Ziua Logo
  02:48, sambata, 13 august 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-08-27

Comentarii: 39, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

bazileus
2007-08-26 22:53:44

Alo !..CNSAS..

cand vor fi scoase la iveala dosarele medicilor psihiatrii?...cea mai buna metoda de a scapa de un disident era internarea intr-un spital de psihiatrie,spalarea creierului si transformarea acestuia intr=o leguma.

curatenie
2007-08-26 23:09:18

interesant.....interesant....dar nu se face nimic

ACUM 3-4 LUNI ...ZIARUL ZIUA A SCRIS DESPRE UN CAZ ASEMANATOR-CAZUL BRATU IONUT, OFITER IN CADRUL DEPARTAMENTULUI CERCETARI PENALE----IGPR.........INTERESANT....SI ACEST TANAR OFITER BRATU IONUT....A FOST INTERNAT FORTAT TOT LA OBREGIA....DE CE TOTI OAMENII CINSTITI SUNT ARUNCATI LA OBREGIA ?????

POT SA VA REAMINTESC DESPRE IMPORTANTELE DOSARE IN CARE A LUCRAT OFITERUL BRATU IONUT........CAZUL INFRACTORULUI RADULESCU STEFAN, CAZUL CNSAS, CAZUL PETROMIDIA.......


SI ACUM PTR ADEVARATII ROMANI......OFITERUL BRATU IONUT A FOST GASIT IN PADUREA VOLUNTARI...DUPA CUM SPUNE POLITIA VOLUNTARI...DACA NU STIATI....SEFUL POLITIEI VOLUNTARI ESTE UN APROPIAT AL DOMNULUI DOGARU----DE LA 2 SI UN PIC....NU STIATI ???????

DOCTORUL DE LA OBREGIA ESTE PRIETEN CU DOMNUL GEGEA ION---MANA DREAPTA A LUI RADULESCU STEFAN...ACEST GEGEA ESTE IMPLICAT IN DOSARUL MINERIADA----VEZI ATACUL DE LA POLITIA CAPITALEI....

SI DUPA CUM AU SPUS APROPIATI AI OFITERULUI BRATU.... ACESTA A FOST DROGAT DE UN OM AL BISERICII...DE LA ANTIM....O VECHE CUNOSTINTA A INFRACTORULUI RADULESCU STEFAN........

PE DRUMUL CATRE CASA ...OFITERUL BRATU A FOST ATACAT DE POPA CLAUDIU SORIN SI DE UN AL 2-LEA AGRESOR=MOMENTAN NU O SA-I SPUNEM NUMELE.......

TOATE AU FOST GANDITE DE INFRACTORUL RADULESCU STEFAN ...UNITATEA 2 SI UN PIC...SI CATIVA OAMENI DIN DNA..........


IN CURAND O SA VA POVESTIM DESPRE AVENTURILE INFRACTORULUI RADULESCU STEFAN......SA VEDETI CE FACE POLITIA ...IN LOC SA NE APERE...ESTE PARTASA LA INFRACTIUNILE LUI RADULESCU STEFAN...DAAA....APARE CHIAR NUMELE LUI DARNA....NEA JENICA....GHINEA....VRETI SA STITI CAT VALOREAZA VIATA UNUI MARTOR ????VRETI SA STITI CUM SE MUSAMALIZEAZA DOSARELE IMPORTANTE......VRETI SA STITI CUM DE ASEMENEA INFRACTORI O DUC MAI BINE LA ARESTUL IGPR-ULUI DECAT ACASA....???? VRETI SA STITI CUM ANUMITI INFRACTORI SUNT APARATI DE POLITIE ???? VRETI SA STITI CUM INFRACTORUL POPA CLAUDIU SORIN A OBTINUT CERTIFICAT MEDICAL DE LA OBREGEA ???? CINE SI CAT A COSTAT ????


