Ziua Logo
  03:14, sambata, 13 august 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-07-22

Comentarii: 8, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2008-07-21 22:07:24

Comentariul se potriveste: tradare interna

Din pacate in SRI a avut loc inlocuirea unui set de lachei, cu a altora:
Pentru mult timp au fost cu mici si notabile exceptii, infiltrati si comandati de catre agenti KGB, totul sub masca unei false independente politice fata de Moscova.
Acum si masca a picat: aservirea SRI fata de serviciile americane care ii caracterizeaza, noteaza, monitorizeaza si premiaza, este totala.
Timp de 18 ani Romania a fost tradata din interior cu concursul SRI, a caror misiune pare sa fi fost mai degraba asigurarea distrugerii industriilor de importanta nationala, sub masca "privatizarii" cerute de catre occident.
Astazi, la carma serviciului se afla un caracter, fiu de ministru comunist, care este bine scolit de catre americani, prin pozitia pe care a detinut-o pe langa NATO, precum si in timpul studiilor urmate in SUA.
Sa nu ne miram ca unitatea speciala Z a disparut, sau ca un trepadus angajat al CIA, are tupeul sa caracterizeze si sa faca recomandari serviciilor Romane.
Cel care l-a numit pe George Maior la sefia serviciului, stia exact ce face. Reforma din cadrul SRI, este menita ca sa indeparteze ultimii ofiteri cu adevarat patrioti si sa-i inlocuiasca cu tineri care executa orbeste orice ordine primite, fara a avea o viziune de ansamblu asupra situatiei.
Se stie ca unui agent de informatii ii trebuiesc 15 ani ca sa devina eficace. Acum cand media de varsta a SRI este aprox. 35 ani, concluzia devine clara pentru orice om care gandeste.
Nu cumva lupii pazesc oile?

doctorul
2008-07-22 06:25:53

Magureanu

nu-i ameteste numai pe greii din presa.Ne ameteste in primul rand pe noi , cu mutra lui candida,de sarpe cu clopotei ,convertit.Si el si Talpes s.a m d

crusho
2008-07-22 09:18:43

MAGIA ALBA - Exorcizarea si purificarea

Activitatea de exorcizare-contracarare se face cu efect maxim prin ritualuri benefice care concentreaza energii si for?e ale Astralului superior cu efect maxim asupra spiritelor intrupate in planul material si a bunurilor acestora. Dupa asemenea interventii se vor inchide portile de joasa vibratie ale spatiului respectiv, se vor anihila infoenergiile malefice, elementele negative, vor fi alungate spiritele malefice. Dupa purificare se reface spatiul infoenergetic respectiv tinandu-se cont si de personalul care frecventeaza acel loc, de clienti, de caracteristicile zonei, de interesul castigurilor patronatului, stabilindu-se modalitatile de reenergizare periodica si intarirea protectiilor. Urmarea unor asemenea interventii este ca in institutie se restabileste armonia, pacea si linistea persoanelor respective iar in sedii activitatea revine la normal, eficienta si prodigioasa. Trebuie sa spunem ca exorcizarea-purificarea institutiilor se face concomitent cu purificarea persoanelor de acolo. Asta pentru ca ei insisi, oamenii , persoanele pot fi infestate prin magie neagra ori atacate, din diferite motive, malefic, daca nu cumva asta s-a si intamplat mai intai. Binele exist? de la sine. Bineinteles ca protectiile se pot face inaintea producerii atacurilor, infestarilor, in mod preventiv. Dar cine oare se gandeste la doctor inainte de a se imbolnavi ?

Eufrosin
2008-07-22 11:36:49

Re: MAGIA ALBA - Exorcizarea si purificarea

acv99
2008-07-22 12:27:48

ce numai el

Parca alti nu au fost si sunt bine mersi,alti mai destepti sau denuntat si sunt bine mersi fara insa a se spune si ce continut aveau notele informative date ,de voie sau de nevoie.
cit despre fosta 110 sa fim seriosi ,ca sa ne punem bine cu cineva o facem si pe mama ca asa -i romanul, dar sa spuneti ca Base a desfintat-o din nou acum cind suntem in blocul NATO asta este o aberatie.Cit despre Sarpe sa auzim de bine ca el tot d,on profesor este .

silviana
2008-07-22 14:31:32

reinfiintata in '94,desfiintata in '08 sub imperiul iresponsabilitatii incalificabile,

structura unei institutii nu are legatura cu nici un imperiu,nimeni nu isi destructureaza institutii de securitate ale statului dupa cum bate vintul,asa hal de iresponsabili ar fi mai bine sa isi caute alte ocupatii,numai cu responsabilitati personale,iar in functii de stat sa existe oameni responsabili de acest nivel,nu srl'isti de 2 lei,romania nefiind srl'ul iresponsabililor,neocomunistilor,parvenitilor,etc.

mamaie
2008-07-22 17:11:20

Intoxicari!

Toti nenorocitii care au fost informatori ori au lucrat la securitate pe timpul impuscatului, sa fie dusi in puscarii .
Nu-i mai suport, nici pe actualii guvernanti, care una zic si promit si alta fac.
Ar trebui sa mearaga lumea la Sighet sa vada ce a fost in anii 44-52, apoi se conving ce fel de oameni avem la carma tarii.
DOAMNE DE CE NU-I PEDEPSESTI?

Arogantu'
2008-07-22 21:06:59

Eeeh - ia sa fi fost banuiti de tradare in favoarea cia !

nICI AZI NU AVEAU TUPEUL SA VINA IN rOMANIA !

ps Cum dracu' se face ca Pacepa e iubit de securisti ca sarea-n ochi, iar jagardelele Magureanu si Talpes n-au nici o apasare ?
Cum e securistilor, v-am lovit la GRU ?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00614 sec.