Ziua Logo
  23:15, duminica, 4 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-05-23

Comentarii: 141, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-05-22 21:54:09

CE VA FI DUPA TARICEANU?

Dezastru pentru Guvernul Tariceanu.
Niciodata nu se putea prevedea ca un guvern de dupa 1989 sa fi ajuns in situatia in care se afla azi guvernul Tariceanu II.Daca pana acum criticarea guvernului era atribuita mai ales Presedintelui sau Asa zisului partid prezidential(PD-L), in acest moment aproape ca nu deschizi un program TV sau un ziar,nu asisti la o discutie particulara sau publica pentru ca diabolizarea guvernului PNL sa nu ocupe aproape tot spatiul.
Industria nu mai duduie,economia este in picaj,inflatia sare peste cal iar nivelul de viata a ajund la cel mai mic nivel.
Chiar pensionarii pe care adesea ii multumesti cu cateva zeci de lei la pensie realizeaza marea inselatorie a maririi pensiei,cand inflatia taie procente semnificative din asa zisa pensie marita.
Un adevarat rasboi s-a declansat in Romania,tineri contra batrani,salariati contra pensionari,ba chiar si blandul UDMR s-a inrait si cere dlui Tariceanu autonomie.
Ecourile din strainatate sunt ,in acest context,pesimiste,taxa pe inmatriculare,impozitele si lipsa unui program social sunt taxate rau de politicienii europeni,

Tariceanu poate crede ca ar fi un promotor al capitalismului dar Marx insasi spunea ca un asemenea capitalism care se bazeaza,cum spunea el pe impozite,impozite,impozite,nu face decat sa duca la autodistugerea lui.

Se apropie ora adevarului si analistii politici incep a face scenarii privind guvernarea Romaniei dupa caderea guvernului Tariceanu 2.
Epoca post-Tariceanu apare ca o perioada neagra in care guvernul care va veni va trebui sa repare toata aroganta si nepriceperea dlui Tariceanu,Norica,Ghise et comp.
Chiar ziarele aservite discuta acest subiect in lumina moravurilor clasei politice actuale,dar uita sa precizeze cauzele care au dus la aceasta situatie.
Dupa ce au refuzat alegerile anticipate in care alianta DA s-ar fi consolidat,actiune clar impusa de dl.Tariceanu,crezand in nemurire,grupul de lideri actuali ai PNL ,cu o aroganta de neinteles au inceput a debita tirade privind superioritatea liberala,incultura Presedintelui si lipsa de ideologie a PD.
Nu oligarhul prieten sau ziaristul pervers care l-au intartat contra dlui Basescu a dus la respingerea alegerilor anticipate deja decise in forumurile PNL,ci ploaia,asa cum acum amanarea alegerilor poate avea ca explicatie taricenista un meci de footbal.

Mai mult,pe cand claca la ministerul sanatatii Dl.Cinteza,prietenul intim al dlui Tariceanu si membru al conducerii PNL s-a vazut in postura de ideolog emitand o teorie socio-biologica pe care noi am numit-o cintezism,in care vorbea de liberal in termenii in care comunistii vorbeau de omul nou,sau si mai rau in maniera social-nationalismului german.
Cintezismul pornea de la invincibilitatea liberala luand in deriziune masa de votanti,poporul flamand si neglijat,teoria sa politica fiind in esenta un fel de darwinism social in care populatia romana era impartita hegelian in stapani si sclavi.
Practica cintezismului a fost atat de dazastruoasa (morti la cozile de medicamente,iesiri in strada a epilepticilor,cancerosilor,diabeticilor) incat cu toata prietenia si legaturile de afaceri Cinteza a trebuit sa fie demis de la ministerul sanatatii,motiv pentru care acesta a inceput sa joace rol de disident si sa plece din PNL..
In prezent liberalii simt ca se apropie ignatul,se apropie ziua in care judecata electoratului va cadea ca o ghilotina.Aceasta nu-i face sa nu o propuna pe Norica sau Chiuariu ca ministri ai justitiei,pentru singura calitate ca acestia lovesc tare in Basescu.
Reactia lor devine iar nelogica ghilotinand pe toti criticii din partid (Stolojan,Musca, Stoica,Boureanu,Turcanu etc) si declarand,asa cum facea si PNTCD,la timpul sau, ca dupa fiecare excludere partidul a iesit mai puternic.
Dar de ceea ce iti este frica nu scapi si se pare ca atat dl.Basescu cat si cei dati afara din PNL ii vor manca coliva electorala a dlui Tariceanu.

In alta directie,conducerea liberala a inceput sa caute-dusmanii de clasa-in cazul de fata dl.Presedinte Basescu si PD-L.
Sunt inventate,ca si in procesele din anii 50 tradari,intentii de a colabora cu PSD,desi daca s-ar uita in oglinda ar vedea in partidul lor pe dl.Iliescu sau Hrebenciuc.
Mai mult fata de presedinte,primul om in stat si care a fost ales de peste 50% din electorat,persoane numite-vocale-in realitate cu putin caracter, au declansat insulte si calomnii care nu sunt mai prejos de
atmosfera de la ziarul Tricolorul.

In loc sa respecte institutia prezidentiala,sa respecte partenerul de alianta,cintezismul liberal se lanseaza in insulte,scenarii,asa cum am spus,demne de procesele comuniste din anii 50.
Nu stiu ce se mai poate face acum.Falia creata a ajuns foarte departe.
Alianta DA,baza politicii de dreapta,a fost rupta cu nonsalanta de catre dl.Tariceanu,care acum primeste prima parte din ceea ce a gresit in politica.
Totusi PNL nu trebuie abandonat atat de membrii sai cat si de prietenii liberalismului.PD-L si mai ales aripa liberala a PD-L sunt gata sa colaboreze cu un PNL reinoit si curatat de cei care au dus liberalismul la falimentul actual.
Nu unul sau doi ci, peste tot,nu exista ceva mai diabolizat azi decat Guvernarea falimentara a dlui Tariceanu.

LENIO
2008-05-22 22:38:14

Nicio masa fara peste,nicio teorie pdlista fara ..bautura TARICEANU!

E amara,e tare,e..nesuferita!Cum cine domnule..?A..da .Era vorba despre Oprescu!Ce faci domnule SRS,ii faci campanie lui Oprescu,Oprescu de la PSDcare sunt prietenii lui Tariceanu!Cum care Tariceanu!Ala care facu pe Greuceanu cand ne-a fost lumea mai draga!Atunci el s-a gasit sa asculte de
MAI DRAGA!...
Si uite asa ,unii o tin danga langa cu teorii portocalii,ce i-ar prinde bine unei Romanii,care are probleme cu purcica..aia din cotet.Si Tariceanu ii da inainte fara teoria asta extraordinara care se va epuiza in asta vara,dupa ce in iunie ..
fauritorii o vor da in bara!Nu le-o doresc,dar singuri si-o croiesc!Pentru ca ..
plictisesc!

LENIO
2008-05-22 22:51:38

Apropo de ..critici.Isi faceau treaba caci de aceea erau platiti!

Criticii se pusese pe treaba asta ,nu sa gandeasac ce trebuie facut.
Boureanu abia avea timp sa gandeasca ce -i intra in buzunare,Stolo-Stoica erau
ocupati cu programul de frigere a liberalilor,Musca intrase in ..program cultural,ca
las Timisoara,iar Turcanu plangea de naduf ca Teodor nu e P.M.!
PNL-ul n-a fost nu este si nu va fi opera lui Tariceanu!A avut un ctitor,a mai avut probleme si s-au rezolvat(stiu,stiu ca i-a.."salvat" cineva,ca sa-i pape pe toti odata)
Dupa Tariceanu vor veni alti,mai buni ,mai vigilenti,mai hotarati!Tariceanu si-a facut si isi face datoria ACUM!

Arogantu'
2008-05-22 23:11:09

Ce va fi dupa mos Tagirtza ?

O nesfirsita tacere strajuind mlastina de compuneri care lovesc drept la subiect.
CA NUCA-N PERETE !

LENIO
2008-05-22 23:17:44

Re: Ce va fi dupa mos Tagirtza ?

La 2008-05-22 23:11:09, Arogantu' a scris:

> O nesfirsita tacere strajuind mlastina de compuneri care lovesc drept
> la subiect.
> CA NUCA-N PERETE !
>
Vor urma colinde!
C-am venit si noi odata...

...
2008-05-22 23:43:08

Re: CE VA FI DUPA TARICEANU?

Da ma sobolane, o sa colaboram dupa ce crapa betivul. Ce zici, accepti conditiile?

...
2008-05-22 23:44:51

Re: CE VA FI DUPA TARICEANU?

