Ziua Logo
  06:38, marti, 16 august 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-10-31

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

doctorul
2009-10-31 07:46:07

Cand a jucat cinstit

Antonescu ? Cand s-a dus , impreuna cu Boc , la asa zisul congres al lui Milut ,prin prezenta lui , legitimandu-l ?Sau acum ? . . .Ce sa mai credem ?

georgems
2009-10-31 08:13:46

Milut pateticul

Pai daca aripa Sarbu nu face parte din PNTCD, ce il doare pe el capul ce face alt partid cu anumiti cetateni. Oricum taranistii pamantului si nu aia vanduti ,sant de dreapta azi deci cu liberalii nu cu rosii sau portocalii.

johann
2009-10-31 19:42:45

De ce nu-i place?

Unuia care s-a vandut nu trebuie sa-l iei in seama. Adevaratii Taranisti nu sunt in tandem cu Milut si Base! Ce-si poate inchipui un afacerist ca brandul PNTC se vinde?Milut lasa-ne,ne-ai aburit destul.Nu esti decat un alt Radu Vasile,Dudu Ionescu...

GHIA
2009-10-31 23:28:46

FRICA LUI MILUT

Nu alianta PNL cu unele ramasite ale PNTCD il ingrijoreaza pe Milut. Milut are o frica mult mai mare, si anume ca va deveni coleg cu Basescu si ai lui, cati or mai ramane, la categorii " SI ALTII ", din sondaje, dupe ce matrozul va pierde alegerile. Cum Piratul a fost groparul PNTCD, acum va veni randul groparului sa cada el insusi in groapa. Sa ma explic. Dupa pierderea alegerilor, in PDL va avea loc un mare cutremur, determinat de toti cei care aspirau sa ajunga pe la ciuberele cu miere, si cum nu prea au apucat sa-si faca plinul cum sperau, se vor rascula. Si impotriva cui? Desigur impotriva Jupanului, care pe de o parte nu mai are putere, deci nu mai are cu ce sa-i tina in frau, iar pe de alta sa-i cera socoteala pentru cele doua scoateri de la guvernare, facute prin aplicarea ordinelor lui, atat din guvernul Tariceanu I cat si din guvernul Boc, 1,2,3, etc. Prima scoatere au mai inghitit-o cumva, Baselul era inca pe cai, Boc 1 si 2 mai este inca pe martoaga, dar daca nu mai cucereste macar vreun ponei rapciugos, s-a zis cu el. Daca nu-i dinamita guvernul Boc 1, atunci indiferent cine iesea presedinte, acesta, noul ales, trebuia sa se multumeasca cu guvernul nasit de Basescu, in 2008, asa cum a fost nevoit baselul sa suporte guvernul Tariceanu 2. Daca iese Geoana, guvernul Boc mergea mai departe, nu aveau nici un interes sa-l darame, avand alaturi PDL, nimeni sau aproape nimeni nu mai puteau chitai ca este un guvern corupt, doar marii luptatori anticoruptie sunt la guvernare. Daca iese Antonescu, PNL-ul nu are forta parlamentara sa schimbe guvernul, deci Antonescu trebuzia sa accepte situatia, ca si Basescu cu Tariceanu II. Chiar si Oprescu, cu sanse mici, nu avea alta soarta decat Antonescu. Dar cum guvernul Boc este demis, iar pana in 6 dec. este putin probabil sa avem un guvern nou investit, cel care va castiga, nu va avea de ales decat sa accepte solutia 65%, chiar si Basescu, chiar si cu riscul unor alegeri parlamentare anticipate. Si din toate manevrele zis diabolice a le lui Basescu, PDL-ul va fi marele perdant. Si atunci sa vezi paruiala.

balota
2009-11-01 09:25:26

Domnul Milut greseste

Eu, care i/am facut campanie electorala domnului Milut, spun ca acum nu/l mai regasesc pe acel talentat jucator de sah al tineretii mele. Ideia unirii cu PDL/ul a PNTCD/ului i/au dat apa la moara domnului Sarbu care, indiferent de ce va face domnul Milut in continuare , a dus pe adevaratii taranisti in tabara liberalilor.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00602 sec.