Ziua Logo
  19:07, duminica, 24 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-12-02

Comentarii: 611, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2009-12-01 21:27:46

AU CREZUT CA ROMANII AU CREIERE SPALATE.S-AU ARS.TARA PULSEAZA ANTICOMUNIST

AU CREZUT CA ROMANII AU CREIERE SPALATE.S-AU ARS.TARA PULSEAZA ANTICOMUNIST
Gutza Tatarascu/Petru Groza si Crin Antonescu/Iliescu-Geoana
Se spune ca istoria nu se repeta,dar aceasta este doar la prima vedere.De multe ori ea se repeta.Tradarea la romani este veche si ceea ce se intampla azi prin tradarea liberalismului si a social-democratiei ne arata ca fata de 1945 nu am evoluat. Dinu Patriciu a preluat si controlul PSD, el fiind chemat sa pregateasca programul de guvernare al mafiei PSD-PNL-UDMR. Bazele noii aliante anti-Basescu, ALIANTA ROMPETROL, au fost puse luni 23 noiembrie, a doua zi dupa alegeri, la sediul fundatiei lui Dinu Patriciu din Capitala. La intalnirea cu oligarhul negru au participat emisarii PSD si PNL, dar si un afacerist. Acestia au fost Adrian Nastase, Theodor Melescanu, respectiv Sorin Rosca Stanescu. Conform lui Melescanu, s-a discutat despre ,,strategia economica,, a noii aliante otravite. ,,Am discutat cu domnul Patriciu cam care ar fi perspectivele in timp, si ma refer aici la strategia economica pe care trebuie sa o punem in aplicare, un program pe economic cu masuri foarte urgente, cum am putea sa le adoptam cat mai repede. Da, am discutat cu Dinu Patriciu ce strategie si program economic sa aplicam pe viitor, este vorba de masuri anti-criza,, a recunoscut Melescanu. La randul sau, Adrian Nastase, cel care i-a dat Petromidia lui Patriciu (2001), si l-a scutit pe oligarh de plata unor datorii de 725 milioane de dolari (2003), transformandu-le in actiuni si amanand cu sapte ani plata lor, a declarat ca si-a vizitat un...prieten. ,,M-am intalnit cu domnul Patriciu pentru ca este un bun prieten de-al meu. A fost o discutie privata, ca intre prieteni (...)Problema este Traian Basescu si trebuie sa-l impiedicam sa ajunga presedinte,,. Dezvaluirea acestei intalniri a fost facuta de Academia Catavencu. UPDATE 2.: Cercul mafiot al aliantei Rompetrol s-a incheiat azi-dimineata, prin vizita pe care Dinu Patriciu i-a facut-o lui Sorin Ovidiu Vintu la domiciliul sau din str. Paris.,,Ne-am intalnit in dimineata asta. A fost o intalnire normala, intre doi oameni de afaceri. Ne mai ocupam si de afaceri, dragul meu, ha, ha, ha, ha - a declarat mogulul Vintu pentru Hotnews. ,,Afacerea,, pusa la cale de cei doi a fost alianta Rompetrol si clarificarea contributiei lui Vintu la aceasta ultima batalie a mafiei impotriva Romaniei. Asta pentru ca atunci cand mai mult de trei mafioti se aduna in acelasi loc si pun la cale o actiune, atunci, cu siguranta, actiunea nu este una patriotica, ci un jaf de proportii. Cand tinta este presedintia unui stat, atunci actiunea este impotriva securitatii nationale a statului respectiv. Acesta este motivul pentru care am afirmat ca batalia anti-Basescu este, in fapt, o batalie impotriva Romaniei.Unele amanunte ne mai sunt furnizate si de ,,Raport (nesecretizat) privind aspecte ale viitorului,, - Stelian Octavian Andronic - Editura Vremea, sau adevarurile Romaniei
In curand vom aniversa 20 de ani de la revolutie sau ceea ce s-a numit revolutie.
Cei care au ucis oameni vor conduce in curand tara,ei stau in spatele lui Geoana.Din nefericire si cei care au luat bataie sau au fost impuscati,prin liberalul Antonescu si inca cativa, vor participa la festinul calailor de la asa zisa revolutie si mineriade.
Nu mai vorbesc de Bratieni,nici de liberalii morti in inchisoare,de cei intemnitati de colegii dlui Iliescu,se pare ca Antonescu nu are regrete.
De fapt in liberalism el(crin) nu a fost nimic si nu este nimic.Vinde PNL asa cum Patriciu cumpara rompetrolul.Dar sa vedem ce spun oameni autorizati.