Sau ajunge in puscarie, asta era a doua conditie.

mihaela_d
2008-05-23 01:09:43

sa fim realisti!!!

sunt numai lucruri dubioase legate de Dl. Oprescu..spre exemplu "falsificarea" voturilor de pe Realitatea pentru a-si atrage sponsori pentru campanie.este usor de asociat cu Iliescu,chiar dak neaga sustinerea lui in campanie.este posibil ca Oprescu sa-i accepte propunerea lui Iliescu de a se reintoace in partid.sunt multe jonglerii,trebuie numai sa fi receptiv.dupa parerea mea un candidat capabil,fara un trecut compromitator este Cristian Diaconescu! merita urmarit!!!!

4chan
2008-05-23 01:33:44

I-A DAT CLASA LUI BLAGA LA TV

pe langa Oprescu, Blaga e chiar dintr-o bucata

Danny
2008-05-23 01:40:28

Re: I-A DAT CLASA LUI BLAGA LA TV

Tacind!
>

Danny
2008-05-23 01:43:03

Re: sa fim realisti!!!

La 2008-05-23 01:09:43, mihaela_d a scris:

> sunt numai lucruri dubioase legate de Dl. Oprescu..spre exemplu
> "falsificarea" voturilor de pe Realitatea pentru a-si atrage sponsori
> pentru campanie.este usor de asociat cu Iliescu,chiar dak neaga
> sustinerea lui in campanie.este posibil ca Oprescu sa-i accepte
> propunerea lui Iliescu de a se reintoace in partid.sunt multe
> jonglerii,trebuie numai sa fi receptiv.dupa parerea mea un candidat
> capabil,fara un trecut compromitator este Cristian Diaconescu! merita
> urmarit!!!!

Degeaba, daca tocmai partidul lui il saboteaza. Tocmai pentru ca pare unul dintre putinii oameni cinstiti din psd

Danny
2008-05-23 01:44:59

Re: Ce va fi dupa mos Tagirtza ?

La 2008-05-22 23:11:09, Arogantu' a scris:

> O nesfirsita tacere strajuind mlastina de compuneri care lovesc drept
> la subiect.
> CA NUCA-N PERETE !


Scuzati, aici este rubrica rablelor prm-iste. Nu va bagati ca va murdariti!

Danny
2008-05-23 01:47:06

Re: Apropo de ..critici.Isi faceau treaba caci de aceea erau platiti!


> Dupa Tariceanu vor veni alti,mai buni ,mai vigilenti,mai hotarati!Tariceanu si-a facut si isi face datoria ACUM!

Vrei sa zici "isi plateste datoria" Cu banii nostri.

Danny
2008-05-23 01:52:01

Re: CE VA FI DUPA TARICEANU?

Pentru coniac trei stele

<<o sa colaboram dupa ce crapa betivul>>

Asinus asinum fricat! (un magar scarpina alt magar)
Sa nu uit. Betivul e Orban nu?

Danny
2008-05-23 01:52:28

Re: CE VA FI DUPA TARICEANU?

La 2008-05-22 21:54:09, Alex.Pandrea a scris:

> Dezastru pentru Guvernul Tariceanu.
> Niciodata nu se putea prevedea ca un guvern de dupa 1989 sa fi ajuns
> in situatia in care se afla azi guvernul Tariceanu II.Daca pana acum
> criticarea guvernului era atribuita mai ales Presedintelui sau Asa
> zisului partid prezidential(PD-L), in acest moment aproape ca nu
> deschizi un program TV sau un ziar,nu asisti la o discutie particulara
> sau publica pentru ca diabolizarea guvernului PNL sa nu ocupe aproape
> tot spatiul.
> Industria nu mai duduie,economia este in picaj,inflatia sare peste cal
> iar nivelul de viata a ajund la cel mai mic nivel.
> Chiar pensionarii pe care adesea ii multumesti cu cateva zeci de lei
> la pensie realizeaza marea inselatorie a maririi pensiei,cand inflatia
> taie procente semnificative din asa zisa pensie marita.
> Un adevarat rasboi s-a declansat in Romania,tineri contra
> batrani,salariati contra pensionari,ba chiar si blandul UDMR s-a
> inrait si cere dlui Tariceanu autonomie.
> Ecourile din strainatate sunt ,in acest context,pesimiste,taxa pe
> inmatriculare,impozitele si lipsa unui program social sunt taxate rau
> de politicienii europeni,
>
> Tariceanu poate crede ca ar fi un promotor al capitalismului dar Marx
> insasi spunea ca un asemenea capitalism care se bazeaza,cum spunea el
> pe impozite,impozite,impozite,nu face decat sa duca la autodistugerea
> lui.
>
> Se apropie ora adevarului si analistii politici incep a face scenarii
> privind guvernarea Romaniei dupa caderea guvernului Tariceanu 2.
> Epoca post-Tariceanu apare ca o perioada neagra in care guvernul care
> va veni va trebui sa repare toata aroganta si nepriceperea dlui
> Tariceanu,Norica,Ghise et comp.
> Chiar ziarele aservite discuta acest subiect in lumina moravurilor
> clasei politice actuale,dar uita sa precizeze cauzele care au dus la
> aceasta situatie.
> Dupa ce au refuzat alegerile anticipate in care alianta DA s-ar fi
> consolidat,actiune clar impusa de dl.Tariceanu,crezand in
> nemurire,grupul de lideri actuali ai PNL ,cu o aroganta de neinteles
> au inceput a debita tirade privind superioritatea liberala,incultura
> Presedintelui si lipsa de ideologie a PD.
> Nu oligarhul prieten sau ziaristul pervers care l-au intartat contra
> dlui Basescu a dus la respingerea alegerilor anticipate deja decise in
> forumurile PNL,ci ploaia,asa cum acum amanarea alegerilor poate avea
> ca explicatie taricenista un meci de footbal.
>
> Mai mult,pe cand claca la ministerul sanatatii Dl.Cinteza,prietenul
> intim al dlui Tariceanu si membru al conducerii PNL s-a vazut in
> postura de ideolog emitand o teorie socio-biologica pe care noi am
> numit-o cintezism,in care vorbea de liberal in termenii in care
> comunistii vorbeau de omul nou,sau si mai rau in maniera
> social-nationalismului german.
> Cintezismul pornea de la invincibilitatea liberala luand in deriziune
> masa de votanti,poporul flamand si neglijat,teoria sa politica fiind
> in esenta un fel de darwinism social in care populatia romana era
> impartita hegelian in stapani si sclavi.
> Practica cintezismului a fost atat de dazastruoasa (morti la cozile de
> medicamente,iesiri in strada a
> epilepticilor,cancerosilor,diabeticilor) incat cu toata prietenia si
> legaturile de afaceri Cinteza a trebuit sa fie demis de la ministerul
> sanatatii,motiv pentru care acesta a inceput sa joace rol de disident
> si sa plece din PNL..
> In prezent liberalii simt ca se apropie ignatul,se apropie ziua in
> care judecata electoratului va cadea ca o ghilotina.Aceasta nu-i face
> sa nu o propuna pe Norica sau Chiuariu ca ministri ai justitiei,pentru
> singura calitate ca acestia lovesc tare in Basescu.
> Reactia lor devine iar nelogica ghilotinand pe toti criticii din
> partid (Stolojan,Musca, Stoica,Boureanu,Turcanu etc) si declarand,asa
> cum facea si PNTCD,la timpul sau, ca dupa fiecare excludere partidul a
> iesit mai puternic.
> Dar de ceea ce iti este frica nu scapi si se pare ca atat dl.Basescu
> cat si cei dati afara din PNL ii vor manca coliva electorala a dlui
> Tariceanu.
>
> In alta directie,conducerea liberala a inceput sa caute-dusmanii de
> clasa-in cazul de fata dl.Presedinte Basescu si PD-L.
> Sunt inventate,ca si in procesele din anii 50 tradari,intentii de a
> colabora cu PSD,desi daca s-ar uita in oglinda ar vedea in partidul
> lor pe dl.Iliescu sau Hrebenciuc.
> Mai mult fata de presedinte,primul om in stat si care a fost ales de
> peste 50% din electorat,persoane numite-vocale-in realitate cu putin
> caracter, au declansat insulte si calomnii care nu sunt mai prejos de
> atmosfera de la ziarul Tricolorul.
>
> In loc sa respecte institutia prezidentiala,sa respecte partenerul de
> alianta,cintezismul liberal se lanseaza in insulte,scenarii,asa cum am
> spus,demne de procesele comuniste din anii 50.
> Nu stiu ce se mai poate face acum.Falia creata a ajuns foarte
> departe.
> Alianta DA,baza politicii de dreapta,a fost rupta cu nonsalanta de
> catre dl.Tariceanu,care acum primeste prima parte din ceea ce a gresit
> in politica.
> Totusi PNL nu trebuie abandonat atat de membrii sai cat si de
> prietenii liberalismului.PD-L si mai ales aripa liberala a PD-L sunt
> gata sa colaboreze cu un PNL reinoit si curatat de cei care au dus
> liberalismul la falimentul actual.
> Nu unul sau doi ci, peste tot,nu exista ceva mai diabolizat azi decat
> Guvernarea falimentara a dlui Tariceanu.
>
>
>