VRETI SA STITI CUI VINDE DNA -UL ANUMITE INFORMATII ?????.......RABDARE.....RABDARE.................................

Erick frederick
2007-08-27 00:25:04

Tortionarii dela 4

Cum este possibil asemenea mirsavie sa se petreaca in ziua de azi in Republica libera a Rominiei dupa ce pesemne am scapat de acei blestemati de Communisti , pesemne inca mai predomina pe undeva aceste nenorocite creaturi cu conceptii de pe vremea lui Nicu ( in care taiau si spinzurau pe orsicine le convenea ) cred ca pe undeva acesti nenorociti sau infiltrat din nou in aparatul de stat si isi fac de cap ,ex- acel Procuror Mihai Hondor , cine se crede acel nenorocit de procuror , oare inca persista obiceul din trecut si azi nimenea nu este in stare sa demita pe acesti blestemati care inca isi fac de cap, ori trebuie aplicata legea junglei pentru stirpirea acestor creaturi care locul lor este sa pasca vacile , trimitetii aici in America si aici avem ac de al lor cojoc ,daca actualul guvern este ipotent sa ia niste masuri drepte .

lyly
2007-08-27 00:46:54

ADEVARUL CHIAR DACA DOARE , TREBUIE SPUS INTOTDEAUNA

''Asa au gandit bravii anchetatori ca pot scapa de un personaj incomod pentru ei, care i-a reclamat ani in sir la toate forurile. Anchetatorii contactati de ZIUA pe marginea acestui caz de o gravitate exceptionala, au incercat din rasputeri sa acrediteze ideea ca Emilian Traian Andreescu ar fi nebun, desi omul este de ani de zile victima unor agresiuni fizice, dovedite cu numeroase acte medicale, infractiuni pe care aceiasi anchetatori nu au vrut sau nu au fost in stare sa le solutioneze, din interese si motive numai de ei stiute. ''

Si cazul Mihalcea din Petrosani are nevoie de ajutorul d-lui ministru Cristian David , deoarece problema cu care se confrunta a luat proporti foarte mari, in ultimul timp .
Nu ne mai luptam doar cu cei trei infractori , care ne-au batut pe strada, fara motiv , acum ne luptam si cu oamenii legii din politie si din justitie , care au abuzat de functia pe care o detin , pentru a-i favoriza pe cei trei infractori si pentru a-i distruge viata unui tanar onest si nevinovat , pe care l-au condamnat la 4 ani de inchisoare , pentru o fapta pe care nu a comis-o.
Ce i s-a intamplat d-lui Emilian Traian Andreescu , a inceput sa se intample si subsemnatei Mihalcea Catalina .
Am deranjat foarte mult ,aducand la cunostinta romanilor si organelor competente cum a fost anchetat si judecat acest caz .
Am fost umilita si batjocorita de oamenii fara credinta in Dumenezeu , dar tot nu am cedat ,fiindca scopul luptei mele este AFLAREA ADEVARULUI acestui caz
Ce trebuie sa fac , sa bag capul in nisip , precum strutul ,numai pentru ca sunt o femeie simpla si ca familia mea nu are bani si relatii ?
INTOTDEAUNA AM SPUS ADEVARUL si nu am adus acuzatii nefondate nimanui .
Subsemnata Mihalcea Catalina , in calitate de parte vatamata si de mama , cer ajutorul d-lui ministru , rugandu-l sa trimita in Petrosani un ofiter DGA ,pentru a cerceta acest caz .
Am scris petiti peste petitii , dar nu pentru a ne trezi cu noi procese ,asa cum ni s-a intamplat , ci pentru a a-i ruga pe oamenii legii sa cerceteze acest caz ,conform legii , deoarece organele competente de pana acum , au dorit ca acest caz sa fie musamalizat .
Familia Mihalcea a depus la Politia Petrosani in data de 12-04-2007 o cerere de probatiune , care odata aprobata ,aceasta ducea la elucidarea acestui caz si se elimina contradictiile din declaratiile afate la dosar .
Dl agent Ionescu Adrian , cand a fost intrebat de Mihalcea Olavi daca a fost aprobata aceasta cerere , acesta i-a raspuns ca aceasta cerere de probatiune se afla la Bucuresti pentru aprobare .
Daca tinem cont de ceea ce ne-a comunicat dl agent Ionescu in data de 23-08-2007 , tindem sa credem ca aceasta cerere nu a fost trimisa la Bucuresti , ci a fost tratata cu dezinteres de dl agent Ionescu , la ordinul d-lui Mincu , seful dansului , care a clasat-o , impiedicand astfel aflarea adevarului acestui caz .
Rog acest ziar sa-i aduca la cunostinta d-lui ministru Cristian David acest caz .
Daca familia Mihalcea a mintit sau a adus acuzatii nefondate vreodata vreunui om al legii sa fie pedepsita conform legii , dar nu vrem sa ne fie sacrificat unicul fiu , in interesul celor trei infractori recidivisti si al persoanelor implicate in nenumarate ilegalitati .
Va multumesc .
Cu sinceritate Mihalcea Catalina din Petrosani