In sfarsit spune autorul gratie unor ofiteri de informatie patrioti,ne putem astazi permite sa luam cunostinta despre o serie de adevaruri de care am fost lipsiti de haiducii asa zisei revolutii din 1989 scoase la lumina de generalul de brigada (r) Aurel.Mari insomnii vor avea acei figuranti care au numit evenimentele din 1989 ca revolutie. Sintagma ,,national,, a devenit insa, in acesti ultimi 20 de ani, din ce in ce mai acut, un concept proscris. Daca succesoarea comunismului, globalizarea fortata a lumii, va continua in acelasi ritm, dragostea de tara va fi in curand interzisa prin lege, impusa ,,democratic,, de la Bruxelles, Washington sau Moscova.
Generalul Rogojan demonstreaza insa ca romanii au inca suficiente resorturi ale rezistentei. Unul dintre acestea este informatia. ,,Facem parte din generatiile care au sansa sa poata intelege mai bine prezentul, prin prisma experientei trecutului, iar asta inseamna ca viitorul mai depinde, inca, si de noi. Altfel, vom lasa urmasilor o lume si mai nesigura... Este momentul sa ajutam istoria sa se elibereze de cenzura invingatorilor momentani, care nu sunt niciodata cei definitivi", ne spune, incurajator, generalul Aurel Rogojan,,.De fapt,subliniaza autorul adevaratele constiinte revolutionare s-au retras discret
Evenimentele din decembrie 1989 au avut ca suport initial dezordinile si violentele stradale. Apoi, au aparut ,,detasamente,, ale tinerilor care, bine organizati si disciplinati, au chemat populatia sa li se alature, scandand ,,Fara violenta!,,.
Constiintele revolutionare aveau sa apara in cel de-al doilea si al treilea val al evenimentelor, pentru ca ulterior sa se retraga...
Se mentioneaza in diverse referiri, mai mult sau mai putin de luat in seama, despre conspiratiile si conspiratorii impotriva lui Nicolae Ceausescu. In istoria regimurilor politice de sorginte comunista asumata, luptele interne fratricide pentru putere au fost regula, iar nu exceptia.
Nu toate persoanele despre care s-a acreditat ideea ca au fost disidenti intruneau conditia esentiala necesara pentru acest statut.
De fapt Iliescu, a fost alesul lui Gorbaciov.Cu mai multi ani in urma insa, cand era prim-secretar al Comitetului Judetean Iasi al P.C.R., Ion Iliescu a inconjurat de cateva ori Copoul, purtand o lunga convorbire cu academicianul Cristofor Simionescu. Acesta, entuziasmat, s-a confesat laudativ ca a avut marele privilegiu de a avea o convorbire remarcabila cu primul secretar, in care el il intuieste pe viitorul presedinte al Romaniei. Comentariul a ajuns la urechile Elenei Ceausescu dar se pare ca Iliescu a fost cel mai norocos dintre toti asa zisii dizidenti comunisti.
Cazul lui Mircea Dinescu era unul aparte. Cazul sau era o dizidenta acceptata ca ecran al tolerantei lui Ceausescu mai ales a soctilor saiLudmila Loghinovskaia si Albert Kovacs, ale caror antecedente si relatii erau de mare interes. La Uniunea Scriitorilor era un nucleu de ,,front,, al K.G.B.- uluiSurprinzator, nucleul era alcatuit din tineri scriitori, dar si responsabili de cinematografe, cronicari de film s.a., pretinsi critici ai lui Ceuasescu, pentru ca nu-i lasa sa scrie despre transformarile si noile realitati din Uniunea Sovietica. Unii s-au legat cu lanturi de grilajul portii Uniunii Scriitorilor si au chemat la fata locului corespondentii presei sovietice, acreditati la Bucuresti. (Cazul Mircea Popa).Azi, unii din acel nucleu se afla in prospere relatii cu ,,fosti,, ai serviciilor sovietice... Il aduc pe fratele Kondiakov la Palatul Victoria, fac privatizari de succes, se angajeaza ca mercenari -,,analisti,, si ,,consultanti,, - prin partide, staffuri electorale si pe langa lideri politici(cazul lui Fdinescu fiind notoriu).Ce recompense primeau de la KGB:la 2 saptamani primeau cosul cu produsele alimentare mult ravnite in acele vremuri de numeroase (caviar, votca, mezeluri, carne, batog, ulei, fructe exotice, cafea, dulciuri etc.), livrat in fata portii dintr-o masina cu nr. T.C. (Taxi Creditar) a Ambasadei U.R.S.S. Magureanu,numit de Elene Ceausecu ,,ala cu Trabantu,,"nu i s-a dat importanta.A fost initial omis. Insa cineva l-a parat Cabinetului 2 si Elena Ceausescu a intrebat: ,,Da’ ala cu Trabantul care-i?,, De fapt in trucarea revolutiei din 1989 am avut o Troika Iliescu-Magureanu-Militaru si un cuplul informativ Plesu Dinescu.