cosor ion
2008-05-23 02:36:15

deci SRS

dr.Oprescu a fost este si va fi de stinga.dar eu spun ca este si un mare pampalau.tu,ca doctor,ai acceptat sa fi condus la organizatia de partid de un agramat,de un bisnitar,de un incult,de un parvenit pe nume almanache si vi acum cu pretentia ca esti destept si vezi doamne cite nu vei face.prostii te pot crede.ma parsivule daca nu intrai in psd,adio post de profesor.adevaratii doctori capabili,nu lichele ca tine parvenite si prin facultate,pupind fund de secretar de partid apoi fund de cucuvea si lins fund de almanache.prosti sunt cei ce te cred,dar si mai prosti,care fac din tine o virtute.de fapt ai fost si ai ramas aceiasi nulitate si ca student si ca medic,noroc cu partidul ca pe multi catine i-a trimis pe la specilizari prin strainatate si au plecat boi si au venit vaci,iar unii nici macar limba tarii unde au studiat nu au invatat-o.si ai pretentie de primar generala?vei fi alaturi de Halaicu,Lis si almanache

Ratacitul
2008-05-23 02:53:30

Re: CE VA FI DUPA TARICEANU?

Da mai neuronash. Sigur ca da, Orban.

Cate minuni poate produce stingherul tau neuron!


La 2008-05-23 01:52:01, Danny a scris:

> Pentru coniac trei stele
>
> <<o sa colaboram dupa ce crapa betivul>>
>
> Asinus asinum fricat! (un magar scarpina alt magar)
> Sa nu uit. Betivul e Orban nu?
>
>

Arogantu'
2008-05-23 05:11:19

Re: deci SRS

Eh, Cosoare - de parca matrozu' ar fi vreun geniu al limbii romane, de parca n-ar fi facut bisnita la greu, de parca ar fi o somitate a culturii - si nu un mitocan vestit !
Si ia priveste citi 'teleptuali il spala-n fund cu limbile !

La 2008-05-23 02:36:15, cosor ion a scris:

> dr.Oprescu a fost este si va fi de stinga.dar eu spun ca este si un
> mare pampalau.tu,ca doctor,ai acceptat sa fi condus la organizatia de
> partid de un agramat,de un bisnitar,de un incult,de un parvenit pe
> nume almanache si vi acum cu pretentia ca esti destept si vezi doamne
> cite nu vei face.prostii te pot crede.ma parsivule daca nu intrai in
> psd,adio post de profesor.adevaratii doctori capabili,nu lichele ca
> tine parvenite si prin facultate,pupind fund de secretar de partid
> apoi fund de cucuvea si lins fund de almanache.prosti sunt cei ce te
> cred,dar si mai prosti,care fac din tine o virtute.de fapt ai fost si
> ai ramas aceiasi nulitate si ca student si ca medic,noroc cu partidul
> ca pe multi catine i-a trimis pe la specilizari prin strainatate si au
> plecat boi si au venit vaci,iar unii nici macar limba tarii unde au
> studiat nu au invatat-o.si ai pretentie de primar generala?vei fi
> alaturi de Halaicu,Lis si almanache
>

cosor ion
2008-05-23 05:45:43

Re: deci SRS

La 2008-05-23 05:11:19, Arogantu' a scris:

> Eh, Cosoare - de parca matrozu' ar fi vreun geniu al limbii romane, de
> parca n-ar fi facut bisnita la greu, de parca ar fi o somitate a
> culturii - si nu un mitocan vestit !
> Si ia priveste citi 'teleptuali il spala-n fund cu limbile !
>
> La 2008-05-23 02:36:15, cosor ion a scris:
>
> > dr.Oprescu a fost este si va fi de stinga.dar eu spun ca este si un
> > mare pampalau.tu,ca doctor,ai acceptat sa fi condus la organizatia de
> > partid de un agramat,de un bisnitar,de un incult,de un parvenit pe
> > nume almanache si vi acum cu pretentia ca esti destept si vezi doamne
> > cite nu vei face.prostii te pot crede.ma parsivule daca nu intrai in
> > psd,adio post de profesor.adevaratii doctori capabili,nu lichele ca
> > tine parvenite si prin facultate,pupind fund de secretar de partid
> > apoi fund de cucuvea si lins fund de almanache.prosti sunt cei ce te
> > cred,dar si mai prosti,care fac din tine o virtute.de fapt ai fost si
> > ai ramas aceiasi nulitate si ca student si ca medic,noroc cu partidul
> > ca pe multi catine i-a trimis pe la specilizari prin strainatate si au
> > plecat boi si au venit vaci,iar unii nici macar limba tarii unde au
> > studiat nu au invatat-o.si ai pretentie de primar generala?vei fi
> > alaturi de Halaicu,Lis si almanache
> >
>
> arogantule.ma intelegi gresit.Oprescu este un fost coleg de facultat,mai mic,ca multi alti nu a stralucit,la carte dar a tras-o cu partidul si-n timpul facultatii si dupa aceia si tot partidul la trimis la scoli peste,dar cum am spus..am colegi care nu fac politica,dar prin capacitatea lor azi sunt,academicieni si nu facuti pe puncte.prof.Popa Costica,coleg de grupa,a ajuns in Franta.dupa doctorat a inteles ca,aceasta profesiune cere devotament, si azi este academician.prof.Arsenie a trimis un coleg de al meu in SUA la doctorat,azi a ramas in locul lui,la inframicrobiologie alt coleg de al meu,care nici in facultate nu a facut politica,azi este academician si cind te gindesti ca noi am fost anul cel mai mic numeric,intrati printr-un concurs cu 22 candidati pe loc.,in timp ce Oprescu,au fost in seria lor peste 400 absolventi.multi colegi de ai lui azi sunt medici apreciati cu functii de profesori,dar pe propia lor munca si sunt cautati de bolnavi.Oprescu e bun de birjarie,de comandant,iar daca va ajunge primar o sa vedeti citi il vor injura.omul nu are caracter.si sa sti ceva,pe mine nu ma intereseaza Basescu ca persoana fizica.am vazut in el nu un panglicar ci un om care doreste sa faca o schimbare in politica romaneasca si de aceia inca il sustin.asta este parerea mea care traiesc intr-o tara libera si-mi-o pot exprima fara teama.nustiu de cind ai plecat din tara si daca te mai intereseaza tara si nu politicienii lui peste.

cosor ion
2008-05-23 05:59:03

Re: CE VA FI DUPA TARICEANU?

La 2008-05-22 21:54:09, Alex.Pandrea a scris:

