Ziua Logo
  18:41, luni, 2 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2006-11-17

Comentarii: 12, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

JMJ
2006-11-17 00:40:37

Sa nu ne conducem dupa calcule,ci dupa Sfantul Duh.

A spus o vorba mare Parintele Patriarh: "Sigur, dar nu poate fi vorba despre confruntare. Ultimul cuvant nu il poate avea decat Cineva de Sus, adica Duhul Sfant."
Si El ar tebui sa ne fie de ghid in toate hotararile de viata. Sa vorbim cu El si sa-I punem intrebari in tot ce ne intereseaza, pentru ca El este prezent cu noi in orice clipa, chiar daca nu-L vedem. Asa am invatat de pe canalul Tv catolic, si cred ca de acum vor face asta din ce in ce mai multi.
Chiar cu vreo ora inainte, ma uitam de curiozitate la o emisune pe EWTN, in care prezentau Conciliul Vatican II, aratand imagini de la intalnirea cu toti episcopii si discutiile care au fost acolo. Stiu ca Sf. Maria in aparitia de la Garabandal, cam din aceeasi perioada (1961-65)cu acest Conciliu, a spus ca va aduce mult bine. Intr-adevar, am retinut ca discutia principala s-a dus pe marginea faptului ca slujbele sa se faca nu in latina, ci in limbile fiecarui popor, pentru ca fiecare sa inteleaga invataturile divine.
Am auzit un episcop zicand, de-asemeni, ca Sa nu ne conducem dupa calcule,ci dupa Sfantul Duh.
Mi-a placut expresia, mai ales ca nu demult dezvoltasem teoria ca numerele vin de la diavol, si cuvintele de la Dumnezeu.
De-aia se si ajunge ca "socoteala de-acasa nu se potriveste cu aia din targ". Asta pentru ca noi ne facem calcule in loc sa intrebam Spiritul cum e mai bine sa facem. Tot din aceeasi cauza omenirea a intrat pana acum in atatea razboaie. ar trebui ca macar acum sa facem calea intoarsa spre Dumnezeu pentru a avea pace.
Numai ca nici oamenii bisericii nu tin cont de profetiile Sfintei Maria, din diferite locuri de aparitie, in ultimele doua secole. Acestea sunt tot expresii ale Duhului Sfant: "Eu, mama voastra, prin intermedierea Sf. Arhanghel Mihail, va cer sa va schimbati vietile." - spunea Ea la Garabandal. Maica Domnului a aparut in mai multe locuri, in cateva tari unde stia ca exista pericol de a se produce calamitati sau razboaie, datorita tocmai felului de viata al locuitorilor din zona. Unii au ascultat mai mult, altii mai putin. De aici si rezultatele. Portugalia (Fatima), Baneaux- Notre Dame (Belgia), si Cracovia (unde a aparut Isus Sfintei Faustina), nu au suferit distrugeri in urma razboaielor pentru ca au ascultat, au facut sacrificii pentru credinta si au spus rugaciunile rozariului, dupa cum le-a fost recomandat pentru a indeparta ingerii rai ce aduc tentatii si distrugeri.
In alte locuri - precum in Rwanda (1981) si Yugoslavia (Medjugorje - 1981), se vede ca nu multi au inteles sa se conformeze, astfel ca au pierit atatia oameni, iar ceilalti au avut de suferit.
Deci a ne interesa de aceste profetii si a ne conforma la cerintele lui Dumnezeu exprimate prin Maica Noastra, nu ne aduce decat bine, si n-ar trebui sa fie o chestiune de doctrina teologica, sau sa ne intrebam daca o fi sau n-o fi ortodoxa.
Mi se pare chiar o mare lipsa a Bisericilor in general sa nu raspandeasca in randul populatiei profetiile Maicii Domnului.
Citeam pe situl Garabandal ca preoti si credinciosi francezi s-au dus in numar mai mare in timpul acestor aparitii, si tot ei au fost primii sa scrie despre ele. Vazand astazi atatia episcopi la Vatican, si stiind ca multi din ei nu au recunoscut acele aparitii ale Sfintei fecioare ca venind de la Dumnezeu, am inteles de unde aceasta diferenta. Stiu ca in Franta a mers Sf. Maria Magdalena, impreuna cu alti sfinti sa evanghelizeze. Tot in Franta au fost recunoscute mai intai drepturile femeilor. Asa ca nu-i de mirare ca tot ei sunt mai credinciosi Sfintei Maria. Sensul istoriei este ca si barbatii sa imprumute din calitatile feminine. Isus Insusi a cunoscut masculinitatea, dar a ales feminitatea.
Iubirea, bunatatea, iertarea, modestia, sunt calitati cu care se intra in Imparatia lui Dumnezeu. Or, multi clerici manifesta trufie si "las' ca noi stim mai bine... nu ne spuneti noua caciobanasii aia au vazut-o pe Maica Domnului si-o sa vina sa ne corecteze pe noi care de-o viata am facut si am dres".
Si Fariseii erau invatatii lumii in materie de invaturi sfinte, si totusi Dumnezeu a ales o fetita fara prihana sa-L conceapa si sa-L aduca pe lume pe Fiul Lui. Asa ca un pic de aplecare asupra profetiilor recente si recomandarea rozariului n-ar strica. Altfel o sa fie si clericii intrebati asupra a cum au fost folositi talanti, iar ei o sa raspunda ca i-au ingopat de teama sa nu greseasca...

