Ziua Logo
  04:10, miercuri, 28 septembrie 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-09-29
FB din Romania (...@yahoo.com, IP: 65.94.33...)
2007-09-29 05:50
Intre Constantinescu si Basescu

aleg clar ,dar clar Constantinescu ! Pentru mai multe motive: In primul rand educatia. Una e sa ai doua facultati sa cunosti cel putin doua limbi straine,sa fii om de cultura ce rezista oricarui interlocutor strain.
In al doilea rand e caracterul: domnului prof.Constantinescu i s-a reprosat ca ar fi fost comunist. A fost intr-adevar secretar cu probleme stiintifice la Univ .Bucuresti.Eu nu am fost nici macar membru de partid ,dar imi dau seama ca ditamai prof.universitar nu putea rezista in functie ,daca nu facea un mic pact cu diavolulul.
Celalalt a fost cu mult mai mult.A ajuns sa fie reprezentant de nu stiu care la Anvers.Degeaba spune Base ca o fi ,ca o pati. Nu ar fi lasat Ceausescu pe oricine intr-o asemenea functie.Sa fiu bine inteles :in comparatie cu Iliescu sau cu Nastase ,Basescu e un pas iainte.Sau mai multi. Dar ,totusi se dovedeste mafiot.Nu lasa deloc de la el.
Si cum cu scoala atata cat o are e sub celalalt ,plus nu intra in lumea buna.Ori nu-l cheama aia ,ori nu se duce el.Vezi sesiunea ONU.
Asa aca balanta inclina in favoarea lui Constantinescu.Ramane intrebarea:de ce Constantinescu s-a declarat republican convins ? De ce Regele a reintrat in viata romanilor in perioada lui Iliescu ? e drept ultima.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.241...)
2007-09-29 05:58
Re: Intre Constantinescu si Basescu

Basescu e mai rau decat Iliescu si Nastase. A avut ghinionul sa ajunga prea tarziu la putere si nu mai poata sa-si faca mendrele asa cum si-ar fi dorit. Asta nu chema minerii, ci tragea direct cu tunurile in Piata Universitatii, acolo unde nemernicul are pretentia sa apara acum.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00732 sec.