Ziua Logo
  04:04, miercuri, 28 septembrie 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-12-23

Comentarii: 68, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

sorge
2009-12-22 22:22:46

Lui Antonescu i se da cu ulei de masline ,

pe o birna slefuita bine ,care este in panta de 75 de grade si pe care a inceput sa alunece destul de repede .
Conu' Patriciu nu se mai aude nu se mai vede .
Patriciu la pus pe Antonescu Presedinte la PNL,dar nu el il scoate in aut :singur s a scos in aut .

Arcturus
2009-12-22 22:36:43

asta zice si Catarama ... debarcarea lui Antonescu se apropie ...

un lucru normal de altfel, dupa rezultatele catastrofale de la alegeri.

dorumare
2009-12-22 22:42:37

acum se vad..

asa se deosebesc politicienii de fripturisti... pentru o butelie sau o uniforma aia dinaintea lor i-au bagat pe altii la canal sau in pamint, astia de acum o 'fac' pentru o 'friptura'...

Sobru.......
2009-12-22 22:47:42

sperantele taraturilor

Leprele incearca sa dea impresia ca e scandal, doar doar visele lor vor deveni realitate. Daca exista cateva javre vandute in PNL, vor fi eliminate si cu asta basta.

Akenaton
2009-12-22 23:42:44

Indivizi de genul lui Catarama sunt lichele care s-au infiltrat in PNL la ordin!

Catarama este un ofiter acoperit al securitatii.

stan patitu
2009-12-23 00:09:26

ANTONESCU

Mie Crin Antonescu nu mi-a placut si am declarat asta din clipa in care a ajuns in fruntea partidului. Caciula este prea mare pentru capul lui .
Sa-l ia pe Orban de mana si sa treaca la munca de jos: lupta la TV in talk-showuri pentru ca la asta sunt buni.

coscaru
2009-12-23 00:21:55

securistilor puteti sa mancati cacat cat vreti

PNL sau adevarata drepata din Romania nu inseamna niste scursuri de care nimeni nu a auzit niciodata si nici nu intereseaza pe nimeni. daca presa independenta nu v-a mai exista atunci vor exista revolutii . daca parlamentul va deveni MAN atunci vor exista lupte de starda. asa ca tov cornelia sugeti pu..la si mancati cacat cat puteti nimeni nu va asculta

ionion
2009-12-23 00:45:13

PNL.PSD sau PD-L sau PD sau orice alta formatiune politica in acea tara din Balcani

nu este decat o sectie a bolsevicilor moscoviti.


Nu credeti nimic politicienilor de la Bucuresti - toti sunt ipocriti mafioti talhari !

ionion
2009-12-23 00:54:02

PNL lui Antonescu nu este un partid politic adevarat dar o sectie a Moscovei care


face jocul criminalului Ion Iliescu !

Cristian88
2009-12-23 03:39:59

Re: sperantele taraturilor

La 2009-12-22 22:47:42, Sobru....... a scris:

> Leprele incearca sa dea impresia ca e scandal, doar doar visele lor
> vor deveni realitate. Daca exista cateva javre vandute in PNL, vor fi
> eliminate si cu asta basta.
> ASA este , sa incepem cu debarcarea javrei Comuniste Crin Antonescu, ne-am saturat de crini, mai stie cineva de Crin HALAICU ??? parca tot de la noi a fost!!?

Alec
2009-12-23 03:53:19

PNL are nevoie de un alt leader.

Cred ca Antonescu ,este un om politic slab si de aceea trebuie sa plece.PNL ,are acum ocazia sa promoveze un lider tanar ,care sa nu fie o marioneta a lui PATRICIU.

alamar
2009-12-23 04:00:57

Daca...

un partid se bazeaza pe un lider sau pe un individ si nu pe o platforma , pe principii fundamantale clar deosebite de celelalte partide , in diferent cine va fi liderul acestui partid debusolat , acest partid va cadea...

Daca maine Iuliu Maniu se va reantorce din mormant si va lua conducerea PNL , tot nu il va putea resiscita...

Platforma , doctrina , principiile sunt coloana vertebrala a unui partid , nu capul...capul este foarte important binenteles , dar fara coloana vertebrala , capul este impotent...

Care este doctrina PNL ???...
Care sunt Principiile de baza PNL ???...
Care este plaforma PNL ???...

Creati o platforma , bazata per principii , si liderii vor veni...

Succes...

Alec
2009-12-23 04:03:38

In politica trebuie sa faci compromisuri.

Crin este un om care ce spune seara dimineata ,spune altceva.El nu are stofa de politician ,el este un mascarici de circ ,iar circari sunt dupa draperie.Ce-i spun suflatorii el transmite ca un papagal,asa ca PNL ul ar putea pierde 10% pana in 2012.Atunci cand a fost invitat la guvernare ,trebuia sa nu astepte o a doua invitatie ,pentruca este greu de crezut ca o vei mai primi-o,asa ca se vede slaba valoare a lui Crin.

alamar
2009-12-23 04:08:09

Pana ...

acum planul PNL a fost : " ne infratim cu dracul pana trecem podul "...aceasta nu este o platforma...