Hantzy
2009-12-01 21:31:44

TARA PULSEAZA ANTICOMUNIST!!! Exact! Impotriva PD-L si TB!!! ndc

La 2009-12-01 21:27:46, Davidescu vasile a scris:

> AU CREZUT CA ROMANII AU CREIERE SPALATE.S-AU ARS.TARA PULSEAZA
> ANTICOMUNIST
>

Socrate
2009-12-01 21:35:36

Tov Davidescu, in zadar se zbate si asuda fruntea voastra galbena ca ceara.

Stiti la ce ma refer. Vine schimbarea.

La 2009-12-01 21:27:46, Davidescu vasile a scris:

Mad_Wolf
2009-12-01 21:39:38

Forte cu adevarat democratice, anticomuniste si reformatoare?!?

Cu cine?!? Cu Geoana in umbra lui Iliescu, a lui Hrebenciuc si a lui Voiculescu? Si sustinuti de un alt fost securist (adica de tine, Sorin Rosca Stanescu)?!? Hai ca-i buna...

Rollo
2009-12-01 21:41:38

Multam fai de esplicatii

DOmnu' Rosca, da nucred ca se mai cumpara esplicatiile domniei voastre, chestia cu PNL si PDSR am mai vazut-o si e simpla furtuna intr-un lighean..voturile conteaza si veti vedea. eu imi manac caciula daca nu iese base.

Arogantu'
2009-12-01 21:47:25

Re: Multam fai de esplicatii - Pofta buna si voma usoara ! ndc


La 2009-12-01 21:41:38, Rollo a scris:

> DOmnu' Rosca, da nucred ca se mai cumpara esplicatiile domniei
> voastre, chestia cu PNL si PDSR am mai vazut-o si e simpla furtuna
> intr-un lighean..voturile conteaza si veti vedea. eu imi manac
> caciula daca nu iese base.
>

Hantzy
2009-12-01 21:49:02

Re: Multam fai de esplicatii

La 2009-12-01 21:41:38, Rollo a scris:

> ...eu imi manac
> caciula daca nu iese base.
>
*****************
Latai prajiti?! Niam-niam-niam!

Amadeus
2009-12-01 21:50:14

Invitat la emisiunea "100%" realizata de Robert Turcescu la Realitatea TV (in iunie 2006 – nota noastra), Sorin Rosca Stanescu, directorul ziarului Ziua, a vorbit despre modul cum s-a autopropus pentru colaborarea cu Securitatea, cine i-a scos la lumina pentru prima oara dosarul de colaborator al Securitatii, cum a ajuns la constiinta ca a facut rau prin turnatoriile facute sau cum se turna prin presa inainte de 1989.


"M-am autopropus pentru a colabora cu Securitatea prin 1973. La sfarsitul facultatii m-am imprietenit cu un tanar care era unul din liderii organizatiei palestiniene din Romania. De la acesta am aflat ca urma sa puna la cale intr-o alta tara un atentat terorist. Mi s-a parut ceva grav si m-am dus la redactorul-sef al revistei Viata Studenteasca.

El m-a pus in contact cu un ofiter care raspundea de presa de la Casa Scanteii. M-am intalnit cu acela si i-am relatat despre ce era vorba. M-a rugat daca nu vreau sa-i povestesc acelasi lucru unui coleg de la brigada antiterorista. M-am intalnit cu ofiterul de la brigada antiterorista si asa mi s-a propus sa colaborez si pe viitor.

Am acceptat si am semnat un angajament avand doua nume conspirative. Am avut succesiv numele de cod H15 si Deleanu. Am primit si bani, dar ca decont pentru deplasarile facute", si-a descris Sorin Rosca Stanescu inceputurile colaborarii sale cu Securitatea".
Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1167084-stanescu-colaborat-securitatea-imi-pare-rau.htm

"Este adevarat, sunt "H15". Acesta a fost, pentru cea mai lunga perioada, numele meu de cod. E adevarat, la inceput imi alesesem altul. "Deleanu". Am fost un colaborator atipic al securitatii. In primul rand, pentru ca nu am fost recrutat. Am ajuns acolo pe un traseu special".
Sursa: http://sroscas.ro/site/?page_id=912

"Sorin Rosca Stanescu, poreclit si "Nasul", este unul dintre cei mai vizibili jurnalisti romani. Nascut pe 8 septembrie 1949 la Brasov, Rosca Stanescu a debutat in 1968 la revista "Amfiteatru" si a lucrat, pana in 1989, la "Informatia Bucurestiului".
Dupa Revolutie a publicat in "Libertatea", "Romania libera", "Evenimentul zilei" si "Ultimul Cuvant", iar in 1993 a infiintat cotidianul "Ziua", pe care-l conduce si in prezent. Sorin Rosca Stanescu a recunoscut in 1992 ca a colaborat cu Securitatea, sub numele conspirative "Deleanu" si "H15", dar a afirmat ca a facut-o in scop antiterorist, dand informatii doar Brigazii Antiteroriste a Securitatii".
Sursa: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/467912/Dinu-Patriciu-nas-pentru-copilul-quotNasuluiquot/

MAI PE SCURT O LEPADATURA COMUNISTA SI COMUNISTA.

Amadeus
2009-12-01 21:51:10

:)

ADICA SECURISTA :)

Socrate
2009-12-01 21:51:39

Nu ti se pare ca faci apologia democratiei pumnului ? Cine nu-i cu noi, este impotriva noastra.

