Ziua Logo
  10:45, vineri, 22 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-11-24

Comentarii: 14, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

George-Felix
2006-11-23 22:59:42

MinunatExceptional modul de aparare al icoanelor.

Felix

P.S. pentru echipa de IT: e un bug la introducerea comentariilor, intai nu ai loc de subject, apoi nu te lasa sa trimiti fara sa pui subjectul:)) Abia p-orma ai pagina la dispozitie:) Da' merge si asa:))

morkov
2006-11-24 00:04:08

Probabil folositi Opera

Am avut aceeasi problema cu Opera pe Linux. Titlul apare pe Firefox si pe IE (IE6sp1 instalat sub Wine tot pe Linux). Oricum, cert este un bug de scripting, probabil un field care nu este W3C XHTML standard.

Romeo2004
2006-11-24 08:18:52

Consiliul de Stat din Italia a consfintit de fapt APOSTAZIA !

> Cea mai recenta solutie data intr-o situatie asemanatoare a fost pronuntata
>de Consiliul de Stat din Italia (Hotararea nr. 556 din 15 februarie 2006), in
>care s-a statutat ca prezenta crucifixelor in scolile publice nu constituie o
>discriminare fata de non-crestini, ci simbolizeaza in primul rand o traditie
>culturala si nationala", se arata in articolul citat.

Crucea este un simbol religios, care face parte din viata si fiinta crestinului ortodox, si care se indentifica cu invatatura lui Hristos.

A pune traditia culturala mai presus de semnificatia religioasa si mistica, este o forma voalata de apostazie; este o forma de capitulare in fata lui antihrist.
Precedentul este periculos, deoarece dupa aceasta prima capitulare, vor veni inevitabil si celelalte.

Liliac
2006-11-24 08:56:18

Nu e IPF, ci PF, oleaca de atentie

Oleaca de atentie la ce publicati nu strica... Nu exista titlul de Inalt Prea Fericitul la BOR,, cel mai inalt e Prea Fericitul. Al doilea e Inalt Prea Sfintitul. Hai ca nu e greu.

AlterMedia
2006-11-24 10:52:16

www.salvati-icoanele.info

http://www.salvati-icoanele.info

Serlan Dinus
2006-11-24 11:47:25

DACA TESTAMENTUL ROMANILOR de la INCEPUTURI .

AU FOST ICOANELE care ne-au unit in spiritul romanesc si ne-am aliniat ortodoxiei intrand in lupta pt credinta chiar de la schisma crestinilor.
In scoli icoanele sunt chiar ISTORIA ROmanilor si trebuie sa ramana acolo , iar persoanele care sunt suparate de Istoria noastra sa invete in scoli particulare nu scolile statului ROMANIA care este dator sa-si conserve credinta fiitoare

victor81
2006-11-24 15:39:29

Bagati "Popii", in biserica!

Intoleranta religioasa,rasism, xenofobie,habotnicie, fatarnicie si nationalism dus la extrem este "apelul Bisericii Ortodoxe Romane catre "mireni"! Pastratii institutiile statului roman ca institutii laice, si lasati sa functioneze "statul secular roman",si inchideti gura popilor desconpirand trecutul "negru", si "caracterul lor de coloborationisti cu Securitatea".
Dati adevarul pe fata, desconpirand aceata "Sectie Spirituala a Securitatii", ce a fost Biserica Ortodoxa Romana!

dbutnaru
2006-11-24 19:43:33

Cum nu e impunere?

Cum nu e impunere,i-a intrebat cineva pe parinti,s-a votat cumva punerea crucilor pe pereti?
Cum are popa asta nesimtirea sa vorbeasca in numele oamenilor?

the
2006-11-24 20:28:12

Re: Cum nu e impunere?

Nicoll
2006-11-24 21:35:27

ziaristii romani ar trebui sa se informeze inainte sa scrie

Ziaristii romani ar trebui sa se informeze inainte sa scrie, iar daca nu sunt capabili de asa ceva, mai bine sa se reorienteze profesional.

Ar fi trebuit sa se stie ca Franta a interzis prin lege expunerea obiectelor religioase de tot felul in scoli, inainte sa afirmati ca "NICI UN STAT EUROPEAN"...nu a interzis expunerea obiectelor religioase in scoli..

