Ziua Logo
  19:42, miercuri, 31 mai 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-08-08
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 219.134.0...)
2006-08-08 09:09
Cel Bun , cel Rau si cel Urat sau cum arata dreptatea prin catarea masiuni de tocat oase, vietzi si constiintze

Cel Bun , cel Rau si cel Urat sau cum arata dreptatea prin catarea masiuni de tocat oase, vietzi si constiintze

Mai tzinetzi minte filmul de mai sus cu Clint Eastwood ?

Mi tzinetzi minte cum arata dreptarea “celui bun” cand “ cel urat” atarna in varful cizmelor pe o cruce subredea din sindrila putrezita cu strenagul bine intins de gat ?

Era drepate ? V-o doritzi si pentru voi ?

Cand cel se bombardeaza si deprorteaza ~ 1 milion de oameni se considere in legitima apararare asta doarece isi imagineaza ca doar el are dreptul sa duca actziuni militare de comando prin care sa captureze si aresteze cetateni straini presupusi militari sau militantzi pe teritoriu starin , mintea tzi se blocheaza si tot ce potzi spune decat : Aha si asta se numeste dreptatea la voi , bine ca macar stim cu ce Shyloci incretinitzi de ura vorbim .

Daca–i p`asa , e bine sa va stim dupa nume si adresa pe voi si pe ai vostri ca sa putem actiona preemtiv si sa le dam respesctivilor “luptatori cu cuvantul si imaginea “ tratamentul just cuvenit

Ca si eu ma pot apara preemptiv de aceasta coloana a V-a a destzararii Romaniei cu limba prin cururi straine punand-o la locul care in mod just i se cuvine . Pe o creaca zdravana de copac cu shufa metalica bine unsa cu vaselina in jurul gatului .

Ca sa ii putem intreba cum li se pare dreptatea celui mai tare cand EL este cel care da ochii cu moartea . Si daca raspunsul nu ne va convinge sa ne continuam “autoapararea ”pana cand nre vom declara satisfacutzi de limb alui vanata si de ochii iesitzi din orbite caci si eu imi pot apara existanta si interesele natzionale in fatza celor starine si deci “Nu este vorba de dreptatea celui puternic, ci de dreptatea celor care-si apara existenta de stat; ca acesta se dovedeste mai puternic este un alt fapt, cu semnificatia lui”

Si de aceea desi si Romania a semnat o conventzie de prorectzie a ziaristilor oricat de gretzosi tzucarai ar fi acestia oare de ce nu ma proceda asa cum frumaos ne invatza evreii “Afirmati ca ziaristii - cat de partinitori ar fi - sunt protejati (fizic) prin conventii internationale, ……. Este adevarat. Dar moral si profesional-intelectual nimic nu-i poate proteja pe cei de la Al Manar – SAU DE CE NU GASCA LIICEANU-PLESU - GDS A ALTE ASOCIATZII SI COMITZII CARE SE POATE INTAMPLA SA NE DERANJEZE - sau de ce nu sau pe alti ziaristi lipsiti de corectitudine SI CINE STIE CINE NI SE VA PAREA PE VIITOR LISIT DE CORECTITUDINE SI VA PUTEA VEDEDEA DREPTATEA DIN CAPATUL; STRENGULUI ”

Oare asa e sa fie bine ?
Pt Andreescu sentintza defintitiva DATA DE EL INSUSI este ca da si funia poate fi pregatita deoarece luptatorii cu cauvantul in imaginea merita in mintea sa sa fie “imblacitzi” de “mineri” inaite de a fi obliteratzi fizic . Asa o fi daca zice el da sa fie pentru el si ai sai .

Dar restul , restul de “intelectualoizi “oare cred ca asa e drept ? Ca daca da ….. dreptate au avut minerii cand au vizitat Bucurestiul , pacat doar ca au ramas atatzia vii da asta se mai poate remedia. Si daca batele si lantzurile minerii v-au oripilat asasinatele de stat importriva luptatorilor cuvantului probabil va bucura . va bucura mai ales pentru ca cei storcitzi de acesta data nu suntezi voi .

Da cine stie … poate nu e totul pierdut si va vine si voua randul in catarea masinii de tocat oase vietzi si constiintze !

geo1111 (...@yahoo.com, IP: 130.126.24...)
2006-08-08 10:32
Laure, ma pierdushi de cititor !!! MARE CEATZA in postarea lu' talica !!!!!


Spune-mi de cureozitate pa unde itzi facushi shcolarizarea... ca sa nu-mi las progenitura progeniturilor sa-shi pearda banu' muncit. Miersic.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00702 sec.