La 2009-12-01 21:39:38, Mad_Wolf a scris:

> Cu cine?!? Cu Geoana in umbra lui Iliescu, a lui Hrebenciuc si a lui
> Voiculescu? Si sustinuti de un alt fost securist (adica de tine,
> Sorin Rosca Stanescu)?!? Hai ca-i buna...
>

Amadeus
2009-12-01 21:53:30

Pe ultima suta a razboiului rece pe care seful statului il duce cu parlamentarii si mogulii de la GRIVCO, acesta a punctat ieri, la postul OTV, mai multe aspecte legate de procesul reformarii Romaniei, de relatiile cu adversarii politici, precum si despre viitorul Cabinet, in contextul inghetului politic din Romania ultimelor luni. Astfel, presedintele a declarat ieri ca procesul parlamentar de revizuire a Constitutiei nu trebuie sa dureze mai mult de un an, accentuand faptul ca Parlamentul actual, bicameral, a trecut doar o lege in zece luni de activitate. "Nu trebuie anticipate. Referendumul obliga la declansarea procesului de revizuire a Constitutiei. Eu sper ca tot procesul parlamentar sa se termine in maximum un an. Cu ocazia primelor alegeri locale, parlamentare anticipate sau pentru Parlamentul European, sa nu provocam un referendum pur si simplu, sa validam si noua Constitutie revizuita", a spus Basescu. Potrivit acestuia, parlamentul unicameral nu poate lucra mai prost decat cel bicameral. "Acest Parlament, din ianuarie pana in octombrie, a fost in stare sa treaca prin cele doua Camere o singura lege. In rest, parlamentarii s-au tinut de jocuri politice, de daramat guverne, de pus ministri, tot soiul de activitati, altele decat cele de legiferare", a opinat seful statului.

Reforma statului si guvernul de specialisti

In privinta deblocarii crizei politice, Basescu a declarat ca dupa alegeri va desemna un guvern in care va continua sa probeze ca are deschiderea ca, in functii importante, sa nominalizeze specialisti. "Eu nu am nevoie de declaratii. Sunt faptele mele. Am avut puterea sa pun la SIE un director provenit de la liberali. Am avut puterea sa desemnez la SRI un director provenit de la PSD. Am avut puterea sa propun in functia de comisar european un fost ministru al PNL", a adaugat seful statului. De asemenea, acesta a insistat asupra faptului ca in mandatul viitor se va concentra pe reducerea cheltuielilor publice si pe investitii in modernizarea statului.
Pe de alta parte, proiectul lui Basescu are drept tinta reformarea statului, astfel incat acesta sa nu mai fie un mare consumator de bani de la buget, pentru a putea coordona eficient investitiile in sectorul tertiar.

Nastase, un adversar mai puternic decat Geoana

Instigat de intrebarile moderatorului, seful statului a precizat ca Adrian Nastase ar fi fost un prim-ministru bun daca nu ar fi fost corupt, iar intrebat daca el a fost adversar mai puternic decat Mircea Geoana, a raspuns ca Nastase e om politic, iar pe Geoana l-a calificat drept marioneta. La intrebarea daca Adrian Nastase a fost un contracandidat la presedintie mai puternic decat Mircea Geoana, Basescu a raspuns, razand: "Hai sa fim seriosi! Nastase e om politic. Ati vazut miscand in front vreun mogul in timpul lui Adrian Nastase?". In opinia sa, "daca Mircea Geoana va fi ales presedinte, acesta nu va fi decat o marioneta". Pe de alta parte, Basescu nu a ezitat sa dea un pronostic pentru alegerile de duminica aceasta, precizand ca va obtine 53% din voturi, in timp ce Mircea Geoana - 47%. In acest sens, presedintele a adaugat ca, daca nu va castiga alegerile prezidentiale, la incheierea actualului mandat va merge cu familia in vacanta la munte si ca va iesi din politica. "Daca pierd alegerile, va spun sigur ca, in momentul in care imi inchei mandatul de presedinte al Romaniei, fie acesta, fie peste cinci ani daca mai castig un mandat de presedinte, nu mai pasesc niciun minut in politica", a mentionat Basescu, precizand ca nu se va intoarce la PD-L. In privinta democrat-liberalilor, seful statului a afirmat ca anul viitor se vor face alegeri in partid si se va alege un presedinte.

Hantzy
2009-12-01 21:57:28

Bre, Amadeus!

Mata crezi ca-ti citeste cineva copiutele facute de aiurea?! Luate de pe Explosiv news sau Curentul?! Le citesc doar cei ce viziteaza aceste site-uri. A le copia aici e pierdere de timp si denota un IQ de broasca - ca sa fiu politicos fata de 'mneata!

Amadeus
2009-12-01 22:00:49

ROMANI,VENITI IN PIATA UNIVERSITATII!

ROMANI, veniti in Piata Universitatii, Zona Libera de Neocomunism a Romaniei! "Mai bine haimana, decat tradator/ Mai bine huligan decat dictator/ Mai bine golan decat activist/ Mai bine mort decat comunist!"

Ghita Bizonu'
2009-12-01 22:03:37

Re: se potriveste lu Baselu - comunist a fost , purtari golanesti are, activist de partid ( PD )

a fost , si-a tradat toti aliatii si are parca asa o pofta sa conduca precum Ceasca si fara sa vrea il parafrazeaza pe Mussonili

La 2009-12-01 22:00:49, Amadeus a scris:

> ROMANI, veniti in Piata Universitatii, Zona Libera de Neocomunism a
> Romaniei! "Mai bine haimana, decat tradator/ Mai bine huligan decat
> dictator/ Mai bine golan decat activist/ Mai bine mort decat
> comunist!"
>

Sobru.......
2009-12-01 22:06:02

Da ma vierme, d-aia il stie asa de bine pe Basescu.