Dl Tariceanu a aruncat doctrina de drepata sub tren , ptr, a deveni cel mai popular ...populist...

Este foarte usor de a fi populist...divizezi electoratul in clase , sectii interese , grupuri sexe , varste , educatie , etc...dupa care le oferi ceea ce doresc , cu speranta ca totul va iesi bine...

Cand cineva se bazeaza pe ...speranta.. in politica , deja a pierdut...

populismul este de fapt absenta caracterului de LIDER...

Populistii sunt condusi de gloate , de val...

Liderii manipuleaza , directioneaza si conduc gloatele ( spre o cauza buna sau una rea , depinde de Lider )...

buratino
2009-12-23 07:48:24

Re: sperantele taraturilor

mey copile, nu te ambala asa. ai rabdare sa vezi care-i miscarea shi p'orma te apuci de guitzat. in 2-3 luni ne lamurim in ce tomberon aterizeaza Crin :-) ala verde pt. gunoi menajer sau ala albastru de reciclabile? uitai de tomberonu' rosu de gunoi pesedist, poate se zbenguie pe acolo :-)


La 2009-12-22 22:47:42, Sobru....... a scris:

> Leprele incearca sa dea impresia ca e scandal, doar doar visele lor
> vor deveni realitate. Daca exista cateva javre vandute in PNL, vor fi
> eliminate si cu asta basta.
>

laur
2009-12-23 09:25:24

ein Volk, ein Reich, ein Fhurer

ein Volk, ein Reich, ein Fhurer sau poate ca nu inca , altfel spus :

Cine ni’s azi liberalii ?

Mai Alamare, pai ia defineste tu o doctrina ca sa vedem daca putem pune noi amandoi de un partid eventual si liberal..

Eu propun ca doctrina sa cuprinda si storcirea ta in bataie daaa sunt dispus sa faca compromisuri temporare in aceasta directzie cu conditzia ca aceste compromisurile sa fie reciproce

TEORETIC LIBERALIMUL CICA ARE O DOCTRINA, cica de vre-o cateva sute de ani S-AU SCRIS CARTZI PE ACESTA TEMA cartzi din care cei care au auzit de ele pot sa copy& paste ceiltzi chinuindu-se in van sa reinventeze roata.

Acuma tot liberalism se chema si ceea ce propune Krugman si ceea ce propune PM-ul actual al Suediei si ceea ce-a facut Koizuni

teoria pe net o potzi lua in forma concentrata de aici http://en.wikipedia.org/wiki/Liberalism

acu eu stiu ca tu preferi http://www.conservapedia.com/Examples_of_Bias_in_Wikipedia (da pana un alta aici nu suntem la FOX asa ca dementza bashinoasa nu are monopol la microfon )

In esentza sa "Liberalism comes in many forms. According to John N. Gray, the essence of liberalism is toleration of different beliefs and of different ideas as to what constitutes a good life.[6]"

sau

"Varieties of liberalism
The impact of liberalism on the modern world is profound. The ideas of individual liberty, personal dignity, free expression, religious tolerance, private property, universal human rights, transparency of government, limitations on government power, popular sovereignty, national self-determination, privacy, "enlightened" and "rational" policy, the rule of law, respect for science, fundamental equality, a free market economy, and free trade were all radical notions some 250 years ago. Liberal democracy, in its typical form of multiparty political pluralism, has spread to much of the world. Today all of these ideals are accepted as the goals of policy in most nations, even where there is a wide gap between what governments say and what they do. Not only liberal parties honor these principles, but social democrats, conservatives, and Christian Democrats at least pay lip service to them as well. Most debate is within a liberal framework. This has led to the word "liberal" being used in many different ways."

Dupa cate vezi in esenta lor LIBERALI SUNT TOTZI CU 2 EXCEPTZII , nazistii si comunistii . Adica in Romania de azi bashinoso - vadimistii

Aia cu Zeus in sus , Zeus in jos, sus patria jos mafia , moarte mogulilor care nui se opun si restul adeptzilor solutziilor de mana de fier, intr-un cuvant antiparlamentaristii cu spumemle turbarii la gura de ieri de azi si de maine.

Si stii ce-i culmea ca ein Volk, ein Reich , ein Fhurer se potriveste la fel de bine pe fapte si Germaniei lui Hitler si CCCP-ului lui Stalin si din ce in ce mai mult gastii lui Basescu.

