44, Serlan Dinus a scris:

> platit din banii publici trebuie desfiintat de parlament , partidele
> se formeaza pe baza de interese si idealuri comune nu pe tipare
> aiuritoare , si asa suntem branburiti de aripile FSN-ului , PD-ul ,
> PRM-ul , P socialiste de tot felul , P ale muncii , sindicate
> organizate ca trupele de securitate .......
> In ceea ce priveste platformistii e clar ca au luat-o aiurea , Mona
> Dana Musca a fost o securista care a profitat in comunism in dauna
> unora care nu au acceptat vanzarea "omului de catre om" . . .care e
> valabila si la femei
>

Giculica zbanghiul-turbat
2006-11-30 11:53:23

Re: Extremismul taliban liberal,in fata istoriei / Da asa e!

La 2006-11-30 02:17:46, Sobru a scris:

> Tu habar n-ai ce spui si le scoti din burta ca un bun slugoi si lingau
> al securistului sef. N-ai treaba tu cu liberalismul, cu PNL. In mod
> evident esti pus sa-ti versi excrementele creierului pe forumuri, caci
> pe gratis nimeni nu ar face un asemenea efort. Nu esti student, asa
> cum ti-am mai spus, scrii prost, ideile sint de om senil duhnind a
> socialism. Sugi si tu licuriciu pentru o bucata de paine.(sper ca n-o
> sa fie taiat mesajul, caci metafora este a preferatului tovarasului
> vasile, care cred ca o va lua ca pe un compliment)
>

ARP
2006-11-30 12:43:13

Re: Extremismul taliban liberal,in fata istoriei

D-le Davidescu GRESITI!
Daca tot a venit vorba de sanatate, luati discursurile d-lui Nicolaescu si veti vedea ca sunt SOCIALISTE. Repet, SOCIALISTE. D-l Tariceanu insusi este un SOCIALIST.

Sigur trebuie argumente la ceea ce spun dar ce argument mai bun decat faptul ca in Romania medicamentele costa de 3 si chiar de 5 ori (in unele cazuri) decat in SUA. Da ti auzit bine. Ca tot ceea ce insemna tehnica, tehnologie costa enorm in Romania fata de UE sau SUA. de asta erau cozi la farmacii. Au promis "drepturi" ca sa poata umfla preturile. Vorbesc cat se poate de serios despre asta. Studiati problema si veti fi covarsit.
Ca un biet taran care vrea sa vina cu rosiile la piata nu mai poate sa vina cu bietul lui ARO pentru ca il taxeaza statul si PM Taricenu?

Adica impozitam, creeam birocratie si promitem lumpenului "drepturi". 10% din prada este data lumpenului restul de 90% revenind afaceristilor fideli partidului. Adica ceea ce facea si PSD. Asta in plan economic. In plan social se vede tendintza peecee a liberalilor de astazi. Haituirea ortodoxilor platitori de taxe, afaceri de spionaj si tradare, pactizarea cu inamicul PSD in baza facerilor comune, plecaciunile in fata strainatatii. Unde este acel mandru "PRIN NOI INSINE"? Tariceanu este un adept al gonirii peste granita a romanilor prin masuri si politici criminale si inlocuirea acestora cu alte etnii. Exact ca si nastase.
Tariceanu va pleca datorita faptului ca nu este in stare sa puna la locului lui cuvantul NATIONAL.

Da, Tariceanu trebuie sa plece dar nu pentru ca e un liberal de sec XIX ci pentru ca este un socialist peecee, un dusman al romanilor.

PANTAGRUEL
2006-11-30 14:04:34

PNG, viitorul tarii

citind comentariile de mai jos, mi-am dat seama ca singurul partid pe care il merita preopinentii mei este PNG-ul. Hai PNG.

Raquel
2006-11-30 14:34:08

Preopinentii tai iti spun sa te duci sa te culci, caci sigur ai baut prea mult...

Iti inteleg suferinta, draga Pantagruel, dar nu exagera, caci iti distrugi sanatatea. A-l adora pe preaiubit nu inseamna a-i imita chiar toate naravurile, unele ucid.

CALUGARUL
2006-11-30 15:01:57

Re: Mai rau ca la PSD

La 2006-11-30 09:02:09, anurim a scris:

Domnilor, nu am preferinte politice, vreau sa cred ca sunt impartiala, dar ce se intampla acum in PNL este strigator la cer. Doar numele actorilor sunt schimbate, metehnele si suficienta de care dau dovada ma fac sa cred ca PSD-ul inca mai este la putere.