Amadeus
2009-12-01 22:06:12

Zeci de persoane, in majoritate tineri, au protestat, marti seara, in Iasi, Constanta si Sibiu, in semn de solidaritate cu manifestantii anti-PSD de la Timisoara, transmit corespondentii NewsIn.

La Iasi, tinerii au strigat sloganuri impotriva comunismului dar si a candidatului PSD Mircea Geoana. Manifestatia s-a desfasurat pe parcursul a 30 minute, timp in care tinerii au mers din Piata Unirii spre sediul PSD Iasi, grupul fiind condus ad-hoc de poetul iesean Dorin Spineanu, care avea si un megafon. Iesenii au venit in Piata Unirii in urma mesajelor care au fost postate pe site-uri de socializare si raspandite prin intermediul serviciilor de mesagerie online.

Aproximativ 40 de constanteni s-au strans, marti seara, in fata Prefecturii, in mod de solidaritate cu protestatarii din Timisoara. La fata locului au ajuns echipaje ale Jandarmeriei si Politiei, care au supravegheat protestul. O masina a jandarmilor a fost amplasata in fata Primariei. Cu toate acestea, nu s-au inregistrat incidente. Dupa circa o ora, demonstratia a luat sfarsit, manifestantii neavand autorizatie pentru organizarea mitingului.

Mitinguri similare au mai avut loc in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj si Targoviste.

"Parteneriatului pentru Timisoara" a fost semnat, marti, de primarul Gheorghe Ciuhandu, de liderii PSD si PNL, Mircea Geoana si Crin Antonescu, si primarul Sibiului, Klaus Johannis, avadn ca principale obiective descentralizarea economica si depolitizarea administratiei. Totodata, a mai fost semnat si Acordul dintre PNTCD si PSD pentru reconciliere nationala, un acord "pentru iesirea Romanie din criza". Potrivit documentului, PNTCD saluta pozitia lui Geoana de reorientare doctrinara a PSD, care conduce PSD-ul catre o social-democratie de tip occidental, compatibila cu doctrina crestin-democrata a PNTCD. In acord se afirma ca reconcilierea se bazeaza pe adevar si morala crestina, ca vinovatia nomenclaturii comuniste si a celor din aparatul represiv trebuie recunoscuta si condamnata public si ca pentru reconcilierea nationala este necesara o exprimare a caintei din partea celor care au gresit si a iertarii din partea celor care au suferit.

01 dec 2009 20:44

editor Bogdan Cristescu

http://www.newsin.ro/ia%C5%9Fi-constan%C5%A3a-mitinguri.php?cid=view&nid=f1f84e92-203b-4ab9-a9a7-e70ee35cffd6&hid=media

Ghita Bizonu'
2009-12-01 22:09:40

Re: Atunci sper ca il iubesti pre O'Laba si o sa-i aplauzi si al doilea mandat ...

fiindca exoperimentu de aici va fi folosit sa-i asigure lu Hussein realegerea triumfala ...

La 2009-12-01 21:41:38, Rollo a scris:

> DOmnu' Rosca, da nucred ca se mai cumpara esplicatiile domniei
> voastre, chestia cu PNL si PDSR am mai vazut-o si e simpla furtuna
> intr-un lighean..voturile conteaza si veti vedea. eu imi manac
> caciula daca nu iese base.
>

Socrate
2009-12-01 22:15:14

Amadeus, ultimul sondaj Geoana 54 % TB 46 %. Mitingurile nu ajuta. Degeaba.

La 2009-12-01 22:06:12, Amadeus a scris: Propaganda portocalie

Gogu
2009-12-01 22:17:30

"efectul proiectelor lansate de majoritatea construita in jurul lui Mircea Geoana?"

Care proiecte, tovarase Stanescu? Unde sint? Vorbiti cumva de proiectul "Multimea vida"?
Au terminat de facut proiectele Patriciu si Vintu si ati uitat sa le faceti publice? Au definitivat Patriciu, Vintu si Voiculescu compozitia guvernului?

Gogu
2009-12-01 22:21:50

Pentru Socrate, Sobru si ceilalti din schimbul 2

La ce ora iesiti din tura? Ati avut liber de 1 Decembrie si acum faceti ore suplimentare?
Va platesc la numarul de postari sau la numarul de cuvinte?
N-ati fost si voi in stare sa va gasiti un job ca lumea.

PDL tujur PDL monamur
2009-12-01 22:26:47

ITI PULSEAZA MACIULIA LUI BASESCU, O SIMTI? Mare dobitocDavidecu asta

dom sulica, nici pedelistii nu voteaza cu scarba dracului

PDL tujur PDL monamur
2009-12-01 22:31:26

DAVIDECULE, VEZI CA-TI PULSEAZA PESTE OCHI, BAIIII !!! Nu in acest fel se colectioneaza licuricii

si anule, nu se apuca de ac, si se inteapa cu acul, ca la colectiile Antipa

sorge
2009-12-01 22:35:29

Un articol inaltator din vechea Scinteie !

