Ziua Logo
  15:02, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-11-22

Comentarii: 54, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Ratacitul
2006-11-22 00:33:22

Sper ca nu cu d'astea aveti de gand sa anulati contractul ca platiti despagubiri cat nu face

Mai tata, un contract este rezultatul negocierii intre parti, nu vointa unuia, cum isi inchipuie unii nostalgici. Solicitarea partii austriece este legitima; prevederea din contract, de asemenea. Pe scurt, austriecii au spus: stim ca aveti un consiliu al concurentei si nu vrem sa ne trezim, dupa ce am dat banii, blocati de acesta. Asa ca depunem documentatia inainte si daca Raspunsul CC este pozitiv, mergem inainte, daca nu, nu. Romanii au acceptat (nu e nimic nenatural aici). Unde-i tradarea, ca nu ma prind? Unde-i traficul de influenta, ca nu ma prind? Si de cand un contract nu poate cuprinde clauze conditionale de raspunsul unor autoritati, ca iar nu ma prind?
----------

"Trafic de influenta

Art. 3.1.1, litera (g), din Capitolul "Conditii pentru Pre-Finalizare" prevede: "primirea de catre Cumparator a unei Autorizari Satisfacatoare a Consiliului Concurentei aproband operatiunea de concentrare economica rezultata in urma Tranzactiilor Avute in Vedere".

Cu alte cuvinte, Ministerul Economiei si Comertului (MEC) se obliga sa influenteze Consiliul Concurentei, care este o institutie autonoma, nu se afla in subordinea Guvernului si, cu atat mai putin a MEC, sa avizeze, practic, acest contract de vanzare-cumparare. Dupa cum arata acest paragraf din contract, asistam, parca, la angajamentul unui minister de a face trafic de influenta in favoarea OMV. Un contract nu poate cuprinde asemenea clauze, fiind lovit de nulitate, potrivit Codului Civil si Constitutiei."

lysias
2006-11-22 00:35:46

criza institutiilor statului

E clar ca institutiile statului au functionat pana cel putin in 2004 la ordin. E clar ca erau incapabile sa functioneze independent si sa-si asume statutul juridic pe care-l aveau. Nici acum nu suntem cu mult mai departe. In continuare institutiile statului asteapta sa vina ordin de sus, nu fac aproape nimic din proprie initiativa, sunt cu totul incapabile de a functiona intr-un regim liber. Ele sunt executante ale Statului si nu servante sau exponente ale societatii. Din pacate. Ne place sau nu, avem o mentalitate si o structura statala profunda de tip asiatic.

Ratacitul
2006-11-22 00:53:21

Re: criza institutiilor statului

Foaie verde violina, hai sa scriem o postare ca rima a ramas in apa!

La 2006-11-22 00:35:46, lysias a scris:

> E clar ca institutiile statului au functionat pana cel putin in 2004
> la ordin. E clar ca erau incapabile sa functioneze independent si
> sa-si asume statutul juridic pe care-l aveau. Nici acum nu suntem cu
> mult mai departe. In continuare institutiile statului asteapta sa vina
> ordin de sus, nu fac aproape nimic din proprie initiativa, sunt cu
> totul incapabile de a functiona intr-un regim liber. Ele sunt
> executante ale Statului si nu servante sau exponente ale societatii.
> Din pacate. Ne place sau nu, avem o mentalitate si o structura statala
> profunda de tip asiatic.
>

candyman
2006-11-22 01:36:58

PNTCD lupta pentru Romania!