> Dezastru pentru Guvernul Tariceanu.
> Niciodata nu se putea prevedea ca un guvern de dupa 1989 sa fi ajuns
> in situatia in care se afla azi guvernul Tariceanu II.Daca pana acum
> criticarea guvernului era atribuita mai ales Presedintelui sau Asa
> zisului partid prezidential(PD-L), in acest moment aproape ca nu
> deschizi un program TV sau un ziar,nu asisti la o discutie particulara
> sau publica pentru ca diabolizarea guvernului PNL sa nu ocupe aproape
> tot spatiul.
> Industria nu mai duduie,economia este in picaj,inflatia sare peste cal
> iar nivelul de viata a ajund la cel mai mic nivel.
> Chiar pensionarii pe care adesea ii multumesti cu cateva zeci de lei
> la pensie realizeaza marea inselatorie a maririi pensiei,cand inflatia
> taie procente semnificative din asa zisa pensie marita.
> Un adevarat rasboi s-a declansat in Romania,tineri contra
> batrani,salariati contra pensionari,ba chiar si blandul UDMR s-a
> inrait si cere dlui Tariceanu autonomie.
> Ecourile din strainatate sunt ,in acest context,pesimiste,taxa pe
> inmatriculare,impozitele si lipsa unui program social sunt taxate rau
> de politicienii europeni,
>
> Tariceanu poate crede ca ar fi un promotor al capitalismului dar Marx
> insasi spunea ca un asemenea capitalism care se bazeaza,cum spunea el
> pe impozite,impozite,impozite,nu face decat sa duca la autodistugerea
> lui.
>
> Se apropie ora adevarului si analistii politici incep a face scenarii
> privind guvernarea Romaniei dupa caderea guvernului Tariceanu 2.
> Epoca post-Tariceanu apare ca o perioada neagra in care guvernul care
> va veni va trebui sa repare toata aroganta si nepriceperea dlui
> Tariceanu,Norica,Ghise et comp.
> Chiar ziarele aservite discuta acest subiect in lumina moravurilor
> clasei politice actuale,dar uita sa precizeze cauzele care au dus la
> aceasta situatie.
> Dupa ce au refuzat alegerile anticipate in care alianta DA s-ar fi
> consolidat,actiune clar impusa de dl.Tariceanu,crezand in
> nemurire,grupul de lideri actuali ai PNL ,cu o aroganta de neinteles
> au inceput a debita tirade privind superioritatea liberala,incultura
> Presedintelui si lipsa de ideologie a PD.
> Nu oligarhul prieten sau ziaristul pervers care l-au intartat contra
> dlui Basescu a dus la respingerea alegerilor anticipate deja decise in
> forumurile PNL,ci ploaia,asa cum acum amanarea alegerilor poate avea
> ca explicatie taricenista un meci de footbal.
>
> Mai mult,pe cand claca la ministerul sanatatii Dl.Cinteza,prietenul
> intim al dlui Tariceanu si membru al conducerii PNL s-a vazut in
> postura de ideolog emitand o teorie socio-biologica pe care noi am
> numit-o cintezism,in care vorbea de liberal in termenii in care
> comunistii vorbeau de omul nou,sau si mai rau in maniera
> social-nationalismului german.
> Cintezismul pornea de la invincibilitatea liberala luand in deriziune
> masa de votanti,poporul flamand si neglijat,teoria sa politica fiind
> in esenta un fel de darwinism social in care populatia romana era
> impartita hegelian in stapani si sclavi.
> Practica cintezismului a fost atat de dazastruoasa (morti la cozile de
> medicamente,iesiri in strada a
> epilepticilor,cancerosilor,diabeticilor) incat cu toata prietenia si
> legaturile de afaceri Cinteza a trebuit sa fie demis de la ministerul
> sanatatii,motiv pentru care acesta a inceput sa joace rol de disident
> si sa plece din PNL..
> In prezent liberalii simt ca se apropie ignatul,se apropie ziua in
> care judecata electoratului va cadea ca o ghilotina.Aceasta nu-i face
> sa nu o propuna pe Norica sau Chiuariu ca ministri ai justitiei,pentru
> singura calitate ca acestia lovesc tare in Basescu.
> Reactia lor devine iar nelogica ghilotinand pe toti criticii din
> partid (Stolojan,Musca, Stoica,Boureanu,Turcanu etc) si declarand,asa
> cum facea si PNTCD,la timpul sau, ca dupa fiecare excludere partidul a
> iesit mai puternic.
> Dar de ceea ce iti este frica nu scapi si se pare ca atat dl.Basescu
> cat si cei dati afara din PNL ii vor manca coliva electorala a dlui
> Tariceanu.
>
> In alta directie,conducerea liberala a inceput sa caute-dusmanii de
> clasa-in cazul de fata dl.Presedinte Basescu si PD-L.
> Sunt inventate,ca si in procesele din anii 50 tradari,intentii de a
> colabora cu PSD,desi daca s-ar uita in oglinda ar vedea in partidul
> lor pe dl.Iliescu sau Hrebenciuc.
> Mai mult fata de presedinte,primul om in stat si care a fost ales de
> peste 50% din electorat,persoane numite-vocale-in realitate cu putin
> caracter, au declansat insulte si calomnii care nu sunt mai prejos de
> atmosfera de la ziarul Tricolorul.
>
> In loc sa respecte institutia prezidentiala,sa respecte partenerul de
> alianta,cintezismul liberal se lanseaza in insulte,scenarii,asa cum am
> spus,demne de procesele comuniste din anii 50.
> Nu stiu ce se mai poate face acum.Falia creata a ajuns foarte
> departe.
> Alianta DA,baza politicii de dreapta,a fost rupta cu nonsalanta de
> catre dl.Tariceanu,care acum primeste prima parte din ceea ce a gresit
> in politica.
> Totusi PNL nu trebuie abandonat atat de membrii sai cat si de
> prietenii liberalismului.PD-L si mai ales aripa liberala a PD-L sunt
> gata sa colaboreze cu un PNL reinoit si curatat de cei care au dus
> liberalismul la falimentul actual.
> Nu unul sau doi ci, peste tot,nu exista ceva mai diabolizat azi decat
> Guvernarea falimentara a dlui Tariceanu.
>
> D-le Pandrea,va apreciez expunerea si clar viziunea.de aceia va citesc si incerc sa vad,cam ce prorociti.nu ma bucura faptul ca tara are un guvern de ratati,de incapabili cu pretenti.ma intristeaza,mai ales cind vad mutra bunicutei bocitoare care din umbra inca arunca venin si incita capetele goale la lucruri necugetate.tara asta are nevoie dupa 19 ani ,de oameni pregatiti pentru a face politica,oameni care sa intelega si sa delimiteze doctrinele politice, sa dea definitia unui partid,nu de lozincari si de capete supuse prostiei,pentru ca ei nu pot sa gindeasca cu capul lor.impresia mea este ca Basescu a sezizat inca sub conducerea lui Roman,ca pd are nevoie de schimbare.si a facut-o.de aceia inca cred ca este capabil sa schimbe soarta tarii si sa arunce la gunoi toti impostorii de azi.
>

george nemteanu
2008-05-23 06:20:47

Revin cu un fix

Nu cred ca halul fizic in care arata capitala a marit sansele doctorului de a fi plasat primul in preferinte.Poate doar in masura in care multi privesc spre el ca spre persoana capabila a rupe mafia ce sufoca primaria generala si spera ca sumele substantiale de bani excrocati sa revina in viitorul mandat spre binele obsii. In conceptia multora dintre romani, politicienii si partidele lor sunt percepute ca organizatii mafiote, fiind necesar mult timp de acum inainte pentru schimbarea acestei perceptii. Desi banuit a ramane in continuare un activist PSD, dl. Oprescu a facut gestul de a se lepada de partid, declarandu-si fara echivoc independenta. Practic, in ochii multora nu mai doreste de fi printre mafioti. Am spus si repet, in situatia actuala, un independent cunoscut are mai multe sanse de a fi ales comparativ cu un politician.

moroianu
2008-05-23 08:00:54

Judecand dupa stilul deslanat...


...virgula intre subiect si predicat, absentza paragrafelor, a literei mari dupa punct, si a altor cateva mici amanunte, (inclusiv incoerentza sistematica a postarilor) eram convins ca "misteriorsul domn Cosor" apartine simpaticei categorii a persoanelor care.

Cand colo... d-lui este DOCTOR IN MEDICINA, are "colegi care nu fac politica,dar prin capacitatea lor azi sunt,academicieni" [SIC!], "traieste intr-o tara libera" si are pareri ferme, pe care si le poate "exprima fara teama" (nu ca prpaditii de noi, cei ramasi acasa), drept care-l balacareste ca la usa cortului pe Oprescu, cu care nici macar n-a fost coleg de an. Si intr-un induiosator acces de sinceritate, ne asigura ca pe d-sa nu-l intereseaza "Basescu ca persoana fizica" [!!], dar a vazut in el "nu un panglicar ci un om care doreste sa faca o schimbare in politica romaneasca si de aceia inca il sustin" [!!!].

Exceptionala motivatzie, caracteristica pesemne pentru multi adepti ai presedintelui, stimate d-le dr. Cosor! Cand profesiunea dv care "cere devotament" va va permite, mai trimiteti-ne si alte momente vesele.