Dupa ce l citesc ,imi vine pe loc cheful sa l votez pe Geoana .
Apropo ,se pare ca azi ati luat salariile de acum 2 luni ;nu de alta dar a aparut si Ioan Grosan .
Vdeti ca la lichidare ,patronii nu mai dau si concediile ,chiar daca nu s au efectuat sau sa nu mai vorbim macar de drepturile banesti pt concedii .
Nu fiti demoralizati ; la cita inima ati depus la acest ziar ,veti fi reconpensati alta data .

NormanFinkel5
2009-12-01 22:36:00

Re: Bre, Amadeus! / Bre Hantzy, tare dragi tzi-s turnatorul-SECU, KGBistul si KOZAKUL mai nou...

PDL tujur PDL monamur
2009-12-01 22:38:49

DE LA AFACEREA EBA "INDEPENDENTA" NICI PEDELISTII NU-L VOTEAZA intreaga Romanie e scarbita de el

un profitor
un porc
si in mincinos
toti trei sub aceiasi chelie

NormanFinkel5
2009-12-01 22:39:43

Le-a dat BOSSU Weihnachtsgeld, banii de Craciun ;-)...

La 2009-12-01 22:35:29, sorge a scris:
> Dupa ce l citesc ,imi vine pe loc cheful sa l votez pe Geoana .
> Apropo ,se pare ca azi ati luat salariile de acum 2 luni ;nu de alta dar a aparut si Ioan Grosan .
> Vdeti ca la lichidare ,patronii nu mai dau si concediile ,chiar daca nu sau efectuat sau sa nu mai vorbim macar de drepturile banesti pt concedii .
> Nu fiti demoralizati ; la cita inima ati depus la acest ziar ,veti fi reconpensati alta data .

NormanFinkel5
2009-12-01 22:40:53

Re: Cine este Sorin Roºca Stãnescu?

La 2009-12-01 22:06:02, Sobru....... a scris:
> Da ma vierme, d-aia il stie asa de bine pe Basescu.

..ca l-o fi turnat si pe ala, kaqatule.

PDL tujur PDL monamur
2009-12-01 22:41:14

DAVIDESCU NICI MACAR NU-I PEDELIST pramatia dracului, e din "consilierii" angajati de mamifera Udrea

ce, nu crezi?
nu e Udrea mamifera?

PDL tujur PDL monamur
2009-12-01 22:42:40

Lipseste poza lui Floshkel cu cariciu-n ..mana

La 2009-12-01 22:39:43, NormanFinkel5 a scris:

> Le-a dat BOSSU Weihnachtsgeld, banii de Craciun ;-)...
>
> La 2009-12-01 22:35:29, sorge a scris:
> > Dupa ce l citesc ,imi vine pe loc cheful sa l votez pe Geoana .
> > Apropo ,se pare ca azi ati luat salariile de acum 2 luni ;nu de alta dar a aparut si Ioan Grosan .
> > Vdeti ca la lichidare ,patronii nu mai dau si concediile ,chiar daca nu sau efectuat sau sa nu mai vorbim macar de drepturile banesti pt concedii .
> > Nu fiti demoralizati ; la cita inima ati depus la acest ziar ,veti fi reconpensati alta data .
>

Arogantu'
2009-12-01 22:46:06


La 2009-12-01 22:21:50, Gogu a scris:

> La ce ora iesiti din tura? Ati avut liber de 1 Decembrie si acum
> faceti ore suplimentare?
> Va platesc la numarul de postari sau la numarul de cuvinte?
> N-ati fost si voi in stare sa va gasiti un job ca lumea.
>

NormanFinkel5
2009-12-01 22:49:26

Re: Lipseste poza lui Floshkel cu cariciu-n ../ma-ta bah pocait cretin SORINAKE :-)

Petre S. =PDL tujur PDL monamur = cosor ion =sorinake =casandra = cercetas = Timotei = logofatul de taina = vodka = calif la Gilistique = doctor =Victor Iosif
c-24-5-187-110.hsd1.ca.comcast.net (24.5.187.110) 24.0.0.0 - 24.15.255.255, Comcast Cable Communications, Inc.,1800 Bishops Gate Blvd,Mt Laurel, NJ US

Bah Pepule jiotem moa nonpliu ma bitch.


La 2009-12-01 22:42:40, PDL tujur PDL monamur a scris: kakat baptist imbecil
> La 2009-12-01 22:39:43, NormanFinkel5 a scris:
> > Le-a dat BOSSU Weihnachtsgeld, banii de Craciun ;-)...