Cum mai pot exista oameni care sa acorde credibilitate unor partide care au tradat poporul roman, iar pe partidul a carui intentii au fost pentru Romania si pentru romani, sa il "omoare" cu fiecare ocazie!!??

cosor ion
2006-11-22 02:58:46

siguranta nationala

daca aceste contracte nu au respectat legea,daca s-a luat spaga,daca totul a fost un fals,atunci de ce sa ne fie frica daca-l revocam,cineva trebuie sa plateasca pentru aceasta frauda.parca in constitutie se spune ca bogatiile de sub pamint sunt ale statului si nu pot fi vindute si mai ales pe nimic pentru tara si pe mari comisioane pentru vinzator..ul de tara

Perry
2006-11-22 05:17:26

Re: siguranta nationala

Reader
2006-11-22 05:39:11

un raspuns posibil

Opinia mea :
Petrom a fost companie de stat pana la semnarea contractului de privatizare cu OMV. Nu stiu daca au adus sau nu bani la buget cat au fost companie de stat, dar cert este ca s-au dat niste tunuri infioratoare de catre lupisorii autohtoni in dauna mioritelor ... toti cei care au lucrat in sistemul de stat stiu metoda : balante in rosu, cheltuieli mari, benzinarii ruginite cumparate de Petrom la preturi incredibile, etc.
Se pare ca dupa privatizare austriecii au bagat ceva bani la bugetul de stat.
Preturile cresteau si daca nu veneau austriecii, deci acum dupa privatizare putem sa-i invinovatim pe austrieci sau americani ca 'uite cresc preturile..' si exista o conspiratie a fortelor oculte contra Romaniei etc., da' cum dracu ca Parlamentul Romaniei a ratificat contractul de privatizare, deci mai lasati-o dracului tovarasi ...
Citand din articol "Puterea din 2004 a semnat ca nu va promova privatizarea Petrom in SUA " deduc ca puterea actuala ( care merge pe mana SUA ) condamna puterea din 2004 ( care a mers pe mana UE ), deci practic vor doar sa schimbe patronul, nu sa mentina compania Petrom romaneasca.
Dupa mine, Statul Roman trebuia sa pastreze minim 51 % din actiuni la toate companiile din domeniul resurselor naturale si telecomunicatiilor, ramanand doar ca managementul sa fie efectuat de catre straini.

Reader
2006-11-22 05:49:34

intrebare


V-am trimis un comentariu inainte si nu apare in lista.

gogunedumeritul
2006-11-22 07:09:13

OMV.......etc

Mare este gradina lui Dumnezeu......!!!!????
un batran asezat la coada la CEC sa-si ia pensia (dupa 40 de ani de munca in fabrica) mi-a soptit la ureche:

- Daca tii cu americanii esti impotriva Romaniei....!!!!????
- Daca tii cu europenii esti impotriva Romaniei....!!!???
- Daca tii cu Romania esti ... nationalist....!!!????

bietul roman.......!!!!????

curca
2006-11-22 07:35:15

ROMANIA PRIVATIZATA

Vor vinde tara pe bucati,cea mai ramas.Toate privatizarile au fost frauduloase,asa gasim capitalistii de astazi.Justitie nu avem,partidele sunt o sleahta de profitori,parlamentul interesat doar de interesele propri.HALAL DEMOCRATIE.Pt.ca speranta moare ultima ,poate acum justitia sa se sesizeze si sa remodeleze viitorul ROMANIEI.

doctorul
2006-11-22 07:44:26

Marea tradare

Nastase "NUMAI PENTRU ASTA"ar trebui condamnat.Dar fara suspendare !

eugen chicioreanu
2006-11-22 08:49:58

Re: un raspuns posibil

CORECT Domnule. Este un punct de vedere la care multi nu se gandesc.... si mai e o problema: in strainatate romanii muncesc de crapa. Oare nu managmentul autohton e de vina????

ionion
2006-11-22 09:00:06

"MAREA TRADARE", "MAREA TRADARE" ...

veti impresia ca a fost pe de-a moaca ?
Ia urmariti cine beneficiaza astazi de seruri in Tyrol gratuite
sau cine continua calatoria de la Viena-Scwechat in jurul lumii
tot gratuit ?
Militia....pardon Politia sa faca cercetari !
Ce coincidenta...si Timofte Radu tot in Austria a invatat sa schieze !
A tradat a tradat ! Si ce daca ?