La 2008-05-23 05:11:19, Arogantu' a scris:

> Eh, Cosoare - de parca matrozu' ar fi vreun geniu al limbii romane, de
> parca n-ar fi facut bisnita la greu, de parca ar fi o somitate a
> culturii - si nu un mitocan vestit !
> Si ia priveste citi 'teleptuali il spala-n fund cu limbile !
>
> La 2008-05-23 02:36:15, cosor ion a scris:
>
> > dr.Oprescu a fost este si va fi de stinga.dar eu spun ca este si un
> > mare pampalau.tu,ca doctor,ai acceptat sa fi condus la organizatia de
> > partid de un agramat,de un bisnitar,de un incult,de un parvenit pe
> > nume almanache si vi acum cu pretentia ca esti destept si vezi doamne
> > cite nu vei face.prostii te pot crede.ma parsivule daca nu intrai in
> > psd,adio post de profesor.adevaratii doctori capabili,nu lichele ca
> > tine parvenite si prin facultate,pupind fund de secretar de partid
> > apoi fund de cucuvea si lins fund de almanache.prosti sunt cei ce te
> > cred,dar si mai prosti,care fac din tine o virtute.de fapt ai fost si
> > ai ramas aceiasi nulitate si ca student si ca medic,noroc cu partidul
> > ca pe multi catine i-a trimis pe la specilizari prin strainatate si au
> > plecat boi si au venit vaci,iar unii nici macar limba tarii unde au
> > studiat nu au invatat-o.si ai pretentie de primar generala?vei fi
> > alaturi de Halaicu,Lis si almanache
> >
>
>

Socrate
2008-05-23 08:02:29

SUBSCRIU Re: Revin cu un fix

Oprescu este perceput de multi ca independent si in afara mafiei transpartinice. Intr-adevar, sansele de a reveni in PSD par mici. PSD pare ca a facut blat cu PD-L si nu l-a vrut pe Oprescu tocmai pentru ca avea sanse. PNL nu este prea combativ, si da senzatia ca nu l-ar deranja alegerea lui Blaga. Toti il ataca insa pe Oprescu, pe care il detaseaza in singurul oponent al sistemului mafiot. Greseala lor.

La 2008-05-23 06:20:47, george nemteanu a scris:

> Nu cred ca halul fizic in care arata capitala a marit sansele
> doctorului de a fi plasat primul in preferinte.Poate doar in masura
> in care multi privesc spre el ca spre persoana capabila a rupe
> mafia ce sufoca primaria generala si spera ca sumele substantiale
> de bani excrocati sa revina in viitorul mandat spre binele obsii.
> In conceptia multora dintre romani, politicienii si partidele lor
> sunt percepute ca organizatii mafiote, fiind necesar mult timp de
> acum inainte pentru schimbarea acestei perceptii. Desi banuit a
> ramane in continuare un activist PSD, dl. Oprescu a facut gestul
> de a se lepada de partid, declarandu-si fara echivoc independenta.
> Practic, in ochii multora nu mai doreste de fi printre mafioti. Am
> spus si repet, in situatia actuala, un independent cunoscut are mai
> multe sanse de a fi ales comparativ cu un politician.
>

moroianu
2008-05-23 08:34:22

Erata: Prima fraza trebuia sa termine cu...


"...eram convins ca 'misteriosul domn Cosor' apartine simpaticei categorii a persoanelor cu studii liceale incomplete."

La 2008-05-23 08:00:54, moroianu a scris:

>
> ...virgula intre subiect si predicat, absentza paragrafelor, a
> literei mari dupa punct, si a altor cateva mici amanunte, (inclusiv
> incoerentza sistematica a postarilor) eram convins ca "misteriorsul
> domn Cosor" apartine simpaticei categorii a persoanelor care.
>
> Cand colo... d-lui este DOCTOR IN MEDICINA, are "colegi care
> nu fac politica,dar prin capacitatea lor azi sunt,academicieni"
> [SIC!], "traieste intr-o tara libera" si are pareri ferme, pe care si
> le poate "exprima fara teama" (nu ca prpaditii de noi, cei ramasi
> acasa), drept care-l balacareste ca la usa cortului pe Oprescu, cu
> care nici macar n-a fost coleg de an. Si intr-un induiosator acces de
> sinceritate, ne asigura ca pe d-sa nu-l intereseaza "Basescu ca
> persoana fizica" [!!], dar a vazut in el "nu un panglicar ci un om
> care doreste sa faca o schimbare in politica romaneasca si de aceia
> inca il sustin" [!!!].
>
> Exceptionala motivatzie, caracteristica pesemne pentru multi
> adepti ai presedintelui, stimate d-le dr. Cosor! Cand profesiunea dv
> care "cere devotament" va va permite, mai trimiteti-ne si alte momente
> vesele.
>
> La 2008-05-23 05:11:19, Arogantu' a scris:
>
> > Eh, Cosoare - de parca matrozu' ar fi vreun geniu al limbii romane, de
> > parca n-ar fi facut bisnita la greu, de parca ar fi o somitate a
> > culturii - si nu un mitocan vestit !
> > Si ia priveste citi 'teleptuali il spala-n fund cu limbile !
> >
> > La 2008-05-23 02:36:15, cosor ion a scris:
> >
> > > dr.Oprescu a fost este si va fi de stinga.dar eu spun ca este si un
> > > mare pampalau.tu,ca doctor,ai acceptat sa fi condus la organizatia de
> > > partid de un agramat,de un bisnitar,de un incult,de un parvenit pe
> > > nume almanache si vi acum cu pretentia ca esti destept si vezi doamne
> > > cite nu vei face.prostii te pot crede.ma parsivule daca nu intrai in
> > > psd,adio post de profesor.adevaratii doctori capabili,nu lichele ca
> > > tine parvenite si prin facultate,pupind fund de secretar de partid
> > > apoi fund de cucuvea si lins fund de almanache.prosti sunt cei ce te
> > > cred,dar si mai prosti,care fac din tine o virtute.de fapt ai fost si
> > > ai ramas aceiasi nulitate si ca student si ca medic,noroc cu partidul
> > > ca pe multi catine i-a trimis pe la specilizari prin strainatate si au
> > > plecat boi si au venit vaci,iar unii nici macar limba tarii unde au
> > > studiat nu au invatat-o.si ai pretentie de primar generala?vei fi
> > > alaturi de Halaicu,Lis si almanache
> > >
> >
> >
>
>

Arogantu'
2008-05-23 09:03:13

Cosoare - nu esti singurul care are fantezii cu Ba'secu ! ndc


La 2008-05-23 05:45:43, cosor ion a scris:

> La 2008-05-23 05:11:19, Arogantu' a scris:
>
> > Eh, Cosoare - de parca matrozu' ar fi vreun geniu al limbii romane, de
> > parca n-ar fi facut bisnita la greu, de parca ar fi o somitate a
> > culturii - si nu un mitocan vestit !
> > Si ia priveste citi 'teleptuali il spala-n fund cu limbile !
> >
> > La 2008-05-23 02:36:15, cosor ion a scris:
> >
> > > dr.Oprescu a fost este si va fi de stinga.dar eu spun ca este si un
> > > mare pampalau.tu,ca doctor,ai acceptat sa fi condus la organizatia de
> > > partid de un agramat,de un bisnitar,de un incult,de un parvenit pe
> > > nume almanache si vi acum cu pretentia ca esti destept si vezi doamne
> > > cite nu vei face.prostii te pot crede.ma parsivule daca nu intrai in
> > > psd,adio post de profesor.adevaratii doctori capabili,nu lichele ca
> > > tine parvenite si prin facultate,pupind fund de secretar de partid
> > > apoi fund de cucuvea si lins fund de almanache.prosti sunt cei ce te
> > > cred,dar si mai prosti,care fac din tine o virtute.de fapt ai fost si
> > > ai ramas aceiasi nulitate si ca student si ca medic,noroc cu partidul
> > > ca pe multi catine i-a trimis pe la specilizari prin strainatate si au
> > > plecat boi si au venit vaci,iar unii nici macar limba tarii unde au
> > > studiat nu au invatat-o.si ai pretentie de primar generala?vei fi
> > > alaturi de Halaicu,Lis si almanache
> > >
> >
> > arogantule.ma intelegi gresit.Oprescu este un fost coleg de facultat,mai mic,ca multi alti nu a stralucit,la carte dar a tras-o cu partidul si-n timpul facultatii si dupa aceia si tot partidul la trimis la scoli peste,dar cum am spus..am colegi care nu fac politica,dar prin capacitatea lor azi sunt,academicieni si nu facuti pe puncte.prof.Popa Costica,coleg de grupa,a ajuns in Franta.dupa doctorat a inteles ca,aceasta profesiune cere devotament, si azi este academician.prof.Arsenie a trimis un coleg de al meu in SUA la doctorat,azi a ramas in locul lui,la inframicrobiologie alt coleg de al meu,care nici in facultate nu a facut politica,azi este academician si cind te gindesti ca noi am fost anul cel mai mic numeric,intrati printr-un concurs cu 22 candidati pe loc.,in timp ce Oprescu,au fost in seria lor peste 400 absolventi.multi colegi de ai lui azi sunt medici apreciati cu functii de profesori,dar pe propia lor munca si sunt cautati de bolnavi.Oprescu e bun de birjarie,de comandant,iar daca va ajunge primar o sa vedeti citi il vor injura.omul nu are caracter.si sa sti ceva,pe mine nu ma intereseaza Basescu ca persoana fizica.am vazut in el nu un panglicar ci un om care doreste sa faca o schimbare in politica romaneasca si de aceia inca il sustin.asta este parerea mea care traiesc intr-o tara libera si-mi-o pot exprima fara teama.nustiu de cind ai plecat din tara si daca te mai intereseaza tara si nu politicienii lui peste.
>
>

UNFORGIVEN
2008-05-23 09:19:39

CE VA MIRA DLOR.?!?

