Ziua Logo
  01:17, sambata, 3 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-31
bolovan gheorghe (...@yahoo.com, IP: 85.204.6...)
2008-12-31 20:16
Sa umble cu caruta!!!

Tov. uteceu si beseu s-au gandit sa le faca pe plac la prostii care i-au votat si sa dea firman prin care toti securistii care pleaca in strainataturi sa umble cu troleu(corecteaza- ma tov. secu Danny, ca tu ai multa scoala) si calare pe magari ca numai asa se poate trece spre primenirea neamului romanesc. Pun pariu cu uteceu si beseu ca securistii pe care-i trimit in afara o sa-si deconteze bilete de elicopter numai de-al dracului ca este mare criza. Ma uteceu si beseu in vremuri de criza incerci sa stimulezi munca cu plus valoare si nu sa scarpini fundul sacului cum faceti voi. Scoala de partid a lui Ceausu ce dracu v-a invatat,numai sa furati?Da tov. uteceu si beseu de ce nu a-ti dat firman sa reduceti salariile si pensiile la toata sleahta securisto-comunista grupata in justitie, militie securitate, armata etc. sau de astia nu v-atingeti ca de ei v-au ridicat si ei va sprijina in idiotenii?

Danny (...@us.mahle.com, IP: 67.71.59...)
2008-12-31 22:47
Re: Sa umble cu caruta!!!

La In toate tarile dezvoltate, cu foarte rare exceptii, pentru salariatii bugetari functioneaza lelegea lui 1/10; adica raportul dintre salariul minim si maxim este de 1:10 Si cum salariul minim lunar este 500 lei, maxim va fi 5000. Este adevarat ca in foarte rare cazuri acest raport este depasit. Este cazul energiei electrice (cuind este majoritar bugetara) si alte citeva exceptii cu foarte mare raspundere.
Asa ca nu vad de un intreg regiment de directorasi si consilieri in pozitie de clientela politica trebuie trebuie sa iroseasca milioane fara sa faca mare lucru.
Nu va fie grija, nimeni nu e de neinlocuit, iar majoritatea celor de pe aceste posturi sint departe de o valoare profesionala de virf. Macar sa ramineti fara "directori" prin ministere !
Asa ca bolovane, sa nu te mai frece grija de directiile din ministere, ca nu mai este treaba voastra. Deocadata exista ministri (chiar prea multi) care sa raspunda, asa ca parerile tale de mare specialist - si injuraturile golanesti - sint complet fara folos si nu le baga nimeni in seama.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00636 sec.