acv99
2006-11-22 09:01:55

Pentru RATACITU

Daca consideri ca este legala tranzactia este bine sa te cauti unde trebuie cum sa fie traficul de influenta legal ,daca austrieci sitiau ca le este frica de consilul concurentei inseamna ca aveau ceva pe constinta.Pe de alta parte ce inseamna asta ei fac (omv)ilegalitati ,in urma caruia obtin profituri foarte mari ,dupa care ,constituim un fond de sprijin pentru compensarea pretului gazului,este foarte bine,dar asta poate semnifica si altceva ,adica le-am dat mita psd si acum sub acoperirea fondului mai dau odata mita,doar cine stie cum sunt cheltuiti bani din fond este o lege care sa reglementeze redistribuirea banilor.Si de ce pe bunul nostru vine omv si face acte de caritate poporului roman.Asta spun eu este o mare PORCARIE.RUSINE<RUSINE .

Isidor Livia
2006-11-22 09:34:53

O mie de vorbe doi bani nu fac!

sandu
2006-11-22 09:48:04

Pe cine incriminati ?

Articolul ar trebui sa ni se prezinte clar in primul rand numele persoanelor care au negociat si semnat contractul. Se creaza, premeditat, sentimentul ca actuala guvernare este ccea care l-a perfectat. Probabil ca autorii articolului considera problema suficient de notorie ca sa nu reia discutiile despre indivizii implicati in comiterea "tradarii" dar utila pentru a mai da odata in Basescu.
Anonimii autori ai operatiei sunt considerati prea putun importanti, posibilitatile de a se repara ceva ignorate, caile de atac neanalizate.
Suntem martorii urmatorului paradox: ise reproseaza lui Basescu interventiile repetate in treburile guvernului si in acelasi timp este acuzat ca nu intervine. Daca ar trebui sa ne luam dupa logica autorilor, vinovati sunt Iliescu pentruca s-a semnat contractul si Basescu pentruca nu ia masuri.
Observ ca, in general, se pretind de la Basescu actiuni de neimaginat la Iliescu.

bogos ion gheorghe
2006-11-22 09:58:07

Traiasca PSD

Dupa cum se vede PSD-ul e plin de patrioti.

Isidor Livia
2006-11-22 09:58:43

O mie de vorbe doi bani nu fac!

gygy
2006-11-22 09:59:28

petrom

unde e vestita si nepretuita societate civila; a amutit? sau averea romanilor nu face obiectul preocuparilor acestor filozofi?

sorge
2006-11-22 10:01:16

rimember

Acum vreo luna mi ati refuzat o parere si propunere despre Guse si rusi si atragerea surselor si resurselor energetice ale tarii in directii diametral opuse intereselor tarii ,ca sa ma exprim moderat.Pacat ca macar acum nu raspundeti.

Marinele Serban
2006-11-22 10:40:11

Gaz pe foc si tot nu ne urnim

Ne-am ars si ne ardem de 17 ani. Si nimic nu invatam. Am prieteni in Italia, in Franta, in Anglia si in Irlanda. Discutam pe forumuri si toti se crucesc cand afla in ce conditii economice traim. Si ne invinovatesc pentru ca suntem, ca cetateni, atat de inerti. Bineinteles ca si ei sunt nemultumiti pentru deciziile guvernelor lor, bineinteles ca nicio putere din lume nu e cu aura de sfant deasupra capului. Insa toti sunt de acord ca asa ceva nu ar fi de acceptat in tarile lor. Traiul decent le este asigurat. Iar la ei traiul decent inseamna acoperirea, fara dificultati, a cheltuielilor, hranei, sanatatii. Pai te crucesti. A venit prietena mea din Italia, unde a lucrat o perioada si mi-a aratat , pe foaie, cam ce facea cu 800 de euro acolo si ce a facut cu ei aici. Din 800 de euro, 150 era chiria si de 100 hrana, distractia. 500, la ciorap. A venit aici si fara 400 pe luna nu se descurca. Si fara mofturi. Fir-ar a dracului de treaba! Mai am un an de facultate si ma duc sa curat strazile in Italia. Mediile mele de 8,9 si 10 nu conteaza. Ca scriu si am fost premiata de "oficialitati", nu conteaza...O sa iau drumu' pribegiei, ca multi alti romani. Si nu neaparat pentru ca nu am cu ce trai, ci pentru ca m-am saturat de Romania. L-am ponegrit pe Gherman.
Contractul asta a pus "gaz pe foc". Ce ne mai asteapta? Ce descoperiri ne mai asteapta?