______________


Tu cind vezi o gramada de sherpi ca se incolaceshte unul pe altul ce faci ? Te bagi shi tu acolo sau o iei la g(e)oana ? Lasa-i dracu' in pace sa se omoare unul pe altul ca-i mai bine pentru noi alegatorii, ca vedem cu cine-avem de-a face. Asta e shi rostul luptei politice : selectzia naturala. Totul e sa nu moara cu totzii pina la unu, ca sa ne ramina shi noua ceva. Shi cine (indrazneshte) sa ramina il punem prishidinte. Merita !, c-a muncit !

Te-ai dumirit ?

sandu
2006-11-30 16:56:52

Actiunile grupului platformist nu sunt aberante


> Nici intr-un caz aberante! Poate imorale. Dar nici intr-un caz nu sfideaza logica. Probabil ca Raquel s-a gandit ca este o abatere de la normele etice. Nici in acest caz n-ar avea dreptate Toti ,dar toti politicienii romani nu se impiedica de amanunte ca cinstea, camaraderia, doctrina. Cunosc cinci exceptii dar nici unul dintre ei n-a fost la putere in Romania post-revolutionara :
Regele Mihai , Corneliu Coposu, Ion Ratiu, Sergiu Cunescu si Mugur Isarescu.
Si cat de mult au fost improscati cu noroi !

adryan
2006-11-30 17:06:28

E furtuna-ntr-un pahar cu apa cu platformistii astia de-i cracterizam eu mai daunazi militaristii SS