Restul ..... restul sunt cu totzii liberali .

acuma eu stiu ca "Liberal parties : Today the word "liberalism" is used differently in different countries. (See Liberalism worldwide.) One of the greatest contrasts is between the usage in the United States and usage in the rest of the world, most sharply in Continental Europe.[74]

In the US, liberalism is usually understood to refer to social liberalism, as contrasted with conservatism. American liberals endorse regulation for business, a limited social welfare state, and support broad racial, ethnic, sexual and religious tolerance, and thus more readily embrace Pluralism, and affirmative action. In Europe, on the other hand, liberalism is characterized by beliefs in free trade and limited government; it is not only contrasted with conservatism and Christian Democracy, but also with socialism and social democracy. In some countries, European liberals share common positions with Christian Democrats."

Observi ca diavolul sta in detalii si atat liberalii americani cat si cei europeni tind spre controlul statului asupra ACELUIASI PROCENT DIN ECONOMIE.

Americanii ii zic "a limited social welfare state" europenii ii zic "limiting the social welfare state" daaaa cred ca si tu sesizezi asemanarea.

In USA asta insema crestera influentei statului iar in Europa asta insemna scaderea influentzie statului dar scopul final dupa cum putem constata amandoi e ACLASI PROCENT DE CONTROL AL STATULUI IN ECONOMIE ceea ce insemna ca la limita amandoua curentele tind sper acelsi obiectiv final.

Si sa cu uitam ca "There is always a disconnect between philosophical ideals and political realities. Also, opponents of any belief are apt to describe that belief in different terms from those used by adherents. "

Dupa parerea mea LIBERALA este o socitate care bazandu-se de domnia statului de drept creaza sanse reale de mobilitate social pentru toate paturile sociale, sanse a caror realitate poate fi masurate statistic .
O sansa exista si e reala daca e luata si folosita, realitate ei se poate masure statsitic prin procentul celor ce o fructifica .

Daca sansele sunt reale atunci si mobilitatea sociala este reala si rezonabil de echitabil distribuita si deci atunci sociatatea e liberala. O sociatate staritificata rigid nu are cum sa fie liberala. O sociate de EBA,. Poponetz si de Honorius Prgoana nu are cum sa fie liberala dupa cum liberala nu are cum sa fie o societate unde nomenclaturisti nu pot sa ajunga decat fii de nomencalaturisti oricat de nazista , comunista sau aristocratica ar fi idelorgia oficiala a partidului-stat de la momentul respectiv.

DUPA MINE CEA MAI JUSTA DEFINITZIE A LIBERALISMULUI ESTE : "Liberalism wagers that a state ... can be strong but constrained – strong because constrained ... Rights to education and other requirements for human development and security aim to advance equal opportunity and personal dignity and to promote a creative and productive society. To guarantee those rights, liberals have supported a wider social and economic role for the state, counterbalanced by more robust guarantees of civil liberties and a wider social system of checks and balances anchored in an independent press and pluralistic society." - Paul Starr[96]
Iar daca pentru asta trebuie sa crestem taxele sau sa ne aliem temporar cu social democratzii in lupta impotriva autoritarismului totalitar bashinist asa sa fie.

dorinteodor
2009-12-23 10:04:20

analfabetismul politic la romani.....

putini stiu de ce a disparut pnt-cd-ul. pai sa va explic didactic. un partid politic se poate baza pe entuziasti si patrioti si, in acest moment, astia sint singurii sustinatori ai asa-zisului pnt-cd.....

dar daca vrei un partid adevarat, puternic, ai nevoie de mahari grei cu foarte multi bani. puterea pnl-ului (dar si a celorlalte partide!) depinde aproape exclusiv de oamenii din zona economico-financiara care-l sustin.

si atunci este normal ca cei care sustin un partid sa aiba un cuvint greu de spus in alegerea conducatorilor..... cum isi poate cineva imagina ca un partid sa fie condus de cel care primeste votul "majoritatii"? este o prostie imensa sa ne inchipuim ca niste simpli cotizanti sa determine pe seful unui partid...... democratia reala se invata greu si mult prea multi au ramas la intelegerea primitiva a democratiei ca fiind alegerea prin votul majoritatii.....

ionion
2009-12-23 10:44:23

Antonescu a incheiat pact cu gaozarul.

I-a promis lui Antonescu 5000 de euros si asta precum nu are bani gata a acceptat.

georgems
2009-12-23 10:47:16

Atentie la instigatori

Ca astia-s pionii otraviti, gen Catarama, vechi colaborator coleg cu Basila.Daca fierbe partidul pe dedesupt no problem se mai coace si maturizeaza. Trebuie o perioada de linistire a apelor in partid si apoi dupa vreo 4-5 luni se poate analiza si schimba ceva daca e util. Deocamdata relax.

