Ziua Logo
  02:54, miercuri, 31 mai 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2009-01-23
haritina (...@yahoo.com, IP: 89.37.24...)
2009-01-23 10:27
Grea desteptarea dupa un somn profund de mai bine de 50 de ani de comunism!

Stimata doamna profesor inteleg ingrijorarea dumneavoastra. Dupa comentariile de pe bloguri si forumuri constat, din pacate, ca sunt foarte putini cei care m-au convins ca ar putea intelege pericolul pe care il intrevedeti daca graba Parlamentului ar avea drept rezultat noua Constitutie-Basesciana. Motivele nu le discut acum si cred ca nu tin de desteptaciune ci mai degraba de obisnuita somnului de peste 50 de ani.
Graba Parlamentului de a considera prioritara Constitutia este explicabila atat timp cat cei 324 inteleg acum mult mai corect mesajul presedintelui Traian Basescu- mai ales ca acesta a constituit si prioritatea marcata chiar si la ceas aniversar al Unirii neamului. Ce criza?! Ce buget?!
Societatea romaneasca este bolnava, din pacate, stimata doamna profesor. Si boala a fost provocata de profunda criza morala in care ne aflam ca societate, cu mult inaintea celei financiare si economice. Din pacate nici macar aceasta criza morala nu constituie o prioritate pentru presedintele Traian Basescu si Parlamentul sau(evident fara liberalii pe care ii uraste dupa cum am remarcat in cei 4 ani trecuti).
Inaintea unei Constitutii noi avem nevoie de o reforma morala. Din pacate numai prin eforturile domniei voastre si a cateorva personalitati, elite autentice, greu veti reusi sa-i desteptati pe majoritatea romanilor dupa un somn de 50 de ani. Au devenit somnambuli!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00622 sec.