Ziua Logo
  12:11, vineri, 22 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-13
Dan Ottiger Dumitrescu din Fribourg (Elvetia) (...@hotmail.com, IP: 84.227.88...)
2006-12-13 18:49
Augusto Pinochet a smuls Republica Chile din ghearele comunismului

Acesta este motivul major al infernalei campanii de presà orchestratà de peste 30 de ani impotriva Generalului Pinochet. Din 1982, de cand m-am refugiat in Elvetia, am constituit o multime de dosare cu taieturi din ziare occidentale (francofone) care ilustreaza fara nici o posibilitate de a gresi simpatiile nedisimulate ale imensei majoritati a acestei prese pentru iluzoriul "paradis rosu".
Ca jurnalist free lance, am constatat o aversiune organica a acestor scribi - platiti regeste - pentru orice articol care devoaleaza crimele comunismului. O DEZINFORMARE MASIVA SI PERMANENTA a cititorilor occidentali - foarte multi dintre ei NULI in privinta ideologiei comuniste si a metodelor de a o pune in aplicare - a indeplinit macabrul rol de eficace DETERGENT PT. SPALAREA CREIERELOR.
O scriitoare franceza (al carei sot a fost de origine romana), SUZANNE LABIN (decedata in 2001), si-a permis sa scrie (inca) o carte in care denunta crimele comunismului; in paralel, ea a demonstrat cu pertinenta avalansa de insulte abjecte declansata sistematic de o foarte mare parte a mediilor de (dez)informare occidentale impotriva celor ce se impotrivesc (inca) acelei ideologii criminale. Carte sa este intitulata "CHILI, LE CRIME DE RESISTER" (Les Nouvelles Editions Debresse, Paris, 1980, 320 pag.). Autoarea incerca sa explice infiltrarea masiva in Chile a agentilor lui Fidel Castro (ambasada Cubei din Santiago de Chile, numara peste ...200 de "functionari", toti o ...bomboana de baieti!), vizitele dictatorului de la Havana facute prietenului sau Salvador Allende, consecintele tragice ale "guvernarii" acestuia, etc. Dupa publicarea cartii Suzannei Labin, la editura pariziana Debresse au fost primite amenintari (verificate de politie) privind amplasarea de "bombitse" pe cat de mici, pe atat de eficace. Din acel an, Suzanne Labin a fost nevoita sa-si publice cartile pe cont propriu!
Imburghezitii stangii franceze - si nu numai - drogati de "carismul" lui Fidel (Dna Danielle Mitterrand este un exemplu) si "naivitatea" lui Allende, au acces nelimitat in Citadela Dezinformarii Permanente (CDP), distiland cu abilitate mesajele destinate cu precadere creierelor mai putin...incretsite (= lipsite de circumvolutsii suficiente).
O depesa AP ("La Liberte"/Fribourg, Elvetia) din 13.12.06 relateaza ca Generalul Pinochet si-a manifestat dorinta de a fi incinerat - si nu inmormantat -temandu-se ca mormantul va fi profanat de dusmanii sai !!! Din acest punct de vedere, cultul mortilor (Lenin, Stalin & Co, Mao, Deng, etc.) pare sa fie mai actual la Moscova, Peking s.a. decat in Republica Chile.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00620 sec.