http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

Paul din Ohio
2007-08-27 00:49:48

Acest individ (ministrul)

s-a ingrasat in trei luni cat altii in treizeci. Mai face oare si altceva in afara de a roade ciolanul?

Ion Caramache
2007-08-27 00:54:51

Re: Alo !..CNSAS..

La 2007-08-26 22:53:44, bazileus a scris:

> cand vor fi scoase la iveala dosarele medicilor psihiatrii?...cea mai
> buna metoda de a scapa de un disident era internarea intr-un spital
> de psihiatrie,spalarea creierului si transformarea acestuia intr=o
> leguma.
>
Inginerii sufletului, popii cu halate albe si psihiatrii cu sutane negre au avut ceva in comun- indispensabilii cu epoleti albastri si bentita rosie.
Pai daca au fost indispensabili, este evident ca un <<< Alo...CNSAS >>> se sfirseste cu un <<<Vine ambulantza sa-ti taie clantza! >>>
Ce te joci cu melitia procuratoare de nebuni oficiali?
Dar, ui-te si eu, cu tot rizicu, ma alatur ideii.
Ce-ar fi sa se deschida si dosarelele fostilor militieni si securisti deghizati in magistrati juzi si parchetari? Stii, alaturi de nobletea de singe albastru prin vine, mai erau si nobletea de roba pe vine.
Nu de alta, dar sunt o gramada de din astia prin justitia popolara transferati dupa ce aptsolvira fara frecventa dreptul militianului de a rupe cu cizma coastele cetateanului.
PS
Vezi ca numele <<< bazileus >>> este motiv serios sa te salte dupa " Alo..."
In doi timpi si trei miscari te vor scoate sonat ca vrei sa fii imparatul Traian ori riga De ce dai. Nea pol Ion iese din discutie ca se chema mita la organe.
Cu mine mai merge, ca io le zic ca nasu meu fura Ciacanica polkovnicul si Ciacanica clovnul. Cred ca nimeni nu te salta daca te dai drept colonel de circ, dar, de cind in Iuropa asta comuitara cine stie....

marin2
2007-08-27 01:33:50

Ce se intampla daca rea un om simplu?

Daca cearta ar fi fost cu un pensionar simplu si nu cu unul cu un CV mare sigur mafia il trimeteau la belu.

gili
2007-08-27 01:37:33

Re: Acest individ (ministrul) Ca care menistru Paulica , Blaga ?

Vezi ca le incurcalesti Paulica , trebusoarele se cam petreceau pe timpurili in care menestru la interior era onorabilul Blaga , minutza dreapta a idoulului de la Cotroceni , mascariciul de Ba'secu , n'asa?