Asa este, presedintele Basescu vrea totul! E nemultumit nevoie mare ca n-a putut fi el pe postul domnului Tariceanu. Si atunci lacrimile acelea de crocodil, lacrimi varsate la retragerea domnului flegmatic cu accente melancolice Stolojan [flegmatic ce se teme sa vorbeasca cu gura larg deschisa dupa cum constatara Carcotasi si care-o fi fost pe-atunci ori rapus de boala ori de vreo amenintare de dezvaluiri incendiare ale trecutului sau din partea fostilor prieteni si-actuali dusmani- pesedeii] acele lacrimi par acum sa se justifice prin prisma faptului ca mister Basescu si-a dorit de fapt o functie pe masura propriei energii si-a obtinut pentru c-asa a fost conjuncture, alta, nu mai putin valoroasa, dar cu mai putine atributii, cea de presedinte… Iar intre presedinte si premier s-a instalat pe masura trecerii timpului o antipatie reciproca ce cu greu mai poate fi mascata. Asazisele proverbiale sfaturi critice constructive reciproce nu mai sunt tolerate de nici una din partile aflate in conflict deschis. PNL-ul e-n fierbere, membrii lui nu prea stiu cu cin’ sa tina. O parte din ei considera ca presedintele e de-aplaudat alta ca-i de criticat. Agentul Dana vrea o noua specie de spermatozoizi anti-tariceni in aceasta lupta ce macina PNL-ul din interior, specie care sa concureze mult mai putin si sa conlucreze mai mult pentru scopul final, acela de a-l detrona pe Tariceanu din fruntea PNL-ului. Domnul Tariceanu si-a strans in juru-i insa aliati de nadejde. Domnisorul cu batista-n buzunarel Bouranu, cum il descria onorabilul Tariceanu, i-a insiruit o data la Nasu’ pe B1TV pe aliatii de nadejde ai premierului pe ruda pe samanta dar fara sa starneasca cumva valuri. Si ce daca in locul lui Bombonel cel mazilit sta acum finu’ lui Tariceanu, span-tinerelul Olteanu? Deranjeaza oare asta pe cineva? Pe unii se pare ca da pe altii nu… Domnita Ralu_ca e suparta foc pe premier ca i-a mazilit sotul din functie si-n plus a si dat-o afara din partid la o adunare ad-hoc cu exmatriculari de nume celebre. Domnul Flutur zboara si el unde i se pare c-ar bate vantul mai prielnic, madam Mona Musca-l urmeaza-ndeaproape, onorabilul St(c)oica se zbate pe uscat si-asteapta momentul sa-ajunga iar in apa datatoare de viata a marilor functii, pi-n alti part’ Pinalti deja is’ fashi planuri di cum sa-l dea la o parti pi Tarisheanu… Ce stiti voi? Treaba-i complicate! S-o sparge nu s-o sparge PNL-u-n doua istoria va spune. El i-obisnuit din istoria recenta cu aripi si aripioare ce zboara-n alte zari. Acum aripa asta noua are are s-un dom’ Flutur s-o doamna Musca asa ca… din atatea aripioare contopite cu siguranta ca se va forma o puternica aripa liberala dospita de licuriciul american si de bastanul dambovitean...
Oricum, revenind la relatia post-decembrista premier-presedinte si rememorand trecutul putem spune ca tandemul Tariceanu-Basescu se incadreaza oarecum in limitele normalului… Presedintele cu 2,5 mandate Ion Ilici Iliescu l-a debarcat cat ai zice peste pe frumuselul Roman dupa deosebita ocazie a vizitei minunatilor mineri veniti sa planteze flori de mina pe langa alei, si prin piete cat si-n capurile tinerilor bucuresteni cu barba ori par lung, ori ochelari ori fata suspecta. Cu Vacaroiu s-a-nteles el mai bine, anterior Stolo nu prea i-a dat batai de cap pan’ sa plece la Banca Mondiala, dar cu Nastase si-a gasit … soricelul. Si cum mata blanda uneori zgarie rau dac-o mangaii insistent, iata ca si Bunicuta spre finalul ultimului mandat si-a gasit de cuviinta sa se ia nitel la harta cu asa-zisul Bombonel. Nu se mancau ei ca si cainii dar nici mult nu mai aveau, un an sa mai fi fost de coabitare si probabil ieseau scantei… De stimabilul Constantinescu Emil nici nu mai zic cat a fost el de transant cu premierii pe care i-a schimbat aproape pe banda rulanta, unii zic ca uneori si din vina lui stimabilului Base si-a PD-ului, partener aprig de coalitie ca si-acum. Oricum tara pe timpul CDR-ului si-a domnului Emil a avut parte de tot felul de premieri: ba chipesi precum onorabilul sindicalist Victor Ciorbea, ba far’ de-a sti ce-i banu’ de-l si mazgaleau mereu ca Isarescu. Iar Radu Vasile, in criza de planuri si de idei, i-a intrecut pe ambii, c-a vrut sa sofeze la final ca-n Marea Britanie, mergand nitel si pe partea stanga a esicherului politic in vizita pe la Iliescu si Magureanu, c-asa ne-a lamurit Ziua c-ar fi fost. A facut el o "Cursa pe contrasens" dar fara nici un rezultat in final… Premierul Tariceanu a vrut si el sa faca o cursa mai acatarii si uite ce-a patit! E-n Franta cu genunchiu-n renovare. Grabnica insanatosire-I uram ca are treburi multe de pus la punct! Sunt periculoase cursele astea cu masini, cu motocilete, cat si cele prezidentiale ori de alta natura, si cu rezultate finale uneori la limita. Americanii o stiu de ceva vreme pe pielea lor. Acum Florida nu-i numai paradisul refugiatilor cubanezi si al pensionarilor ci si iadul celor cu frica de uragane si al celor ce si-au pus sperantele intr-un candidat si numaratoare le-a scos altu-n cale. Noi abia la ultimele prezidentiale am aflat cat conteaza sa ai chiar si numai cu 250 de mii de voturi in plus desi de votat a votat cam unu din doi romani, adicatelea peste 10 milioane la turu’ doi… Norocul unuia e ghinionul altuia. Saracul domn Adrian e din ce in ce mai mic, politic vorbind, exact asa cum a prezis norocosul dom’ Traian. Revenind la subiectul articolului, deocamdata se poate spune ca si domnul Tariceanu Clin si domnul Basescu Traian sunt pe cai mari, ramane sa vedem ce ne rezerva viitorul… Cine-o sa cada primul din sa, cat de tare si cand… Va mai dori PC-ul, care a trecut de foarte multa vreme in tabara premierului, sa iasa din guvern si sa provioace alegeri anticipate dupa 1 ian 2007 asa cum anunta intr-un congres pompos domnul Voiculescu c-ar putea face? Aripa dizidenta a stimabililor Stoica si Stolo din Parlament (Aripa Sto-Sto) va cere ea oare demisia guvernului impreuna cu opozitia debusolata ca s-o puna de-o anticipata in vederea limpezirii apelor? Va fi sau nu va fi vreo motinune de cenzura care sa-i puna pielea pe bat lui Tariceanu? Deocamdata candidatul la presedentia PSD-ului, domnul Iorgovan a zis ca partidului sau e doritor a sustine de-o va cere situatia si un govern minoritar liberal, deci pesedeii se cam tem de anticipate momentan ca stie ca tara nu-I prea vrea momentan. Vor urma anticipate sau doar se va schimba premierul Tariceanu cu Stolo sau altul? Sau va ramane tot domnul Tariceanu premier dar sustinut in parlament de cine nut e-astepti? Sau nu va fi nimic din toate astea si Aripa Sto-Sto se va-neca cat de curand pierzand din vigoare si aderenti? Deja unii viteji liberali Sto-Sto de prin Parlament s-au intors, nitel cu coada-ntre picioare, la tatuca Tariceanu in barca, declarandu-i fidelitate maxima… Au mai fost ele framantari dintr-astea prin Parlament… Nu demult unii pesedisti cu state credeau ca fac bine daca semneaza o scrisoare de sustinere pana-n panzele albe a onorabilului Bombonel dar i-a lamurit repede domnul Geoana, cel cu sula lui Oprea-n coasta, ca si deunazi Iliecu cu sula raposatului Copos in costa, ca nu-i bine ce fac si si-au dat pe urma si ei seama ca de fapt sustineau o cauza pierduta din start… Poate c-asa or sa creada cat de curand si dizidentii liberali ce s-au aliat cu exclusii s-o puna de-o mamaliga… Nu zic ca Tariceanu ar fi cel mai bun premier de pana acum al Romaniei si ca falang militarista SS sa zic asa, aripa Sto-Sto ar fi rea dar cred ca bun rau, majoritatea liberalilor se va coaliza in cele din urma in sprijinul domnului Tariceanu si, repetand ce-am spus, aripa Sto-Sto va cadea in dizgratie si anonimat. Ma-nsel nu ma-nsel asa vad eu lucrurile pe viitor.