Vigilante
2009-12-23 10:50:46

Re: ein Volk, ein Reich, ein Fhurer

Laure, hai ca ne-ai dat pe spate ! Cel mai liberal dintre liberalii lumii ! Tu esti ala ! Iar daca, pentru crezul tau, trebuie sa-l pupi in cur pe Iliescu si sa te faci frate cu criminalii care au devalizat Romania, so be it ! Ca nici voi nu sunteti chiar straini de multe "inginerii financiare" ( vezi cazul Sterling , de ex...), iar daca cineva indrazneste sa se aminteasca de "micile voastre potlogarii" si sa vrea sa dea o directie mai normala tarii asteia e "autoritar" si "dictator". Vai, scuzati deranjul !.....am uitat ca vorbesc cu un LIBERAL neaos.....

Vigilante
2009-12-23 10:55:51

Re: analfabetismul politic la romani.....

Adevar graiesti, Dorinele, tata ! Ce conteaza voturile fraierilor pe linga banii lui Patriciu ? ?? Eh, uite ca se mai intimpla si "greseli" , ca cea din 6 Decembrie....

Mona G.
2009-12-23 10:59:12

PNL

Cred ca PNL trebuie sa-i schimbe pe smecherasii de Crin,Orban.Mie imi place Catarama.Asta este cu adevarat liberal si nu un chiulangiu ca acest Crin sau un chitarist ca Orban.Iar faptul ca au pus mai presus de orice interesul lor si al lui Patriciu si nu al partidului legand PNL de PSD prin Voiculescu si Hrebenciuc ii descalifica !Inrolarea galbenului sub steagurile rosii este ceva de neacceptat!

Vigilante
2009-12-23 11:00:55

Re: ANTONESCU

Subscriu si eu la cele spuse de tine.....De cind conduce gasca asta de smecheri, Tariceanu, Antonescu, Orban, Nicolai, Hasoti, Rusanu, o sa se aleaga praful de PNL... Mi-e si rusine sa mai spun cuiva ca sunt liberal.....

Socrate
2009-12-23 11:01:28

Corect * Re: Atentie la instigatori

E clar ce urmareste TB cu PNL - daca nu poate sa-l controleze, macar sa-l scindeze.Se repeta scenariul cu PNL-ul lui Tariceanu.

La 2009-12-23 10:47:16, georgems a scris:

> Ca astia-s pionii otraviti, gen Catarama, vechi colaborator coleg cu
> Basila.Daca fierbe partidul pe dedesupt no problem se mai coace si
> maturizeaza. Trebuie o perioada de linistire a apelor in partid si
> apoi dupa vreo 4-5 luni se poate analiza si schimba ceva daca e util.
> Deocamdata relax.
>

the
2009-12-23 11:14:48

Re: sperantele taraturilor

camycatze
2009-12-23 12:06:38

E foame de bani

pai astia ce mai stiu altceva decat bani? N-ati furat destul bai PNL-istilor, nu va mai ajunge?!
Se zice ca: "Daca vrei sa vezi ce pret pune Dumnezeu pe bani, uita-te la cine ii da"!

Marius Adrian Porojnicu
2009-12-23 12:31:43

Locul dreptei nu-i langa stanga !

Asta a fost o gresala enorma a patricienilor ! Sa speram ca PNL poate sa-si regaseasca busola si va reusi sa scape de influentele nefaste !

Socrate
2009-12-23 13:11:05

MAP * PDL nu este de dreapta * Re: Locul dreptei nu-i langa stanga !

Lasand la o parte miscarea de stanga-imprejur, sa vedem ce zice Alex Stoenescu despre dreapta :

Un partid de Dreapta are cateva prioritati clasice: Credinta, Familia, Biserica, Armata si Educatia, institutii creatoare de societate. Dreapta construieste societatea care construieste statul.
Doctrina politica are la baza cateva principii.
Principiul elitei (construieste un sistem care sa promoveze elita, astfel incat la conducerea statului sa ajunga numai oameni capabili si patrioti).
Principiul caracterului sfant al proprietatii (posesia este de natura divina, nu poate fi atinsa de nici o lege. De aici legislatia SUA privind dreptul de a-ti apara proprietatea prin orice mijloace).
Principiul legitimitatii (mai presus de lege nu este decat Dumnezeu. In doctrina de Dreapta exista si un drept si o judecata ale popoarelor).
Principiul prioritatii morale in oricare decizie.
Principiul consecventei (forta de a nu renunta la principii pentru un compromis, cu orice risc. Forta de a te tine de cuvant in orice situatie si de a recunoaste public ca nu-ti poti respecta cuvantul dat).
Principiul vocii unice (nu inseamna ca vorbeste doar unul, ci ca toti vorbesc acelasi lucru).
Principiul dependentei societate-stat (statul este o creatie a societatii, avand forma de organizare ceruta de societate, nu invers).
http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-04-05&id=218718

E clar ?