FB
2007-08-27 01:39:59

Re: Tortionarii dela 4

La 2007-08-27 00:25:04, Erick frederick a scris:

> Cum este possibil asemenea mirsavie sa se petreaca in ziua de azi in
> Republica libera a Rominiei dupa ce pesemne am scapat de acei
> blestemati de Communisti , pesemne inca mai predomina pe undeva aceste
> nenorocite creaturi cu conceptii de pe vremea lui Nicu ( in care taiau
> si spinzurau pe orsicine le convenea ) cred ca pe undeva acesti
> nenorociti sau infiltrat din nou in aparatul de stat si isi fac de cap
> ,ex- acel Procuror Mihai Hondor , cine se crede acel nenorocit de
> procuror , oare inca persista obiceul din trecut si azi nimenea nu
> este in stare sa demita pe acesti blestemati care inca isi fac de cap,
> ori trebuie aplicata legea junglei pentru stirpirea acestor creaturi
> care locul lor este sa pasca vacile , trimitetii aici in America si
> aici avem ac de al lor cojoc ,daca actualul guvern este ipotent sa ia
> niste masuri drepte .
>
Ce-i papasa ai inviat din nou ? Dupa comentariul de ieri in care preaslaveai America ? Asta e un caz de abuz clasic al unor politisti scosi din rabdari.
Si in America se intampla asemenea cazuri.Am vazut cum mai inghesuie cate un derbedeu,negru de preferat si-l bat pana mai ca-l omoara.
Cazul in speta nu are nimica-n comun cu comunistii.
Dar daca tot ai comentat in stilul caracteristic ,deschide articolul despre in chisoarea de la Ramnicu-Sarat. Despre acel articol ai ceva de spus ? Si despre perioada respectiva ? Abuzurile facute in acele timpuri (perioada stalinista plus cea sovietica) s-au facut cu acordul tacit al americanilor.Nimic nu au avut de comentat americanii aia pe care ii admiri atata.
Ca sa nu mai vorbesc in '89 cand americanii au intrat in Panama sa-l prinda pe presedintele ,imi scapa numele ,e inchis in SUA ,rusii ar fi avut acordul lor de a intra in Romania. Vezi Doamne sa ne scape de Ceausescu.Si ,apoi ce s-ar fi intamplat ? Ar mai fi plecat?
Noroc cu Guse ,a fost cum a fost la Timisoara ,dar nu i-a lasat.Daca era dupa Iliescu sau Militaru ,poate eram acum republica rusa.
Si toate astea cu acordul americanilor.Aparatorii democratiei in lume. Ce chestie.
Armata romana a fost supusa unui puternic razboi electronic ,i s-a testat riposta.A fost cum a fost.Pana la urma s-a terminat bine.

Paul din Ohio
2007-08-27 02:15:30

Re: Acest individ (ministrul) Ca care menistru Paulica , Blaga ? Poate gilica

Dar asta s-a cam ingrasat. Sa vedem cum ii va "rasplati" pe mafiotii din curtea lui..La 2007-08-27 01:37:33, gili a scris:

> Vezi ca le incurcalesti Paulica , trebusoarele se cam
> petreceau pe timpurili in care menestru la interior era onorabilul
> Blaga , minutza dreapta a idoulului de la Cotroceni , mascariciul de
> Ba'secu , n'asa?
>
>

Doro
2007-08-27 02:42:18

CNSAS o mafie corupta care aduce teroarea din nou in Romania

Problema este ca in Romania sunt multe cazuri asemanatoare si obiceiul de ai baga la spitalul de nebuni nu este o noutate fiinca asa se proceda si pe vremea lui Ceausescu. A doua problema este ca deocamdata nimeni nu este inchis si toti fac afaceri ,au bani si tot ce le trebue. In momentul cand va incepe epurarea acestor communisti si securisti atunci sa vezi jaf si omoruri mai rau ca pe timpul mafiei din Italia. Deja se fac unele atentate prin accidente rutiere dar astea nu se publica s-au se face analizele corecte .Poate ca vom asista cat de curand la atentate si crime care sunt dirijate din umbra .Ce vor acesti calaii ,vor banii UE ca sa poata musamaliza totul aratandusi fata umana nu cea criminala. Cred ca este timpul ca romanii de pretutindeni sa actioneze inpotriva acestor tortionari.