Nu cred ca in ziua de azi mai conteaza apartenenta stanga-dreapta. Cand problemele cetatenilor sunt atat de acute cred ca cel mai mult conteaza inducerea impresiei de capabilitate a persoanei in a rezolva ceva.Si de altfel la noi, notiunile au fost demonetizate. Chiar ma pufneste rasul cand aud ca pd-L se pretinde de dreapta cand toata lumea stie ca provine din FSN-ul comunisto-securist. In ce-l priveste pe Oprescu, faptul ca el conduce in sondaje nu ar trebui sa mire pe nimeni asa cum nu mira faptul ca Basescu este presedintele acestei tari. Asta vrea electoratul si asta primeste, caci acesta este nivelul lui de perceptie. Oprescu foloseste acelasi stil populist, tupeist si smecheresc apreciat de electorat, ba a mai fost si victimizat prin respingerea candidaturii de catre BEM, starnind aprecieri de genul "bietul Oprescu, nu-l lasa astia sa candideze ca eu cu el as vota". In ce priveste espectativele, acestea sunt foarte clare caci primaria Bucurestiului este anticamera Cotroceniului si abia aceasta axioma il nelinisteste pe presedintele in functie.

balota
2008-05-23 09:23:29

Domnule Pandrea e vorba despre Oprescu

Nu de Tariceanu.

CHIORU
2008-05-23 09:31:56

schimbari in structura pensionarilor inseamna ca au crapat ?

pai eu am citit ca e plina Ro de pensionari

MarianDaniel
2008-05-23 09:34:57

Blaga l-a facut muci pe Oprescu pe B1 TV!

Blaga l-a facut terci pe doctorul Oprescu, care a aratat mai gaunos ca niciodata. Lipsit de argumente si proiecte, Oprescu a inceput sa-si dea jos haina de doctor director de spital si sa ne arate de ce a pierdut de doua ori lupta pentru primaria Capitalei. Inafara faptului ca l-a intrerupt incontinuu pe Blaga din discursul si ca a batut apa in piua cu aroganta de tip PSD, ca numai un bucurestean merita sa ia Bucurestiul, a dovedit ca e plecat cu pluta.Nu are proiecte, iar gogorita cu autostrada suspendata a fost demontata punct cu punct de Blaga. Oprescu e bun doar de chibit la jocurile de table din parc ale pensionarilor!
Blaga a punctat la obiect si si-a expus proiectele sale cu argumente clare si termene precise zambind ironic la toate prostiile debitate de Oprescu.
Blaga ia din primul tur!

VALIN
2008-05-23 10:23:38

STIMABILE !!! CE audienta are B1 ???!!! MATA si vreo trei babe nebune !!!!

La 2008-05-23 09:34:57, MarianDaniel a scris:

> Blaga l-a facut terci pe doctorul Oprescu, care a aratat mai gaunos ca
> niciodata. Lipsit de argumente si proiecte, Oprescu a inceput sa-si
> dea jos haina de doctor director de spital si sa ne arate de ce a
> pierdut de doua ori lupta pentru primaria Capitalei. Inafara faptului
> ca l-a intrerupt incontinuu pe Blaga din discursul si ca a batut apa
> in piua cu aroganta de tip PSD, ca numai un bucurestean merita sa ia
> Bucurestiul, a dovedit ca e plecat cu pluta.Nu are proiecte, iar
> gogorita cu autostrada suspendata a fost demontata punct cu punct de
> Blaga. Oprescu e bun doar de chibit la jocurile de table din parc ale
> pensionarilor!
> Blaga a punctat la obiect si si-a expus proiectele sale cu argumente
> clare si termene precise zambind ironic la toate prostiile debitate de
> Oprescu.
> Blaga ia din primul tur!
>
>

Hantzy
2008-05-23 10:27:02

Re: deci SRS

La 2008-05-23 02:36:15, cosor ion a scris:

> dr.Oprescu a fost este si va fi de stinga.dar eu spun ca este si un
> mare pampalau.tu,ca doctor,ai acceptat sa fi condus la organizatia de
> partid de un agramat,de un bisnitar,de un incult,de un parvenit pe
> nume almanache si vi acum cu pretentia ca esti destept si vezi doamne
> cite nu vei face.
********************
Asta nu e un patent al lui Oprescu. Mai stiu eu si un alt partid unde, cel putin la tineret, si-au ales tot un agramat, parvenit si incult ca sef.

Hantzy
2008-05-23 10:28:16

Re: Blaga l-a facut muci pe Oprescu pe B1 TV!

La 2008-05-23 09:34:57, MarianDaniel a scris:


> Blaga ia din primul tur!
>
>
**************
Asta e decret, lege sau OUG?!

Socrate
2008-05-23 10:33:01

Re: Blaga l-a facut muci pe Oprescu pe B1 TV!

Si Basescu si Videanu aveau proiecte si promiteau marea cu sarea. Ce a iesit din promisiunile electorale ?/ Un dezastru. Blaga ar fi Videanu 2. Errare humanum est, perseverare diabolicum.


La 2008-05-23 09:34:57, MarianDaniel a scris:

> Blaga l-a facut terci pe doctorul Oprescu, care a aratat mai gaunos ca
> niciodata. Lipsit de argumente si proiecte, Oprescu a inceput sa-si
> dea jos haina de doctor director de spital si sa ne arate de ce a
> pierdut de doua ori lupta pentru primaria Capitalei. Inafara faptului
> ca l-a intrerupt incontinuu pe Blaga din discursul si ca a batut apa
> in piua cu aroganta de tip PSD, ca numai un bucurestean merita sa ia
> Bucurestiul, a dovedit ca e plecat cu pluta.Nu are proiecte, iar
> gogorita cu autostrada suspendata a fost demontata punct cu punct de
> Blaga. Oprescu e bun doar de chibit la jocurile de table din parc ale
> pensionarilor!
> Blaga a punctat la obiect si si-a expus proiectele sale cu argumente
> clare si termene precise zambind ironic la toate prostiile debitate de
> Oprescu.
> Blaga ia din primul tur!
>
>

Socrate
2008-05-23 10:38:43

Cui pe cui se scoate. Re: CE VA MIRA DLOR.?!?

Zicatoare.

La 2008-05-23 09:19:39, UNFORGIVEN a scris:

> Nu cred ca in ziua de azi mai conteaza apartenenta stanga-dreapta.
> Cand problemele cetatenilor sunt atat de acute cred ca cel mai mult
> conteaza inducerea impresiei de capabilitate a persoanei in a rezolva
> ceva.Si de altfel la noi, notiunile au fost demonetizate. Chiar ma
> pufneste rasul cand aud ca pd-L se pretinde de dreapta cand toata
> lumea stie ca provine din FSN-ul comunisto-securist. In ce-l priveste
> pe Oprescu, faptul ca el conduce in sondaje nu ar trebui sa mire pe
> nimeni asa cum nu mira faptul ca Basescu este presedintele acestei
> tari. Asta vrea electoratul si asta primeste, caci acesta este nivelul
> lui de perceptie. Oprescu foloseste acelasi stil populist, tupeist si
> smecheresc apreciat de electorat, ba a mai fost si victimizat prin
> respingerea candidaturii de catre BEM, starnind aprecieri de genul
> "bietul Oprescu, nu-l lasa astia sa candideze ca eu cu el as
> vota". In ce priveste espectativele, acestea sunt foarte clare
> caci primaria Bucurestiului este anticamera Cotroceniului si abia
> aceasta axioma il nelinisteste pe presedintele in functie.
>

Arogantu'
2008-05-23 10:59:43

Re: Blaga l-a facut muci pe Oprescu pe B1 TV! - Blaga o ia chiar inainte de primul tur !

Eu nu ma asociez celor de mai sus - te las sa-ti savurezi linistit iluziile ...

La 2008-05-23 09:34:57, MarianDaniel a scris:

> Blaga l-a facut terci pe doctorul Oprescu, care a aratat mai gaunos ca
> niciodata. Lipsit de argumente si proiecte, Oprescu a inceput sa-si
> dea jos haina de doctor director de spital si sa ne arate de ce a
> pierdut de doua ori lupta pentru primaria Capitalei. Inafara faptului
> ca l-a intrerupt incontinuu pe Blaga din discursul si ca a batut apa
> in piua cu aroganta de tip PSD, ca numai un bucurestean merita sa ia
> Bucurestiul, a dovedit ca e plecat cu pluta.Nu are proiecte, iar
> gogorita cu autostrada suspendata a fost demontata punct cu punct de
> Blaga. Oprescu e bun doar de chibit la jocurile de table din parc ale
> pensionarilor!
> Blaga a punctat la obiect si si-a expus proiectele sale cu argumente
> clare si termene precise zambind ironic la toate prostiile debitate de
> Oprescu.
> Blaga ia din primul tur!
>
>

Maryy
2008-05-23 11:00:32

Esti cumva de-a lui Blaga d-le Marian Daniel????