mik
2006-11-22 10:46:07

ESECURI IN PRIVATIZARE

la timpul respectiv a fost prezentata ca o privatizare de succes.vedem cu totii ca acesti conducatori sunt manati numai de interese personale , obtinute pe cai necinstite. O alta privatizare de succes a fost cea de la MFA Mizil unde un deputat isi insuseste actiunile si dividendele fara sa plateasca, singurele argumente fiind pozitia de deputat ,si sprijinul acordat de institutiile statului care raspund la solicitarile necinstite ale acestui deputat. Chiar si ziarul ZIUA a publicat articole defaimatoare la adresa mea fara sa-mi ceara un punct de vedere asa cum ar fi fost cinstit. Cred ca s-a procedat asa pt. ca stiti ca sunt un om simplu si nu pot lupta cu o asemenea MAFIE. vA PLACE TOTUSI SA SERVITI SI INTERESE OBSCURE NU NUMAI SA LUATI POZITIE FATA DE NECINSTE

belean
2006-11-22 11:00:33

INTERESANTA MINTEA ROMANULUI CEA DE URMA

Intr-un comentariu se spune ca romanii muncesc afara de crapa. Sigur ca o fac in conditiile unui management performant lucru de care nu poate fi invinuit managementul autohton. Frumos titlul articolului problema este ca ar fi trebuit trecut la plural si astfel vom defini situatia tarii. Ultimii care trebuie condamnati sunt austriecii care din cate se spune ne-au cam avut pana in 1918. Au stiut unde si cand sa loveasca caci fara complicitatile interne nu puteau razbi.Situatia este un lant vicios fara veriga slaba pentru ca nu putem sa ne conducem eficient si onest dar si cand cedam suveranitatea cerem spert dar directionat in buzunar personal. Atata vreme cat nimeni dintre tunargii nu a ajuns in situatia de a avea drept de vizita si pachet toate sunt vorbe la un pahar. Iar faza cu securitatea energetica este o gaselnita de a masura dupa ce odata am taiat. Se vorbeste pe la colturi ca altii masoara de zece ori si taie o data. Intrebare idioata de ajutor :Oare de ce sistemul cadastral si publicitaea imobiliara din unele zone isi are originea la Viena ?

ion din ardeal
2006-11-22 11:06:17

Re: PNTCD lupta pentru Romania!

ion din ardeal
2006-11-22 11:12:08

Re: PNTCD lupta pentru Romania!

tomi01_2000
2006-11-22 11:25:52

se pare ca nu prea sunteti de acord cu toate opiniile

oare de ce?
presa nu este a patra putere in stat?
conform principiilor democratice -comuniste nu il puteti defaima sau acuza in vreun fel pe seful statului ... care este un mediator conform Constitutiei Romaniei care este o republica semi-prezidentiala ... iar puterea statului apartine cetatenilor ...

si pe langa toate astea DNA, PNA, etcetera tre' sa isi faca treaba !
... asemeni si presa!

tomi01_2000
2006-11-22 11:30:02

si daca nu presedintele tre' sa faca principalele miscari ....

atunci le vor face cetatenii .. gloata sau mamaliga romaneasca asa cum zic "alesii" de vita aleasa ....

Basescu inca inchide ochii la multe faradelegi ... si pentru asta e unul din vinovatii principali ai vietii chinuite pe care o duc multi ..... si uneori si eu printre ei (pentru ca si eu uneori am nevoie de mancare, caldura, apa) ..

aqvamineral
2006-11-22 12:37:33

PSD = D.A.

