Ziua Logo
  05:19, vineri, 7 octombrie 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-12-18
Alex.Pandrea din Bucuresti (...@fastmail.fm, IP: 81.196.18...)
2008-12-17 21:43
Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL

Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL
Dupa 4 ani de impostura,cu scandaluri politice,cu ministri penali sau incompetenti,ca si capra raioasa care mereu tine coada in sus,dl.tariceanu a inceput a fi ingrijorat si de tara si,nici mai mult nici mai putin,da sfaturi dlui Boc privind guvernarea.
Adica mai pe scurt sa o duca de rapa cum a facut si el.
Vreau sa spun de la inceput ca toate referirile mele la dl.Tariceanu se dirijeaza doar spre personalitatea politica,publica a sa,aceea care de fapt ne intereseaza pe toti cetatenii Romaniei. Omul isi bazeaza activitatea pe principiul motivatiei,motivatie care pot fi biologica sau sociala. De aceste fenomene depinde fericirea individului si starea sa de bine,in cazul unui politician,de acestea depinde si fericirea societatii pe care o guverneaza. Sa aruncam o privire asupra personajului politic ,privind motivatiile (instinctele ) sale sociale.

Psiholoia sociala ne arata ca trei sunt trebuintele de natura psiho-sociala,in afara carora individul nu se poate considera fericit si nici nu poate ferici pe altii:

1.Nevoia de raspuns afectiv din partea altora

2.Nevoia de securitate pe termen lung

3.Noutatea experientei

Sa le luam pe rand:
1.Lipsa unor contacte afective autentice duce la o stare frustranta (chiar mai mare decat solitudinea reala).In acest caz individul traieste singur dar intr-o multime,ceea ce este mult mai frustrant.
Sa ne gandim la Dl.Tariceanu care traieste intr-o atmosfera perversa in care oficial are foarte multi sustinatori dar care la primul hop isi arata alte porniri si interese.
Acest lucru arata ca Dl.Tariceanu este de fapt singur,ca in grupul care il inconjoara nu se poate baza pe relatii autentice.
Astfel dl.Crin Antonescu,Vosganian si altii,imediat dupa esecul de la alegeri cer nici mai mult nici mai putin decat un Congres extraordinar.
Ori un asemenea congres are ca principala intentie sa-l schimbe pe Dl.Tariceanu.
Neautenticitatea relatiei cu Hasoti,Rusanu,Olteanu ,Orban (cel cu mandolina) a facut ca dupa cele intamplate sa critice si nu sa fie solidari cu Dl.Tariceanu.

Nevoia de raspuns afectiv din partea altora si, mai ales a unui raspuns favorabil este stimulul unui comportament socialmente favorabil si acceptabil.
Dl.Tariceanu apare deci singur,in multimea asa zisilor liberali,care abia ii asteapta debarcarea,sau cum spune poporul ,Dl.Tariceanu sta ca- Isus intre talhari-

2.Si nevoia de securitate pe termen lung este o cerinta importanta.Omul nu poate fi satisfacut doar cu ceea ce are in prezent,daca viitorul nu-i este asigurat.
Aceste trebuinte de securitate pe termen lung fac individul vulnerabil la stres. Care este viitorul sau speranta de viitor al Dlui Tariceanu.
In loc sa se intereseze si sa accepte sfatul de la cei care l-au adus la putere (Stolojan,Musca;Basescu) dl.Tariceanu a exclus din PNL pe singurele personalitati capabile de onestitate si prietenie politica.
I-au ramas indivizi lipsiti de onestitate,mediocri,indivizi care asteapta primul pas gresit pentru asi satisface intentiile lor politice,adica pentru a lua locul dlui Tariceanu. Dl.tariceanu nici dupa 4 ani de guvernare nu se poate mandri cu o strategie a PNL,deci cu un viitor al acestui partid,nu stie incotro merge si ce perspective are.politica lui.

3.Noutatea experientei isi gaseste expresia in fenomenul familial al plictiselii. Viata sociala a devenit tot atat de necesara ca si dentitia sau policele spune manualul de psihologie sociala.
Dl.Tariceanu se teme de nou.
Nu reformeaza si nu inoveaza nimic,totul are la el aspect pompieristic motiv pentru care merge din esec in esec.
Este oare cazul sa le mai enumar aceste esecuri si inadvertente.
Nu cred.
Sunt foarte multe si mi se pare ca chiar este impins ,adesea,sa faca asemenea greseli,excitandu-i tendintele personale negative cum ar fi aroganta,mandria,creindu-i impresia ca este un liberal de mare clasa,pana la indecenta lingusire,

ca- LIBERALISMUL DE LA EL INCEPE-

In rest,ce se poate spune,este redat de slagarul de succes al momentului

-OFICIAL II MERGE BINE-

.Sobru. (...@yahoo.com, IP: 86.106.63...)
2008-12-17 21:44
Re: Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL

Tariceanu va urina pe cadavrul Betivului. Asta o sa faca.

Danny (...@us.mahle.com, IP: 70.54.71...)
2008-12-17 21:54
Re: Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL

Sobrul: <<<<< Tariceanu va urina pe cadavrul Betivului. Asta o sa faca.>>>

Dupa care va face ceea ce se pricepe mai bine. Va linge !

costy din Germania (...@t-online.de, IP: 84.168.117...)
2008-12-17 22:01
Re: Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL

La 2008-12-17 21:44:38, .Sobru. a scris:

> Tariceanu va urina pe cadavrul Betivului. Asta o sa faca.
>

Nu mai ai mult pana te va lua salvarea, bey surogat de om.
Ai pe cineva sa sune, sau sunt deja in preajma barlogului tau?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02581 sec.