La 2009-12-23 12:31:43, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Asta a fost o gresala enorma a patricienilor ! Sa speram ca PNL poate
> sa-si regaseasca busola si va reusi sa scape de influentele nefaste !
>

Hantzy
2009-12-23 13:21:21

Re: PNL

La 2009-12-23 10:59:12, Mona G. a scris:

> Cred ca PNL trebuie sa-i schimbe pe smecherasii de Crin,Orban.Mie imi
> place Catarama.Asta este cu adevarat liberal si nu un chiulangiu ca
> acest Crin sau un chitarist ca Orban.Iar faptul ca au pus mai presus
> de orice interesul lor si al lui Patriciu si nu al partidului legand
> PNL de PSD prin Voiculescu si Hrebenciuc ii descalifica !Inrolarea
> galbenului sub steagurile rosii este ceva de neacceptat!
> *************
Despre Catarama sunt multe zvonuri ca ar fi fost securist. Inclinarea sa spre Tb ar fi o dovada in acest sens: securist la securist trage!
Sunt speculatii, dar cert e un lucru: daca si cu Catarama la pupitru, PNL ar refuz fagocitarea de catre PD-L, mata ai scrie ca suuuuuunt prosti.

Hantzy
2009-12-23 13:27:45

Re: Locul dreptei nu-i langa stanga !

La 2009-12-23 12:31:43, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Asta a fost o gresala enorma a patricienilor ! Sa speram ca PNL poate
> sa-si regaseasca busola si va reusi sa scape de influentele nefaste !
****************
PNL n-a stat niciodata la stanga. Au fost un fel de misionari ai dreptei, convertindu-i pe ceilalati la dreapta! Inclusiv pe PD-L, daca ar fi sa le dam crezare ...

arr1975
2009-12-23 13:32:43

Re: PNL lui Antonescu nu este un partid politic adevarat dar o sectie a Moscovei care

La 2009-12-23 00:54:02, ionion a scris:
> face jocul criminalului Ion Iliescu !

- FOARTE CORECT! -

Gargantua
2009-12-23 14:16:35

MAP * PDL nu este de dreapta * Bine ca e PSD-ul de dreapta!

Halal partid de dreapta, acest PNL de Bucuresti!
Sa ia notite de la PNL-ul de peste Prut.

La 2009-12-23 13:11:05, Socrate a scris:

> Lasand la o parte miscarea de stanga-imprejur, sa vedem ce zice Alex
> Stoenescu despre dreapta :
>
> Un partid de Dreapta are cateva prioritati clasice: Credinta, Familia,
> Biserica, Armata si Educatia, institutii creatoare de societate.
> Dreapta construieste societatea care construieste statul.
> Doctrina politica are la baza cateva principii.
> Principiul elitei (construieste un sistem care sa promoveze elita,
> astfel incat la conducerea statului sa ajunga numai oameni capabili
> si patrioti).
> Principiul caracterului sfant al proprietatii (posesia este de natura
> divina, nu poate fi atinsa de nici o lege. De aici legislatia SUA
> privind dreptul de a-ti apara proprietatea prin orice mijloace).
> Principiul legitimitatii (mai presus de lege nu este decat Dumnezeu.
> In doctrina de Dreapta exista si un drept si o judecata ale
> popoarelor).
> Principiul prioritatii morale in oricare decizie.
> Principiul consecventei (forta de a nu renunta la principii pentru un
> compromis, cu orice risc. Forta de a te tine de cuvant in orice
> situatie si de a recunoaste public ca nu-ti poti respecta cuvantul
> dat).
> Principiul vocii unice (nu inseamna ca vorbeste doar unul, ci ca toti
> vorbesc acelasi lucru).
> Principiul dependentei societate-stat (statul este o creatie a
> societatii, avand forma de organizare ceruta de societate, nu
> invers).
> http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-04-05&id=218718
>
> E clar ?
>
> La 2009-12-23 12:31:43, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Asta a fost o gresala enorma a patricienilor ! Sa speram ca PNL poate
> > sa-si regaseasca busola si va reusi sa scape de influentele nefaste !
> >
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2009-12-23 15:01:23

MAP * PDL nu este de dreapta * Re: Locul dreptei nu-i langa stanga !

La 2009-12-23 13:11:05, Socrate a scris:

> Lasand la o parte miscarea de stanga-imprejur, sa vedem ce zice Alex
> Stoenescu despre dreapta :
>
> Un partid de Dreapta are cateva prioritati clasice: Credinta, Familia,
> Biserica, Armata si Educatia, institutii creatoare de societate.
> Dreapta construieste societatea care construieste statul.
> Doctrina politica are la baza cateva principii.
> Principiul elitei (construieste un sistem care sa promoveze elita,
> astfel incat la conducerea statului sa ajunga numai oameni capabili
> si patrioti).
> Principiul caracterului sfant al proprietatii (posesia este de natura
> divina, nu poate fi atinsa de nici o lege. De aici legislatia SUA
> privind dreptul de a-ti apara proprietatea prin orice mijloace).
> Principiul legitimitatii (mai presus de lege nu este decat Dumnezeu.
> In doctrina de Dreapta exista si un drept si o judecata ale
> popoarelor).
> Principiul prioritatii morale in oricare decizie.
> Principiul consecventei (forta de a nu renunta la principii pentru un
> compromis, cu orice risc. Forta de a te tine de cuvant in orice
> situatie si de a recunoaste public ca nu-ti poti respecta cuvantul
> dat).
> Principiul vocii unice (nu inseamna ca vorbeste doar unul, ci ca toti
> vorbesc acelasi lucru).
> Principiul dependentei societate-stat (statul este o creatie a
> societatii, avand forma de organizare ceruta de societate, nu
> invers).
> http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-04-05&id=218718
>
> E clar ?
NU: TOCMAI,CA NU-I PREA CLAR !
NU STIU DE CE DRACU, MI-A RAMAS IN MEMORIE ,PNL CA ANEXA A PSD !!!! SA FIE DIN CAUZA CAMPANIEI LUI GIOANA ?!?!?{Nu-i nevoie sa insiruiesti principii incalcate : fapte, doar fapte !}

> La 2009-12-23 12:31:43, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Asta a fost o gresala enorma a patricienilor ! Sa speram ca PNL poate
> > sa-si regaseasca busola si va reusi sa scape de influentele nefaste !
> >
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2009-12-23 15:06:13

Re: Locul dreptei nu-i langa stanga !

La 2009-12-23 13:27:45, Hantzy a scris:

> La 2009-12-23 12:31:43, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Asta a fost o gresala enorma a patricienilor ! Sa speram ca PNL poate
> > sa-si regaseasca busola si va reusi sa scape de influentele nefaste !
> ****************
> PNL n-a stat niciodata la stanga. Au fost un fel de misionari ai
> dreptei, convertindu-i pe ceilalati la dreapta! Inclusiv pe PD-L,
> daca ar fi sa le dam crezare ...
>
Aha : zici c'au vrut sa-i crestineze pe pagani ! De,taicule, drumu' spre Iad, e pavat cu intentii bune : da' daca tot au vrut sa paveze drumu' spre iad, sa-l fi lasat pe Videanu, taica.......{parerea mea,....!}

ionion
2009-12-23 16:26:35

actul de ciordire a inceput deja - talharirea Patriei - vai de capul ei de Patrie - se repeta !

hotilor !
veneticilor!
gaozarilor !

Sobru.......
2009-12-23 16:31:06

MAP * PDL nu este de dreapta * Re: Locul dreptei nu-i langa stanga !

Laba trista, PNL punea conditiile, PSD inghitea. Asa ca despre ce remorca vorbesti tampitule?
Apoi mai ai tupeul sa gavaresti dupa ce visul implinit al dementului de la Cotroceni a fosta ala de a guverna cu PSD?
Toti votantii lui Basescu sint bolnavi psihic...

CALUGARU
2009-12-23 16:55:06

Ioane, marsh in genunchi si pupa-i picioarele lui Voda Basescu, jigodie ce esti !!!!

La 2009-12-23 16:26:35, ionion a scris:

> hotilor !
> veneticilor!
> gaozarilor !
>

naiv-prudent
2009-12-23 16:56:18

catarama e membru fondator

si a finantat din greu PNL. O fi scos Ipo-Crin, Orban si Norica vreun ban din buzunar? Norica nu, ca pe vremea aia era la PNT.

Sobru.......
2009-12-23 16:57:23

Re: ANTONESCU

Ai fost liberal pe dracu ma scarnavie. Daca erai liberal nu erai cu securisti. Piei dreacu.

naiv-prudent
2009-12-23 17:00:19

fara sa insulti!

La 2009-12-22 23:42:44, Akenaton a scris:

> Catarama este un ofiter acoperit al securitatii.
>
esti capabil sa spui ce nu a fost real din interviul lui Catarama? fara sa insulti!

CALUGARU
2009-12-23 17:04:56

Javra de Crin a devenit dictatorul PNL-ului

Si a spus ca-i va da afara pe cei trei penelisti care au votat favorabil guvernul Boc, cel mai bun guvern pe care-l poate avea Romania la ora actuala !

Crin se poarta exact precum un dictator si trebuie imediat schimbat dina ceasta functie, altfel va duce de ripa acest partid.

Socrate
2009-12-23 17:47:41

Naiv Portocaliu, ce faci, iar manipulezi ? Catarama fondator ? Ma faci sa rad.

La 22 decembrie 1989 un grup de vechi membri liberali, printre care Nicolae Enescu, Ionel V. Sandulescu, Dan Amedeo Larazescu si Sorin Botez au alcatuit un Comitet de Initiativa pentru reinfiintarea partidului. TMB a oficializat reaparitia PNL la 15 ianuarie 1990. Presedinte: Radu Campeanu. Membri fondatori: Ioana Bratianu, Sanda Tatarascu, Virgil Manescu, Barbu Negoescu, Serban Orascu, Radu Valsarascu, Dinu Zamfirescu.