Shadow
2006-11-30 17:13:01

Re: Extremismul taliban liberal,in fata istoriei aberatiile vasilistice I

> La rugamintea unor intelectuali distinsi(dl.Gali I) care m-au
> rzgat sa vrbesc despre extremismul taliban la noi,am hotarat sa na
> pronunt asupra subiectului.

Nici nu ma inoiesc ca doar "intelectualii distinsi" se numara printre persoanele frecventate de nea vasile.

> Din pacate PNL a renuntat repede la o conducere liberala eficienta si
> o noua generatie-tanara-,de nuanta talibana,gata sa serveasca
> grupurile de afaceristi a preluat conducerea PNL.

Pe stoichitza cine la dat la o parte mai stii? Habar n-ai. Ce inseamna taliban? A aplaudac la un tatuca? Pai cam ca matale la basica? Departe de mine sa te consider "taliban". Talibanul isi cunoaste ideile in care crede. matale nu le cunosti le iei by default pe alea pe care le "oua" 3 conceniul.

> Aripa Tariceanu,el personal,conform unui statut modificat,a preluat
> total conducerea,toti membrii de conducere ai PNL fiind agreati de dl.
> Tariceanu,existand organizatii judetiene in care s-au repetat
> alegeriile pana a reusit cel agreat de conducerea centrala.

Fals. Au fost alegeri democrate. E drept cam diferit de pd unde multi sunt "numiti" de biroul politic. Nu s-au repetat alegerile decat acolo unde nu a existat "participarea" necesara(stii care e procentul?). Va cam mint "intelectualii de marca". Tot din burtica nu?

> Problema nu ar fi grava daca printre acestia nu ar fi incoltit ideea
> totalitarismului si a dictaturii,ideea superioritatii funciare a PNL.

Pb ar fi foarte grava, aceea de "nedemocratie" de partid. E drept ca nu pune pb la pd unde o "neica nimeni" de exemplu "alege" ea si postul (secretar de partid) si domeniul de activitate (international) contrar statutului partidului. Acolo da "talibanism".

> In acest scop a aparut CINTEZISMUL,numit dupa ideologul sau principal
> Dl.Cinteza,senator PNL si membru al conducerii PNL,de fapt un fel de
> talibanism liberal detasat de realitatea sociala a Romaniei.

