Ziua Logo
  08:43, joi, 30 martie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-05-24
Alex.Pandrea din Bucuresti (...@fastmail.fm, IP: 81.196.18...)
2008-05-23 21:48
TEORIA PARADISULUI PIERDUT:BUCURESTENI VOTATI SECURITATEA SI PE FII EI

TEORIA PARADISULUI PIERDUT:BUCURESTENI VOTATI SECURITATEA SI PE FII EI
In momentul de fata,desi credeam ca Basescu este cel mai abil politician,trebuie sa recunosc ca de fapt exista unul mai abil:Ion Iliescu.
Iliescu a fost adus la putere de catre securitate si astazi tot el serveste organizatia, promovand cu multa dibacie din nou securitatea,prin fii ei,la postul de primar,sef al PSD si dece nu daca prostia romanilor,proverbiala,sa nu aiba securitatea si un Presedinte al Romaniei.
Occidentul deja s-a blazat si nu mai sprijina Romania.Pe ei ii intereseaza cu totul altceva.Se spunea de catre un specialist la TV ca profitul bancii BRD cumparata de francezi este de 10 ori mai mare in Romania decat in Franta si exemplele ar putea continua.

Securitatea noastra de trista amintire a fost pregatita ca o arma redutabila pentru partidul comunist.
O parte a securitatii a fost pregatita sa formeze adevarate comandouri care sa poata lupta pe cont propriu,chiar in lipsa unei coordonari centrale,mai ales,se gandeau ei,in strainatate.
De fapt securitatea dupa 1989 a avut numeroase succese si as enumera doar devalizarea bancilor ,acapararea banilor si valorilor depuse in exterior,crearea unei clase de imbogatiti prin tunuri si dece nu participarea in cadrul a diferite partide politice,indiferent de orientarea lor ideologica.

Acum,securitatea mai face un experiment aranjand un comandou,cu varful de lance fiul medic, al unui general de securitate, prin care disperati de insuccesele PSD ,mai ales in urma incapatanarii si suceselor lui Vanghelir(pe care l-am denumit singurul social-democrat roman) vor sa creieze o miscare politica direct sub conducerea securitatii si fostilor lideri si fii de lideri comunisti pentru preluarea puterii si doborarea lui Basescu.

De fapt experimentul Oprescu este o incercare de forta a securitatii care doreste aservirea politica a Romaniei.
Daca Oprescu reuseste(chiar si prin frauda) sa devina primar,calea spre presedentie si debarcarea lui Basescu este creata.
Daca nu va reusi,si securistii se bazeaza si pe acest rezultat,miscarea Oprescu va fi desvoltata fie ca miscare civica sau partid care va urmari aceleasi scopuri si nu va mai fi impiedecata de social-democratii constienti va Vanghelie,grupul de la Cluj si chiar M.Geoana.
In acest comandou nici chiar Ioan Iliescu nu joaca rolul principal,capo di tutti capi este deocamdata necunoscut,as spune conspirativ.

De exemplu,dece nu poate fi Nastase(ginere de fost ministru comunist) sau fostul profesor de la Stefan Gheorgiu Adrian Severin,si dece nu Magureanu sau altii ca ei.

Certamente,fenomenul Oprescu este un comandou securisto-comunist pe care oamenii constienti si iubitori de tara trebuie sa-l ia in considerare si sa-l conduca spre esec.
Si securitatea isi poate masura sansa de a da lovituri .
Exista in sociologie o teorie,numite si teoria paradisului pierdut.