Aladin
2007-08-27 02:55:51

Inca nu intelegeti ?

Ca in ripablica romana conduc aceleasi lepre ?
Un fir de par nu s-a miscat la vreun securist murdar. Ei stiu ca;
am fost ,suntem si inca vom fi NOI !,(Comunistii si securistii ) cei ce taiem si spanzuram !! Scoateti aceste 2 categorii de lepre din viata publica si va ramane curat.. Va bate vantul prin parlament,ministere si multe locuri dar va fi un adevarat vant de libertate. Pana atuci e o amageala la care participati cu totii de la vladica la opinca ! si voi ziaristii nu mai fiti timizi. Voi reprezentati opinia publica ! Bineinteles daca vreti si daca nu sunteti in aceiasi barca cu aceste javre.

ionion
2007-08-27 04:35:46

Regimul dictatorial Basescu NU se deosebeste cu nimic de regimul Elenei Ceausescu.

SRI de astazi este absolut identica in metode cu SECURITATEA STATULUI de ieri , cu Politia Politica Bolsevica a lui Nica Cizmarul- fie-i tarana ushoara, daca o fi fost in general inmormantat in pamant precum AFIRMA alt gangster al timpurilor noastre- VOICAN VOICULESCU.
IntreVoican Voiculescu si Traian Basescu nu exista nici o diferenta.

ionion
2007-08-27 04:38:12

Consiliul Securistilor Romani din Univers sprijina pozitia Politiei Sectorului 4 pentruca

trebuie sa apere pe Tovarasul Basescu Traian, pe cel care da Politiei, Jandarmeriei si SRI painea cea de toate zilele astazi.
Asa ca pofta buna tovarasi si stati linistiti : BASESCU IE CU NOI .

ionion
2007-08-27 04:51:58

Vremea inchizitiei a revenit - multumita regimului Basescu !

Pe cand arderile pe rug la fiecare coltz de strada ?

Raquel
2007-08-27 06:26:14

Mi-e greu sa cred ca un psihiatru(sau mai multi) ar putea fi complice la asa ceva,

mai ales dupa acuzele din trecut ca au internat cu forta disidenti politici, dar totusi daca se dovedeste ca omul este sanatos psihic, inseamna ca ascesta este cel mai mare scandal de la revolutie incoace.
Numai o comisie medicala independenta poate stabili daca omul este sanatos psihic sau nu, iar daca este, inseamna ca doctorii care l-au internat cu forta merita sa faca puscarie !

Anticomie
2007-08-27 08:00:26

Re: Mi-e greu sa cred ca un psihiatru(sau mai multi) ar putea fi complice la asa ceva,

Ba bine ca nu! Da' ce, psihiatrii nu sunt tot oameni supusi greselilor si presiunilor? Ca doar n'or fi semi-zei, deasupra pacatelor lumesti.
La fel de revoltatoare este si lipsa de scrupule a politistilor si procurorilor platiti sa pazeasca ordinea publica, nu sa o disturbe.


La 2007-08-27 06:26:14, Raquel a scris:

> mai ales dupa acuzele din trecut ca au internat cu forta disidenti
> politici, dar totusi daca se dovedeste ca omul este sanatos psihic,
> inseamna ca ascesta este cel mai mare scandal de la revolutie
> incoace.

Probabil nu i se va da amploare, ca sa nu spun ca se va musamaliza.
Personajul - ex-secu- nu e prea agreabil nici uneia din tabere, ca si securile noi vor sa scape de "albatrosi" compromitatori.