NormanFinkel5
2009-12-01 22:53:19

Re: Goguþ ã - tu esti doar invidios sau esti ... cu spume ? ndc

Ramane cum am stabilit... Mai plange ma-ta dupE noi? Scobeste prin coana Aroganta ca-l gasesti si pe Gogu #2 (atashat de Gogu #1, deci nici Gogu nu poate fi departe, asa lunga-i nici la acela oricat de dotat ar fi)

La 2009-12-01 22:46:06, Arogantu' a scris:

>
> La 2009-12-01 22:21:50, Gogu a scris:

> > La ce ora iesiti din tura? Ati avut liber de 1 Decembrie si acum
> > faceti ore suplimentare?
> > Va platesc la numarul de postari sau la numarul de cuvinte?
> > N-ati fost si voi in stare sa va gasiti un job ca lumea.

the
2009-12-01 22:55:04

Re: Nu ti se pare ca faci apologia democratiei pumnului ? Cine nu-i cu noi, este impotriva noastra.

La 2009-12-01 21:51:39, Socrate a scris:

... un titlu


Evident, toate injuraturile si scatologiile cu care fac cinste zilnic , ca zacusca la tzuica penelistii declarati , sunt apologia frumusetii caracterului si a bunului simt ce va sa vie odata cu alianta de penurie ...
Mi-e jena pentru tine, da daca tie personal nu ti-e, te inteleg.

Arogantu'
2009-12-01 22:55:07

Gogu-spume - sint PROIECTE, giga ! Ia dictionarul explicativ !

Dupa alungarea leprei de la putere ( matroz + pedelacheii lui ) vor fi puse in aplicare !

Daca nu vei sta cu gura cascata - vei baga de seama !

La 2009-12-01 22:17:30, Gogu a scris:

> Care proiecte, tovarase Stanescu? Unde sint? Vorbiti cumva de
> proiectul "Multimea vida"?
> Au terminat de facut proiectele Patriciu si Vintu si ati uitat sa le
> faceti publice? Au definitivat Patriciu, Vintu si Voiculescu
> compozitia guvernului?
>

Socrate
2009-12-01 22:55:44

Doina Cornea tocmai mi-a dat dreptate. Avem de a face cu o mineriada portocalie.

Sever Voinescu Cotoi face parte din organizatori.

Arogantu'
2009-12-01 22:59:01

Finkeloaza - esti o scirna de sobolan cufurit pe mormintele alor tai ! ndc


La 2009-12-01 22:53:19, NormanFinkel5 a scris:

> Ramane cum am stabilit... Mai plange ma-ta dupE noi? Scobeste prin
> coana Aroganta ca-l gasesti si pe Gogu #2 (atashat de Gogu #1, deci
> nici Gogu nu poate fi departe, asa lunga-i nici la acela oricat de
> dotat ar fi)
>
> La 2009-12-01 22:46:06, Arogantu' a scris:
>
> >
> > La 2009-12-01 22:21:50, Gogu a scris:
>
> > > La ce ora iesiti din tura? Ati avut liber de 1 Decembrie si acum
> > > faceti ore suplimentare?
> > > Va platesc la numarul de postari sau la numarul de cuvinte?
> > > N-ati fost si voi in stare sa va gasiti un job ca lumea.
>

Punk
2009-12-01 22:59:31

Re: Lipseste poza lui Floshkel cu cariciu-n ../ma-ta bah pocait cretin SORINAKE :-)

La 2009-12-01 22:49:26, NormanFinkel5 a scris:

> Petre S. =PDL tujur PDL monamur = cosor ion =sorinake =casandra =
> cercetas = Timotei = logofatul de taina = vodka = calif la Gilistique
> = doctor =Victor Iosif
> c-24-5-187-110.hsd1.ca.comcast.net (24.5.187.110) 24.0.0.0 -
> 24.15.255.255, Comcast Cable Communications, Inc.,1800 Bishops Gate
> Blvd,Mt Laurel, NJ US
Ce mai loaza, v-au invatat la scoala de vara a tineretuli homopedelist sa dati un whois pe ip? Vaivai, ma uimiti cu atat desteptaciune. Azi esti schimbul de noapte la tras cu ochiul si timpanul?

the
2009-12-01 23:02:00

Re: Bre, Amadeus!

Ratacitul
2009-12-01 23:02:05

Imi permit sa ridic o intrebare...dubla

Indiferent care va fi rezultatul alegerilor, candidatul care va pierde va pierde elegant sau se va agata de cine stie ce truc?

Arogantu'
2009-12-01 23:04:37

Cu cine sa fii liberal, monser ? Ca doar stii sa citesti ... ndc

Socrate
2009-12-01 23:07:01

Gogule, lasa vorba si pregateste elicopterul * Re: Pentru Socrate, Sobru si ceilalti din schimbul 2

La 2009-12-01 22:21:50, Gogu a scris: Baliverne.

roxana vasile
2009-12-01 23:08:19

Romania TREZESTE-TE!

