Ziua Logo
  14:40, vineri, 22 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-19
alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.165...)
2006-12-19 16:49
Ereticului si altora ca el......

Fie-mi permis sa citez un scurt fragment din volumul intitulat : "Din istoria secreta a celui de-al doilea razboi mondial", volum scris de Gheorghe Buzatu si aparut in Romania, in Bucuresti, in ianuarie1988 la Editura Stiintifica si Enciclopedica.
Volumul m-a costat atunci 43 de lei, scump, da, si l-am gasit ratacit intr-un raft al unei librarii din Targoviste intr-o deplasare.

Fagmentul se gaseste la pagina 302 la alineatul al doisprezecelea.

" Ca urmare a violarii prevederilor si spiritului acestuia (este vorba de armistitiul semnat cu URSS - nota mea), Romania a fost ocupata de numeroase trupe rusesti, A FOST IMPUS UN REGIM COMUNIST, poverile financiare au fost in realitate mai mult decat triplate, toate resursele economice ale Romaniei au intrat sub control sovietic, etc."

Istorie scrisa sub Ceausescu Ereticule si dupa cum vezi comunistii au calcat totul in picioare, chiar si prevederile unui armistitiu semnat si asumat de ambele parti.
Caut sa citez numai din scrieri aparute in comunism, exact cum a facut si fostul agent GRU A. Suvorov (iertata fie-mi apropierea pe care o fac fata de dansul), cel care si-a scris cartile numai dupa articole si lucrari aparute oficial, lucrari ale unor generali, maresali sau ale altor oameni de factura militara sau politica din URSS participanti la al doilea macel mondial.
De ce caut numai citate din asemenea carti ? Pentru ca numai asa pot arata unor comunisti raul facut de comunisti, ii combat exact cu scrierile aprobate si aparute pe vremea lor.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00641 sec.