> Numai o comisie medicala independenta poate stabili daca omul este
> sanatos psihic sau nu, iar daca este, inseamna ca doctorii care l-au
> internat cu forta merita sa faca puscarie !

Psihiatria e - inca - o stiinta inexacta (unii o considera chiar arta, de loc stiinta) asa ca e cam greu de dovedit daca traumele sunt pre-existente, sau direct cauzate de abuzurile politiei.
>

Nicu Pruna
2007-08-27 08:04:03

Militzia traieste!

Trebuie inlaturatzi totzi cei care erau in militzie pe 21-Dec-1989! sunt irecuperabili! ceea ce este cel mai grav este camultzi au devenit profesori la Academia de Politzie, unde "educa" tinerele cadre!

katty1
2007-08-27 08:56:24

Re: Mi-e greu sa cred ca un psihiatru(sau mai multi) ar putea fi complice la asa ceva,

La 2007-08-27 06:26:14, Raquel a scris:

> mai ales dupa acuzele din trecut ca au internat cu forta disidenti
> politici, dar totusi daca se dovedeste ca omul este sanatos psihic,
> inseamna ca ascesta este cel mai mare scandal de la revolutie
> incoace.
> Numai o comisie medicala independenta poate stabili daca omul este
> sanatos psihic sau nu, iar daca este, inseamna ca doctorii care l-au
> internat cu forta merita sa faca puscarie !
>

Este cutremrator sa azi ca in Romania anului 2007 se mai pot intmpla astfel de lucrri. In cazul asta este mlt de lucru si trebuie fact cratenie, de la administratorul de bloc, pina la organele politienesti si de justitie.

ursu livia
2007-08-27 08:56:59

VECHILE PRACTICI SECURISTE PRELUATE DE POLITIE SI PARCHETE.

Pe timpul lui ceasca cine iesea din turma,cine avea personalitate,inteligenta ,curaj si demnitate infunda spitalele de psihiatrie,spitale in care era transformat din om in neom.
Stiu ce spun pentru ca sunt la radul meu victima practicantilor securiste de terorizare fizica si psihica din partea:
politiei iesene,parchetului de pe langa judecatoria iasi si in final a judecatoriei care face parte din acelasi triunghi al mortii rosii.
Metode:
1.Politia se preface ca cerceteaza penal faptele savarsite impotriva ta,dar dosarele sunt periate(dispar inscrisuri oficiale)astfel incat sa nu mai existe nici o dovada a infractiunilor savarsite impotriva ta.
2. Sefii parchetelor locale si-au plasat rudele lla acele societati care ii pot fura nestingherite pe oamenii simpli neajutorati.Aceste rude semneaza acte false ,fara valoare juridica ,care devin...probe principale in favorizarea infractorilor.
De ce aceasta desfasurare de forte militienesti tipic securiste ?
Pentru ca inculpatii,care au fost angajati de politie la ordinul autoritatii locale sa nu spuna adevarul.Grav este ca acesti inculpati sunt minori si astfel politia+parchetul+judecatoria isi creaza, cu vina penala. viitorii tortiionari de tip securist.

Aici sunt vorbe dar in dosarele periate cu vina penala de politie+parchet+judecatorie SUNT DOVEZILE.

moroianu
2007-08-27 09:02:14

Re: PAUL // Impresii


Draga Paul, in ultimul timp mi-ai trimis doua sau trei mesaje in cheie ironica, la care n-am putut raspunde datorita orei apropiate de inchiderea forumului. Senzatia generala este ca nu ma intelegi deloc si nici nu incerci - lucru cu atat mai ciudat cu cat te-ai dovedit in schimb capabil sa retii impresiile volatile ale unei unice intalniri petrecute cu decenii in urma.

Oare faptul ca "nu gandim chiar la fel" in multe probleme trebuie sa conteze atat de mult pentru tine?

