Ziua Logo
  09:03, sambata, 20 august 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-09-20
Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-09-20 05:38
Toate bune si frumoase, dar daca "IPS Laurentiu il mai are aliat si pe dl Sorin Frunzaverde"

inseamna ca biserica ortodoxa are aliat PD si toata masoneria din tara. Acest domn Sorin Frunzaverde taie si spanzura in Caras Severin, el este acolo feudalul absolut alaturi de care baronii PSD sunt doar niste glumite nevinovate. Daca masoneria si-a ales asa un lider, inseamna ca si ea are o grava problema de cadre.

Maxim din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.12...)
2006-09-20 11:43
Re: Secretul "succesului"


Masoni se afla in toate partidele. In ziua de azi apartenenta la masonerie este conditia sine qua non pentru reusita in politica si afaceri. Nimeni nu ajunge mare pana nu primeste unda verde.

simiondan din timisoara (...@yahoo.com, IP: 86.35.26...)
2006-09-20 14:33
Re: Secretul "succesului" lui becali care e?

Maxim (, IP: 82.76.12...)
2006-09-20 15:27
Re: Secretul "succesului" lui becali care e?

Admit ca am gresit nominalizand masoneria ca unica sursa. Mai sunt si patimile omenesti, incepand cu iubirea de sine, egoismul, ticalosia.
Totusi, ca forma organizata si avand scopuri precise, masoneria joaca un rol de seama.

Cea mai mare parte a masonilor nu cunosc adevarul despre organizatia din care fac parte. Ei stiu doar ca masoneria urmareste progresul omenirii, instaurarea unui rai pamantesc. Sunt unii care intra in masonerie numai pentru avantaje materiale. Mamona ii rasplateste, sistemul de relatii se pune in functiune. La fel in plan politic. Istoria ultimelor doua veacuri a fost influentata decisiv de masonerie.

In ultima vreme se constata o deschidere mai mare, o crestere a numarului de membri, o propaganda mai fatisa. Se intra, poate, intr-o noua faza de aplicare a planurilor ascunse de dominare a lumii. Dupa unii, masoneria este doar organizatia care iese la inaintare. Doar cei mai inalti masoni cunosc scopurile organizatiei. Este un fel de alta "masonerie" in cadrul masoneriei.
Cine sunt cei din umbra? Eu n-am de unde sa stiu. Se spune ca ar fi vorba de Illuminati, altii cred ca-i vorba de B'nai Brith (o masonerie exclusiv evreieasca), dar intram pe un teren al speculatiilor si iarasi voi fi acuzat ca sprijin teorii conspirationiste.

Cecetand scrierile unor ideologi ai masoneriei (cum ar fi Albert Pike), observam ca masoneria este o reinviere a paganismului, lupta impotriva crestinismului, adora pe Lucifer. Membrii obisnuiti stiu de Marele Arhitect, dar acesta este de fapt Lucifer, sau poate omul autonom divinizat. Doctrina masonica are puncte comune cu Kabala si cu satanismul, chiar daca nu sunt vizibile pentru marele public.

Din perspectiva crestina, masoneria este periculoasa pentru ca are un caracter ocult, e un dusman viclean, care racoleaza sau infiltreaza oameni in Biserica. O darama din interior prin intermediul unor lupi imbracati in haine de oaie.

Care-i marele pacat al masoneriei? Urmareste sa rupa pe om de Dumnezeu, sa reteze legatura verticala cu Creatorul, sa puna in locul divino-umanismului Bisericii un umanism autonom, sa fabrice un "rai" pamantesc lipsit de energiile dumnezeiesti necreate.

Secretul lui Becali? Poate ca este util in anumite planuri care sunt in derulare. Daca nu ma insel (poate stie cineva sigur?), chiar si el este mason, desi sunt convins ca habar n-are ce-i aceea masonerie. Dar daca i-au dat vreo diploma sau un titlu pompos, cred ca a pus botul.

simiondan din timisoara (...@yahoo.com, IP: 86.35.26...)
2006-09-20 16:10
Re: Secretul "succesului" lui becali care e?- maxim, documentat raspuns

Maxim din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.12...)
2006-09-20 16:49
Re: illuminati

Nu cunosc ce sustine dl. Ungheanu, dar poate vorbeste despre altceva.

Illuminati reprezinta o grupare oculta intemeiata la 1776, in Bavaria, de Adam Weishaupt, un fost profesor de drept canonic si preot catolic. Se spune ca este o grupare care urmareste instaurarea unui guvern mondial unic, a unei religii unice, a unei noi ordini mondiale (NWO - New World Order). Din aceasta grupare fac parte marii bancheri, oameni politici, sefi religiosi. NWO presupune un stat totalitar planetar in care o minoritate va detine controlul absolut. Lojele masonice sunt doar niste pioni in mana adevaratilor stapani (illuminati). Mai multe poti sa afli daca dai o cautare pe net dupa "illuminati", "NWO", "Adam Weisshaupt", etc.

Maxim din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.12...)
2006-09-20 17:58
Re: incognito

Bumerang din Frankfurt (...@gmx.de, IP: 62.157.215...)
2006-09-20 18:26
Re: illuminati


Ca oricare organizatie(politica, religioasa, statala, economica), si masoneria se lupta cu aceleasi probleme. Si anume tinerea in frau a membrilor, si eventual al persoanelor ce urmeaza a fi controlate.
Nimic nou sub soare. Si tot ca oricare organizatie, in dorinta de a creste si a fi cat mai influenta, ea se loveste de problema coordonarii. Care-i diferenta dintre un Imperiu, o religie si masonerie?
Toate 3 povestesc mebrilor lor, ca vor face bine pt. ei, sau chiar pentru toata omenirea! De ce ar reusii masonii ce n-au reusit romanii de exemplu, sau BC?

Orice organizatie care ia amploare, genereaza un fel de opozitie. Caci, tot oamnei sunt si ei, ca si cei de genul gica contra.
Asa ca, chiar dand crezare celor mai intunecate conspiratii masonice, i-si au si ei marginile.

Cu stima


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00712 sec.