La 2009-12-23 16:56:18, naiv-prudent a scris:

> si a finantat din greu PNL. O fi scos Ipo-Crin, Orban si Norica vreun
> ban din buzunar? Norica nu, ca pe vremea aia era la PNT.
>

CALUGARU
2009-12-23 18:12:16

Voda Basescu a pus gaz pe foc la depunerea juramintului de catre guv. Boc spunind :

Ca-i pare rau ca PNL-ul nu face parte din acest guvern, dar el ii asteapta pe PNL-isti oricind sa ia parte la guvernare.

Ce inseamna asta ? Cum traducem ?

Simplu ! Acest mesaj se poate traduce prin : ,,Frati pnl-isit, suntem de aceeasi parte a eshicherului politic, voi, pnl-istii sunteti o parte din noi, si nu stiu ce va mai tine departe de noi si nu va anuntati public imediat integrarea in pdl ? Dar, acum, cu acest derbedeu de Crin, va trebui sa-i dati un shut in cur cit mai repede cu putinta pt. ca sa va eliberati de aceste javre, si sa veniti spasiti si cu capetele plecate acasa la voi, la PDL ! Asa sa v-ajute Mniezau !"

Ce vor face liberalii ? Vor incepe sa-l ia la shuturi pe Crin si sa-l puna pe Catarama presedinte de partid, care, in citeva zile de la numirea de presedinte sa ceara pdl-ului sa fuzioneze creind cel mai larg partid de dreapta cu cea mai mare reprezentativitate in parlament. Asta va fi viitorul ! hai, pa, ca ma enervati !

Cine va indrazni sa critice cele spuse de mine in acest mesaj, sa-l ia dracu !

Marius Adrian Porojnicu
2009-12-23 18:31:31

MAP * PDL nu este de dreapta * Re: Locul dreptei nu-i langa stanga !

N'ai mai crapat, vierme ? Tampit e copilu' ma-tii{da' asta o sti de multa vreme,n'asa ?}
Cat despre ce fel de conditii punea peneleu' pesedeului, cam stim .....hm ! mai mare scarba.....

La 2009-12-23 16:31:06, Sobru....... a scris:

> Laba trista, PNL punea conditiile, PSD inghitea. Asa ca despre ce
> remorca vorbesti tampitule?
> Apoi mai ai tupeul sa gavaresti dupa ce visul implinit al dementului
> de la Cotroceni a fosta ala de a guverna cu PSD?
> Toti votantii lui Basescu sint bolnavi psihic...
>

georgems
2009-12-23 18:33:00

Re: Voda Basescu a pus gaz pe foc la depunerea juramintului de catre guv. Boc spunind :

La 2009-12-23 18:12:16, CALUGARU a scris:

> Ca-i pare rau ca PNL-ul nu face parte din acest guvern, dar el ii
> asteapta pe PNL-isti oricind sa ia parte la guvernare.
>
> Ce inseamna asta ? Cum traducem ?
>
> Simplu ! Acest mesaj se poate traduce prin : ,,Frati pnl-isit, suntem
> de aceeasi parte a eshicherului politic, voi, pnl-istii sunteti o
> parte din noi, si nu stiu ce va mai tine departe de noi si nu va
> anuntati public imediat integrarea in pdl ? Dar, acum, cu acest
> derbedeu de Crin, va trebui sa-i dati un shut in cur cit mai repede
> cu putinta pt. ca sa va eliberati de aceste javre, si sa veniti
> spasiti si cu capetele plecate acasa la voi, la PDL ! Asa sa v-ajute
> Mniezau !"
>
> Ce vor face liberalii ? Vor incepe sa-l ia la shuturi pe Crin si sa-l
> puna pe Catarama presedinte de partid, care, in citeva zile de la
> numirea de presedinte sa ceara pdl-ului sa fuzioneze creind cel mai
> larg partid de dreapta cu cea mai mare reprezentativitate in
> parlament. Asta va fi viitorul ! hai, pa, ca ma enervati !
>
> Cine va indrazni sa critice cele spuse de mine in acest mesaj, sa-l ia
> dracu !
>
Ia sa criticam ce ai zis sa vedem ma ia dracu, acum ,ca odata si odata tot se va intampla, apropo da democrat mai esti bai calugare si deschis la dialog.In sfarsit traducerea ta e gresita deoarece liberalii nu-s frati cu pedelicii ca nu poti fi frate cu curva care azi da mana cu tine si miine iti baga cutitu-n spate adica basescu la tariceanu.Pedelicii nici nu stiu ce-i aia dreapta ei sant hidra comunistoida alaltaieri, fsn, populari ieri azi liberali astia-s liber-schimbistii dupa cum bate vantul. daca se vor uni vreodata sa zis si cu liberalii, da au mai incercat odata cu platforma stolojan acum incearca a doua oara cu celulele adormite ramase in pnl, io nu cred ca le va merge deci nu asta va fi viitorul.

