Ziua Logo
  03:15, miercuri, 4 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-12-12
Dacia din Cucuietzi (...@yahoo.com, IP: 65.213.63...)
2007-12-11 23:46
Doamnei Roxana Iordache

Stimata doamna Iordache,

Citindu-va articolele am ajuns la concluzia ca in Romania are loc o lupta intre buni (personificati de Tariceanu si PNL) si rai (personificati de Basescu si PD).

Tocmai am citit articolul unui coleg al dumneavoastra. Articolul se numeste “Vilangiii” si trateaza un lucru deosebit de interesant care s-a petrecut in camera Deputatilor: votarea legii privind vanzarea unor imobile aflate in administrarea RAAPPS. Din cite am putut observa, legea este facuta cu adresa si favorizeaza clar un grup de mafioti care vor sa puna mina pe vilele de protocol (in care stau cu chirii de tot risul) la preturi de nimic sub masca asa zisei licitatii directe. Stiti cumva daca printre cei care au votat in favoarea acestei legi penibile sint si deputati PNL?

“Pozitionarea PNL ca partid de dreapta veritabila nu se poate face decat prin masuri de dreapta”. Adoptarea legii privind vanzarea unor imobile aflate in administrarea RAAPPS face si ea parte din masurile de dreapta de care vorbiti?

“Un specialist ca Norica Nicolai o poate garanta.” Nu prea vad cum putem avea incredere in doamna Nicolai dupa renumitul episod cu votul nepoatei sale din parlament. Isi va aduce cu dinsa nepoata la ministerul justitiei ca sa-i dea si acolo o mina de ajutor?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00638 sec.