Romani de bun simt cautati pe google imagini tastand "Iliescu si Ceausescu"! Acelasi Iliescu care isi afiseaza zambetul inconfundabil in spatele lui Geoana acum, zambea fericit in spatele Ceausestilor carandu-le mingiile de joc in vacanta din vara lui 1976!
Romania, trezeste-te! Toti sunt niste hamesiti dupa putere…Dar, oare, votand PSD-ul nu anulam Revolutia din ‘89? Il vrem iarasi pe Iliescu? Caci Geoana, este mai mult decat vizibil, o marioneta.

the
2009-12-01 23:09:41

Re: Imi permit sa ridic o intrebare...dubla

the
2009-12-01 23:12:42

Gogule, lasa vorba si pregateste elicopterul : Pentru Socrate, Sobru si ceilalti din schimbul 2

La 2009-12-01 23:07:01, Socrate a scris:
ca mai sus


Bre Socrate, am inteles eu bine ce vrei ?
te pregatesti de elicopter ?

Punk
2009-12-01 23:13:16

Re: Romania TREZESTE-TE! Basescu te-a drogat!!

La 2009-12-01 23:08:19, roxana vasile a scris:

> Romani de bun simt cautati pe google imagini tastand "Basescu si
> Ceausescu"! Acelasi Basescu care isi afiseaza zambetul
> inconfundabil intre picioarele Elenei Udrea acum, zambea fericit in spatele
> Ceausestilor.
> Romania, trezeste-te! Toti sunt niste hamesiti dupa putere…Dar,
> oare, votand PDL-ul nu anulam Revolutia din ‘89? Il vrem iarasi
> pe Basescu?? Caci Basescu, este mai mult decat vizibil, un mafiot ordinar.
>
Bravo tovarasico, "mishto spici" ai ;+)

Zold Janos
2009-12-01 23:17:24

Voi cei anti-Basescu!!!

Sa fie clar de la inceput: Romania nu are un candidat care sa nu fie comunist! Punct si de la capat!
Iar voi ce va zbateti din rasputeri, sa pareti anti-Basescu, de fapt sinteti COMUNISTI, sau cel putin Socialisti, puteti voi sa va agitati cit vreti! Asta sinteti! Poate ca nu va dati seama, poate ca asta va este convingerea, oricum, Romania i-si va intari pozitia de "no man's land" asa cum au planuit tovarasii si prietenii de la Moscova, cu acordul tacit (sau nu) a fratelui Cel Mare.
Celor carora nu va convine, emigrati!
Asa-i SRS-ule?

Zold Janos
2009-12-01 23:19:24

Re: Romania TREZESTE-TE!

La 2009-12-01 23:08:19, roxana vasile a scris:

> Romani de bun simt cautati pe google imagini tastand "Iliescu si
> Ceausescu"! Acelasi Iliescu care isi afiseaza zambetul
> inconfundabil in spatele lui Geoana acum, zambea fericit in spatele
> Ceausestilor carandu-le mingiile de joc in vacanta din vara lui
> 1976!
> Romania, trezeste-te! Toti sunt niste hamesiti dupa putere…Dar,
> oare, votand PSD-ul nu anulam Revolutia din ‘89? Il vrem iarasi
> pe Iliescu? Caci Geoana, este mai mult decat vizibil, o marioneta.
>

Sint treziti... dar asta este nivelul... Cu i-e turcu'si pistolu'

Arogantu'
2009-12-01 23:23:36

Re: Romania TREZESTE-TE! - Bine zis !

http://www.youtube.com/watch?v=sOc1w0cP2ak

La 2009-12-01 23:08:19, roxana vasile a scris:

> Romani de bun simt cautati pe google imagini tastand "Iliescu si
> Ceausescu"! Acelasi Iliescu care isi afiseaza zambetul
> inconfundabil in spatele lui Geoana acum, zambea fericit in spatele
> Ceausestilor carandu-le mingiile de joc in vacanta din vara lui
> 1976!
> Romania, trezeste-te! Toti sunt niste hamesiti dupa putere…Dar,
> oare, votand PSD-ul nu anulam Revolutia din ‘89? Il vrem iarasi
> pe Iliescu? Caci Geoana, este mai mult decat vizibil, o marioneta.
>

Atamild
2009-12-01 23:26:28

Eu v-am spus atunci cand m-ati intrebat de..... Sa fie intr-un ceas bun!

De fapt doream sa raspund la felicitari. Prin urmare, tot asa va doresc si eu, calde felicitari de 1 Decembrie! La multi ani ZIUA si sa ne incanti mai departe ca si pana acum. Pe noi cititorii curiosi ;) si severi. Si daca articolele voastre nu ies pe gustul politicienilor intodeauna, eu va citesc cu placere. Multe teme sunt strasnic scrise, incepand cu editorialul miscator si muscator ;) si sfarsind cu rubrica MeteO:) si BistrO:). Imi plac aici si articolele cu caracter nepolitiC:), trebuie sa va spun si asta.
La multi ani Ziua, La multi ani, inca o data tuturor si urmatorului comentator!
Rimeaza cu tuturor, La multi ani, Romanilor!
Matilda

jan dinu
2009-12-01 23:26:31

NU lasati - permanentizarea - burgheziei comuniste controlate de mafiotzii - Patriciu- Vintu - Voicu

Gioana - Rebenciuc - Nastase - Vanghele- Mazare -shi tartorul
lor ------- ILICI ILIESCU ------- !

Pe baricade - victoria adevarului este aproape !!

Jan Dinu

     Pagina  din 13      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01506 sec.