niculina
2006-11-17 01:26:14

datoria sfanta

C.N.S.A.S. are obigatia sa publice lista preotilor si ierarhilor gasiti ca au colaborat cu securitatea. Abea apoi comisia de istorici alcatuita de de catre Sf.Sinod poate face nuantarile. Problema eventualelor sanctiuni ramane problema Sf. Sinod. Exemplul este cazul Monei Musca. Desi C.N.S.A.S. a votat ca Mona a colaborat cu securitatea, partidul din care facea ea parte putea sa nu aplice nici o sanctiune. B.O.R. are datoria sfanta si sansa unica de a face dreptate si de a reda romanilor de pretutindeni constiinta ca apartin pamantului stramosesc.

Emy
2006-11-17 08:33:14

JMJ

Nu te mai amagi cu "aparitiile" Mariei, ca sunt niste basme mestesugit alcatuite, ca sa deturneze omul de la adevarata calauzire divina.

"Sensul istoriei este ca si barbatii sa imprumute din calitatile feminine"

Asa ceva este total ilogic!

P.S. Poate stii din recomandarile apostolilor, care este modelul feminin recomandat pt crestini.

YOGHINUL
2006-11-17 09:53:15

A 5-a dimensiune

Traim in 4 dimensiuni, 3 dimensiuni spatiale si una temporala.

Teroia Superstringurilor si dimensiuea Kaluza-Klein:
A 5-a dimensiune nu este vizibila pentru ca este foarte mica, fiecare punct in 4-d spatiu-timp este inlocuita de un cerc cu raza de 10(-33) cm(Planck length).

Sunt oameni care pot misca obiecte fara sa le atinga.
Obiectele nu pot fi mutate cu energia dintr-o dimensiune Kaluza Klein, ori cu unde gravitationale, ori cu unde mentale.
Explicatia mea este ca avem o alta "parte a corpului" in a 5-a dimensiune ce nu este de tipul Kaluza Klein.
Deci rezulta ca teoria Superstringurilor (cu Unificarea facuta) nu este corecta.

Telekinezia:
Solutia cu dematerializare din filme SF nu este posibila datorita "Relatiilor de imprecizie" ale lui Heisenberg.

Explicatia mea este ca obiectul trece in a 5-a dimensiune( ce nu este de tipul Kaluza Klein) si apare in alt loc.

Romeo2004
2006-11-17 10:31:57

papa Pius al XI sugereaza ca Maica Domnului i-a mintit pe catolici

Romeo2004
2006-11-17 10:50:26

Conform invataturii Bisericii Orodoxe, yoghinii cu "4 dimensiuni" se duc in iad

Cristian G C
2006-11-17 11:11:57

ignorantilor

BOR v-a mentinut intr-o stare totala de confuzie si v-a dus pe un taram al superstitiilor,contrar credintei care este rationala,voi chiar credeti ca lumea asta este facuta la plesneala asa cum va sugereaza judecata voastra?Vedeti doctrina Sfintilor Parinti,doctrina lansata impotriva ereziilor si formata intr-un ambient filosofic,al celui elenist,mai apoi continuata si in mediul roman.Ni se intampla aceste lucruri tocmai pt. ca nu gandim si facem contrar a ceea ce ne spune credinta si ascultam de oameni,care daca ar fi buni s-ar vedea din faptele lor.Tovarasilor vine desconspirarea si urlati de durere,asta nu e nimic grav in comparatie cu judecata lui D-zeu.Mai aveti timp sa va convertiti,sa va recunoasteti pacatele,atunci veti fi curati in fata LUI,pt. oameni sa deveniti exemple de credinta si moralitate.Cititi evanghelia de azi si retineti""...mai bine era pt. acestia sa-si lege o piatra de gat si sa arunce in apa sa moara decat sa traga dupa ei pe acesti micuti... ""D-zeu sa ne ierte!

YOGHINUL
2006-11-17 11:43:33

Credinciosii si Yoghinii

Credinciosii si Yoghinii vad Spiritualitea cum o vedeau oamenii acum citeva mii de ani.

Pacatul lor este ca nu vor sa mai citeasca o carte cu descoperirile stiintifice.
Citeste cartea mea: I AM CREATING GOD

Romeo2004
2006-11-17 12:32:14

Credinciosii si Yoghinii

Romeo2004
2006-11-17 12:55:41

Religia yoga oferita occidentalilor in haine pozitivist-stiintifice

JMJ
2006-11-17 19:48:26

Cand v-o strafulgera Crucea de pe Cer, n-o sa mai ziceti ca-s basme!