Ce legatura are "realitatea sociala" cu "alegerile din partid"? Logica lui nea vasile este legatura, in sfarsit am descoperit "veriga lipsa"(a lui Darwin).

> Talibanismul liberal ca ideologie,reprezinta un liberalism primitiv,de
> sec.19,cu lozinci de tipul"prin noi insine",cu complexe de
> superioritate liberala,de aroganta si autoincredere care transcede
> realitatea unei tari ca Romania.

Iar vii cu "texte vechi" pe care ti le-am mai "demonstrat odata" false. Ti-am mai zis ca matale nu ai habar ce e aia liberalism. Nu faci decat sa "copy paste" din fituica ss.

> Talibanul liberal considera ,in cadrul conceptiei sale,ca liberalii
> sunt totul,ca ei si admiratorii lor sunt doar oamenii de afaceri-un
> fel de sarea pamantului-care trebuie sa conduca si sa fie
> neconditionat admirati si promovati in conducerea tarii,motiv pentru
> care lesne au intrat in conflict cu aliatii lor si mai ales cu PD si
> Institutia Prezidentiala.

Serios? De aia la "placinte" inainte doar "pd-ul" pana acuma. Uite "admiratorii lui 3 coceni" la austostrazi, repede schimbate caietele de sarcini ca sa poata participa pt ei special, uite membrii pd la primarie cu afacerr grele videanu si compania. uite-l pe olteanu pe la energie cu presiuni la seres pt firma lui fiesu. Uite "contractele cu armata" inca derulate pt clienti politici cu toate scandalurile existente. Uite contractele mi-ului de dotare tot asa. Uite mediul si rosia montana. Deci ce "conflict" ? De "interese" vrei sa spui nu? Totul pt "pd" totul pt basescu" asta este lozinca "Romania Prospera, Romania Democrata" (PD).

> Talibanismul liberal a fost cel mai mult evidentiat de fostul ministru
> al sanatatii,intr-un domeniu in care dispretul si inumanitatea ies cel
> mai mult in evidenta(morti la cozile de medicamente, diabetici,
> epileptici, cancerosi iesiti in strada de disperare,eliminarea
> medicilor pensionari-contrar legii din practica medicala
> privata,conditii mizerabile pentru medicii de familie).

Ia zi cand au iesit cancerosii si epilepticii in strada. Probabil pt ca nu au mai avut posibilitatea de a utiliza competentele lui nea vasile. Vai NOUA. Diabeticii au abia acum acoperit complet tratamentul(gratuit), mai multi medici sa elibereze retete, mai multe farmacii sa elibereze medicamente. Pana acuma nu era suficient. Rezerva de insulina este constituita etc.

Mai minte omul dar matale iti bati joc si de minciuna.

La epileptici la fel. La cancerosi farmaciile cereau "co-plata" la medicamente gratuite. Ce ai scris aici nu e "parere" si nici "opinie". In acelasi fel este pt prima data cand sanatatea are un buget asa mare.

Mai vorbim de "vizita obligatorie" si gratuita la doctor? Prima data in ultimii 60 de ani? Ca masura preventiva?

Cer sunt "conditiile mizerabile" ale medicilor de familie? Maica-mea cand o cheama pt o gripa pe dna doctor. O consulta si scrie reteta eventual si ii "salta" 500.000 de lei. Mama are pensie 4 milioane(deci ii salta o optime, are 8 pacienti intr-o zi si a luat pensia mamei mele intr-o singura zi). Sa nu uit ca nu taie chitanta.

> Dar talibanii liberali au esuat lamentabil in practica,si acest lucru
> il dovedesc discursurile dlui Orban,Antonescu,Hasoti etc.

Il dovedesc frustrarile "lui nea vasile" asta e sigur.

Shadow
2006-11-30 17:13:38

Re: Extremismul taliban liberal,in fata istoriei aberatiile vasilistice II

> Desigur efectele talibanismului liberal se vad astazi in cota-de piata
> a PNL- care a scazut in sondaje,in permanentele cverulente
> antiprezidentiale si anti-PD,inclinatia de colaborare cu PSD,sau de
> a-si face aliati din AP sau PIN.

Momentan cu psd a lucrat doar prezidelul care a si numit sef la sri pe un psd-ist. In acelasi fel a fost nevoie de criza haysamm ca prezidelul sa catadicseasca sa schimbe pe sefii de servicii si pe procurorul sef(cerere facuta dese ori de "protejata sa" Macovei). Exemplu de "competenta" nu la presedentie?

