Ziua Logo
  13:24, marti, 26 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-10-11
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 219.134.1...)
2007-10-11 05:12
in tzapa la protzap

ceva eu nu intzeleg

daca imaginile nu sunt trucate, procurorii care au filmat s-au facut vinovatzi de obstructzionarea justitziei intrucat nu au dus flagrantul pana la capat si nu au dovedit ca banii cu adevrat s-au trebzactzionat si nu doart s-au vanturat ca pentru asta nu erta nevoie de arestare de "pus bratzariel pe maini " ci doar de perchezitzie ceea ce era fezabila , doarece asa cum "arogantul" a zis dpdv juiridic colajul de imagine e nul in lipsa probei materiale a banilor respectivi.

Daca se stia ca e o mituire si nu s-a actzionat ...... inseamna ca cei ce au filmat au fost complici la mituire si acum o folosesc in scop de santaj deci dubla infractziuen deci .....Daca daca daca Daca filmuletul e real si i nu manarie
.
In orisice caz Tariceanu tb sa ceara suspendarea lui Remes pe durata anchetei penale si anchetarea simultana a celor ce au organizat filajul si nu au declansat instantaneu procedura judiciara = flagrantul de constatare a efectuarii tranzactziei (pt asta nu era nevoie de acord de la presedentzie ).

Lipsa constatarii compromite filajul si demontreaza complicitatea la mita (repet daca materialul filmat e real) si intentza de santaj deci depmnstreaza ca o organizatie profesionista in interceptari si filaj (sa fie ina de spionaj ) actzioneaza sistematic in scop de santaj pe teritoriul Roimaniei ceea ce n'asa ridica o problema de securiatate netzionale si demontreza indubitabil ca raomanai a ajuns stat mafiot santajist und edomnia legii e inlocuita de domnia santajului si a mitei

Ambele fapte criminale pasibiel de pedepsa .

Acuma doar o intrebare unde apare in chestia asta Chiuariu ?
Unde apare minsitru justitziei ?
A ordonat el fiajul ? NU
A blocat el procedura judiciara ? NU
Deci care e problema cu el .

Problema e ca aparent Remes a pus botul la o nada otravita intinsa de statul politienesc securist santajist a lui Bashinica si acu uremeza sa fie parajit la protzap .

Problema trebuie anchetata in mod serios . pentru ca daca mita nu e certa santajul e real Si trebuie vazut cu fapte daca e o facatura sau e reala si cine a orchetrat santajul si a blocata cu buna stiinta actziunea justitziei .

Indiferent de organizatzia care a organizat filajul (probabil SRI ) ea trebuie urgente sa respunda in fatza legii pentru comportamantul sau de mafiot dovedit . Ascundere si compromitere de probe in scop de santaj ceea ce nu-i asa ne arat adavrata fata a lui a santajistului Basescu.

Pare-se ca batalia intra in faza finala si dupa colegul sau de guvern Remes la protzap urmeaza santajitul sef al tzarii onoratul pres Basescu ,

Hehehe ce numai americani sa aiba Nixon-ul lor pare-se ca si Basescu se grabeste sa ii calce pe urme .

Romeo2004 (...@ratb.ro, IP: 212.93.129...)
2007-10-11 12:56
Re: in tzapa la protzap

La 2007-10-11 05:12:49, laur a scris:

> ceva eu nu intzeleg
>
> daca imaginile nu sunt trucate, procurorii care au filmat s-au facut
> vinovatzi de obstructzionarea justitziei intrucat nu au dus flagrantul
> pana la capat si nu au dovedit ca banii cu adevrat s-au trebzactzionat
> si nu doart s-au vanturat ca pentru asta nu erta nevoie de arestare
> de "pus bratzariel pe maini " ci doar de perchezitzie ceea ce era
> fezabila , doarece asa cum "arogantul" a zis dpdv juiridic colajul de
> imagine e nul in lipsa probei materiale a banilor respectivi.

Argumentarea este justa.

Pe de alta parte daca ministrul justitiei este liberal, in plus ministrul de interne este tot liberal, cu poti sa fii sigur ca ministrul agriculturii (de asemenea liberal) nu va fi avertizat ?

Probabil ca aceasta operatie pe nefinalizata reflecta raportul real de forte din structurile puterii:
serviciile afla de eveniment, il filmeaza, dar nu pot duce flagrantul pana la capat cu ajutorul autoritatilor legale ale statului: justitia si la politia (internele) sunt de partea cealalta a baricadei.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00714 sec.