Ziua Logo
  05:53, duminica, 28 mai 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-19
Romeo2004 (...@ratb.ro, IP: 212.93.129...)
2006-12-19 08:28
Globalistii, continuatorii komunismului

Comunismul, asemenea "globalismului", "liberalismului", "("crestin")-democratiei", "socialismului", "social-democratiei"sau mai general asemenea tuturor umanismelor, care s-au raspandit vertiginos incepand cu "renasterea" si care au crescut in intensitate in timpul "iluminismului" sunt EREZII.

"Pretutindeni se infatiseaza tendinta mult-iubita a omului european de a margini totul la om, ca valoare intemeietoare si masura intemeietoare a tuturor." Sf. Iustin Popovici - Biserica Ortodoxa si ecumenismul (cap Societatea Umanista si cea Dumnezeu-Omeneasca)

"Priviti asadar panorama umanita a noilor oameni: jumatate om langa alta jumatate om, subom langa alt subom, neom langa alt neom, adica caricatura langa alta caricatura. Doar homunculi langa homunculi."

"Aici este nevoie de niste plangeri noi ale lui Ieremia. Umanismul european si-a indeplinit misiunea: a plasmuit noul om, omul fara Dumnezeu si fara suflet."

"Da, da, da: fabrica de roboti, iata ce a tins sa se faca - si pana la urma a reusit - Europa, de la Renastere si pana azi; iar robotul este cel mai mizerabil tip de om. Cine are ochi de vazut poate sa vada: pe acest astru n-a existat vreun om mai mizerabil, mai monstuos, mai neom ca robotul european.
Rusine si ocara, vesnica rusine si vesnica ocara a Europei, asta e "omul nou" al ei, omul fara Dumnezeu si fara suflet, omul-robot."


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00814 sec.