Pasajul de ieri citit la bisericile catolice m-a convins si mai bine ca cele scrise in jurnalul Sfintei Faustina, privind aparita Crucii pe cer, sunt adevarate. In Luca 17:20-25, scrie cum Isus a fost intrebat de farisei cum va fi cand va veni Imparatia lui Dumnezeu, El a raspuns ca unii vor spune ca va fi colo, altii dincolo, dar noi sa urmarim "Ca asa cum fulgerul strafulgereaza si lumineaza cerul de la un capat la altul, asa va fi Fiul omului la ziua lui. "For as the lightning flashes and lights up the sky from one side to the other, so will the Son of man be in his day"
Nu regasim asta si mai clar descrisa in profetia Sfintei Maria Faustina? o calugarita poloneza care a murit in timpul invaziei Poloniei in 1938. Profetia a fost scrisa pe 22 feb, 1931, si zice urmatoarele:
· "Domnul mi S-a manifestat astazi, si El mi-a zis: ‘Inainte de a veni ca un Judecator drept, Eu voi veni ca Regele Iertarii (Milei). Inainte de a sosi Ziua Judecatii, va apare un semn in cer si pe pamant. Acest semn va fi Semnul Crucii, si din fiecare rana la mainile Mele si la picioarele Mele va iesi o lumina stralucitoare ce va ilumina intregul pamant pentru cateva minute. Acesta va fi sfarsitul timpului."
De-asemeni o regasim si in descrierea AVERTISMENTULUI profetit de Sf. Fecioara Maria la Garabandal.
Impreuna si cu descrierea de pe situl Garabandal, se completeaza foarte bine:
"Mai intai, un Avertisment pentru Intreaga Lume, care se va petrece pe cer…precum ciocnirea a doua stele care nu vor cadea jos…va ingrozi toata umanitatea indifferent unde se va intampla sa fie la acel timp…va fi foarte scurt, desi pentru noi va parea foarte lung timp…nimeni nu poate sa previna sa nu se intample…Acesta va fi recunoscut ca venind de la Dumnezeu…se va asemana cu o pedeapsa…este menit sa fie o purificare…precum revelatia pacatelor noastre si ce vom simti in inimile noastre va fi mai rau decat tristete (mahnire). Aceasta nu ne va omori, daca vom muri va fi din cauza de ceea ce vom simti datorita emotiilor."
Numai ca zice ca multi vor prefera moartea decat sa treaca prin aceasta experienta. insa pacatele spovedite la preot nu vor fi simtite la momentul Avertismentului.
Dupa aceea va urma un mare Miracol la cca un an, avand ca scop tot convertirea pacatosilor pentru a putea intra in Imparatia lui Dumnezeu, si va fi lasat un SEMN PERAMNENT LA GARABANDAL.
In cartea despre Nostradamus - ultimele revelatii, Peter Lemesurier scrie:
"Intr-adevar, cooperarea dintre spirit si materie - propusa de Cayce - este vitala, iar atlantii au stapanit-o multa vreme,. Ruperea legaturii dintre ele le-a adus distrugerea finala in jurul anului 10.000 i.e.n. Este neindoielnic, o lectie pentru noi toti. Din motive similare, distrugerea ne priveste in ochi si pe noi.
Si totusi, asa cum sugereaza Jeane Dixon, exista speranta chiar si in distrugere. Pentru ca ea este datata in acelasi an cu marea invazie orientala, APARITIA CRUCII PE CERUL DE EST si 'INTERVENTIA DIVINA' care cheama omenirea la unire.
Cu alte cuvinte, distrugand Vechea Ordine, invadatorii vor pregati terenul pentru intemeierea unei ordini complet noua - asa cum spune Mario de Sabato si asa cum sugereaza si profetii ebraici in modul lor incalcit: 'pedepsind pe cel rau', dusmanul va actiona ca un veritabil instrument al lui Dumnezeu. Este curios ca si islamicii sustin acelasi lucru."
Iata deci ca mai multi profeti vorbesc despre aparitia Crucii, iar sfarsitul Timpului a fost anuntat si la Garabandal, dar am descoperit recent ca si Sf. Faustina a scris despre asta. Deci si Isus si Maica Domnului au anuntat-o. Este sfarsitul acestei Ere si inceputul Noii Ordini asa cum o vede Dumnezeu!
Si cum Sf. Fecioara a spus in 1965 ca vor fi numai trei papi pana la sfarsitul Timpului, dar nu sfarsitul lumii, inseamna ca ne putem astepta ca Avertismentul sa se petreaca in orice zi .


Atamild
2006-11-17 21:44:54

Ah, eu privesc spre Dumnezeu.

si fiecare zi, o zi noua!, si sa ma credeti lipsita de imprtanta ca o simpla zi,
Matilda
ps. zi noua


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00684 sec.