> De fapt prin atitudinea sa antipopulara,talibanismul va avea in curand
> soarta PNTCD,atunci cand persoane benefice ca Dnii.Stolojan,
> Stoica,dna Musca etc au fost excluse din partid,si care a dus la
> aparitia acelei platforme liberale,care doreste readucerea PNL in
> locul meritat al istoriei sale.

Persoane care nu dadeau pe la partid pt ca unii "licureau pe la 3 coceni", altii licureau cu obida "in umbra" iar a treia demonstrata de turnatoare(cu politie politica, pe colaboratorii pd nu ii controleaza nimeni, sa ne traiasca silvanii).

> Intr-un articol din ZIUA un autor avea pretentia de a fi gasit piatra
> filosofala:dece scade in sondaje PNL si dece creste PD.
> De obicei orbirea talibana gaseste explicatia in cauze externe,
> nesemnificative,ca si cum presedintele,PD sau chiar PSD ar trebui sa
> ridice ratingul electoral liberal.

Fals. Manipularea pe care o realizeaza 3 coceniul. Aia e cauza. Ia sa manipulam ca "x" nu isi face treaba(am mai auzit asta din gura lui si altadata), ca daca ar fi sa-l numesc pe "x" nu l-as mai numi, ca "agenturile de interese" ale lui x dar pe ale mele lasa-le mai Morare ca nu te deranjeaza.

> In primul rand PNL pierde din cauza propriilor greseli si
> orgolii.Acceptand in guvern oameni ca Cinteza,Antonescu,David
> etc,folosindu-se de trambite sparte ca Orban,eliminand din PNL partea
> inteleapta(Stolojan care i-a reorganizat,Dna
> Musca,Dl.Stoica,Boureanu,Turcanu,Radu F.Alexandru etc),

Cinteza, antonescu nu sunt in guvern mai studiaza. Partea neliberala nu "inteleapta". Stolo stie sa faca nationalizari nu liberalism. Stoica e specialistul in recurs in anulare iar musca e turnatoare, boureanu e frustrat ca i-a luat nevasta nasul sau, etc

> oligarh, care merita totul si care desconsidera pe saraci,pe cei care
> nu au avut noroc in viata,ca doar nu toata Romania trebuie sa fie
> formata din oameni de afaceri. In loc sa se adreseze unor mase mari de
> oameni ei se adreseaza la grupuri de 2-3% din populatie,adica la cei
> interesati in afaceri.

Ia explica cum se adreseaza el celor 2-3% din populatie? Ai fapte? Poate alea de la transporturi nu? Ceea ce susti mai sus nu e parere ci minciuna.

> Masurile nepopulare,sfideaza limitele existentei umane,desconsiderarea
> pensionarilor,a varsnicilor in general dar si a tinerilor care mai pot
> alege calea emigarii,talibanii ne arata ca nu-i intereseaza nevoile si
> viitorul tarii

Care masuri nepopulare? Ai idee? Iar minti si cand minti nu sunt opinii. Pana si tanasescu recunostea ca peste "jumate" din pensionari au "primit ceva" la recalculare.

> Daca cu acest tip de ministri si ideologi ai partidului PNL se mai
> mira ca sta prost in sondaje,inseamna ca a pierdut contactul cu
> realitatea.

Concluzie falsa. Nu stii ce e aia ideologie.

> Fireste ca PD,partid de profesionisti,stie sa exploateze si mai ales
> sa ia distanta fata de talibanismul liberal,iar in PNL o miscare
> puternica si in crestere tinde sa preia salvarea liberalismului
> real,cu toata opozitia acerba a petro-liberalilor.

Profesionisti?
Am vazut la invatamant cu "lumanarile" pt elevi cand nu au consumat nici 30% din bugetul de investitii, sau in paturile de camine tratate la 3 coceni, sau in vanzarea examenelor si demiterea unei incompetente de catre PM angajata apoi din nou in minister ca sefa de alta directie.
La Transporturi? Unde de la "x km de autostrada sau drum construit" s-a inlocuit in caietele de sarcina cu "x tone de mixtura asfaltica turnata"(ca sa ia si firma 3 coceniului un contract deh)?
La mediu unde pana si academia s-a exprimat vizavi de exploatarea cu "cianuri" de la rosia montana iar madam ministresa se ocupa de montat 3 camere video in mamaia(si sustinea in continuare proiectul).
La interne unde am asistat la "circul" cu "da-mi pasaportul" "ia pasaportul" de acum 2 ani? Sau la "manevrele" de la serviciul de informare MI? Sau poate de la noile achizitii ale MI?

