Ziua Logo
  22:43, joi, 21 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-07-20
Calugarul Vasile din Silistea Glumesti (...@freenet.de, IP: 89.49.12...)
2007-07-20 01:41
Realitatea este putin ......viceversa !

Suntem in plin razboi rece.Romania s-a pozitionat ca aliat neconditionat al SUA. De acum inainte faptele trebuiesc judecate prin aceasta realitate. Noi nu mai putem sa facem o politica proprie, buna sau rea , noi trebuie sa facem politica SUA. Indiferent de consecintze. Este si cazul domnului presedinte Basescu care se gaseste ( in dosarul Kosovo ) pe o pozitie ingrata : sustine integritatea Serbiei in timp ce madam Orez, a declarat ieri ca : " indiferent de pozitia Rusiei si de votul in Consiliul de Scuritate , Kosovo se va declara independenta si va fi recunoscuta de SUA si UE " Punct.
Cat priveste problema gazelor si a petrolului iata ce declara cunoscutul politolog american R. Pipes pentru Corriere della Sera :

" Suntem in plin razboi rece. Pentru Europa Rusia poate deveni ( prin putere economica si influientza ) mai periculoasa decat islamul. Aceasta tzara este mai periculoasa ( pentru SUA si UE ) decat Bin Laden ".
Pipes recomanda ca sa nu se mai incheie nici un contract cu rusia in doemniul gazelor si al petrolului. Ce sa faca in acest context domnul Basescu ??? Cum sa dea dansul unda verde unor contracte cu Rusia cand i-a fost interzis acest lucru ???? Noi nu suntem Germania si nici macar Frantza ca sa-i fentam pe americani. Guvernul Romaniei colcaie de consilieri de cetatzenie ( nu spun si de etnie ) americana .
In rest....Dumnezeu cu mila !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00600 sec.