Ori vreti sa prostiti lumea, ceea ce aduce din nou a manipulare a cititorilor romani(manipulare foarte prezenta in presa romaneasca),ori sunteti prosti de-a dreptul! Informati-va frate, cand scrieti...

plongeur.alpin
2006-11-24 23:04:55

Re: ZIARISTII ROMANI;;;;;

In Franta si in Germania au avul loc aceste discutii datorita existentei unei populatii masive musulmane si a unor conflicte ce au avut loc dupa marile atacuri teroriste. Ca atare, pentru a exclude voalul s-a ajuns la discutia excluderilor tuturor simboluri religioase. Nu sunt convins ca a disparut crucea din toate scolile franceze ia landuri din Germania, in frunte cu Bavaria au avut castig de cauza in Justitie si si-au mentinut crucea in scoli. La noi, afara de profesorul fara alte idei, care in fapt a pornit tavalugul, nu au fost sesizari din partea vreunei persoane de alta confesiune, inafara faptului ca sunt minoritari la mic procent. Si o intrebare, ce discrimineaza atunci crucea? Care este subiectul discriminat, fiind lipsa? Cu adevarat filozofica si egalitara actiune!

cosor ion
2006-11-24 23:09:25

Nicoll

nu si-a icoanelor.nu uita Franta este o tara majoritar catolica,asa ca lasa-ne cu minciunile,nu-ti foloseste la nimic si nu confunda obiecte religioase de tot felul,cum afirmi cu icoana.iar daca altii au ramas atei de pe vremea impuscatului,pot urma exemplul lui Zoie Ceausescu.iar tu Victori 81,nu confunda Biserica cu securitatea.Biserica este Biserica,dar deservita de preoti,care in primul rind sunt si ei oameni cu pacatele lor

Lambert
2006-11-24 23:09:31

Re: ziaristii romani ar trebui sa se informeze inainte sa scrie

Ma doare-n cot de ce zice Franta, Franta n-a stat 500 de ani sub stapanire turceasca si nici nu i-au venit bolshevicii pe tancuri de la Moscova.
Asa ca, daca Franta se face in nadragi din cauza catorva niggeri ce n-au pierdut nimic in Paris si imprejurimi, aia-i treaba francezilor.
Franta sa-si puna crucea pe perete si sa interzica mumificarea pustoaicelor musulmane, ca poate asa le-or place si crestinilor sa mai probeasca o fatuca musulmana, ca n-o fi bai. Dar daca n-o vede cum arata, nu poate sa i se ... puna pata pe d-ra si sa mai dilueze untul asta gros musulman din Franta cu ceva sange albastru crestinesc.

Pricepusi pana aici sau trebuie sa ma repet? :-(
Asta sa stii ca-i valabil si pentru fetitele romance de pe la Mamaia si Constanta care lucreaza la barna verticala prin barurile de noapte frecventate de turcaleti... ca pe-ale lor burtici femeiesti le ascund bine, sa nu le parleasca vreun romanas.
Doar muieretul roman este larg la .. ,apoi ce ramane de la ei incercat si nedus la Stambul, sa va ia constantzeanul, nu?
Ca democratie doar intr-o directie iar nu-i bine, noi cedam si ei isi fac deja de cap precum secuii p'acolo. Cruce in clasa si care nu o suporta pe ala-l prelucram si cu usturoi ;-)
Ce a facut Franta este o tampenie, mai simplu era sa dea afarta pe recalcitranti si gata, nu atatea discutii si tocmeli. Cand mata ai voie sa umbli in blugi si cu aparatul d efotografiat atarnat de gat prin Kabul si Mecca, atunci au voie si ale lor imbrobodite in clasa de scoala. Cedezi, cedezi dar nu mai ramane nimic din noi in felul acesta.

Icoane aparate? Aparate de CINE? CUI nu-i plac icoanele? Hai, nume si date concrete, nu asa "se da" si "se cere". Sa vedem sin noi care-s initiatorii tampeniei.

La 2006-11-24 21:35:27, Nicoll a scris:

> Ziaristii romani ar trebui sa se informeze inainte sa scrie, iar daca
> nu sunt capabili de asa ceva, mai bine sa se reorienteze profesional.
>
> Ar fi trebuit sa se stie ca Franta a interzis prin lege expunerea
> obiectelor religioase de tot felul in scoli, inainte sa afirmati ca
> "NICI UN STAT EUROPEAN"...nu a interzis expunerea obiectelor
> religioase in scoli..
>
> Ori vreti sa prostiti lumea, ceea ce aduce din nou a manipulare a
> cititorilor romani(manipulare foarte prezenta in presa romaneasca),ori
> sunteti prosti de-a dreptul! Informati-va frate, cand scrieti...
>

caravelle
2006-11-24 23:31:13

discriminare

Societea romaneasca mai are multe de suferit, ceea ce nu ar trebui sa uite este, ca numai fascistii au scos odoarele sfinte de peste tot din lume, dar pedeapsa lui Dumnezeu ii urmareste si astazi!
caravelle


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00711 sec.