Huhu Ciu
2009-12-23 18:43:42

DOAR Voda, REGELE Basescu a pus gaz pe foc la depunerea juramintului de catre guv. Boc spunind :

La 2009-12-23 18:12:16, CALUGARU a scris:

> Ca-i pare rau ca PNL-ul nu face parte din acest guvern, dar el ii
> asteapta pe PNL-isti oricind sa ia parte la guvernare.
>
> Ce inseamna asta ? Cum traducem ?

> Simplu ! Acest mesaj se poate traduce prin : ,,Frati pnl-isit, suntem
> de aceeasi parte a eshicherului politic, voi, pnl-istii sunteti o
> parte din noi, si nu stiu ce va mai tine departe de noi si nu va
> anuntati public imediat integrarea in pdl ? Dar, acum, cu acest
> derbedeu de Crin, va trebui sa-i dati un shut in cur cit mai repede
> cu putinta pt. ca sa va eliberati de aceste javre, si sa veniti
> spasiti si cu capetele plecate acasa la voi, la PDL ! Asa sa v-ajute
> Mniezau !"
>
> Ce vor face liberalii ? Vor incepe sa-l ia la shuturi pe Crin si sa-l
> puna pe Catarama presedinte de partid, care, in citeva zile de la
> numirea de presedinte sa ceara pdl-ului sa fuzioneze creind cel mai
> larg partid de dreapta cu cea mai mare reprezentativitate in
> parlament. Asta va fi viitorul ! hai, pa, ca ma enervati !
>
> Cine va indrazni sa critice cele spuse de mine in acest mesaj, sa-l ia
> dracu !
>

Huhu Ciu
2009-12-23 18:45:14

REGELE Basescu a fost si este dictatorul PD-L-ului !!!!!!!!!

La 2009-12-23 17:04:56, CALUGARU a scris:

> Si a spus ca-i va da afara pe cei trei penelisti care au votat
> favorabil guvernul Boc, cel mai bun guvern pe care-l poate avea
> Romania la ora actuala !
>
> Crin se poarta exact precum un dictator si trebuie imediat schimbat
> dina ceasta functie, altfel va duce de ripa acest partid.

Huhu Ciu
2009-12-23 18:46:17

Re: Ioane, marsh in genunchi si pupa-i picioarele REGELUI Basescu, jigodie ce esti !!!!

La 2009-12-23 16:55:06, CALUGARU a scris:

> La 2009-12-23 16:26:35, ionion a scris:
>
> > hotilor !
> > veneticilor!
> > gaozarilor !

>

Huhu Ciu
2009-12-23 18:47:36

Re: DOAR Voda? REGELE Basescu a pus gaz pe foc la depunerea juramintului de catre guv. Boc spunind :

La 2009-12-23 18:43:42, Huhu Ciu a scris:

> La 2009-12-23 18:12:16, CALUGARU a scris:
>
> > Ca-i pare rau ca PNL-ul nu face parte din acest guvern, dar el ii
> > asteapta pe PNL-isti oricind sa ia parte la guvernare.
> Ce inseamna asta ? Cum traducem ?
>
> > Simplu ! Acest mesaj se poate traduce prin : ,,Frati pnl-isit, suntem
> > de aceeasi parte a eshicherului politic, voi, pnl-istii sunteti o
> > parte din noi, si nu stiu ce va mai tine departe de noi si nu va
> > anuntati public imediat integrarea in pdl ? Dar, acum, cu acest
> > derbedeu de Crin, va trebui sa-i dati un shut in cur cit mai repede
> > cu putinta pt. ca sa va eliberati de aceste javre, si sa veniti
> > spasiti si cu capetele plecate acasa la voi, la PDL ! Asa sa v-ajute
> > Mniezau !"
> >
> > Ce vor face liberalii ? Vor incepe sa-l ia la shuturi pe Crin si sa-l
> > puna pe Catarama presedinte de partid, care, in citeva zile de la
> > numirea de presedinte sa ceara pdl-ului sa fuzioneze creind cel mai
> > larg partid de dreapta cu cea mai mare reprezentativitate in
> > parlament. Asta va fi viitorul ! hai, pa, ca ma enervati !
> >
> > Cine va indrazni sa critice cele spuse de mine in acest mesaj, sa-l ia
> > dracu !
> >
>
>

Huhu Ciu
2009-12-23 18:58:25

Re: Ioane, NICI UN MARS si NU pupa picioarele REGELUI Basescu !!!!

La 2009-12-23 18:46:17, Huhu Ciu a scris:

> La 2009-12-23 16:55:06, CALUGARU a scris:
>
> > La 2009-12-23 16:26:35, ionion a scris:
> >
> > > hotilor !
> > > veneticilor!
> > > gaozarilor !
>
> >
>
>

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00906 sec.