Nu vedeti ca Bucurestiul arata ca dupa bombardament????
La carma capitalei au fost din partidul lui Blaga. Chiar nu puteti judeca un pic???
Vedeti ca dr. Oprescu este primul in sondaje si va sperie ca o sa castige capitala si ca o sa dati socoteala ce ati facut cu banii publici, numai pentru capitala nu au fost cheltuiti. Va tremura izmenele pe voi de frica, dar a venit si timpul schimbarii. Gata cu caracatita din PDL!!!!!
Oprescu este cel mai potrivit pentru capitala.
Unii dintre bucuresteni nu stiu sa aprecieze decat personaje precum Vanghelie-agramatul, Geoana-prostanacul, Blaga-personaj nou aparut in peisajul bucurestean si altii ca ei. Nu sunt obisnuiti cu inteligenta, verticalitate, sinceritate etc, Oprescu li se pare ciudat pentru ca gandeste cu capul si nu cu picioarele.
Despre care proiecte vorbiti d-le Marian D. si ceilalti ca dvs??? Pentru a face un proiect trebuie sa ai un buget, degeaba il faci daca nu ai bani. Promiteti marea cu sarea fara sa stiti daca veti avea fonduri. Promisiunile facute de 18 ani s-au transformat in proiecte anul acesta. Proiectele despre care vorbiti sunt nule, nu puteti sa va bazati pe ele pana nu aveti un beget. SI APOI....O SA FACETI CEEA CE VA DICTEAZA PARTIDUL D-LOR CARE VA LAUDATI CU PROIECTELE VOASTRE. Asa ca ...mai lasati-o moale cu proiectele, nu-i mai imbatati cu apa rece pe bucuresteni.

Arogantu'
2008-05-23 11:11:00

Re: Esti cumva de-a lui Blaga d-le Marian Daniel????

Cel mai "interesant" ( a se citi: AIURISTIC ) proiect este metroul Drumul Taberei - Eroilor.
Nu stiu cine-i gagautza care s-a laudat cu el - buldogul, daca nu ma-nsel. Dobitocul nici macar nu-si da seama ca METROREX nu atirna de PMB, ci de Ministerul Transporturilor. Care minister nu a catadicsit sa cedeze PMB metroul nici macar in perioadele de trista amintire ale ministeriatelor lui Dobre si Berceanu, ca sa nu mai pomenesc de cele sinistre ale Ancutei Boagiu si ... surprize-surprize : Traian Basescu !
Daca mai era nevoie de inca o dovada privind DEMAGOGIA fesnisto-pedista - apai linia de metrou Dr. Taberei-Eroilor este una mareata !

La 2008-05-23 11:00:32, Maryy a scris:

> Nu vedeti ca Bucurestiul arata ca dupa bombardament????
> La carma capitalei au fost din partidul lui Blaga. Chiar nu puteti
> judeca un pic???
> Vedeti ca dr. Oprescu este primul in sondaje si va sperie ca o sa
> castige capitala si ca o sa dati socoteala ce ati facut cu banii
> publici, numai pentru capitala nu au fost cheltuiti. Va tremura
> izmenele pe voi de frica, dar a venit si timpul schimbarii. Gata cu
> caracatita din PDL!!!!!
> Oprescu este cel mai potrivit pentru capitala.
> Unii dintre bucuresteni nu stiu sa aprecieze decat personaje precum
> Vanghelie-agramatul, Geoana-prostanacul, Blaga-personaj nou aparut in
> peisajul bucurestean si altii ca ei. Nu sunt obisnuiti cu inteligenta,
> verticalitate, sinceritate etc, Oprescu li se pare ciudat pentru ca
> gandeste cu capul si nu cu picioarele.
> Despre care proiecte vorbiti d-le Marian D. si ceilalti ca dvs???
> Pentru a face un proiect trebuie sa ai un buget, degeaba il faci daca
> nu ai bani. Promiteti marea cu sarea fara sa stiti daca veti avea
> fonduri. Promisiunile facute de 18 ani s-au transformat in proiecte
> anul acesta. Proiectele despre care vorbiti sunt nule, nu puteti sa va
> bazati pe ele pana nu aveti un beget. SI APOI....O SA FACETI CEEA CE
> VA DICTEAZA PARTIDUL D-LOR CARE VA LAUDATI CU PROIECTELE VOASTRE. Asa
> ca ...mai lasati-o moale cu proiectele, nu-i mai imbatati cu apa rece
> pe bucuresteni.
>

Alex.Pandrea
2008-05-23 11:20:08

Re: Domnule Balota,cu respect aveti si nu aveti dreptate

La 2008-05-23 09:23:29, balota a scris:

> Nu de Tariceanu.

Pai stiu ca asa este cum spui mata.dar oare Oprescu nu vine dupa Tariceanu,sau cam asta vrea comandoul securist ca Oprescu sa reprezinte Securitatea dupa Tariceanu?

Si in fond nu este mai interesant ce va fi dupa ce Tariceanu va preda tara decat elucubratiile cu autostrazi suspendate si pasari artificiale care sa cante in parcuri,sau mai ales ca vrea comandoul securist al dlui Iliescu,prin Oprescu sa preia PSD,Primaria capitalei si presedwentia Republicii.

Prea mult venin la inima fostilor a pu Dl.Basescu.
Uitati-va dpar pe acest forum si veti vedea ca sunt asa zisi forumisti care ar dori sa-si vanda si sufletul lui mefisto numai sa scape de Basescu.

Sper,ca pe zi ce trece,noi bucurestenii,nu vom cadea prada ultimului asalt securisto-comunist si Bucurestiul va fi castigat de dreapta politica.

Codrut68
2008-05-23 11:23:38

nu e nimic misterios

e doar un politician care marseaza pe discursul "daca v-ati saturat de oamenii politici alegeti-ma pe mine". ceea ce e destul de penibil. sa inteleg ca el nu e dependent de interesele niciunui partid. dar nu cumva e dependent de interesele unor oameni de afaceri cam suspecti. si unii dintre noi l-am "citit" pe domnul oprescu. dvs nu domnule rosca stanescu???

Pandele
2008-05-23 11:26:09

Interesant...

Sta cam bine in sondaje domnul Oprescu, nu e deloc exclus sa fi putut falsifica niste sondaje, dar de unde are banii de campanie??? Care sunt sponsorii dansului??? cu cate datorii va ramane domnia sa? si mai ales cum va reusi sa le plateasca...Raspunsul cred ca il stim cu totii, sau il vom afla pe pielea noastra daca il vom vota pe Oprescu. Daca iese primar vom vedea cum Bucurestiul va fi vandut chiar sub privirile noastre, nu ne-am saturat de asta oare in ultimii 4 ani?? Eu zic ca da...

Arogantu'
2008-05-23 11:30:20

Re: Interesant...

Nu stiu ce raspuns "stim cu totii" - dar daca vrei, intr-adevar, sa afli de unde are doctorul bani iti sugerez sa revezi inregistrarea emisiunii SINTEZA ZILEI de ieri, 22 Mai.
Intrebarea si-a pus-o si Geoana - dar el este deja legendat ca "prostanac" !

La 2008-05-23 11:26:09, Pandele a scris:

> Sta cam bine in sondaje domnul Oprescu, nu e deloc exclus sa fi putut
> falsifica niste sondaje, dar de unde are banii de campanie??? Care
> sunt sponsorii dansului??? cu cate datorii va ramane domnia sa? si mai
> ales cum va reusi sa le plateasca...Raspunsul cred ca il stim cu
> totii, sau il vom afla pe pielea noastra daca il vom vota pe Oprescu.
> Daca iese primar vom vedea cum Bucurestiul va fi vandut chiar sub
> privirile noastre, nu ne-am saturat de asta oare in ultimii 4 ani??
> Eu zic ca da...
>

Arogantu'
2008-05-23 11:31:42

Re: nu e nimic misterios - OK ! Vino cu lista oamenilor de afaceri !

De ce am eu indoieli ca vei face asta - o fi vreo pasarica ?