Este vorba de o proprietate a creerului omenesc ca dupa trecerea unei lungi perioade de timp sa sa perceapa trecutul sau chiar umil si advers ca un adevarat paradis.Si acest lucru se observa in Romania prin nostalgia dupa trrecutul comunist si chiar dupa activitatea securitatii romane.
Acest lucru este exploata de dl.Iliescu si comandoul securist care se ocupa cu manipularea politica a romanilor.
De fapt dl.Oprescu este bine cunoscut in mediul universitar din Bucuresti.Un lenes funciar a primit de la securitate functii pe care unul harnic nu le-ar fi putut realiza in 3 vieti:profesor,sef catedra,director Elias,Director Spitalul Universitar,viceprimar Capitala,presedinte al Colegiului medicilor din Bucuresti,presedinte al unei comisii senatoriale etc etc.Iesit din pepiniera comunista a comitetului de Partid al Institutului de medicina Bucuresti de unde au provenit 10-12 ministri ai sanatatii si care au dus sistemul de rapa,securitatea crede ca dl.Oprescu,pe baza teoriei paradisului pierdut,a fraudei,de care a mai fost acuzat la obtinerea profesoratului poate fi pus la bataie,garantie fiind tatal sau,general de securitate cu care fiul se mandreste,inclusiv de rolul zis patriotic al securitatii.
Pai cine facea reeducarea la Pitesti,nu securitatea,cine a omorat o multime de oameni,printre care si pe inginerul Ursu,nu securitatea,cine forma organizatia criminala a statului Comunist Roman,nu securitatea.
Pai securitatea a fost buna Frati Bucuresteni.Un adevarat paradis.
Votati-l deci pe Oprescu.
El va face autostrazi suspendate peste Bucuresti,pasarele vor canta prin parcuri,cei care nu au paine vor manca in schimb cozonac.

Iata ca paradisul pierdut dragi pensionari,dragi fanatici anti-Basescu este gata sa apara azi in Bucuresti,maine in toata tara.
De fapt eu cred ca Oprescu nu are 39%.securitatea romana avea ca cel mai tare departament al ei,departamentul de desinformare.Dece opare sa nu-l foloseasca acum.
Daca securitatea si Iliescu a avut curajul sa sfideze PSD prin candidatul Oprescu,inseamna ca problema este groasa.
Ultimul lor refugiu PSD nu le mai este prietenos si gratie lui Vanghelie,grupului de la Cluj si altii a venit vremea reformei si alungarii securistilor si penalilor din PSD.
Eu cred ca alegatorul trebuie sa fie constiernt azi ca i se pregateste ceva.Diabolizarea lui Basescu nu mai este de mare folos securitatii.Ei vor sa mearga acum pe cai mari.

VOTATI-L PE OPRESCU!

Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.227.248...)
2008-05-23 23:39
Re: TEORIA PARADISULUI PIERDUT:BUCURESTENI VOTATI SECURITATEA SI PE FII EI

La 2008-05-23 21:48:21, Alex.Pandrea a scris:

> In momentul de fata,desi credeam ca Basescu este cel mai abil
> politician,trebuie sa recunosc ca de fapt exista unul mai abil: Ion Iliescu.Mai departe n-are rost sa citesc acest mesaj .... inapoi in comunism cu toata viteza :-((( ca libertatea nu poate sa stapineasca romanii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2008-05-24 17:29
Re: pai si lipasa ta de inteligenta ... ce mai. Tu te denunti singur ca find securist

atunci cand explic cum a fost organizata pe comandouri .
Si mai Pandrea

La 2008-05-23 21:48:21, Alex.Pandrea a scris:

> Occidentul deja s-a blazat si nu mai sprijina Romania.Pe ei ii
> intereseaza cu totul altceva.Se spunea de catre un specialist la TV ca
> profitul bancii BRD cumparata de francezi este de 10 ori mai mare in
> Romania decat in Franta si exemplele ar putea continua.
>
Esti cum zici tu despre popor. Mai rau
cand dracu ne-au sprijinit in ultimii 25 de ani ?!
Pai d'aia am fost presati sa privatizam, sa se ingrase ei !

SI BAGA LA CUTIA UCRAINEANA : de 18 ani incoa al mai abil e Iliescu .
Base al tau nu e abil. E doar de o viclenie de mahala. Jmecher adica.


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00758 sec.