Astea sunt minciuni si nu opinii vasilica. Mai incearca. Dezinformarea iti sta bine.

Shadow
2006-11-30 17:44:22

Re: Actiunile grupului platformist nu sunt aberante sandu

> > Nici intr-un caz aberante! Poate imorale. Dar nici intr-un caz nu sfideaza logica. Probabil ca Raquel s-a gandit ca este o abatere de la normele etice. Nici in acest caz n-ar avea dreptate Toti ,dar toti politicienii romani nu se impiedica de amanunte ca cinstea, camaraderia, doctrina. Cunosc cinci exceptii dar nici unul dintre ei n-a fost la putere in Romania post-revolutionara :
> Regele Mihai , Corneliu Coposu, Ion Ratiu, Sergiu Cunescu si Mugur
> Isarescu.
> Si cat de mult au fost improscati cu noroi !

Ai dreptate oamenii politici romani in special(nu ca sunt mai breji strainii dar acolo sunt unele institutii care le mai dau peste manute) nu se impiedica in amanunte. Platformistii si-au jucat cartea existentei ca politicieni. Cine "castiga"(daca castiga) e altcineva, drept e ca acel cineva a "scos castanele din foc" cu mana lor. Ideea este ca daca nu devin partid demonstreaza exact chestia de care sunt acuzati. Lipsa de doctrina, non platforma, intr-un cuvant "
"incompetenta politica". Si atunci sunt "out" definitiv, sunt "loseri".

Despre lista de mai sus am o singura "paranteza". Isarescu nu a fost si nu este politician. Nici atunci cand a fost prim ministru, nici macar atunci cand a candidat la presedentie.

alwis46
2006-11-30 18:26:11

Nasule, sunteti mari dom'le !

simiondan
2006-11-30 19:39:56

Re: Poza : e prelucrare color

a lui bogart din casablanca!i-a cazut parul la prelucare, dar el e!
eu spun ca melancolicul din poza , va mai prinde un mandat!
din simplu motiv ca nu-l vad inca , pe cel care poate sa-l tranteasca la podea.
eventual se tranteste singur dupa ce se indulceste cu putin wisiki !
hai , pe ce punem pariu!

La 2006-11-30 07:40:16, Raquel a scris:

> Dar unde este carapacea unui broscoi-ninja, sau costumasul verde, in
> cazul papuselei ?! Caci in rest poate juca oricand unul dintre roluri,
> fiind la fel de zambaret, ridat si folosind acelasi tip de prosop
> pentru pieptanat...
> Sper sa aiba si abilitatea unui ninja sau istetimea lui Kermit, caci
> doar cu abilitati fizice deosebite sau cu mult, mult umor, ar putea ca
> sa si fuga repede-repede si in acelasi timp sa si rada in hohotele
> binecunoscute cand va primi un sut-avans de la electorat.
> Mai sper doar sa nu spuna si el ca a fost invins de servicii....
>

Negumereanu Ioana
2006-11-30 20:17:41

SPIONAJ ?

- ZIUA a patruns in laboratoarele Cotrocenilor, unde Stoica si Stolojan pregatesc, cu sprijin american, o lovitura pe scena politica romaneasca

Cum ati patruns acolo?

Raquel
2006-11-30 20:54:52

Au batut parola si au intrat. Simplu.

Crezi cumva ca laboratorul asta este cumva ca unul al CIA ?!
In Romania nu exista secrete, iar cooperativa aia de servicii este doar o gluma buna atata timp cat este condusa de catre cel pe care il adori.

weyland
2006-11-30 21:18:31

incredibila dezvaluire si un pont de zile mari

fantastic de-a dreptul fantastic ce ni se spune; ce laboratoare absconse lucreaza la proiecte abominabile de subrezire a pnl, ce tainice complicitati guvernate de calaul basescu..brrrrr...si ce dovezi clare avem, negatiile ferme (deci clar vinovate) ale unora si ignoranta (perfida, nene) unei oarecare madalina-blajina...
articolul asta dovedeste un lucru dealtfel binestiut : poti sa scrii orice, nu-i nevoie sa aiba vreo legatura cu adevarul. daca ai tupeu o tii pe-a ta.
baieti, va dau un pont din laboratoarele CUCU : se pregateste un nou partid ultra-libero-schimbist cu disidentii udmr-isti si cei prm-isti, condus de pepe si , fantastic, fantastic, dinu paaatriciiuu, urzit din culise de tariceanu ca raspuns la marea lovitura a PLD .
sunati la laboratoarele politice CUCU unde trebusoara va fi confirmata prin negare categorica.
Pa.