La 2008-05-23 11:23:38, Codrut68 a scris:

> e doar un politician care marseaza pe discursul "daca v-ati saturat de
> oamenii politici alegeti-ma pe mine". ceea ce e destul de penibil. sa
> inteleg ca el nu e dependent de interesele niciunui partid. dar nu
> cumva e dependent de interesele unor oameni de afaceri cam suspecti.
> si unii dintre noi l-am "citit" pe domnul oprescu. dvs nu domnule
> rosca stanescu???
>

Mona G.
2008-05-23 11:33:27

Analiza

Aveti dreptate in tot ce spuneti,mai putin in aceea ca Oprescu-acest profitor al tuturor regimurilor va castiga din primul tur sau ca va intra in turul II.Cum sa-l votezi pe omul lui Iliescu?!Alt bogatas care se da drept de stanga.Si nici cinstit nu este(dosarul de prof.universitar,descendenta sa,afilierea la mafia imobiliara,jaful facut la Municipal cand era director,ocuparea in acelasi timp a mai multor functii importante in cadrul "sistemului ticalosit").

ganga
2008-05-23 11:36:01

LIMPEDE!!!

eu cred ca totul este clar in legatura cu Oprescu. se cunosc foarte bine implicatile lui cu diferiti oameni dubiosi care nu fac altceva decat sa puna "stapanire pe el", sa-l coordoneze .si intr-adevar exista o asemanare intre el si Iliescu,parca sunt priviti in oglinda...au inbatranit facand lucruri murdare. ce incredere sa mai ai in asemenea persoane??!!

Arogantu'
2008-05-23 12:00:50

Re: LIMPEDE!!! - JUST ! "anumiti oameni dubiosi" e formula securistilor ?

Sau a lor este doar formula "anturaj dubios", iar cea folosita de tine este o inventie fesenista ?
Mai gangalailor - ati inceput batalia finala contra doctorului ?
De ce nu zice niciunul din voi despre calitatile buldogului vamilor ? Aud ?

La 2008-05-23 11:36:01, ganga a scris:

> eu cred ca totul este clar in legatura cu Oprescu. se cunosc foarte
> bine implicatile lui cu diferiti oameni dubiosi care nu fac altceva
> decat sa puna "stapanire pe el", sa-l coordoneze .si intr-adevar
> exista o asemanare intre el si Iliescu,parca sunt priviti in
> oglinda...au inbatranit facand lucruri murdare. ce incredere sa mai
> ai in asemenea persoane??!!
>

Klaus Steinberg
2008-05-23 12:03:50

Jocul murdar al lui Geoana pentru a-shi salva pielea

Vreau insa sa fac cateva observatii in legatura cu Bassescu si Geoana.
-atunci cand Basescu ( nu-i zic presedinte caci nu merita demnitatea asta ) a spus ca a fost vizitat acasa de anumiti politicieni ce l-au rugat sa intervina la " organe " pentru ei, el a sugerat ca printre ei se afla si membrii marcanti ai PSD ;
-tradus asta inseamna ca unii din conducerea PSD au unul sau mai multi scheletzi in dulap;
-tot tradus, mai inseamna ca " organilii " se afla la cheremul lui, caci altfel nu veneau la el, nu mergi la cineva cand sti ca nu are nici o putere;
-Basescu , prin asanumitul interviu , nu a facut decat sa le reaminteasca stimabililor ca ori platesc " pretul corect " ori " pac la Rasboiul ", pretul corect insemnand alegerea lui Blaga;
reactia PSD a venit imediat prin gurita aurita a lui Miron Mitrea, care a tinut sa sublinieze ca Oprescu nu va mai fi primit in partid chiar daca -prin absurd- ar vrea sa revina. Tradusa, aceasta afirmatie inseamna; daca Oprescu si Blaga intra in turul doi, noi ,PSD-ul , il vom sustine pe Blaga. Noi nu vrem ca Diaconescu sa intre in turul doi.
Asa ca furtul voturilor lui Oprescu se va realiza de tandemul PSD + PD-L iar scheletzii vor ramane in continuare ascunsi.O mana spala pe alta si ambele PSD si PD-L.
De altfel, domn Rosca zicea ca Oprescu nici macar in turul doi nu intra.O fii stiind mai multe ??? Se prea poate.

Socrate
2008-05-23 12:40:24

SUBSCRIU Re: Jocul murdar al lui Geoana pentru a-shi salva pielea

Buna analiza. Era clar ca domnul Geoana actioneaza cu ceva dosare in coasta.
Explica si de ce domnul Oprescu a devenit inamicul public numarul 1, nu numai pentru PSD, PD-L si PNL.. ( probabil ca mai sunt si alte dosare in cauza ).

La 2008-05-23 12:03:50, Klaus Steinberg a scris:

> Vreau insa sa fac cateva observatii in legatura cu Bassescu si
> Geoana.
> -atunci cand Basescu ( nu-i zic presedinte caci nu merita demnitatea
> asta ) a spus ca a fost vizitat acasa de anumiti politicieni ce l-au
> rugat sa intervina la " organe " pentru ei, el a sugerat ca printre ei
> se afla si membrii marcanti ai PSD ;
> -tradus asta inseamna ca unii din conducerea PSD au unul sau mai multi
> scheletzi in dulap;
> -tot tradus, mai inseamna ca " organilii " se afla la cheremul lui,
> caci altfel nu veneau la el, nu mergi la cineva cand sti ca nu are
> nici o putere;
> -Basescu , prin asanumitul interviu , nu a facut decat sa le
> reaminteasca stimabililor ca ori platesc " pretul corect " ori " pac
> la Rasboiul ", pretul corect insemnand alegerea lui Blaga;
> reactia PSD a venit imediat prin gurita aurita a lui Miron Mitrea,
> care a tinut sa sublinieze ca Oprescu nu va mai fi primit in partid
> chiar daca -prin absurd- ar vrea sa revina. Tradusa, aceasta afirmatie
> inseamna; daca Oprescu si Blaga intra in turul doi, noi ,PSD-ul , il
> vom sustine pe Blaga. Noi nu vrem ca Diaconescu sa intre in turul
> doi.
> Asa ca furtul voturilor lui Oprescu se va realiza de tandemul PSD +
> PD-L iar scheletzii vor ramane in continuare ascunsi.O mana spala pe
> alta si ambele PSD si PD-L.
> De altfel, domn Rosca zicea ca Oprescu nici macar in turul doi nu
> intra.O fii stiind mai multe ??? Se prea poate.
>

Socrate
2008-05-23 13:01:46

Incercare de a induce un vot negativ pentru Oprescu. Re: Analiza

Nu uitasti ca nu mai este PSD-ist si ca PSD-ul a declarat ca nici nu-l va mai reprimi.
In aceste conditii, ramane singurul independent cert.

La 2008-05-23 11:33:27, Mona G. a scris:

> Aveti dreptate in tot ce spuneti,mai putin in aceea ca Oprescu-acest
> profitor al tuturor regimurilor va castiga din primul tur sau ca va
> intra in turul II.Cum sa-l votezi pe omul lui Iliescu?!Alt bogatas
> care se da drept de stanga.Si nici cinstit nu este(dosarul de
> prof.universitar,descendenta sa,afilierea la mafia imobiliara,jaful
> facut la Municipal cand era director,ocuparea in acelasi timp a mai
> multor functii importante in cadrul "sistemului ticalosit").
>

arthur
2008-05-23 13:03:25

Oprescu nu e bucurestean!

El este o specie separata,nascut crescut in cutele matasii in Primaverii(ca si Geaona de altfel)!Toata cariera si-a facut-o ca fiul lui taticu'Secu ,d'aia e chirurg de apendicita caci mai mult nu a avut nevoie si nici talent!Si profesor prin frauda!Oprescu facea parte din gasca de tineri furiosi de odrasle primavaratice impreuna cu Serghei Mizil,Alica Verdet,Medelin Voicu si chiar Nicusor si Zoia Ceasca ,care isi faceau de cap la chefuri monstre,cu wiskeane si muzici "decadente" gen Stones pe Grundig-uri,cand cei din generatia noastra se inghesuiau cate 20 intr-o camera band Saniuta si cu un mag Tesla!Se vede dupa cum vorbeste de spurcat ca a ramas cu limbajul de atunci care se vroia popularos-muncitoresc! Pe total este un smecheras care nu stie decat superficial ceva gargara si care o sa se plictiseasca rapid de munca! Sper ca bucurestenii nu se vor pacali cu acest martzafoi si nici cu Blaga-le douanier stangaciul de acum 3 ani ,dreptaciul de peste noapte si buldogul lui Basescu!

Socrate
2008-05-23 13:04:45

CARE DREAPTA ? Re: Domnule Pandrea e vorba despre Oprescu

Il sustineti inseamna pe Orban, intrucat PD-L este de stanga imprejur, nu de dreapta.

La 2008-05-23 09:23:29, balota a scris:

> Nu de Tariceanu.
>

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01079 sec.