Ziua Logo
  06:26, joi, 28 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2006-12-13
aron1 din reikyavik (...@yahoo.com, IP: 212.143.24...)
2006-12-13 11:39
Pt KATTY despre cuptoare

"Pui titlul despre cuptoare si vorbesti despre gazare. N-ai demonstrat nimic. Camerele alea trebuiau deschise si evacuate de cadavre. Cind se deschideau camerele gazul ala nu era periculos pentru cei ce faceau evacuarile cit si pentru cei ce supravegheau operatiile de evacuare? Aerisirea nu cerea timp? Patriot a pus intrebarea cu ce combustibil s-au ars atitea cadavre in perioada de razboi cind Germania nu mai avea combustibil pentru trasporturile necesare pentru front? Unde a disparut cenusaa miloane de oameni.?? Imprejurimile ar fi trebuit sa poarte urme de la cenusa imprastiata. De ce ar fi fost germanii interesati sa-si omoare forta de munca gratuita cind ducea penurie? Cu ce au transportat germanii milioane de oameni spre lagarele de concentrare cind ei aveau inca de la mijlocul razboiului prebleme cu transportul si ce au facut aliatii pentru a sabota reteaua de transport a Germaniei? Iata doar citeva intrebari la care ar trebui sa se raspunda, intrebari pur tehnice.

Lumea nu si-ar pune atitea intrebari daca n-ar fi fixatia unora pentru cifra de 6 miloane. Ar fi fost de ajuns si a zecea parte pentru a fi genocid si crima impotriva umanitatii. "


RASPUNS:

1.Cele mentionate de mine in mesajul pt Patriot sint departe de a fi o demonstratie! Mai curind o invitatie pt cunosterea faptelor asa cum au fost, fara ura si partinire.
2. Am sa incerc sa raspund la intrebarile puse deoarece nu sint dificile, desi nu e specialitatea mea studiul Holocaustului nu ma erijez in specialist, am aceleasi surse care le are oricine dintre noi - documentare si marturii ale celor care au trait lucrurile lla televiziune si carti, sint mirat pt ca lucrurile le credeam arhicunoscute:
3. Asa este, gazul Zyclon B avea un efect limitat in timp, operatorii priveau printr-un orificiu ca la usa ca victimele si-au dat ultima suflare, asteptau citeva minute, apoi deschideau usile si aveau de evacuat un bloc de cadavre inlantuite. Majoritatea celor care faceau aceasta munca erau tot evrei care primeau mici avantaje la hrana sub pedeapsa cu moartea in caz de divulgare a secretului, supravietuitorii au tinut ascuns si astazi acest lucru, din rusine, multi au devenit dupa eliberare pacienti ai institutelor de psihiatrie.
4. Nu cunosc cu ce combustibil functionau cuptoarele unde se ardeau cadavrele, dar precis ca nu cu acelasi cu care functionau tancurile si aviatia germana, dar functionau, si inca eficient, au ramas marturii si martori. Cenusa dupa cum stiti este cel mai usor de raspindit, martorii relateaza ca furnalele raspindeau "miros dulceag" (cel de cadavru uman) la mare distanta.
5. Cei din lagarele de exterminare nu produceau nimic. Chiar si evreii din getourile formate (concentrare care permitea trimiterea in ritm planificat a maselor de oameni in lagare) sa care intr-adevar produceau pt Germania si isi bazau sperantele de viata pe aceasta utilitate au fost si ei evacuati in aceasi directie. Nu logica economica domina in chestiunea evreilor ci ideologia . Va mai pot oferi trei exemple nelegate de evrei: armata generalului Vlasov in conditii disperate dezerteaza cu totul si se preda nemtilor si se ofera sa lupte de partea germana contra regimului stalinist; Hitler nu a admis asta niciodata, slavii nu aveau ce cauta nici in calitate de colaboratori la victoria germana, destinul lor era numai sa fie scalvi; timp de 1000 de zile o armata germana formidabila a tinut sub incercuire orasul Leningrad chiar si cind pe celelte sectoare ale frontului armata germana se lupta disperat sa mentina liniile; iar cel mai celebru- incapatinarea lui Hitler la Stalingrad numai pt a lovi in prestigiul conferit de numele orasului.
4. Asa este si cu trenurile, aveti dreptate- armata germana avea de transportat materiale de razboi si mii de raniti - dar a alocat consecvent mii de transporturi pt cei destinati lagarelor de exterminare in mod consecvent. Va relatez si un exemplu: in aprilie 1944!! harnicul responsabil cu "problema" evreiasca din Ungaria concentreaza din proprie initiativa evreii din nordul Transilvaniei dar nu stie ce sa faca cu ei, telefoneaza lui Eichman si ii spune ca ii are pregatiti "ce fac cu ei, ii luati sau nu-i mai luati ?" " Ii luam, cum sa nu-i luam draga prietene - a fost raspusul - chiar luna asta voi face toate demersurile ca sa avem trenurile disponibile"
5. Aliatii au lovit caile ferate dar din si pt considerente militare nu pt evrei genocidul era cunoscut de putini si oricum ar fi fost numai o povara in plus pt armatele aliate solicitate si asa. Staul major al aviatiei americane pastreaza fotografiile aeriene facute deasupra lagareleo de extermianre, se vad cosurile crematoriilor se vad oamenii se vad baracile, avioanele americane decolau de la bazele din Italia si treceau cu misiuni8 de bombardament in Germania nici o bomba nu a cazut la Auschwitz, detinutii le vedeau sperau, dar pilotii aveau alte misuni . Chiar am vazut la televizor unul din acesti piloti care cu atita parere de rau spunea ca daca ar fi putut....
O intilnire interesant a avut loc in 1944 intre un reprezentant la congresului evreiesc si o oficialitate germana pt a salva evreii din lagare contra mita. Generalul german a cerut in schimb ca evreii sa opreasca intiti bombardamentele aliate asupra Berlinului! Pina intr-atit erau de convinsi ca evreii stapinesc lumea si inclusiv statul major aviatiei aliate. Reprezentantul evreu a ramas stupefiat si circa inca un milion de oameni au fost exterminati in continuare.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00744 sec.