NU exista nici o diferenta intre partide, fie PSD, PD, PNL, PRM....s.a.m.d.
Daca e sa se intample ceva, se intampla atunci cand nu cad la pace. Se acopera unii pe altii, se santajeaza unii pe altii. A bagat cineva la parnaie macar UN mare corupt? Fiecare tipa ca la X partid sunt jdemii de corupti, eh, odata ajunsi la putere nu fac ABSOLUT nimic pt ai vedea dupa gratii. Asa ca si in cazul acesta, daca e sa se intample ceva....( ceea ce eu unul nu cred ) este pt ca nu cad de acord asupra pretului.
Eu de logoree sunt satul. Fapte fratilor, ca la vorbe se pricepe si mamaia care vinde morcovi in piata.

Romeo2004
2006-11-22 12:53:47

Austria+OMV complice la jaf si la coruptie ?

>Art. 4.1.5 din Capitolul "Dreptul de a vinde. Cooperare in cadrul Ofertei
>Publice" prevede ca "Vanzatorul nu va cauta sa promoveze o Oferta Publica in
>Statele Unite ale Americii sau sa obtina cotarea Societatii la o bursa de valori
>din Statele Unite ale Americii fara aprobarea prealabila a Cumparatorului si a
>Societatii".

>Potrivit Constitutiei, statul are obligatia de a apara interesul national in >domeniul economic

Daca se demonstreaza cu argumente juridice ca partenerul austriac a fortat clauze contractuale care contravin Constitutiei, ramane ca in decursul istoriei, cand va avea posibilitatea, poporul roman sa-si recupereze daunele care i-au fost aduse, + penalizarile actualizate.

La fel cum statul roman a platit suedezilor penalizari pentru un imprumut de acum 60 de ani, la fel si austriecii etc, se vor supune acelorasi reguli.
Va fi o situatie similara cu tezaurul, cu Basarabia si Bucovina, etc.

Romeo2004
2006-11-22 13:10:46

Re: PNTCD lupta pentru Romania! Consecintele privatizarilor PNTcd.

PNTcd sa-si aduca aminte de privatizarile ROMCIM, RomTelecom, Tepro, Hotel Bucuresti, Sidelurgica Resita, IAS-urile din Oltenia care si-au exportat pe nimic, prin FPS-ul lui Muresan tractoarele si combinele lui ceausescu in Ungaria lasandu-i pe tarani la propriu in sapa de lemn.

Un paradox al privatizarilor initiate de PNTcd:
Romania are cele mai mici preturi din UE la terenuri, cimentul e produs la cele mai mici salarii din UE pt muncitori, curentul subventionat este la cele mai mici preturi din UE, muncitorii construcori cei mai prost platiti din UE.
Cu toate acestea pretul apartamentului: 1000 euro/mp cel mai mare din UE. (in Ungaria doar 500 euro).

Cunosc familii tinere care lucrau in domeniul IT care AU FOST NEVOITE SA PLECE IN AMERICA, deoarece aici nu ar fi reusit sa-si cumpere un apartament, in coditiile in care aveau copii de crescut.

Daca nici cu IT nu-ti mai poti cumpara un apartament, atunci ce munca trebuie sa prestezi pt a locui macar "la bloc", in conditiile in care nu furi si "nici nu ai o afacere" ?

PS: In aceleasi conditii prin 2001, pretul cimentului in Romania era DE TREI ORI MAI MARE decat in UE.
Romania, producea ciment pe care il vindea de trei ori mai ieftin in UE decat pe piata interna.

Domnii Sorin Dumitru si Ioan Avram Muresan nu au sa-si faca nici un repros ?

Anton Stan
2006-11-22 13:11:01

Marea Tradare

Odata incheiate contractele cred ca numai niste iresponsabili cred ca vor fi desfiintate. Cine mai credeti ca vrea sa aiba cu voi contracte cind ce faceti azi miine este sau se vrea anulat. asa ca cascati ochii innainte si nu dupa.

Giculica zbanghiul-turbat
2006-11-22 13:16:53

Vinovatii sa fie bagati fiecare 20 de ani la inchisoare si sa li se confiste averile! E vorba de

tradare!