Negumereanu Ioana
2006-11-30 21:22:58

Re: SPIONAJ ?

La 2006-11-30 20:17:41, Negumereanu Ioana a scris:

> - ZIUA a patruns in laboratoarele Cotrocenilor, unde Stoica si
> Stolojan pregatesc, cu sprijin american, o lovitura pe scena politica
> romaneasca
>
> Cum ati patruns acolo?
>
Raquel...
De ce nu vrei sa intelegi ca nu ma intereseaza telenovelele? :)

Raquel
2006-11-30 21:35:06

Daca pui intrebari din telenovele, nu te astepta la dialogurile lui Platon !

La 2006-11-30 20:54:52, Raquel a scris:

> Crezi cumva ca laboratorul asta este cumva ca unul al CIA ?!
> In Romania nu exista secrete, iar cooperativa aia de servicii este
> doar o gluma buna atata timp cat este condusa de catre cel pe care il
> adori.
>

Raquel
2006-11-30 21:38:42

Melancolic, Danute ?! poate manga vrei sa spui...

Mai priveste inca o data poza, ca doar ai mai vazut oameni transfigurati...Broscuta saltareata despre care spuneam este chiar o figura de stil draguta in comparatie cu aspectul bucolic al preaiubitului. Cand a fost pozat sigur vedea dublu, chiar si numai cu o jumatate de ochi.

Raquel
2006-11-30 21:49:33

Libertatea de expresie INCA este in vigoare in Romania si

nu stiu de ce nu scrii si dumneata un articol intr-un ziar romanesc, macar despre starea vremii. Desi nu as avea curaj sa-mi las umbrela acasa daca ai prezice soare si vreme frumoasa.

Negumereanu Ioana
2006-11-30 21:53:14

Re: SPIONAJ ?

La 2006-11-30 20:17:41, Negumereanu Ioana a scris:

> - ZIUA a patruns in laboratoarele Cotrocenilor, unde Stoica si
> Stolojan pregatesc, cu sprijin american, o lovitura pe scena politica
> romaneasca
>
> Cum ati patruns acolo?

Cata inteligenta! Mai dat gata! Esti tare ! RESPECTELE MELE!

Giculica zbanghiul-turbat
2006-11-30 21:53:52

Re: incredibila dezvaluire si un pont de zile mari / Ce dastept esti baaa!

La 2006-11-30 21:18:31, weyland a scris:

> fantastic de-a dreptul fantastic ce ni se spune; ce laboratoare
> absconse lucreaza la proiecte abominabile de subrezire a pnl, ce
> tainice complicitati guvernate de calaul basescu..brrrrr...si ce
> dovezi clare avem, negatiile ferme (deci clar vinovate) ale unora si
> ignoranta (perfida, nene) unei oarecare madalina-blajina...
> articolul asta dovedeste un lucru dealtfel binestiut : poti sa scrii
> orice, nu-i nevoie sa aiba vreo legatura cu adevarul. daca ai tupeu o
> tii pe-a ta.
> baieti, va dau un pont din laboratoarele CUCU : se pregateste un nou
> partid ultra-libero-schimbist cu disidentii udmr-isti si cei prm-isti,
> condus de pepe si , fantastic, fantastic, dinu paaatriciiuu, urzit din
> culise de tariceanu ca raspuns la marea lovitura a PLD .
> sunati la laboratoarele politice CUCU unde trebusoara va fi confirmata
> prin negare categorica.
> Pa.
>

efes
2006-11-30 22:37:41

Re: SPIONAJ ?

La 2006-11-30 20:17:41, Negumereanu Ioana a scris:

> - ZIUA a patruns in laboratoarele Cotrocenilor, unde Stoica si
> Stolojan pregatesc, cu sprijin american, o lovitura pe scena politica
> romaneasca
>
> Cum ati patruns acolo?
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01702 sec.