Ziua Logo
  00:35, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-12-12
EuroParlamentar din SUA (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2006-12-12 04:07
Programul ALFA

Programul ALFA (Absorbtia Largita a Fondurilor de Aderare), propus de candidatul independent la PE Constantin Timoc, este inspirat dupa unul american (inceput in 1996) de mare succes care a creat mii de locuri de munca bine platite si care este structurat in asa fel incat, experienta arata, previne in mare masura fraudele si pedepseste vinovatii.

Scopul:
Program de creare in Romania a locuri de munca cat mai bine platite din fondurile de dezvoltare pe care le vom primi de la UE.

Structura:
--Faza I va fi un studiu de fezabilitate a unui proiect propus de o firma si va fi finantat cu maximum de 50.000 de euro pe o durata de 6 luni.

--Faza II va consta din realizarea la scara mica a proiectului propus si va fi finantata cu cel mult 1.000.000 de euro pe o durata de 2 ani.

--Faza III va fi o realizare a proiectului propus la scara mare si va fi finantat cu suma necesara finalizarii proiectului pe un timp de 3 ani.

Impactul Social:
--Se vor crea locuri de munca bine platite; astfel cetatenii nostrii nu vor pleca sa lucreze in strainatate si vom pastra oamenii bine pregatiti in Romania

--Va creste contributia la fondul de pensii si astfel va fi posibila marirea acestora

--Va creste nivelul de trai si a serviciilor sociale si medicale

--Va creste puterea de cumparare a cetatenilor

--Vom fi mai competitivi pe piata mondiala

Programul propus mai sus este inspirat dupa un progaram american care se numeste SBIR (Small Business Innovation Research). Detaliile programului ALFA sunt prezentat pe site-ul Timoc din Romania.

Constantin Timoc lucreaza cu NASA prin contracte SBIR de 20 de ani si este proprietarul unei firme din Pasadena cu filiala in Timisoara din 1989.


« Rezultatele cautarii

     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00675 sec.