La 2007-08-27 00:49:48, Paul din Ohio a scris:

> s-a ingrasat in trei luni cat altii in treizeci. Mai face oare si
> altceva in afara de a roade ciolanul?
>

doctorul
2007-08-27 09:18:38

Un amanunt,nu prea minor,scos din context

administratorii de bloc,de strazi mici,etc.,sunt si azi tot in solda celor dinainte

soferulamator
2007-08-27 09:34:44

sefi incompetenti

normal ar fi ca in frunte cu ministrul de interne toti sefii ierarhici ai celor in cauza sa isi dea demisia sau sa fie dati afara ca incompetenti.iar cei responsabili trimisi in njudecata si condamnati.

ionion
2007-08-27 10:06:16

Militience si militieni, securiste si securisti,

sunteti obligati sa indepliniti ordinili comandantului vostru suprem
si daca va fi nevoie trebuie sa folositi kalaschnikowurili , reactiunea
nu doarme.

ionion
2007-08-27 10:08:42

Lectia cea mai buna si demna de urmata de regimul tovarasului Basescu este

apararea comunismului de fortele armate si de Militie inclusiv Securitatea de la Timisoara din 1989.

ionion
2007-08-27 10:20:52

In conditiile unei democratii *ceeace este exclus pt Romania de azi) acei care

au dat ordinul si acei care au participat la masacru ar trebui judecati de Tribunalul Militar, dar ti-ai gasit....cu regimul Basescu ...bateti in continuare dragalashilor, bateti ca seful vostru va acopera...

ionion
2007-08-27 10:24:20

Tovarase Basescu trebe instalate rugurile si gramezile de lemne la fiecare colt de strada

sa demonstram reactiunii ca societatea comunista unilateral dezvoltata se construieste fara ezitare in continuare in Romania.

Vai de sufletul tau, tarisoara mea !

ionion
2007-08-27 10:33:59

Re: sefi incompetenti ? numai ? poate te gandesti la COMANDANTUL LOR SUPREM ! ndc

La 2007-08-27 09:34:44, soferulamator a scris:

> normal ar fi ca in frunte cu ministrul de interne toti sefii ierarhici
> ai celor in cauza sa isi dea demisia sau sa fie dati afara ca
> incompetenti.iar cei responsabili trimisi in njudecata si condamnati.
>

Bumerang
2007-08-27 11:06:33

Re: Mi-e greu sa cred ca un psihiatru(sau mai multi) ar putea fi complice la asa ceva,

La 2007-08-27 08:56:24, katty1 a scris:

> Este cutremrator sa azi ca in Romania anului 2007 se mai pot intmpla
> astfel de lucrri. In cazul asta este mlt de lucru si trebuie fact
> cratenie, de la administratorul de bloc, pina la organele
> politienesti si de justitie.
>


Sicilia este de zeci de ani in UE, si tot degeaba. Dupa zicala "omul sfinteste locul", nici in Romania nu se va schimba nimic atata timp cat "omul" e tot acelasi.

Inima-Rea
2007-08-27 11:24:35

katty1
2007-08-27 13:31:54

Re: Mi-e greu sa cred ca un psihiatru(sau mai multi) ar putea fi complice la asa ceva,

La 2007-08-27 11:06:33, Bumerang a scris:

> La 2007-08-27 08:56:24, katty1 a scris:
>
> > Este cutremrator sa azi ca in Romania anului 2007 se mai pot intmpla
> > astfel de lucrri. In cazul asta este mlt de lucru si trebuie fact
> > cratenie, de la administratorul de bloc, pina la organele
> > politienesti si de justitie.
> >
>
>
> Sicilia este de zeci de ani in UE, si tot degeaba. Dupa zicala "omul
> sfinteste locul", nici in Romania nu se va schimba nimic atata timp
> cat "omul" e tot acelasi.
>


Corect.