Giculica zbanghiul-turbat
2006-11-22 13:25:23

Re: O mie de vorbe doi bani nu fac! / Asa-i!

Giculica zbanghiul-turbat
2006-11-22 13:28:58

Re: Marea tradare / Asa-i!

DanBruma
2006-11-22 13:32:58

Re: Vinovatii sa fie bagati fiecare 20 de ani la inchisoare si sa li se confiste averile! E vorba de

Marinele Serban
2006-11-22 14:29:45

Greve, greve , greve

mik
2006-11-22 14:38:31

RASPUNS PT ROMEO 2004

Daca vrea cineva sa cumpere un apartament nu trebuie sa piarda timpul cu munca. Eu zic sa se duca la deputatul Sireteanu si ii arata el cum se face rost de bani. Adica. Gaseste o firma care merge bine - face o fima capuse - cand ii trebuie bani incepe munca grea. Adica - trebuie gandit bine cate sute de milioane trebuiesc - scrisul facturii (care pt. unii parlamentari deficitari la studii) poate cere o concentrare maxima - asteptare 1-2 zile pana intra banii in cot. Nu ma crezi? Atunci vezi dosarul nr.10888 -Curtea Suprema de Justitie sectia penala.Alesul neamului a incasat bani cu nemiluita si nu transpira de loc pt. ca munca fizica nu presteaza iar pt alta nu are pregatire. Vezi la ce e bun PARLAMENTUL? da bani fara munca.

Arogantu'
2006-11-22 14:45:11

Marea sfeteriseala !

Jupine - lac sa fie, ca broaste se afla !
Dar ia de te intreaba, rogu-te: cine va mai avea curaj sa incheie asemenea "contracte" cu un reprezentant al statului roman ?! Aud ?!
Cind stii ca in tara lui Papura-Voda poti incheia asemenea contracte - bineinteles ca faci pe dracu-n patru sa cistigi. Dai si cit nu face (vorba sa fie) !
Asa ca - e cu dus-intors !

La 2006-11-22 13:11:01, Anton Stan a scris:

> Odata incheiate contractele cred ca numai niste iresponsabili cred ca
> vor fi desfiintate. Cine mai credeti ca vrea sa aiba cu voi contracte
> cind ce faceti azi miine este sau se vrea anulat. asa ca cascati ochii
> innainte si nu dupa.
>

alwis46
2006-11-22 14:45:15

Re: Marea Tradare

Ce vorbesti dom'le ?
Pai daca nu respecti anumite clauze contractuale, de exemplu cele legate de investitii cum este cazul la OMV-Petrom unde nu s-a cheltuit macar o para, un onlic, un firfiric ceva, contractul este caduc fara nici un efort, cade singur.
Daca matale acolo in Jermanica aia contractezi cu un furnizor de energie electrica energie d-asta la 220 V si 50 Hz iar flacaii ti-o dau cu tensiunea si frecventa fluctuanta si incep sa ti se arda echipamentele ce faci ? Stai ca la bariera sau denunti contractul ?
Stii care este problema ? In toate contractele se trec clauze de reziliere.
La asta cu OMV-Petrom, vorba romanului, canci clauze d-astea, ba partea romana a acceptat sa plateasca penalizari babane, mergand pana la valoarea contractului de concesiune de 1,2 miliarde euro, doar pentru faptul ca ar divulga vreo prevedere, oricare, din contract.
Dupa mintea matale, cat de normala este o practica d-asta ?


La 2006-11-22 13:11:01, Anton Stan a scris:

> Odata incheiate contractele cred ca numai niste iresponsabili cred ca
> vor fi desfiintate. Cine mai credeti ca vrea sa aiba cu voi contracte
> cind ce faceti azi miine este sau se vrea anulat. asa ca cascati ochii
> innainte si nu dupa.
>

bazileus
2006-11-22 14:57:58

Re: INTERESANTA MINTEA ROMANULUI CEA DE URMA

Tzepelica
2006-11-22 15:21:16

Adica ...matusa Tamara era, de fapt, matusa...Helga!