Ion Caramache
2007-08-27 13:51:05

Re: Mi-e greu sa cred ca un psihiatru(sau mai multi) ar putea fi complice la asa ceva,

La 2007-08-27 11:06:33, Bumerang a scris:

>> Sicilia este de zeci de ani in UE, si tot degeaba. Dupa zicala "omul
> sfinteste locul", nici in Romania nu se va schimba nimic atata timp
> cat "omul" e tot acelasi.
>
Adevarat graiesti. Este suficient sa te uiti la preasfintii sicilieni catindati la scaunul patrirhal...

Liviu2002j
2007-08-27 16:29:31

Si eu care credeam ca s-au mai "curatat" putin ...

Ii vedeam si criticam numai pe cei de la "rutiera" ! Dar acum imi dau seama ca si cei de la "ordine publica" au aceeasi mentalitate si nu s-au schimbat deloc. I-au pus sa faca tot felul de facultati pe la Herculane (si asa cum se face facultatea acum ...) in speranta ca se vor mai "spala" putin dar boul trage tot la grajdul lui mocirlos ... Iar ceea ce scriu eu aici este valabil in special pentru sefi !!! Ca ei sunt cei mai responsabili si care trebuie de fapt sa fie trasi la raspundere ... Stiu toti cum stau lucrurile exact, stiu ca cei din subordine sunt orice numai ceea ce trebuie nu dar ii aproba si ii ling in fund ! Nu sunt incomozi, zic ca ei, nu discuta ordinele, fac ce se cere si se mai multumesc si cu cateva firimituri ... Oamenii muncii deveniti consumatori falnici sunt tinuti in felul asta "in frau" si democratia si capitalismul salbatic de la noi merge mai inainte !

Liviu2002j
2007-08-27 17:09:27

Re: Militzia traieste!

La 2007-08-27 08:04:03, Nicu Pruna a scris:

> Trebuie inlaturatzi totzi cei care erau in militzie pe 21-Dec-1989!
> sunt irecuperabili! ceea ce este cel mai grav este camultzi au devenit
> profesori la Academia de Politzie, unde "educa" tinerele cadre!
>
"Educatia" pe care o "dau" este vizibila si o simtim din plin si noi "justitiabilii" ...

Liviu2002j
2007-08-27 17:13:05

Re: VECHILE PRACTICI SECURISTE PRELUATE DE POLITIE SI PARCHETE.

La 2007-08-27 08:56:59, ursu livia a scris:

> Grav este ca acesti inculpati
> sunt minori si astfel politia+parchetul+judecatoria isi creaza, cu
> vina penala. viitorii tortiionari de tip securist.

Intr-adevar, generatii dupa generatii de nonvalori si semidocti sunt pregatite "sa intre in scena" si chiar au intrat deja !!! Iar daca ne mai gandim si la principiul conform caruia discipolii ar trebui sa-si depaseasca mentorii ...

Liviu2002j
2007-08-27 17:19:33

Huhu extraterestrul
2007-08-27 19:00:37

Intrebare fireasca: ce sint tortionarii de la 4, politisti, sau infractori in uniforme? NU EXISTA

DUMNEZEU IN ROMANIA DACA ASA CEVA ESTE POSIBIL!

NU EXISTA NICI JUSTITIE, DACA AR EXISTA, INDIVIZII ASTIA AR FI TOTI LA INCHISOARE ACUM!

Huhu extraterestrul
2007-08-27 19:04:01

CONCLUZIA: IN POLITIE NU S-A SCHIMBAT NIMIC, doar numele, din militie in politie, au ramas aceiasi

militeni cu mentalitate comunista-securista, care acum se numesc politisti!

ionion
2007-08-27 20:01:47

BINGO ! in fine au scris si tu un adevar Vedeti tovarase Basescu deja suntem doi care credem acelasi


lucru !
Jos cu statul dictatorial bolsevic basescian !
TRaiasca libertatea si democratia !
La 2007-08-27 19:04:01, Huhu extraterestrul a scris:

> militeni cu mentalitate comunista-securista, care acum se numesc
> politisti!
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00813 sec.