Acum ne-am lamurit, ca nu prea se lega numele ala slav cu purcoiul de bani.
Oricum, daca socotim doar 1% din valoarea contractului, ne apropiem de pretul tradarii.
Sigur, nu toti banii au ajuns intr-un singur buzunar.
S-a mai construit, pe ici-colo (la Azuga, de ex.), s-a mai finantat un partid etc., adica toata lumea si-a umplut burdihanul, ragaind multumita.
Bineinteles, conform uzantelor bastinashe, toti cei implicati au trecut pe la ...Nufarul.
"Afacerea" se ingroapa, prin urmare, langa Bancorex, Banca Agricola, FNI samd.
Amin!
PS
Privatizati, baieti, privatizati...da` numai ce e rentabil (distributiile de electricitate/gaze, de ex.) si lasati statului doar "mortii".

PANTAGRUEL
2006-11-22 15:28:57

Domnilor asa se fac afacerile,mai usor cu tradarea

daca banii s-ar face cu intentii bune toti am fi muritori de foame.Caci nu suntem chinezi dlor sa muncim pe un pumn de orez.Noua ne trebuie porcul in ograda.Niciodata nu pot sa uit fata clasei muncitoare cind prindea salam si unt la coada.Parca ar fi prins pe Lenin de picior si ce li se mai ascutea minia proletara la sedintele de partid.

CALUGARUL
2006-11-22 15:35:42

Re: O mie de vorbe doi bani nu fac!

Romeo2004
2006-11-22 16:14:12

Re: PNTCD lupta pentru Romania!

Am incredere in bunele intentii ale domnului Pavelescu, dar a gresit grav cand a ales PNTcd.

Dumnezeu sa-l lumineze si sa-l ajute !

Marinele Serban
2006-11-22 16:54:57

Re: O mie de vorbe doi bani nu fac!

M_D_L
2006-11-22 17:59:13

Clauze anti-americane, pe dracu !

Tot niste evrei sunt in spatele afacerii, chiar daca sediul firmei e la Viena. Conteaza unde ajung banii. Si la Daewoo-Craiova in fata erau coreenii, iar in spate cei de la GM. La fel si la privatizarea Romtelecom au fost folositi grecii, ca paravan, iar in spate s-au aflat tot americanii. Toate aceste escrocherii au fost gandite de un grup restrans de persoane din PDSR (partid finantat de americani).

Ochiul
2006-11-22 18:15:31

Decind trebuie sa ne intereseze...

interesele americane???
Zau, parca Ziua nu ar fii ziar romanesc.... ci american Sau mai bine zis platit din America.
Ce nu inteleg, este daca ai un aliat militar trebuie sa te pleci pina la pamant intr-un act de total servilism??????
Romania trebuie sa-si apere propiile interese... nu cele americane. Americanii stiu ei cum sa si le apere pe ale lor. Puteti fii siguri de asta.
De cind clauzele unui contract semnat in Romania cu o companie Europeana trebuie sa avantajeze America??????
Roamania intra in UE nu in Organizatia statelor din America de Nord.
Deci trebuie sa avantajeze tarile din Europa dar in nici un caz sa dezavantajeze ROMANIA.

nok
2006-11-22 18:56:26

ratacitul

bai tata esti ratacit de tot sau esti vreo unul care ai avut vreon profit din acest contract

nok
2006-11-22 19:07:13

acv99

nu trebuia sa -i mai dai exp. ratacitului pt. ca se vede dupa nume ce poate spune.
sunt de acord cu tine si cu toti cei ce condamna acest contract.

nok
2006-11-22 19:23:44

ZIARUL ZIUA

VA felicit pentru articolul de azi si sper sa scrieti despre acest cotract pina cind se va intimpla ceva cu el spre binele nostru ixr cei vinovati vor plati. Daca nu cred ca se va uita si va ramine uitat ca atitea altele.

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00904 sec.